Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative la TFG si TFC

In jos 
+35
marius664
Qweerty23
alliens
apmatei
COSTACHE MIHAIL
cristy79
Katalyn
stefan_br
ATM
cristi CFR
mielutu zburator
buldozer2
vatmanul
Lumunita Stana
Vlad
maris.constantin
kristi kkk
Katalin4653
Volk
razvan - trenuri
baiazid
Adrian78
IonutCFR2009
Nesebar
membru dezactivat ,
Dr2005
eu
DUAL
Spartan1948
Adirmvl
Rarau
AlexD
Razvan
Norbi
rizelgeorgel2004
39 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeDum 20 Oct 2013, 22:25

Eu v-am mai spus sa aveti grija ce pozati si unde pozati ca sunt destui nebuni in tara asta. Nu incercati sa va bazati prea mult pe legi pentru ca ele au fost facute pentru a fi incalcate iar pana la aplicare legi s-ar putea sa suferiti pagube serioase.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeDum 20 Oct 2013, 22:27

Katalin4653 a scris:
Dar nici voi nu sunteti cuminti , parca a-ti face voi ceva in a nu se mai fura mototina , pana nu si-o ia unul nu va astamparati , ca de a-ti fi fost in locul lor nu a-ti fi luat hai lasati mentalitatea asta ca a-ti fi facut la fel daca era motorina de muls ! Evil or Very Mad Twisted Evil Wink Razz 
Mi se pare mie sau tu nu prea intelegi limba romana?sensurile cuvintelor sau asa ceva.Ca nu e prima data cind scrii pe linga subiect

Facusem niste poze la o locomotiva si cind sa plec spre casa vine mecanicul si se ia de mine.
la intrebarea ce are cu mine a facut taraboi. Ulterior l-am intrebat daca se teme ca o sa-l vad tragind motorina de face scandal. ULTERIOR, adica dupa toata discutia. Ca aplecat cind l-am intrebat de ce a coborit de pe locomotiva.

Mai mi s-a spus de catre unu pe forum sa stau in banca mea, la fel si tu intelegi aiurea ce scriu.Din partea mea sa traga toata motorina, daca nu se iau de mine  cind pozez nu ma priveste. Poate sa ramina locomotiva pe loc cu rezervorul uscat.Eu n-am masina sa cumpar de la ei.
Sus In jos
Katalin4653
V.I.P Member
V.I.P Member
Katalin4653

Numarul mesajelor : 1575
Localizare : Braila M 700
Reputatie : 6319
Data de inscriere : 30/12/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeDum 20 Oct 2013, 22:44

dan tm a scris:
Katalin4653 a scris:
Dar nici voi nu sunteti cuminti , parca a-ti face voi ceva in a nu se mai fura mototina , pana nu si-o ia unul nu va astamparati , ca de a-ti fi fost in locul lor nu a-ti fi luat hai lasati mentalitatea asta ca a-ti fi facut la fel daca era motorina de muls ! Evil or Very Mad Twisted Evil Wink Razz 
Mi se pare mie sau tu nu prea intelegi limba romana?sensurile cuvintelor sau asa ceva.Ca nu e prima data cind scrii pe linga subiect

Facusem niste poze la o locomotiva si cind sa plec spre casa vine mecanicul si se ia de mine.
la intrebarea ce are cu mine a facut taraboi. Ulterior l-am intrebat daca se teme ca o sa-l vad tragind motorina de face scandal. ULTERIOR, adica dupa toata discutia. Ca aplecat cind l-am intrebat de ce a coborit de pe locomotiva.

Mai mi s-a spus de catre unu pe forum sa stau in banca mea, la fel si tu intelegi aiurea ce scriu.Din partea mea sa traga toata motorina, daca nu se iau de mine  cind pozez nu ma priveste. Poate sa ramina locomotiva pe loc cu rezervorul uscat.Eu n-am masina sa cumpar de la ei.
Se pare ca tu nu intelegi limba romana caci ai mai fost avertizat ca o sa ti-o iei odata si odata de la vreun om al cailor ferate orice ar fi el , deoarece voi acolo unde vedeti ceva stati suparator de mult ca sa iesiti in evidenta apoi va laudati aici , hai lasama ca vad pe urmele cui calci! Wink Bine ca le stiti voi pe toate ...
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/servtrans888
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 00:08

Vad eu ca incepem sa ne transformam intr-o natie de struti! Desi eu am citit in "testamentul incasului" de Karl May ca virgula carnea de strut e destul de nasoala la gust, in snobismul si prostia sa, romanul o considera delicatesa! Asa ca cel mai sigur va ajunge pe masa unuia care are in general un salariu mediu de 2500 lei plus ciordeala de rigoare din rezervoarele locomotivei. In caz ca nu le convine venitul licit ii invit pe domnii care mai completeza veniturile proprii prin descompletarea rezervorului sa-mi ia locul la scoala, unde dupa facultate+2 mastere+doctorat iau vreo 1600 si sunt nevoit sa mai stau pe la privat si sa ajung acasa zilnic pe la 23! Merita sa facem pe strutii doar pt. ca d-nii ce-si completeaza veniturile sa ne lase sa pozam un tren ce nici macar nu e al lor? Vaicarerile cum ca pretul biletelor e mare sunt aici precum nisipul pe plaja! Aaaa, e taxa pe strutime, motorina aia trebuie platita de cineva!
P.S. "Om al cailor ferate"? Unde a mai aparut si sintagma asta? Se pare ca incepe sa fie sinonim cu "om al cavernelor", sa ma ierte oamenii de buna credinta ce lucreaza la caile ferate! Sa ti-o iei pt. ca nu lasi pe cineva sa-si faca mendrele, merita intr-o tara ca-ca Rromanica!
Sus In jos
maris.constantin

maris.constantin

Numarul mesajelor : 433
Localizare : Arad
Reputatie : 4855
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 09:07

8)Nu inteleg de ce aduceti acuzati mereu mecaniciilor de locomotiva.Mecanicul reactioneaza uneori tot din cauza celor care pozeaza ce nu trebuie,poate omul are economie facuta,ce treaba aveti voi cu lucrul acesta?(e riscul lui nu al vostru),nici nu ar trebui sa vorbiti despre acest lucru,iti plac trenuriile pozeaza trenuriile nu altceva,si vorbiti doar despre trenuri.A mai fost un pusti acum vreo 3 ani,care a pozat cand un mecanic facea ce facea si pustiul s-a dus direct la conducerea RT la Brasov si le-a pus pozele pe masa,mecanicul a fost dat afara.Lucrul asta s-a auzit in toata tara si na ,mecanicii isi iau toate masuriile de precautie.Kristi kkk mai usor cu acuzatiile pentru mecanicii de locomotiva,iti reamintesc ca ai mai postat acuzatii urate si la accidentul de la Iasi,cand de vina a fost soferul;acum ca tu iei 1600 Ron si un mecanic de locomotiva aproape 2500 Ron,asta e,iti dau cateva exemple ,cand tu dormi noaptea la 1-2 ,mecanicul merge la prezentare,fie ca e ploaie,frig,ninsoare el trebuie sa mearga,tu sambata-duminica esti liber probabil,la mecanicul de locomotiva nu exista sambata,duminica si sarbatori legale,cand tu ciocneste un pahar de sampanie cu familia si prietenii in noaptea de revelion la ora 00:00,mecanicul de locomotiva ori e in mers si ciocneste singur(sampanie de copii),ori e oprit intr-o statie si ciocneste cu seful de tren,plus SC,plus ca dormi pe unde apuci,cand tu dormi in patul tau de acasa
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 09:32

Mecanicul violent se ştie cu musca pe căciulă... dacă nu s-ar şti cu ceva în neregulă (motorină, persoane în cabină, dat jos din locomotivă şi lăsat locomotiva nepăzită) nu s-ar feri de fotograf ca dracu' de tămâie.

Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 09:42

Sunt şi oamnei care fug de fotografiat chiar dacă nu sunt cu musca pe căciulă. Pur şi simplu nu suportă să fie fotografiaţi.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 09:54

Păi să fugă ei şi să lase locomotiva Laughing 

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 11:06

Sa o luam cu inceputul:

legea nu interzice fotografiatul locomotivelor, vagoanelor, sinelor etc.

Or dupa cum am mai spus atat data, unde legea nu distige, nci noi nu trebuie sa distingem. este acel principiu de drept roman (ROMAN nu romÂn) ubi lex non distinguit nec nos distinguere debemus. Este acelasi lucru cu principiul american pe care il vedem in filme, ce legea nu interzice este permis.

Sau ca sa intelegi, aplicam invers principiul " Nemo censetur ignorare legem." adica necunoasterea legii nu inlatura raspunderea in fata legii.

Ca sa pricepi stimabile care astepti sa imi iau odata de la un om al cailor ferate:

Am fotografiat o locomotiva eu fiind pe un drum.Este adevarat m-am apropiat de sina caii ferate a liniei 1 peron desi putin dupa peron
Mecanicul m-a vazut, nu a spus nimic a coborit si a plecat spre tren unde a verificat ceva.
Deja plecam inchisesem aparatul, cind mecanicul a venit la mine si a avut loc discutia pe care am descris-o.

Neavind temei legal sa se ia de mine L-AM INTREBAT ( NU L-AM ACUZAT) daca ii este teama ca l-as putea vedea tragind motorina.L-am mai intrebat dca are voie sa coboare de pe locomotiva, sa ii opreasca motorul etc etc.

Prin prezentarea acestei intimplari dar si a altora nu am dorit sa ma dau mare pe forum. Extrapolind ar insemna ca toti cei care scriu la topicul ,,Intimplari...peripetii" nu vor decit sa se dea mari.

Faptul ca tu imi spui ca eu calc pe urmele nu stiu cui si ca de fapt tu accepti ca din locomotive se trage motorina si ca din alte parti se fura si se ciupesc banii, ma face sa ma intreb ce cauti tu pe aici pe forumul feroviar sa te tot plingi de vagoane, compuneri, trase, mersuri, conditii etc?

Sus In jos
maris.constantin

maris.constantin

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 11:21

:shock: De ce intrebi un mecanic asemenea lucruri?esti cumva Revizor SC,Sef serviciu sau instructor?sunt oameni platiti care pun intrebari personalului de locomotiva,gen de ce transporta in cabina personal neautorizat?,de ce lasa locomotiva nesupravegheata?(lucruri interzise clar in Reg.201).Vezi probabil din cauza asta, unii mecanici de locomotiva refuza acceptarea unor baieti car fac poze,ca in loc sa stea in banca lor si sa pozeze si atat,vin cu niste intrebari adresata care nu isi au rostul.Va intreb de ce faceti asemenea lucruri?veti ajunge pe viitor,mecanici de locomotiva probabil,si te vei enerva cand te ia un pusti de 16-17 ani cu asemenea intrebari.Ma repet, e riscul lor,si atat.Pe voi nici macar nu ar trebui sa va intereseze ce face personalul de tractiune.Ca acum nimeresti un mecanic,care nu agreaza astfel de lucruri,cum a mai spus-o si Vlad,sunt fel si fel de oameni,si cu personalitati diferite,nu toti suntem la fel.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 11:32

Stati putin sa inteleg: o parte din cei nemultumiti de CFR sustin totusi tragerea de motorina?

Sa pozam trenurile? pai ce locomotiva nu e parte din tren?

Acuma cine l-a pus pe ala sa se faca mecanic daca trebuie sa se prezinte la ora 1-2 din noapte?iar o luam de la inceput cu discutia asta?

Mai usor cu pianul pe scari, ca miine o sa intrebam de ce ala e medic in loc sa fie sondor sau cum?

Mecanicii de locomotiva si personalul feroviar trebuie sa INTELEAGA ca nu este interzis fotografiatul. Ce e asa greu de priceput? Ca au sau nu au salariul mare, ca se prezinta sau nu la ore imposibile nu ne intereseaza pe noi, au ALES aceasta meserie, nu au de ce sa se plinga.Nu le convine, sa plece.
Sus In jos
maris.constantin

maris.constantin

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 11:40

Ok.Da exact.Eu ii explicam de ce un mecanic de locomotiva are salariul putin mai mare decat el(sunt platite orele festive si cap de sectie).E ok cu pozarea,dar le este interzis la cei care fac lucrul asta sa puna intrebari sau sa-i preocupe ce face personalu de tractiue,nu ti se pare normal?.Fa poze cate vrei si cum vrei dar nu te preocupa de mecanicul de locomotiva,sunt persoane platite pentru asa ceva
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 11:42

Dar pe ei de ce îi preocupă ce facem noi? Doar nu sunt de la poliţia TF.
Sus In jos
maris.constantin

maris.constantin

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 11:47

Vlad nu cred ca toti mecanici de locomotiva sunt preocupati de cei care fac poze,si cei care sunt preocupati sunt foarte putini.Uni chiar sunt mandri ca sunt prinsi in poza,vin cu un exemplu clar cand cei care pozeaza si filmeaza,mecanicul de locomotiva ii saluta frumos,s-au daca mecanici ar fi cum ziceti voi,nu ati calca vreodata in locomotiva,hai sa fim serios.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 11:48

maris.constantin a scris:
Ok.Da exact.Eu ii explicam de ce un mecanic de locomotiva are salariul putin mai mare decat el(sunt platite orele festive si cap de sectie).E ok cu pozarea,dar le este interzis la cei care fac lucrul asta sa puna intrebari sau sa-i preocupe ce face personalu de tractiue,nu ti se pare normal?.Fa poze cate vrei si cum vrei dar nu te preocupa de mecanicul de locomotiva,sunt persoane platite pentru asa ceva
Domnule, iti mai explic o data, sper sa fie ultima data:

am pozat, locomotiva si am vrut sa plec. In acel moment mecanicul a venit la mine la drum pe linga linii si el s-a luat de mine , nu eu de el. Punct?

Urmare a acestui incident l-am intrebat daca se teme sa nu il vad facind tragind motorina. Nu invers

Nu m-am luat eu de el. Nu l-am vazut tragind motorina, ci doar l-am intrebat daca imi cere ,,sa spal putina" ca sa nu il vad.

Altfel el nu avea nici o calitate.

Dupa ce ti-am citit cu interes diverse postari pe forum, sint uimit sa vad ca sustii masinatiile de la calea ferata inclusiv trasul de motorina. Chiar daca in acest caz e vorba de o firma privata TFG.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative la TFG si TFC
Sus 
Pagina 3 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: