Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative la TFG si TFC

In jos 
+35
marius664
Qweerty23
alliens
apmatei
COSTACHE MIHAIL
cristy79
Katalyn
stefan_br
ATM
cristi CFR
mielutu zburator
buldozer2
vatmanul
Lumunita Stana
Vlad
maris.constantin
kristi kkk
Katalin4653
Volk
razvan - trenuri
baiazid
Adrian78
IonutCFR2009
Nesebar
membru dezactivat ,
Dr2005
eu
DUAL
Spartan1948
Adirmvl
Rarau
AlexD
Razvan
Norbi
rizelgeorgel2004
39 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeDum 09 Noi 2014, 16:43

Am fost cu cel de 12.20 din Nord.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeDum 09 Noi 2014, 16:53

Mie DH2-ul mi s-a părut mai comod... loc mai mult la picioare, scaune individuale (nu banchete de 2 locuri ca la 21-47), nu trebuie să stau să mă uit în ochii celui din faţa mea, iar la capetele automotorului e loc destul pentru biciclete şi bagaje mari.

Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeDum 09 Noi 2014, 17:29

15053 de 12.20 e zilnic cu DH2, iar vinerea are doua motoare dar nu mai stiu daca vine cu amandoua de la Buc sau il ataseaza in Pl.Sud. Scaunele sunt destul de comode.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeDum 09 Noi 2014, 19:29

cristy79 a scris:

Asta de 12:20 mereu este cu DH2, daca vroiai cu VT trebuia sa mergi cu 10:20 .
Pentru un drum scurt automotoarele DH2 sunt chiar minunate, ai mers 56 de minute cu el, la VT e frumos la compartiment ca la comun mai bine e cu DH2 ca nu stai fata in fata cu altii .

Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeDum 09 Noi 2014, 19:32

La VT dacă vrei la compartiment eşti taxat la tarif de clasa I + rezervarea obligatorie...

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeDum 09 Noi 2014, 19:38

Dr2005 a scris:
La VT dacă vrei la compartiment eşti taxat la tarif de clasa I + rezervarea obligatorie...

Nu este adevarat, eu am mers cu bilet de clasa 2 si nu a zis nimeni nimic, poate a avut nasu ceva cu tine si nu ia placut de tine, a zis sa pleci la clasa 2 ca acolo il tine pentru cine vrea el . Laughing

Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeDum 09 Noi 2014, 19:48

Nu cred ca au carnete pentru a elibera bilete de clasa 1 in tren.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeDum 09 Noi 2014, 23:11

Pe rutele cu rezervare obligatorie nu primeşti bilet la compartimentele alea.
Pe Cluj-Oradea - acum câţiva ani, ce-i drept - erau compartimentele încuiate cu lanţ. Doar pe Buzău - Nehoiaşu (de fapt invers, Nehoiaşu - Buzău) am putut călători la compartiment.

mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeDum 09 Noi 2014, 23:40

Karpaty a scris:
cristy79 a scris:

Asta de 12:20 mereu este cu DH2, daca vroiai cu VT trebuia sa mergi cu 10:20 .
Pentru un drum scurt automotoarele DH2 sunt chiar minunate, ai mers 56 de minute cu el, la VT e frumos la compartiment ca la comun mai bine e cu DH2 ca nu stai fata in fata cu altii .

Am mers cu el pe 31 octombrie, vineri, până la Buzău și a fost format dintr-un VT 624, de-aici și postarea mea despre lentoarea acestor AM la accelerație, se lupta din greu mecanicul cu el. A fost super ok (!!!!), după Ploiești avea toată lumea loc pe scaun și chiar și înainte era destul de...ok. Adică, ok prin comparație cu dezastrul din 15073.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeDum 09 Noi 2014, 23:58

Dr2005 a scris:
Pe rutele cu rezervare obligatorie nu primeşti bilet la compartimentele alea.
Pe Cluj-Oradea - acum câţiva ani, ce-i drept - erau compartimentele încuiate cu lanţ. Doar pe Buzău - Nehoiaşu (de fapt invers, Nehoiaşu - Buzău) am putut călători la compartiment.

Pe toate rutele pe care am mers cu TFC si era VT doar la compartiemnt stau, pe Oltenita compartiemntele se vaneaza primele, se stinge lumina si somn de voie toata lumea, asa si pe 703, am mers de mai multe ori Galati-Barlad si tot in compartiment cu bilet de clasa 2 .
Galati-Bucuresti dar si Bucuresti-Galati aveam biletul de clasa 2 dar am stat la compartiment, la fel si pe Cluj-Oradea-Cluj, de Bucuresti-Ploiesti-Buzau nu mai zic, doar compartiment si biletul de clasa 2 .
Poate esti tu mai ghinionist si eu mai norocos . Laughing

V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8669
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeLun 10 Noi 2014, 18:19

Pe Cluj - Oradea 1403-1404 figureaza ca are numai clasa a 2-a, si calculatorul iti da bilet si la compartiment. Oricum pe relatia Cluj - Oradea nimeni nu isi respecta numarul locului scris pe bilet. Fiecare se aseaza unde vrea si controlorii nu zic nimic.
Video: LDEGM
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeLun 10 Noi 2014, 18:55

Pe Bucureşti - Buzău sunt mai nesimţiţi... pe lângă faptul că sunt numai pensionari de la CFR, îţi vorbesc cu ,,Bă" sau, în cel mai fericit caz, cu ,,Tu" (păi noi am fost colegi de facultate să ne tutuim? Eu sunt CLIENT, dacă nu îmi place cum sunt tratat, a 2a oară nu mai vin), ca să nu mai vorbesc de agenţii de pază, care tratează călătorii ca pe vite (mai ales pe Olteniţa). Iar interiorul trenului e ,,secret de serviciu", la fel şi exteriorul şi orice poză cu trenul (după 2 interpelări din astea am zis că nu mai pozez automotoare TFC, că oricum le-am cam pozat pe toate care ajung pe la Bucureşti).

Pe Cluj, într-adevăr, acum câţiva ani când am folosit din plin serviciile lor, era altfel... personal amabil (chiar au oprit trenul când m-au văzut că fug după el, faţă de Ploieşti unde ,,Bă, unde urci cu aia [bicicleta], nu vezi că nu e loc?!"), poze la greu şi în tren şi pe lângă el, căldură în tren.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeLun 10 Noi 2014, 20:41

E ceva de genu "daca nu-ti convine nu mai folosi trenurile noastre, atat timp cat mergi cu trenul nostru face ce vrem noi" Laughing cam asa e pe Oltenita, se stie ca agentii BGS sunt cei mai tari din parcare, asa ca ciocu mic si joc de glezne, daca nu ne convine situatia nu mai mergem cu ei dar nu ai alta alternativa si atunci tot la ei mergi .
Ordine si disciplina prin bataie, cam asta e . Laughing

V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8669
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeLun 10 Noi 2014, 20:46

Pe Cluj - Oradea personalul este foarte civilizat si amabil si din fericire la noi nu sunt paznici in tren. Intr-o zi de sambata am mers cu 1403-1404 la Oradea si fiind mai multi de la facultate am stat la comun chiar langa postul de conducere din primul vagon. Inainte de Huedin a venit o femeie la mecanic si l-a intrebat daca nu poate opri undeva ca sa ajunga cat mai aproape de satul Morlaca, langa Huedin pentru ca fiind sambata microbuzul nu circula din Huedin la Morlaca. Raspunsul mecanicului a fost afirmativ si chiar inainte de Braisoru a oprit pe linie curenta la intersectia drumului comunal care intra in satul Morlaca.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeLun 10 Noi 2014, 22:19

Doctoru are dreptate in privinta nasilor de pe Bucuresti-PLoiesti la modul cum se poarta cu calatori, dar nu toti sunt decat 2 nasi mai neciopliti restul sunt ok iar in privinta pazei BGS de pe Oltenita cand am fost in vara am pozat fara probleme cu paza de fata, totul e sa sti cum sa vorbesti cu ei si sa le spui exact ce urmaresti dar daca te pierzi cu firea si mai ai si fata de speriat automat ca te ia de fraier si o sa-ti zica franc ca nu ai voie.

Imi aduc aminte ca am intrebat nasul daca am voie sa pozez iar el spunea ca nu stie si i-am spus sa trimita paza la mine. Au venit baieti iar dupa o scurta discutie de nici 2 minute puteam sa pozez orice fara probleme. Repet totul e sa sti cum sa abordezi problema.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative la TFG si TFC
Sus 
Pagina 8 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: