Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.

In jos 
+50
lifetec
Spartan1948
flov1982
Razvan Tudor
decward
marius664
billy752-istu
cristi ar
bobi
gabrielcr
sibiustation
dan tm
cristy79
ATM
mielutu zburator
TonyGFR
ALEXCFR
phnegativ
CalinPiatraNeamt
allred
unguru22
Teodor
Radu Tudor
ANDU2100HP
AndreiStefan
Luna
adytm
Andrey_tm
Sabik
Vale
didinul
Jhonyla
Adirmvl
cardinal
DUAL
IonutCFR2009
Vitosa
Mihai531
EuroNight
maris.constantin
92Dragos
Adrian78
manuela
cristi CFR
Dr2005
baiazid
Nesebar
razvan - trenuri
Rarau
Vlad
54 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Urmatorul
AutorMesaj
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeMar Iul 16, 2013 6:31 am

@andrey tm
Vale se referea la Lugoj-Recas nu Lugoj - Buzias deci trebuie rebrusare.
Sus In jos
adytm

adytm

Numarul mesajelor : 176
Varsta : 34
Localizare : Timisoara
Reputatie : 4652
Data de inscriere : 13/09/2012

MesajSubiect: CFR- un putrigai   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeMar Iul 16, 2013 10:44 am

Ce infiintari de noi trenuri fratilor, asta e un topic asa ca sa se mai umple paginile unui forum pe care cred ca niciun
"destept" din conducerea CFR nu a avut curiozitatea si bunul simt sa-l consulte.

hai sa privim realitatea cruda: disponibilizari a peste 2000 de persoane inclusiv de la Calatori in perioada imediat urmatoare.

Intre Bucuresti si Timisoara pe M900 mai sunt decat 3-4 trenuri in 24 ore adica sufla vantul pe linie.

Sa ne obisnuim cu reduceri de trenuri si conditii si personal pe caile ferate, CFR acum este ca unul pe aparate caruia i se amana moartea( viitoarea privatizare)

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeMar Iul 16, 2013 11:21 am

Mersul actual e făcut cu partea dorsală, asta se vede clar. Nu cred că merge atât de multă lume de la Bucureşti la Timişoara cât să fie nevoie de mai multe trenuri, în schimb e o mare problemă lipsa legăturilor cu trenurile de pe alte linii care se desprind din M900, legături care aduceau destui clienţi şi trenurilor Bucureşti - Timişoara. Că aşa... am mers şi eu cu IR 1693 (bine că l-au scos), că IR 1697 era IC pe atunci, şi a avut 3 vagoane... cu oameni în picioare până la Roşiori (toţi cu 5 RON la naş, a trebuit să mă rog de ei să îmi elibereze locul pe care aveam bilet), cu scaunele ocupate până la Craiova şi cu câte 10 oameni în vagon mai departe... deci din tot trenul, doar vreo 30 de călători au ajuns la Timişoara. Pe când dacă ar fi fost legături bune la/de la Târgu Jiu, Motru, Reşiţa poate mai se adunau ceva oameni.

Totuşi, e destul de adevărat că schema de personală e cam încărcată. Mă tem însă să nu se facă ca de obicei, adică să se înceapă disponibilizările cu cei din birouri, că ăia nu sunt în sindicat. În ultimii ani s-a concediat cu prioritate personal TESA... într-un hal fără de hal, să faci aprovizionarea unei societăţi doar cu 5 oameni e ca, greu.

adytm

adytm

Numarul mesajelor : 176
Varsta : 34
Localizare : Timisoara
Reputatie : 4652
Data de inscriere : 13/09/2012

MesajSubiect: CFR- un putrigai   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeMar Iul 16, 2013 12:35 pm

Dr2005 a scris:
Mersul actual e făcut cu partea dorsală, asta se vede clar. Nu cred că merge atât de multă lume de la Bucureşti la Timişoara cât să fie nevoie de mai multe trenuri, în schimb e o mare problemă lipsa legăturilor cu trenurile de pe alte linii care se desprind din M900, legături care aduceau destui clienţi şi trenurilor Bucureşti - Timişoara. Că aşa... am mers şi eu cu IR 1693 (bine că l-au scos), că IR 1697 era IC pe atunci, şi a avut 3 vagoane... cu oameni în picioare până la Roşiori (toţi cu 5 RON la naş, a trebuit să mă rog de ei să îmi elibereze locul pe care aveam bilet), cu scaunele ocupate până la Craiova şi cu câte 10 oameni în vagon mai departe... deci din tot trenul, doar vreo 30 de călători au ajuns la Timişoara. Pe când dacă ar fi fost legături bune la/de la Târgu Jiu, Motru, Reşiţa poate mai se adunau ceva oameni.

Totuşi, e destul de adevărat că schema de personală e cam încărcată. Mă tem însă să nu se facă ca de obicei, adică să se înceapă disponibilizările cu cei din birouri, că ăia nu sunt în sindicat. În ultimii ani s-a concediat cu prioritate personal TESA... într-un hal fără de hal, să faci aprovizionarea unei societăţi doar cu 5 oameni e ca, greu.

Perfecta dreptate ai, nici sa nu mai aud de IC, noi nu avem nici infrastructura si nici conditii de IC ca vagoanele de clasa I la IR sunt aceleasi ca cele de la IC. 4- 5 trenuri intre Bucuresti si Timisoara via Craiova- Tr Severin sunt bine venite cu un regim cadentat. Daca IC pe M900 era o parcarie  inclusiv pe M300 IC 531/532 par o smecherie la preturi avand in vedere intarzierile intre Cluj si Brasov, Tara asta acum poate sa aiba doar RE si IR:)  

M900 parca a devenit un M912 sau oricare secundara aferenta, intre Bucuresti si Severin 1591 si perechea ar putea fi extinsa la Timisoara, mi se pare la fel de stupid ca intre 06 si 14 sa nu ai nimic spre Bucuresti prin Craiova si apoi sa care IR 73 vagoanele goale ale trenului de anul trecut....O porcarie de mers, facuta cu parte dorsala , asa cum ai zis tu DR2005
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeMar Iul 16, 2013 7:48 pm

Propun un tren seara regio din Simeria/Deva catre Petrosani, care sa opreasca macar in sezonul turistic estival si in Ohaba de sub Piatra, e necesar pentru turistii ce se intorc dupamasa din Retezat.
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 7:59 am

Poate sa pastreze cateva trenuri IC gen pe linile 500 si 900 unde mai avem ceva de viteza.. dar cu alte preturi ! Se putea face dupa sistem MAV cumperi bilet rapid si inca un supliment (cam 2euro) daca doresti la IC dar la ce conducere are CFR-ul vrea sa scoata doar banii din buzunarul calatorilor ce nu mai merge si uite ca avem sute si sute de trenuri anulate ca lumea prefera maxi taxi. In tara asta IC trebuie cu pret IR ca sezonul trecut la trenurile CT-BUC cu putine opriri gen Buc-Craiova,Severin,Orsova,Herculane,Carans.,Lugoj -TIM  atata nu in fiecare colt daca introduce preturi normale va avea o grad de ocupare sigura, calatori care doresc sa ajunga din A in B ziua cat mai repede si o sa alege IC-ul, iar asa poti sa scoti opririi care sunt degeaba ca nimena nu urca in tren.. azi maine opreste si in HC.

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Cats10

IRN 1946 Sighetul Marmatiei - Mangalia

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Cats_zpsc4hgwatz

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Cats11
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 11:00 am

In rOMANIA nu mai exista rangul rapid .. ca noi "ne-am aliniat" la standardele europene ! Culmea prostiei c0nducerii CFR,pentru ca ,la altii exista bine mersi..
Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 1799
Varsta : 106
Localizare : Constanta
Reputatie : 6223
Data de inscriere : 22/12/2012

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 4:19 pm

IR=Accelerat.Parerea mea este IC-urile nu-si au rostul la noi in tara.Ar trebui sa existe un singur rang superior si ala este cel de Accelerat.Dar asta-i doar parerea mea.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 5:41 pm

Parerea mea este ca in UE toate tarile trebuie sa aibe aceleasi denumiri la trenuri , sa fie ceva stas pentru toata lumea punct , nu sunt de acord ca fiecare tara sa aibe denumirile personale , daca ma duc in Croatia nu stiu care e Regio si care e IR , in Ungaria aceeasi poveste , alte denumiri , nu domnule , faci parte din UE atunci toate statele membre au aceleasi denumiri la trenuri sa inteleaga toata lumea .

595423Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Bdeem_8496_aPropuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Bdeem_8496_a
Sus In jos
92Dragos
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 8:22 pm

Ce sa facem.. si oricum NU inteleg de ce romanica a introdus un sistem in timp ce unguri si nu stiu cine mai inspre vest inca mai au sistemul vechi ! Clar, cineva facea rost de miliarde asa.. toate aceste chestiile vin din Franta si Germania cele doua furatori ale tariilor Europene !

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Cats10

IRN 1946 Sighetul Marmatiei - Mangalia

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Cats_zpsc4hgwatz

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Cats11
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeVin Iul 19, 2013 12:43 pm

92dragos a scris:
"cele doua furatori ale tariilor Europene" !
Nu prea am inteles ce-ai vrut sa zici aici ..
Revenind la subiect cu o corectare,IR = Accelerat la fostul pret de rapid.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeVin Iul 19, 2013 2:47 pm

Prețul la InterRegio nu este cuprins între cel de Accelerat și cel de Rapid?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18745
Reputatie : 24321
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeVin Iul 19, 2013 4:35 pm

Pretul nou de la IR este fostul pret de rapid -10%
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeVin Iul 19, 2013 6:02 pm

Depinde de distanţă. Pe distanţe foarte mici şi pe distanţe foarte mari e cam preţul de rapid.

maris.constantin

maris.constantin

Numarul mesajelor : 433
Localizare : Arad
Reputatie : 4855
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitimeMier Iul 24, 2013 2:00 pm

Dupa mine as prelungi trasa lui RE2021/2022 pana la Arad,Bucuresti N.-Craiova-Filiasi-Turceni-Rovinari-Tg.Jiu-Petrosani-Simeria-Deva-Arad.Pana prin anii 2000,P2021/2022 circula pe relatia Bucuresti Basarab-Craiova-Tg.Jiu-Petrosani-Simeria-Deva si era format din Loc+4 etajate+vag de cls1.Cum acum e RE si are opriri doar in statiile mai mari ar merge prelungita trasa lui pana la Arad.Plecare RE 2021 din Bucuresti N.,ora 08:45 si RE 2022 din Arad ,ora 10:00.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.   Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.
Sus 
Pagina 5 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R.
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2015-2016
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2024-2025
» Propuneri pentru mersul 2023/2024
» Propuneri pentru noul mers de tren 2012-2013

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: