Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative la TFG si TFC

In jos 
+35
marius664
Qweerty23
alliens
apmatei
COSTACHE MIHAIL
cristy79
Katalyn
stefan_br
ATM
cristi CFR
mielutu zburator
buldozer2
vatmanul
Lumunita Stana
Vlad
maris.constantin
kristi kkk
Katalin4653
Volk
razvan - trenuri
baiazid
Adrian78
IonutCFR2009
Nesebar
membru dezactivat ,
Dr2005
eu
DUAL
Spartan1948
Adirmvl
Rarau
AlexD
Razvan
Norbi
rizelgeorgel2004
39 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeMar 11 Noi 2014, 02:59

Dupa ce am vazut ca face bigiesu la meciuri m-am cam lamurit ce e de capul lor. Babuini cu 4 clase indopati cu steroizi. Se mai si ascund dupa Jandarmi. :roll:
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeMar 11 Noi 2014, 10:02

Lasa ca asa e bine poate se mai civilizeaza si romanul ca tot de la omul de rand, calatorul nebun s-a bagat paza Wink S-a mai discutat de la ce a inceput treaba cu paza nu doar de la calatorii fraudulosi, dar sa nu mai dezgropam mortii. Cu banii platiti firmei de paza pentru 2 agenti BGS/tren se puteau pune pentru ceva mici investiti dar romanul e smecher ca asa suntem noi o tara de sarantoci dar suntem smecheri.

In fine remarc si eu un lucru negativ la adresa TFC, vad ca pe pagina lor de pe facebook au intrebat cativa de Maneciu in schimb nu se obosesc sa dea vreun raspuns la fel cum pe timpuri site-ul TFC anunta din timp : "Stimati calatori va informam ca am preluat sectia x si in curand vom afisa mersul de tren, urmariti site-ul nostru" acum nici macar atat, desi daca intrebi pe toti angajati indiferent de functi toti iti vor spune ca din 17 noiembrie vor circula trenurile TFC pe Maneciu, daca suni la gara la fel iti va spune chiar si in presa locala este mentionat ca din luna noiembrie TFC va opera pe Maneciu cu 4 perechi pe zi dar in schimb niciun raspuns oficial nici pe pagina de facebook TFC si nici pe site-ul lor.

Pe 16 sunt alegerile iar pe 17 ar trebui sa circule trenuri, conform teoriei lui Karpaty dar si a altora, daca iese Iohannis nu vor circula trenurile pe Maneciu, dar daca iese Ponta, da, acum nici nu sti ce sa mai crezi. Totala lipsa de interes din partea TFC in comunicarea cu calatorii. Eu am intrebat si pe privat pe pagina lor si tot nu s-au obosit sa zica macar : "Nu avem nicio informatie la aceasta ora", nimic. Nu stiu cine administreaza site-ul lor si pagina lor de facebook dar sper din tot sufletul sa nu fie vrun copil de 18-20 ani din anturajul TFC care merge gratis cu aceasta companie iar in schimb trebuie sa aiba grija de imaginea TFC pe internet pentru ca, daca e asa, e grava treaba.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 13 Noi 2014, 09:58

"Stimati calatori, avand in vedere zvonurile existente in legatura cu inceperea operarii pe sectia Ploiesti Sud – Maneciu va comunicam urmatoarele: in ultima perioada s-au facut testari cu automotoarele din parcul TFC pentru a se putea stabili daca este posibila sau nu operarea cu ele pe aceasta sectie. S-a constatat ca putem opera cu ele pe aceasta sectie, intentia companiei noastre este de a incepe operarea in cel mai scurt timp posibil dar acest lucru depinde de mai multi factori externi, prin urmare o data exacta in acest moment nu va putem oferi. Va multumim pentru intelegere si va rugam sa consultati periodic site-ul si pagina de facebook pentru noutati. Vom reveni cu detalii in momentul in care vom avea o data certa de incepere a operarii"

In sfarsit dupa 2 saptamani de asteptare s-a gasit cineva sa spuna doua vorbe. Practic incepusem sa cred ca sunt indiferenti sau ca cel care se ocupa de site si pagina de facebook e un copil care nu-l intereseaza de parerile calatorilor.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 13 Noi 2014, 09:59

Asteapta si ei sa treaca alegerile Very Happy
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeVin 14 Noi 2014, 02:15

Ieri la trenul REGIO 15055, erau in toata rama aproximativ 500 calatori, dar si alti 100-150 de persoane au ramas pe jos in Bucuresti, multii cu bilete.

NU este suficienta o singura rama in aceste zile. Cam multa zgarcenie la TFC.

Mad
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeVin 14 Noi 2014, 02:26

Speram sa isi dea seama de situatie si sa achizitioneze material rulant. Pana atunci ar fi bine sa inchirieze vagoane de la CFR Calatori cum avea odata niste vagoane cu statia de domiciliu Nehoiasu. Daca nu va face acest pas intelept zic eu, operatorul va pierde enorm!

Unii operatori de pe alte sectii plimba automotoarele goale, calatorii  au ales alte variante. Si nu ii mai poate recupera! Dar aici se pare ca lucrurile stau invers. Operatorul TFC a reusit si probabil destul de greu sa isi atraga clientii,iar acum ce face? Nu ii poate transporta!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeVin 14 Noi 2014, 02:34

A fost joi, multi studenti au plecat acasa ca s-a dat liber de la guvernul Ponta sa aibe timp studentul sa ajunga acasa si sa voteze duminica . Probabil TFC nu se astepta la un asa flux de calatori joi ca nu a stiut toata lumea ca pleaca studentii de joi, de regula trenu asta e suplimentat vinerea .

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeVin 14 Noi 2014, 05:02

Regiotrans s-a pregatit iar ieri a suplimentat la 14030 cu RIB 23 pe langa RIO 08. A venit cu RIB-ul pe Bv-Buc gol ca sa plece inapoi cu 14031 plin.
Sus In jos
apmatei

apmatei

Numarul mesajelor : 126
Reputatie : 4300
Data de inscriere : 25/06/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeMar 16 Iun 2015, 22:49

Am fost astazi cu niste treaba prin Prahova si planurile mi s-au potrivit in asa fel incat sa iau R15130 din Plopeni si apoi IR1652 din Pl. Sud catre Bucuresti. Stiind toate astea, mi-am luat bilet online la 1652 cu o zi inainte, sa fiu sigur.

15130 trebuia sa ajunga la 14:24 in Plopeni. La 14:30 nici urma de tren. Apare pe la 14:36 si pleaca usor-usor la 14:37. Dupa plecare am banuit ca sta intr-un singur automotor. Vine nasu', si-l intreb de intarziere. De ce a intarziat trenul si daca sunt sanse sa prind legatura la 15:04 din Ploiesti Sud.

Nasu' face pe prostul cu mine: Suntem in intarziere? Ah, da! Stati linistit, recuperam pe drum.

L-am intrebat cum recupereaza 13 minute pe un drum de 30 minute, dar mi-a dat biletul si a plecat.

Am ajuns in Ploiesti Vest la 15:02. In timp ce ne indreptam spre Ploiesti Sud, 1652 a trecut ca gandul pe langa noi si dupa vreo 20 de secunde il vad iar pe nas: "Ce s-a intamplat cu recuperarea aia?". Fratilor, nu mi-a raspuns. Pur si simplu s-a facut ca ploua.

Foarte, foarte nesimtit nasul de pe acest tren.

Nu m-as fi suparat daca imi spunea motivul intarzierii si-mi zicea verde in fata ca s-ar putea sa nu prind legatura. Se intampla, asta e.

Dar cand te minte si nici nu te baga in seama, sunt slabe sanse ca TFC-ul sa mai vada vreodata banii mei.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeMar 16 Iun 2015, 23:06

http://www.transferoviarcalatori.ro/sugestii-si-sesizari.html

Folosește cu încredere!
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeLun 04 Ian 2016, 21:28

Tarifele noi Cluj - Oradea, 21.50 biletul + 2.5 loc, total 24 lei.
La trenurile Internationale care parcurg Cluj - Oradea tariful este 26.60 (nu stiu daca cu loc sau fara)
La Sageti cu reducere tariful este 30 lei

Smecherie la TFG ca sa mergi mai ieftin: Bilet Cluj - Ciucea + Ciucea - Oradea, 11 lei + 11 lei = 22. Doar pe distanta integrala se cere loc.
Sus In jos
alliens

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5430
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeVin 18 Aug 2017, 00:58

pe data de 4 august am avut ghinionul sa merg cu IR 15095 de la Bucuresti la Targoviste, pentur ca nu am mai prins bilet la Desiro CFR-ului....calatoria a fost graozanica, cred ca erau 50 de grade in interiorul automotorului DH 2....sa mergi vara cu aceste trenuri ale TFC e crima si pedeapsa, daca la CFR mai ai sansa prinzi AC functional chiar si pe Regoi, la TFC e criminal, e ultima oara cand mai folosesc serviciile acestui operator pana cand isi va dota materialul rulan cu instalatii de climatizare
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeVin 18 Aug 2017, 13:23

DH2-ul e gândit pentru clima din Olanda, de-asta are doar gemușoarele alea minuscule care se pot deschide. Cu VT-ul n-am avut niciodată nicio problemă din cauza temperaturilor pentru că ai ghilotine, mult mai eficiente decât glisantele din DH2.
Și eu am pățit cu DH2-ul să mă coc în el, și afară erau doar 30 de grade și cer noros.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeVin 18 Aug 2017, 18:58

mielutu zburator a scris:
DH2-ul e gândit pentru clima din Olanda, de-asta are doar gemușoarele alea minuscule care se pot deschide.

De pe Wikipedia:
Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Cl_ne10

Verile sunt cel puţin la fel de nasoale ca la noi, pentru că la 34 grade C, umiditatea bate spre 80%. Asta înseamnă un indice temperatură-umezeală (ITU) de aproape 90, în condiţiile în care de la 80 în sus vorbim de disconfort (a se vedea http://www.agir.ro/buletine/1724.pdf ).

DH2-ul e gândit după normele de siguranţă din Olanda şi din alte ţări civilizate. Acolo nu se mai permit de vreo 30 de ani geamuri suficient de mari cât să sari pe ele sau să scoţi capul. Aşa e şi la autobuze şi la alte mijloace de transport.
VT624 e construit în anii '60, înainte să apară astfel de norme.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitimeSam 19 Aug 2017, 03:30

In ziua de azi e mai ok cu geamurile fixe si clima ca am evoluat, ca la noi se mai defecteaza clima, fiecare dupa cum are norocul in ziua si respectivul tren dar nu mai e ca pe vremuri sa deschizi geamul.

MesajSubiect: Re: Lucruri negative la TFG si TFC   Lucruri negative la TFG si TFC - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative la TFG si TFC
Sus 
Pagina 9 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: