| Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
|
+80FeroFan97 alex.alexus.tm Vale AndreiStefan Tomi13leu lifetec baiazid Simply18 Spartan1948 tudor_vl maris.constantin membru exclus Katalin4653 92Dragos roseanu NicuS Adirmvl EuroNight Rarau membru inactiv Sergiu rmn bvio88 Teodor Vlad rizelgeorgel2004 Radu Tudor bostanescu gigel cristi CFR mureseanu_976 AlexD ionutz85 didinul pannonia express cont inactiv 060-EA078 The Legend alinx3330 marius_catalin84 Luna manuela Dr2005 srazvi alexmorph3us Alex Avram v43v63 iuli.hard tzifrea cont dezactivat . kristi kkk billy752-istu cristi ar mihaiuc traian Caravelle_Zg AndiCFR laur 133 cristyadaX frank81 redeme Nesebar bogdan srl DUAL IonutCFR2009 popovici Traveller MariusM ATM romaniaetc sorinucu Vitosa razvan - trenuri cardinal COSTACHE MIHAIL Adrian78 lovekomotive Costin.H decward stefan_br nokia2010 myster2008 84 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
myster2008 Administrator
Numarul mesajelor : 1387 Varsta : 42 Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania Reputatie : 7074 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 14:50 | |
| La initiativa user-ului nokia2010 deschidem acest topic si va asteptam cu propunerile voastre in legatura cu noi rute ale CFR-ului .... |
|
| |
nokia2010
Numarul mesajelor : 369 Varsta : 41 Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România Reputatie : 5542 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 15:05 | |
| Mie nu îmi place că deşi Gara Bucureşti Est (Obor) e conectată la linia Bucureşti - Constanţa nu pleacă trenuri de rang superior spre Cosntanţa. Propun ca în sezonul estival să existe 2 perechi de trenuri accelerat şi o pereche de tren rapid pe Bucureşti Est (Obor) - Constanţa (sau chiar Mangalia). Acum circulă şi autobuzul 143 până la Gara de Est (Obor), deci gara e ceva mai bine deservită. R..A.T.B. ar putea să înfiinţeze o linie de autobuz care să lege gara de cartierul Titan - Balta Albă. Şi să nu uităm că din Gara de Est (Obor) distanţa către mare e mai scurtă cu 10 km. |
|
| |
stefan_br V.I.P Member
Numarul mesajelor : 511 Localizare : Braila/Bucuresti Reputatie : 5844 Data de inscriere : 23/05/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 15:06 | |
| Ideea nu este rea dar inainte de a-mi spune cateva pareri as dori sa stiu daca topicul acesta va avea o finalitate, ce consta in tirmiterea unui fax sau a unei scrisori catre persoanele abilitate, care sa citeasca si sa analizeze propunerile noastre sau va fi un topic unde toata lumea isi da drumu' la imaginatie doar de dragul de a inventa? |
|
| |
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7996 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 16:54 | |
| Ar merita bagat un Personal Bucuresti Basarab- Slanic Prahova (dupa noul mers) si prelungirea lui 1931 pe Constanta-Bucuresti-Brasov si al lui 1930 pe Brasov-Bucuresti-Constanta. Inca o idee ar fi un P Bucuresti-Ploiesti Sud-Urziceni-Slobozia Veche . |
|
| |
Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6156 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 17:21 | |
| eu as fi pt reinfiintarea intercity-ului 559/550 (Bucuresti-Comanesti-Bucuresti). De fapt R653/654 sa lase si sa ia vagoane pt Comanesti in Adjud (sau Marasesti ca nu m exista personal de la calatori la Adjud) cum facea si inainte :z6: :sftle6600phsl: :sftle6600phsl: |
|
| |
lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6374 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 18:05 | |
| Da mai exact de vreo 2 ani parca nu mai exista legatura catre Comanesti, ci doar una improvizata in Marasesti, de aceea fostul IC 557/558 oprea in Marasesti si stationa 1 minut pt a lasa/lua pasagerii de la/spre Comanesti. Si eu sunt de acord ca la actualul R 653/654 sa se ataseze si o grupa de 3 vagoane spre Comanesti, macar se justifica consumul de curent, pt ca la 4 vagoane cat are in momentul de fata ar trebuie sa fie pline ca sa devina rentabil.
Rectific ceva, m-am uitat in mers si am observat ca este un accelerat cu plecare din Marasesti la 19:00 A 1767 cu destinatia Comanesti si A 1768 cu sosire la 6:06 in Marasesti...practic exista o legatura dar nu la fel de comoda ca cea de dinainte. |
|
| |
Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6156 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 18:11 | |
| @lovekomotive din pacate fiind mai putin de 10 min in Adjud intre 653 si 1767, la casa de bilete din Bucuresti de ex nu-ti da legatura pt 1767 fiindca nu-ti garanteaza ca vei prinde legatura De Paste anu asta, 653 a avut intarziere in adjud 15 min in fine 1767 l-a asteptat, dar nu-ti convine sa alergi cu geamantanul dupa el |
|
| |
lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6374 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 18:14 | |
| Eu nu inteleg rationamentul celor de la CFR. Au scos grupa de Comanesti...ok, dar au pus practic o legatura din Marasesti care implica si ea uzura materialului rulant, consum de curent, salarii platite personalului, deci costuri, costuri care erau la fel sau chiar mai mici daca mentineau grupa mentionata. Deci ce au facut ei e un fel de Marie da cu alta palarie, o palarie mai neplacuta pt calatori si cu riscuri. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18743 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24318 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 18:33 | |
| - lovekomotive a scris:
- Eu nu inteleg rationamentul celor de la CFR. Au scos grupa de Comanesti...ok, dar au pus practic o legatura din Marasesti care implica si ea uzura materialului rulant, consum de curent, salarii platite personalului, deci costuri, costuri care erau la fel sau chiar mai mici daca mentineau grupa mentionata. Deci ce au facut ei e un fel de Marie da cu alta palarie, o palarie mai neplacuta pt calatori si cu riscuri.
Da dar gandestete ca la atasare detasare trebuie facute niste probe de frane care dureaza 10 minute si pe langa asta Rapidul trebuia sa stea dupa legatura de vagoane asa daca intarzie mai mult de 10 minute depinde de operator da drumu la Rapid si calatorii stau la urmatorul tren spre Bucuresti.Uitate la IC532 cat timp pierde aiurea in Brasov si Teius pentru grupele de Tg Mures si Arad si pe langa asta IC-urile de acuma nu mai sunt trenurile de altadata doar niste trenuri Rapid cu diferenta de IC Eu propun ca toate sezonierle sa nu mai treaca prin Bucuresti Nord ci prin Baneasa s-ar mai economisi timp si asa cum era si A1822 ajungea tarziu nu mai exista metrou si Ratb si toti erau asteptati de rude cu masini personale plus ca unii se plangeau ca nu ii pot astepta cei cu masinile in fata garii doar la iesirile din lateral pe cand la Baneasa nu e asa aglomeratie |
|
| |
nokia2010
Numarul mesajelor : 369 Varsta : 41 Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România Reputatie : 5542 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 20:46 | |
| - stefan_br a scris:
- Ideea nu este rea dar inainte de a-mi spune cateva pareri as dori sa stiu daca topicul acesta va avea o finalitate, ce consta in tirmiterea unui fax sau a unei scrisori catre persoanele abilitate, care sa citeasca si sa analizeze propunerile noastre sau va fi un topic unde toata lumea isi da drumu' la imaginatie doar de dragul de a inventa?
Dacă reuşim să strângem cât mai multe semnături pentru un fax să trimitem. Sunt curios câţi Bucureşteni ar vrea tren spre mare de la Gara de Est (Obor). |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15503 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Joi 02 Iun 2011, 20:51 | |
| Ar merge si si sageti albastre de rang accelerat Bucuresti Obor-Ciulnita - Slobozia pentru ca Sobozia este rupta de lume. Unicul tren mai lung este personalul Bucuresti - Urziceni - Slobozia, in rest numai trasee gen Slobozia - Tandarei-Fetesti, Slobozia - Ciulnita, Slobozia - Urziceni sau pana la Ploiesti. |
|
| |
cardinal
Numarul mesajelor : 3332 Reputatie : 8734 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Sam 04 Iun 2011, 01:55 | |
| M-ar interesa reinfiintarea personalulul de noapte, Galati Bucuresti
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Sam 04 Iun 2011, 13:56 | |
| Un accelerat de noapte pe relatia Mangalia/Constanta - Buc.Nord - Brasov -Sibiu cu plecare seara dupa ora 20:00 din Constanta si plecare la 23:50-23:59 din Buc.Nord cu sosire dimineata in Sibiu. |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3354 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8363 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Ar fii util Sam 04 Iun 2011, 20:54 | |
| - nokia2010 a scris:
- Mie nu îmi place că deşi Gara Bucureşti Est (Obor) e conectată la linia Bucureşti - Constanţa nu pleacă trenuri de rang superior spre Cosntanţa. Propun ca în sezonul estival să existe 2 perechi de trenuri accelerat şi o pereche de tren rapid pe Bucureşti Est (Obor) - Constanţa (sau chiar Mangalia). Acum circulă şi autobuzul 143 până la Gara de Est (Obor), deci gara e ceva mai bine deservită. R..A.T.B. ar putea să înfiinţeze o linie de autobuz care să lege gara de cartierul Titan - Balta Albă. Şi să nu uităm că din Gara de Est (Obor) distanţa către mare e mai scurtă cu 10 km.
Da cred ca una sau 2 perechi de trenuri cu plecare din gara OBOR ar fii utila pentru pasageri si pentru CFR. Si deasemenea cum a mentionat cineva mai sus este musai mai ales vara un tren de noapte intre Mangalia si Bucuresti (si sigur ar avea multi calatori). |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9072 Reputatie : 14498 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Sam 04 Iun 2011, 21:02 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- nokia2010 a scris:
- Mie nu îmi place că deşi Gara Bucureşti Est (Obor) e conectată la linia Bucureşti - Constanţa nu pleacă trenuri de rang superior spre Cosntanţa. Propun ca în sezonul estival să existe 2 perechi de trenuri accelerat şi o pereche de tren rapid pe Bucureşti Est (Obor) - Constanţa (sau chiar Mangalia). Acum circulă şi autobuzul 143 până la Gara de Est (Obor), deci gara e ceva mai bine deservită. R..A.T.B. ar putea să înfiinţeze o linie de autobuz care să lege gara de cartierul Titan - Balta Albă. Şi să nu uităm că din Gara de Est (Obor) distanţa către mare e mai scurtă cu 10 km.
Da cred ca una sau 2 perechi de trenuri cu plecare din gara OBOR ar fii utila pentru pasageri si pentru CFR.
Si deasemenea cum a mentionat cineva mai sus este musai mai ales vara un tren de noapte intre Mangalia si Bucuresti (si sigur ar avea multi calatori).
Deocamdata au introdus duminica R 12982 Mangalia-Buc in perioada 03.07-18.09, si R 12981 Buc-Mangalia in zilele de vineri in perioada 01.07-16.09 , daca vor fi cerinte mai multe va fi introdus si in celelalte zile
Ultima editare efectuata de catre maryus74 in Dum 05 Iun 2011, 16:05, editata de 1 ori |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
| |
|
| |
| Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
|