|
| Discutii generale despre transport II | |
|
+48apmatei AndreiCFRbv IonutCFR2009 kristi kkk Sabik cristi ar mtk laurentzu Rarau bubu alex.alexus.tm bobi Capsuneanu 92Dragos George CFR alliens AeroX laur 133 riciu Luna Daniel Trifu ets2oltromânia TVlad Tony-PH marius664 marius_catalin84 cardinal alex.barac.5 COSTACHE MIHAIL aris86 neluadi Vitosa NicuS DAS 2011 @ndrey mielutu zburator IonutChircu cristy79 razvan - trenuri Katalyn LanceR Adirmvl Dr2005 Warrington Nesebar Adrian78 ciprian71 dan tm 52 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Mar 20 Dec 2016, 23:29 | |
| La anticipatie era ok sa se acorde o reducere de 50%, la anticipatia maxim a sau sa faca intre 25 si 30 de zile anticipatie reducere 50%, apoi pot baga oferte gen 9 lei 4 locuri Bucuresti-Brasov, 19 lei 4 locuri Bucuresti-Sibiu, 29 lei 4 locuri Bucuresti-Cluj si tot asa. In tarile civilizate cam asa e. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Mier 21 Dec 2016, 00:13 | |
| - alliens a scris:
- Adirmvl a scris:
- Ma duc cand am nevoie, nu cand sint oferte. De oferte ma uit cand e vorba de avion in strainatate, unde chiar e o smecherie. Doar ca mintile crete din CFR nu vor sa se uite la concurenta. Si nu vor sa priceapa ca asta nu inseamna doar privatii feroviari.
tocmai asta e prostia, ca in mintile crete a cleor de la CFR concurenta inseamna doar alti OTF, pe care incearca sa ii faulteze inutil cu trneuri puse cu 10 minute inainte ale alora, si apoi ore de pauza, in loc sa se concentreze pe adevarata concurenta,a utocarele, microbuzele si mai nou aviomul, si sa isi faca un departament de marketing si de relatii publice profesionist, care sa vina cu oferte adevarate cu care sa atraga calatori Nu ai vazut ca in alte parti trimit nasii călătorii la maxitaxi |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Mier 21 Dec 2016, 00:15 | |
| Eu am luat bilet la 2 Regio si face casiera, "ce iti trebuie sa stai prin tren atata si personale, mergi cu autocar ca e direct si poate chiar mai bun ca pret" Nu spun unde si cum. |
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5431 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Mier 21 Dec 2016, 21:25 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Eu am luat bilet la 2 Regio si face casiera, "ce iti trebuie sa stai prin tren atata si personale, mergi cu autocar ca e direct si poate chiar mai bun ca pret"
Nu spun unde si cum. astfeld e angakati ar trbeui dati afara in secunda 1, dupa ce fac asemenea afirmatii...sa se duca sa se angajeze la firma de autocare...dar cum suntem in romania si au ajuns acolo pe baza de PCR, nci vorba de asa ceva, astfel incat cei care raman sa fie responsabilizati fata de loculd e munca....daca eu as zice unui client sa se duca la concurenta, as zbur aimediat din firma |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Joi 22 Dec 2016, 12:57 | |
| Eram elev și mă duceam în week-end la țară la Pietroșița la dus luăm bilet de la casa de bilete din Pl.Vest lan intoarcere casiera de la Pietroșița tot încerca să mă trimită în tren și să-i dau nașului 2 lei până la Târgoviște evident că luăm bilet că eu la Targoviște schimbăm pentru Ploiești făcea o față că trebuia să mi dea bilet Bianco cu reducere și dura pe puțin 3 minute până îl completa. Curios de ce IDM-ul cu sânii și blondă făcea lucrul ăsta, ce o fi avut de castigat de-a lungul timpului căci câțiva ani mai târziu trenurile erau tot mai scurte și tot mai goale apoi deloc. |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Joi 22 Dec 2016, 13:04 | |
| Depinde in ce context ii spui unui om sa se duca la concurenta. Desi casiera, nu cred se inscrie in cazul de mai jos.
Dar eu daca am niste produse/servicii care au anumite avantaje si anumite dezavantaje, o sa-l indrum si spre binele lui, chiar daca poate in prima faza eu pierd, dar va aprecia sinceritatea si va merge pe alte produse/servicii de a le mele, pentru ca stie ca nu-l mint. Ex.: daca vad o babuta care abia merge si stiu ca statia de tren e la mama zmeului fata de localitate, nu o sa-i propun neaparat trenul. Sau... daca o babuta vine la mine cu ultimii bani din pensia ei, nu o sa-i ofer cel mai scump produs pe care il am, ci o sa incerc sa-i ofer o solutie care sa-i permita sa-i mai ramana ceva. Insa sunt convins ca nu asta a fost cazul. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Joi 22 Dec 2016, 15:20 | |
| - riciu a scris:
- Depinde in ce context ii spui unui om sa se duca la concurenta. Desi casiera, nu cred se inscrie in cazul de mai jos.
Dar eu daca am niste produse/servicii care au anumite avantaje si anumite dezavantaje, o sa-l indrum si spre binele lui, chiar daca poate in prima faza eu pierd, dar va aprecia sinceritatea si va merge pe alte produse/servicii de a le mele, pentru ca stie ca nu-l mint. Ex.: daca vad o babuta care abia merge si stiu ca statia de tren e la mama zmeului fata de localitate, nu o sa-i propun neaparat trenul. Sau... daca o babuta vine la mine cu ultimii bani din pensia ei, nu o sa-i ofer cel mai scump produs pe care il am, ci o sa incerc sa-i ofer o solutie care sa-i permita sa-i mai ramana ceva. Insa sunt convins ca nu asta a fost cazul. Dacă te duci la o autogara sigur o să te trimită la tren nu? |
| | | Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Sam 24 Dec 2016, 19:03 | |
| De luni, 26 decembrie, pe linia 1 vor circula două tramvaie pictate cu graffiti, Sâmbătă, 24 Decembrie 2016 Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, în parteneriat cu Regia Autonomă de Transport București, vă invită să urmăriți un proiect cultural, prezentat publicului într-un mod inedit, pe două garnituri de tramvai. Expoziția murală va putea fi văzută circulând prin București, pe traseul tramvaiului 1, începând cu data de 26.12.2016.
Întreg proiectul „CoolTOURal București” urmărește pe de o parte încurajarea și atragerea locuitorilor Capitalei, dar și a turiștilor către utilizarea mijloacelor de transport în comun, lucru ce ar ajuta la fluidizarea traficului în București, iar, pe de altă parte, urmărește descurajarea vandalizării monumentelor de for public, a mijloacelor de transport în comun și diminuarea fenomenului ilegal de graffiti.
În marile capitale culturale europene, „graffiti” nu mai reprezintă doar vandalizarea spațiului public, ci este mijlocul prin care tinerii, artiștii și absolvenții facultăților de arte frumoase își exprimă creativitatea. Administrația Locală din aceste orașe s-a implicat în realizarea unor proiecte care integrează arta stradală în peisajul cultural al orașului (festivaluri, zone special amenajate pentru graffiti).
Proiectul „CoolTOURal București” îmbină armonios originalul imagisticii sculpturale a Bucureștiului cu modernul, arta stradală, prin atragerea și implicarea tinerilor într-un proiect cultural prin care aceștia să își poată exprima viziunea asupra monumentelor de for public, a unei părți din istoria tramvaiului bucureștean și a principalelor obiective cultural-turistice din București.
.....................................................
Super tare si frumos, doar la noi mai sunt unii care spun ca graffiti e urat si trebuie batuti cei ce fac asa ceva, in realitate e o arta si nu oricine poate face asa ceva. |
| | | laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5702 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Sam 24 Dec 2016, 19:29 | |
| Si eu apreciez un graffitti frumos, dar in Romania nu-mi aduc aminte cand am vazut ultima data asa ceva. In Romania toti ne credem artisti si nu stim sa recunoastem ca nu avem talent , asa cum sunt si unii pasionati feroviari care isi exprima frustarea ca pozele lor nu sunt apreciate de public. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Sam 24 Dec 2016, 20:23 | |
| Eu am zis ca ar fi bine sa existe cumva un acord intre proprietarii de material rulant si astia cu grafiti, sa ii lase sa faca ceva frumos, sa le dea o tema.
Si in Timisaora sint cladiri unde au facut fain, probabil platiti de primarie sau de proprietari. |
| | | Warrington
Numarul mesajelor : 787 Reputatie : 3790 Data de inscriere : 03/09/2016
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Joi 29 Dec 2016, 00:13 | |
| - laur 133 a scris:
- Si eu apreciez un graffitti frumos, dar in Romania nu-mi aduc aminte cand am vazut ultima data asa ceva.
Depinde ce înseamnă ”frumos” Am văzut odată în Germania un autobuz ruginit, curgeau tablele de pe el. Diverse panouri de caroserie fuseseră petecite cu bucăți de tablă prinse cu nituri, se vedea rugina curgând sub fiecare nit și m-am întors spre tipa cu care eram (nemțoaică): ”nu înțeleg cum poate să iasă un asemenea autobuz din garaj”. Iar ea a râs de a răsunat strada: ”e graffiti!” Abia după aceea mi-am dat seama, era aceeași marcă și același model cu celelalte, însă încăpuse pe mâna unor artiști adevărați. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Joi 29 Dec 2016, 09:06 | |
| Asta ar fi un fel de grafiti fain
sau asta, se vede ca nu au mizgalit pur si simplu
pe cind aici sint mai multe mizgaleli fara noima
iar mizgalelile de pe cladirea renovata sint direct distrugere
|
| | | Warrington
Numarul mesajelor : 787 Reputatie : 3790 Data de inscriere : 03/09/2016
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Joi 29 Dec 2016, 15:40 | |
| Cel din prima poză chiar e fain. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Lun 09 Ian 2017, 01:37 | |
| Primele noutati in transporturi pe 2017: 1. S-a scos timbrul de mediu 2. S-au ieftinit carburantii prin eliminarea supraacizei. 3. Se lanseaza Astra Transcarpatic
Sa vedem, urmeaza gratuitatea la tren studentilor? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II Lun 09 Ian 2017, 02:33 | |
| Timbrul de mediu dispare abia de la 1 februarie. Carburanţii s-au ieftinit din părţi... benzinarii au speculat momentul, în septembrie era 4,8 lei un litru de benzină. Pe 31 decembrie trecea de 5,6 lei! Normal că de la 5,6 la 4,9 pare o mare ieftinire, însă adevărul e că, acum, preţul la pompă e fix ca ăla din septembrie. Doar că ăla din septembrie avea TVA mai mare şi supraacciză. Mai bine nu mai scoteau supraacciza... sau măcar nu mai anunţau din timp că vor să o scoată, că aşa nu mai aveau îmbuibaţii din industria petrolieră motiv să umfle preţurile, ca să aibă apoi de unde tăia. Astra Transcarpatic nu s-a lansat încă ) _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport II | |
| |
| | | | Discutii generale despre transport II | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |