Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative la TFG si TFC

In jos 
+35
marius664
Qweerty23
alliens
apmatei
COSTACHE MIHAIL
cristy79
Katalyn
stefan_br
ATM
cristi CFR
mielutu zburator
buldozer2
vatmanul
Lumunita Stana
Vlad
maris.constantin
kristi kkk
Katalin4653
Volk
razvan - trenuri
baiazid
Adrian78
IonutCFR2009
Nesebar
membru dezactivat ,
Dr2005
eu
DUAL
Spartan1948
Adirmvl
Rarau
AlexD
Razvan
Norbi
rizelgeorgel2004
39 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
maris.constantin

maris.constantin

Numarul mesajelor : 433
Localizare : Arad
Reputatie : 4855
Data de inscriere : 14/10/2012

Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 11:57

Scuze scriu de pe telefon.Nu sustin nimic,stai linistit,doar nu imi plac acuzatiile aduse mecanicilor de locomotiva fara dovezi clare.Vino tu la mine sau la colegii mei tineri,sa pozezi si vei vedea ca nu iti are nimeni treaba,ba mai mult te incurajeaza la o cariera in calea ferata.Pun pariu ca cel cu care ai avut discutia e fost ,cu vreun pensionar care a lucrat la CFR ,30 ani,si acum face tot ce a invatat pe vremea aia,se facea ce se facea(stim toti),si nu se poate linistii pana moare.Vorba cuiva:'Nu mai merge cum mergea' sau 'S-a dus baba cu colacu'.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 12:08

Nu am scris niciodata despre mecanicii care nu fac probleme. Ar fi si culmea. Uneori te lasa si in cabina, nu am postat ca sa nu le fac probleme.

Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 13:33

maris.constantin a scris:
8)Nu inteleg de ce aduceti acuzati mereu mecaniciilor de locomotiva.Mecanicul reactioneaza uneori tot din cauza celor care pozeaza ce nu trebuie,poate omul are economie facuta,ce treaba aveti voi cu lucrul acesta?(e riscul lui nu al vostru),nici nu ar trebui sa vorbiti despre acest lucru,iti plac trenuriile pozeaza trenuriile nu altceva,si vorbiti doar despre trenuri.A mai fost un pusti acum vreo 3 ani,care a pozat cand un mecanic facea ce facea si pustiul s-a dus direct la conducerea RT la Brasov si le-a pus pozele pe masa,mecanicul a fost dat afara.Lucrul asta s-a auzit in toata tara si na ,mecanicii isi iau toate masuriile de precautie.Kristi kkk mai usor cu acuzatiile pentru mecanicii de locomotiva,iti reamintesc ca ai mai postat acuzatii urate si la accidentul de la Iasi,cand de vina a fost soferul;acum ca tu iei 1600 Ron si un mecanic de locomotiva aproape 2500 Ron,asta e,iti dau cateva exemple ,cand tu dormi noaptea la 1-2 ,mecanicul merge la prezentare,fie ca e ploaie,frig,ninsoare el trebuie sa mearga,tu sambata-duminica esti liber probabil,la mecanicul de locomotiva nu exista sambata,duminica si sarbatori legale,cand tu ciocneste un pahar de sampanie cu familia si prietenii in noaptea de revelion la ora 00:00,mecanicul de locomotiva ori e in mers si ciocneste singur(sampanie de copii),ori e oprit intr-o statie si ciocneste cu seful de tren,plus SC,plus ca dormi pe unde apuci,cand tu dormi in patul tau de acasa
Stimabile, eu nu am facut nici-o acuzatie la adresa mecanicului cu accidentul de la Iasi(chiar am postat ceva legat de o trecere la nivel cu niste pasageri grabiti), dar nu prea trebuie sa ma justific cu aceasta la tine! Printre altele eu am scris in postul de mai sus un pamflet, voi stabiliti daca este si reusit, cu privire la modalitatea de implicare a romanilor in viata sociala ca raspuns la acuzatia unui alt user catre Dan tm ca de ce se baga el la o infractiune care nu-l priveste, acum nu stiu daca acolo chiar era o infractiune! N-as dori ca tu sau un apropiat al tau sa fie talharat ziua in amiaza mare, sau mai rau-victima unei violente fizice sau sexuale iar semenii tai sa se abtina deoarece nu e treaba lor. Pesemne ca nu prea stii sa citesti printre randuri! Pe de alta parte, nu-ti cunosc meseria si nu e problema mea, dar nici nu ma convinge tu ca e in regula ca mecanicul sa mai goleasca rezervorul, sa faca servicii de curierat rapid sau alte din astea deoarece nu e conform cu fisa postului. Cum pe mine nu m-a obligat nimeni sa ma fac profesor nici mecanicii nu au fost facuti cu forta, stiau ce leafa au sau ca vor fi la serviciu noaptea sau de revelion-aceste aspecte nu sunt justificabile pt. a fi badaran sau sa fure motorina, presupun ca inca traim intr-o tara in care mai exista liberul arbitru. Sper sa primesc din partea ta dreptul la opinie personala cu privire la casta mecanicilor si a altor angajati de la caile ferate!
Cu stima
Sus In jos
maris.constantin

maris.constantin

Numarul mesajelor : 433
Localizare : Arad
Reputatie : 4855
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeLun 21 Oct 2013, 14:31

Cool Pai tocmai de aia am scris,fiecare e liber sa isi aleaga meseria,ca acum nu e platita cum ar trebui,cam la toate job-urile din Romania se intampla asta,nu doar in invatamant,transporturi etc.Mi-am exprimat punctul de vedere ca nu e tocmai ok sa vorbesti despre ce face un mecanic de locomotiva si mi-am spus parerea,ca nu sunt de acord cu golirea rezervorului,mai bine s-ar vorbi despre subiectul de care s-a ocupat nu despre altceva(pozat trenuri,locomotive,vagoane,etc).Imi pare rau,eu nu stiu sa citesc printre randuri dar totusi inteleg unde vreti sa bateti(luati-o ca pe o modestie).Si daca te intalnesti cu un mecanic violent,nu e ultima oara cand vrei sa faci poze,te duci si a doua zi daca vrei.Eu va inteleg ca uneori sunteti luati la fuga de unii dar mai bine ati intelege si voi si nu v-ati cobora la nivelul lor postand anumite chestii pe un forum,nu e ok si nu rezolvati nimic,ei tot va alunga si isi fac treaba(majoritatea sunt cazuri izolate dar sunt).Tot acei mecanici violenti,se comporta si cu colegii lor la fel si nu sunt sociabili deloc,asa ca nu va mirati ca sunteti luati la fuga,ex. un mecanic de la GFR,care mergea regie,a fost pus, de mecanicul de la Cfr Calatori sa isi cumpere bilet.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 10:44

Este incredibil ce se intampla in serile de duminica in statia Oradea...sunt foarte,foarte multi calatori pentru trenul 15208,cu plecare spre Cluj-Napoca,iar TFC-ul ezita sa suplimenteze AM destinat acelei calatorii,desi se sta si in picioare ~3 ore cat dureaza calatoria.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 11:35

Nu uita de rezervarea obligatorie!

Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 11:43

Da...apropo de asta,erau oameni care desi stateau in picioare,au platit si tariful pentru rezervare. Evil or Very Mad :shock: 
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 14:27

Păi da, că naşul nu ştie ce locuri dă xSell-ul. De fapt, pe biletul luat din tren nici nu ţi se trece locul, doar vagonul.

rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 16:58

Din cauze inca neelucidate (lipsa de bani) trenul de seara Oradea - Cluj va functiona numai vineri si duminica. Astfel Oradea ramane doar cu 2 trenuri regio spre Cluj: Cfr la 7.28 si TFG la 11.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 17:06

Din Oradea la Cluj TFC va avea 3 Regio , cel de 3:43 care nu va circula S+D , 11:37 si 15:25 .

Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 17:57

Cu trenul de seară (17:30 - 18, parcă prima dată când l-au băgat pleca pe la 18:00) am circulat de vreo 3 ori şi a fost plin. E drept, de la Oradea la Huedin pleca cam 25% plin, dar asta a fost acum 2 ani, de atunci mă gândesc că s-or fi obişnuit oamenii cu el.

Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 18:12

rizelgeorgel2004 a scris:
Din cauze inca neelucidate (lipsa de bani) trenul de seara Oradea - Cluj va functiona numai vineri si duminica. Astfel Oradea ramane doar cu 2 trenuri regio spre Cluj: Cfr la 7.28 si TFG la 11.

Acea pereche de trenuri este folosita cu preponderenta de studenti,iar TFC-ul mizeaza pe faptul ca la inceput si sfarsit de week-end merg studentii catre case,respectiv facultate astfel ca acele trenuri devin foarte profitabile in aceasta perioada a saptamanii.
Sus In jos
Lumunita Stana

Numarul mesajelor : 167
Varsta : 54
Reputatie : 4183
Data de inscriere : 28/11/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 09 Ian 2014, 19:10

Astora de la trimiti ceva pe site-ul lor si nuti raspund acum o saptamana leam trimis ca chiar anuleaza acele 8 curse Cluj-Felix si nimic.
Sus In jos
Lumunita Stana

Numarul mesajelor : 167
Varsta : 54
Reputatie : 4183
Data de inscriere : 28/11/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 09 Ian 2014, 19:11

Spartan1948 a scris:
Da...apropo de asta,erau oameni care desi stateau in picioare,au platit si tariful pentru rezervare. Evil or Very Mad :shock: 
Ce vrei daca sunt id***ti.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 09 Ian 2014, 19:21

Lumunita Stana a scris:
Astora de la trimiti ceva pe site-ul lor si nuti raspund acum o saptamana leam trimis ca chiar anuleaza acele 8 curse Cluj-Felix si nimic.

Cu tot respectul,v-am rugat si intr-o alta postare,incercati sa faceti ceva cu modul de exprimare/redactare al mesajelor,deoarece este chiar greu de....descifrat.Si inteles.

Scuzati de off-topic,dar asta este adevarul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative la TFG si TFC
Sus 
Pagina 4 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: