Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii generale despre transport II

In jos 
+33
jabels
riciu
dan tm
Dr2005
lifetec
@ndrey
bubu
rizelgeorgel2004
bobi
DUAL
razvan - trenuri
ldh80
Nesebar
DAS 2011
alinx3330
ets2oltromânia
cristi ar
Cipri Andrei Neculai
mielutu zburator
TER200
IonutCFR2009
marius664
cardinal
aris86
Adirmvl
Luna
Vitosa
Katalyn
ciprian71
AeroX
kristi kkk
TVlad
Adrian78
37 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 42 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3338
Reputatie : 8744
Data de inscriere : 08/04/2010

Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 11:03

Dr2005 a scris:
Să mergi prin Bărăgan vara fără climatizare ar trebui să fie considerat violare a drepturilor omului.
Daca se pot deschide geamurile, mai este cum mai este, am mers eu prin Pogoanele la 40 de grade, cu 7001, si a fost suportabil.
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6767
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 11:04

Katalyn, stai asa ca e posibil sa le dea gratuit si la elevi. Smile Deci pe timpul verii va imaginati ce poate fi cu toate etajatele, 20-68-urile si alte modernizari peste 20-49. Eu am zis ca urmeaza dezlegarea la pomeni. Si o sa vedeti ca va castiga PSD toate alegerile posibile. Stie ce vrea populatia. Pomeni. Poate le iese si treaba cu "ofertele Regio" la avioanele pe intern, desi eu ma astept direct la sustinere 100% din partea statului. What a Face
Pe cat e de grotesc pe atat e Romania si din pacate majoritatea populatiei aplauda.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 11:05

Degeaba se pot deschide geamurile, pentru că se va găsi o pensionară care să urle că o trage curentul. De fapt, unii şi la climatizare se plâng că e prea frig.

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 12:26

Sunt in 20-83 în 1836 iar pe coridor sunt doua trolere foarte mari .Chiar nu se puteau sacrificau alea 3 locuri de la un capăt sa se facă un rastel de bagaje ?Bine că avem vagoane de 84 de locuri după capul lor ar fi pus și 100 de locuri.Decat băgau cacalaul ăla de bani in 20-68 mai bine reamenajări toate 21-76 și 21-86 în vagoane de maxim 72 de locuri cu rastel de bagaje și loc de 2 biciclete la capete
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11196
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 13:17

Sti vorba aia Adriane ? "Ai gresit compania baiatul meu" CFR Calatori Niciodata nu va ajunge 50% din PKP aia ce spui tu cu la capete spatiu pentru 2-3 bagaje mari sau 2 suporti de biciclete e valabil la PKP Polonia nu la PSD Calatori.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 17:14

Drama este că unii mai sunt și plătiți sa nu facă nimic pentru compania asta..
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 18:20

Baieti am fost la casa de bilete din Sinaia sa iau un intreg si o bicicleta de la Sinaia la PL.Vest la 1746/1587 dupa 2 minute de cautari imi spune ca nu mai sunt locuri, deci ditamai trenul 9 vagoane nu mai era un loc. M-am dus la tren si ce sa vezi in vagonul de biciclete pe putin 10 locuri libere si numai intr-un vagon. Sunt curios daca se urca cineva in acest vagon de la Comarnic sau Campina. Nu stiu ce sa mai cred ori studenti ori compania asta de rahat ori ambele la un loc.

Dupa ce cobor o sa vedeti clipul cu locurile libere de la 84-96.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 18:28

Studentii care nu se prezinta la tren, de acolo sunt locurile libere, in calculator la casa de bilete figureaza toate locurile ocupate dar pe teren sunt locuri libere, de la studenti sunt. Daca la cuseta unde ei platesc 34 de lei au tupeul jegos si nesimtit sa nu se prezinte si pierd aia 34 de lei dar la clasa unde nu platesc nici 1 leu, ce conteaza ca au blocat locurile, nu conteaza pentru ei, nesimtirea studentului roman care are impresia ca i se cuvine tot.

Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 22:34

Atunci să facă bilete nominale pentru studenți nu te prezinți de 3 ori pierzi gratuitatea
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6767
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 22:57

Dar de ce? Ce vina au studentii vreodata? Laughing
Stati asa ca acum vin avocatii studentilor sa inventeze alte povesti mai bune decat din ultimul sezon din Game of Thrones. Very Happy
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeVin 24 Mai 2019, 23:56

Vagonul 84-96 de la trenul 1746/1587, chipurile la casa de bilete din Sinaia nu mai sunt locuri iar eu am gasit vreo 12 doar in ultimul vagon. Asta e nu am pierdut eu caci m-am urcat in tren iar pana la Ploiesti Vest nu a venit nimeni.

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeSam 25 Mai 2019, 00:02

Katalyn a scris:
M-am dus la tren si ce sa vezi in vagonul de biciclete pe putin 10 locuri libere si numai intr-un vagon.
Păi un compartiment e de serviciu şi al doilea e doar pentru călătorii însoţiţi de biciclete.
Şi acum 2 săptămâni au fost locuri libere în 84-96, s-au aşezat acolo cei fără loc rezervat (în compartimentul de lângă rastel au fost un student şi 4 bilete întregi, pe strapontinele de lângă biciclete au fost o studentă şi 3 bilete întregi). Strapontinele oricum nu au număr şi nu se rezervă.

Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeSam 25 Mai 2019, 01:42

Kapпaтй a scris:
Studentii care nu se prezinta la tren, de acolo sunt locurile libere, in calculator la casa de bilete figureaza toate locurile ocupate dar pe teren sunt locuri libere, de la studenti sunt. Daca la cuseta unde ei platesc 34 de lei au tupeul jegos si nesimtit sa nu se prezinte si pierd aia 34 de lei dar la clasa unde nu platesc nici 1 leu, ce conteaza ca au blocat locurile, nu conteaza pentru ei, nesimtirea studentului roman care are impresia ca i se cuvine tot.
Studenti care sa ia locurile vinerea de la munte catre Ploiesti? Care sa fie scopul? Ii plateste cumva cineva sa ia bilete la tren sau?

Adrian78 a scris:
Atunci să facă bilete nominale pentru studenți nu te prezinți de 3 ori pierzi gratuitatea
De acord, dar sanctiunea sa nu fie pierderea gratuitatii, e incorect, unii poate nu au facut-o cu intentie. Mai bine sa fie amenda contravaloarea a de 10 ori valoarea biletelor de tren la care nu s-au prezentat. Insa asta se poate aplica doar daca se implementeaza si un sistem de returnare a biletelor de tren care chiar sa functioneze, mai ales in cazul in care vina nu e a studentului ci a companiei ca a pierdut legatura. Chiar Katalyn a recunoscut ca multe/majoritatea casierelor refuza sa primeasca la restituire bilete studentesti pe motive: ,,nu se poate”, ,,las ca e gratis, nu ai nimic de pierdut”, etc.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeSam 25 Mai 2019, 02:15

@Luna eu am zis ca procedura de anulare e greoaie iar casierele si asa sunt stresate rau, nicidecum ceea ce spui tu acolo.

Sunt studenti din Ploiesti la Brasov o gramada, inainte de gratuitate i vedeai doar la Regiotrans acum regi si reginele isi permit IR-ul de la CFR cu doar cateva opriri. La fel duminica era jale la 3005 acum e liber ca studenti se duc la Brasov cu 1633.

@Dr2005 strapontinele erau ocupate toate, eu am stat in picioare ( oricum am vb tot drumul la telefoane ) dar cei de pe strapontine erau cu bilete fara loc ( alti bani pierduti de CFR, locul de 3.9 lei ) si spuneau ca sefa de tren le-a dat voie sa stea acolo. Compartimentul de biciclisti dupa cum se vede in filmare era ocupat.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitimeSam 25 Mai 2019, 08:45

Ca tot vorbeam de loc de bagaje si altele
Mi se pare Siemens foarte dezamagitor parcă toți fac produse care sa tina cat mai putin

Ultima editare efectuata de catre Adrian78 in Sam 25 Mai 2019, 15:28, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport II   Discutii generale despre transport II - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii generale despre transport II
Sus 
Pagina 18 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 42 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii generale despre transport III
» Discutii generale despre transport
» Discutii generale despre transport II
» Discutii generale despre transport II
» IR 460/1460-1461/461 Romania/Transbalkan Buc. N.-Sofia-Thessaloniki

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: