Numarul mesajelor : 167 Varsta : 54 Reputatie : 4183 Data de inscriere : 28/11/2013
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Joi 09 Ian 2014, 20:58
Se vede clar ca nu stii sa citesti eu am spus ca *rost*i de la TFC nu iti raspund daca scrii ceva pe siteul lor.
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Joi 09 Ian 2014, 21:20
Nu raspund pentru ca pana pe 13 ian probabil au concediu prelungit si nu e nimeni in firma.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Joi 09 Ian 2014, 21:24
Lumunita Stana a scris:
Se vede clar ca nu stii sa citesti eu am spus ca *rost*i de la TFC nu iti raspund daca scrii ceva pe siteul lor.
Termenul legal e 30 de zile, asa ca au timp. Si ti se atragea atentia sa scrii mai corect.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Joi 09 Ian 2014, 23:16
Ce termen legal, că TFC e societate privată, nu e obligată să îţi răspundă.
_________________ :TTT:
vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 646 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5105 Data de inscriere : 14/10/2012
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Vin 10 Ian 2014, 13:58
TFC mi-a raspuns intotdeauna atunci cand le-am trimis un e-mail pe adresa lor sau cand le-am scris ceva prin formularul de contact de pe site-ul lor. E adevarat ca uneori iti raspund mai repede, iar alteori mai tarziu, dar iti vor raspunde intotdeauna. Eu le-am scris lor multe e-mail-uri si am primit tot timpul raspuns. Uneori dupa 2-3 zile, alteori dupa 2 saptamani, dar... am primit.
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Vin 03 Oct 2014, 16:08
Vagonul trepida violent din cauza transmisiei hidraulice, sunetul metalic(fier pe fier) de acolo se auzea iar astazi a cedat. Exista posibilitatea sa fi plecat doar cu un motor deoarece fiind plin peste capacitate(multi calatori in picioare la usi) de la GdN pana la podul Grant s-a oprit de 4 ori chiar si in diagonala pe macazuri. Filmarea e de ieri, s-a mers pe principiul sa vedem cat tine
buldozer2
Numarul mesajelor : 352 Varsta : 38 Localizare : Buzau Reputatie : 5898 Data de inscriere : 05/10/2009
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Vin 03 Oct 2014, 22:17
Mai pica si ele! Au o varsta si sunt si folosite intensiv
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Sam 04 Oct 2014, 11:46
Ieri am venit cu el de la București Nord, într-adevăr părea a avea ceva probleme. Totuși, după ce a strâns 20 de minute până la Făurei a recuperat, la Galați având 5 minute întârziere. Mirosea uneori a frână foarte încinsă în vagonul-remorcă, și din habar n-am ce motiv, a intrat abătut prin mai multe halte deși nu erau alte trenuri pe linie.
PS: ar trebui să le scriem mai mulți celor de la TFC să pună niște perdeluțe în VT 614, că vara ar fi jale în lipsa lor și a AC.
Ca un plus, doi discriminați au aruncat biletele înainte de supracontrol, iar nașul i-a obligat să cumpere altele
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Vin 10 Oct 2014, 23:15
Felicitări TFC pentru catastrofa de azi de la RE 15073. Felicitări că, în ziua de vineri a celei de-a doua săptămâni de la începutul anului universitar, nu ați fost în stare să suplimentați garnitura trenului, deși acesta a fost supraplin chiar și din prima săptămână. Felicitări pentru modul în care cei 60 de oameni care așteptau la coadă la bilete au fost trimiși acasă (printre ei aflându-mă și eu) căci nu mai există locuri, nici măcar în picioare. Chiar când aveam o părere tot mai bună despre acest operator, TFC...
Vorbind cu un angajat al companiei, foarte amabil de altfel (respect), am aflat de la acesta că nici el nu-și poate explica de ce nu sunt suplimentate trenurile 15072/73 în perioada sfârșiturilor de săptămână din timpul anului universitar. Nu că nu se poate, ci mai degrabă că nu se vrea, sau nu se acordă atenție, mi-a mărturisit acesta căci situația se repetă pentru a nu știu câta oară. Și deci, oamenii stăteau pe scări, pe holuri, la burduful dintre vagoane, pe jos pe oriunde mai exista un spațiu liber, iar cei 60-70 de studenți rămași la casă cu ochii-n soare au plecat, vreo 20-30, la dubă, restul la 1675 care a plecat ocupat 120%. O situație urâtă pe care nu am întâlnit-o, însă, niciodată nici măcar la CFR. Poate conducerea TFC va arunca un ochi pe acest topic mai des, precum fac cei de la Regiotrans, iar nu din an în paște. În rest, reclamațiile au fost trimise prin formularul de pe site, aștept un răspuns.
Despre alte legături pentru Galați, Brăila sau Făurei, am găsit trei relativ convenabile: 1)IR 1663 ple 12:00 B Nord sos 13:54 (Buzău), R 7363 ple 15:00 Buzău, sos 18:27 Galați. 2)RE 15053 (da, e mai ok să stai claie peste grămadă 2 ore decât 4), ple 12:20 sos 14:30 (Buzău), R 7363 ca mai sus 3)R 5005 ple 13:16, sos 16:13 (Buzău), R 7365 ple 18:40, sos 22:30 (Galați)
Totuși, poate TFC or să asculte reclamațiile (în cazul în care cei 60-70 rămași pe-afară or să le facă) și or să-și repare greșelile.
AlexD Utilizator Blocat
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Vin 10 Oct 2014, 23:44
Inainte mai tranteau in scarba un DH2 cuplat cu VT 624 dar acum nimic.
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Vin 10 Oct 2014, 23:45
Iti poti lua de la ei bilete cu 10 zile inainte de calatorie. Nu ii scuz, dar poate data viitoare nu o sa mai ai problema asta.
mielutu zburator
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Sam 11 Oct 2014, 12:50
Știu, însă nu mi se pare corectă atitudinea față de călătorii lor cei mai mulți, studenții:x ... Da, dacă nu-mi permite orarul voi continua cu acest tren, însă, dacă pot să prind pe cel de la 12:20 cu schimb la Buzău, îmi pare rău dar îl voi prefera pe acela.
Până la urmă, chiar dacă ai loc, trenul fiind plin ochi tot nu e ok să mergi 4 ore așa, claie peste grămadă, să-ți sufle ălălalt în ceafă. Ultima oară mi-a luat o groază să ajung la baie, deoarece erau vreo 20 de oameni la capetele fiecărui vagon sau la scări...
OFFTOPIC oare nu pot închiria, pentru vineri și duminică, material rulant de la alt operator (no matter which one)?
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Sam 11 Oct 2014, 14:36
Pentru Bucuresti-Galati-Bucuresti ar putea sa puna 2 VT in zilele de Vineri si Duminica iar pentru Bucuresti-Buzau-Bucuresti ar fi bine daca ar cumpara 4-5 rame electrice astfel motoarele care rezulta de pe aceasta ruta se pot baga prin Urziceni la Galati plus ca nu mai circula cu diesel pe sub catenara .
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Lun 13 Oct 2014, 23:06
Duminică nu au suplimentat nimic, am văzut garnitura lui R 15073 din IR 1675 și era format doar dintr-un VT 624. Dacă suplimentau de dimineață, cred că s-ar fi întors cu tot cu al doilea AM la Galați ca apoi să plece spre Berești. La reclamații, încă nu am primit răspuns.
mielutu zburator
Subiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC Vin 17 Oct 2014, 23:18
CITAT de pe pagina oficială de FB a Transferoviar Călători:
In atentia calatorilor de pe relatia Bucuresti Nord – Galati si retur, Din cauza parcului limitat de material rulant nu putem suplimenta numarul de vagoane la trenurile 15072 / 15073. Pentru a evita aglomeratia si disconfortul tuturor calatorilor societatea noastra a luat hotararea de a limita numarul de bilete, prin urmare va rugam sa achizitionati cu anticipatie legitimatiile de calatorie. CALATORII CARE NU VOR DETINE O LEGITIMATIE DE CALATORIE NU VOR PUTEA URCA IN TREN.Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat
Ok, astăzi evident s-a repetat isprava pentru care le-am trimis reclamații și vinerea trecută, acum scriu una nouă; trenul 15073 a avut atât de mulți călători în picioare, că unui amic i-a luat pe ceas 21 de minute sa ajungă la baie și să se întoarcă, din vagonul 1a la capătul lui 1b, că prima baie era blocată. Scuza asta, sincer, mi se pare copy-paste de la CFR, și mă tem că au angajat unii buni la toate de la compania anterior menționată, și că TFC devine un fel de CFR mai nesimțit.
Nașul, însă, mi-a spus că sunt în discuții cu nu-ș ce autoritate pentru a putea primi permisiunea de a adăuga încă un automotor (DH2, sau vt 624) dar că abia peste două săptămâni ar primi un răspuns fie negativ fie pozitiv. Dacă acesta are dreptate, oare de ce domnii de la TFC nu s-au apucat de acte și documente, permisiuni, la începutul lui iulie sau august, căci se știa încă de atunci că, în al doua jumătate de an de la introducere, va fi buluc vinerea pe trenul acesta. Și un preșcolar putea gândi asta, și, probabil, pe acum ar fi fost gata. Își dau foc rău de tot la valiză cu gluma cu un VT la 500 de oameni.