Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+70
TER200
get.
Capsuneanu
alex.barac.5
apmatei
CristyanC
George CFR
NicuS
cristi ar
rich1974
riciu
laur 133
Semafor
mtk
aris86
Shinkasen
gvd
COSTACHE MIHAIL
cristi CFR
TVlad
AndiCFR
bubu
Ciprian
sp59
Petre_IFTE
Nicolae
Sabik
kristi kkk
CristianSM
AeroX
alliens
Luna
DAS 2011
nenuandrei
Caspar
Florin C
cristy79
19jimmy84
Vitosa
cfr500
ravers75
alex.alexus.tm
Adirmvl
spiderpc
ets2oltromânia
DPS
marius664
ldh80
Warrington
IonutCFR2009
florin94
didinul
Andrey_tm
laurentzu
Vice30
mielutu zburator
ciprian71
DUAL
92Dragos
@ndrey
cardinal
Nesebar
dan tm
Katalyn
Rarau
LanceR
Dr2005
Adrian78
neluadi
razvan - trenuri
74 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4749
Data de inscriere : 19/07/2016

Revista presei - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 07:52

dan tm a scris:
Intrebare:

CFR Calatori nu poate sau nu doreste sa isi achizitioneze niste echipamente de vindut bilete in tren ca privatii sa nu mai scrie nasul 10 minute?

Ce parere aveti de acest film? daca toti controlorii aveau echipament nu mai trebuia scris atitta.

Bun.Si de ce noi trebuie sa vedem ani de zile aceleasi scene ce nu dau bine companiei?Sa incercam sa gasim vinovatii care sunt dupa mine doar doi: politicienii si media.
Politicienii sunt aceia care nu vor sa finanteze in transportul feroviar si media care contribuie din plin la defaimarea companiei.Caci asta vedem la tv.Ce sa vad niste calatori ce sunt needucati, certati cu legea, ca nu le pasa de cei care platesc si care se urca in trenurile astea de parca sunt ale lor.Cei aia, am dreptul sa merg... unde ? Eu nu plec daca nu am bani si punct.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9099
Reputatie : 13004
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 08:03

In filmul de fata eu vad altceva:
vad niste politisti care atunci cind eu pozam la peron au venit degraba sa ma intrebe de sanatate, am fost dus la post pe motiv ,,un reprezentat al cailor ferate a cerut sprijinul nostru in ceeea ce va priveste" iar acuma sta la discutii cu aia.

cum e posibil ca politia sa stea la negocieri cu niste contravenienti si mai ales sa ii lase sa se exprime la TV?

n-ai bilet, jap in sala acolo la gara la identificare, comentezi? amenda, comentezi inca? alta amenda si tot asa.
Sus In jos
ciprian71

MesajSubiect: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 08:15

Mda,dvs. cunoasteti mai bine, filmul cu pricina avea in fundal o melodie.Insa e grav daca politia negocia,dovedeste incompetenta.E ca si cum s-ar aintelege: ,, hai mai baieti, asta e, ne facem si noi datoria.V ainteleg, dar daca astia ne-a solicitat... asta e.''Departe de autoritatea din vest.
Sa inteleg ca deranja foto...
Sus In jos
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11399
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 08:46

eu am mai spus-sunt categorii care nu platesc nici un serviciu de care beneficiaza datorita muncii altora
nu vreau sa ma considerati rasist,dar nu am vazut rrom sa-si valideze vreun card in transportul in comun urban
sunt multi oameni care datorita slabiciunii reprezentantilor legii si lasitatii populatiei in general,au impresia ca tupeul le rezolva pe toate.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 09:44

dan tm a scris:
Erau baterii de 6V nu le fura nimeni in asa masura incit sa faca probleme. Poate din 1990 s-a inceput furtul si au trecut pe sistemul din vagon, dar eu vorbeam de alte echipamente, ale de dat bilete fara sa mai scrii de mina.

Când s-a făcut şedinţă la AFER să se modifice instrucţia (ne obligă UE: ori lămpi, ori 2 plăci cu un anumit design la trenurile d emarfă), în sală au fost atât reprezentanţi AFER, cât şi ai operatorilor feroviari de marfă (CFR Marfă, GFR, Servtrans, Unifertrans, RCA, DB şi cred că au mai fost şi alţii, oricum au primit toţi invitaţii) şi a mai fost şi subsemnatul.

Când s-a adus în discuţie problema lămpilor, toţi au spus ce am scris eu anterior.

Pe de altă parte, un sistem de emitere a biletelor în tren înseamnă o tabletă/un smartphone, o imprimantă mobilă cu hârtie termină şi încărcătoare pentru ele + prize pe toate vagoanele, că dacă naşul merge de la Bucureşti la Satu Mare la 20-76 i se duce bateria, mai ales că trebuie să facă trafic de date tot timpul, ca să verifice toate biletele. Tabletele alea clar costă mai mult şi sunt mult mai tentante pentru hoţi decât bateriile de 6V de la lămpi.

Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 09:46

ciprian71 a scris:
Bun.Si de ce noi trebuie sa vedem ani de zile aceleasi scene ce nu dau bine companiei?Sa incercam sa gasim vinovatii care sunt dupa mine doar doi: politicienii si media.

În filmul ăla nu văd nici politicieni (deşi şi politicienii sunt nişte mahalagii în mare parte), nici ziarişti. Or avea ăştia multe păcate, dar nu poţi să dai vina pe politicieni că nea Gheorghe şi ţaţa Floarea nu vor să ia bilet.

LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11399
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 09:58

e corect spus NU VOR
asa cum spunea cineva mai inainte: n-ai bani,nu circuli;daca vrei totusi,poti sa te apuci de munca.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 09:59

Si cum a ramas cu semnalizarea ,,fine de tren" la marfa?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 10:18

dan tm a scris:
Si cum a ramas cu semnalizarea ,,fine de tren" la marfa?

Cele internaționale de marfă au discuri dreptunghiulare deasupra de tampoane ca restul țărilor UE si cele din tara disc rosu
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 11:18

Noi am notificat CE că vom folosi plăcuţe dreptunghiulare. Deci trenurile internaţionale de marfă formate în România, vor ieşi din ţară cu acele plăcuţe şi nu vor mai trebui să schimbe semnalul de fine de tren la graniţă (bine, rămâne posibilă şi această variantă). În schimb, noi suntem obligaţi să acceptăm şi trenurile venite din afară care vin cu lămpi, la fel cum şi ţările care folosesc lămpi sunt obligate să accepte trenurile străine care vin cu plăcuţe.

dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 11:28

Cum nu am vazut prin tara nici lampi, nici placute deduc ca astea se retin la granita si se pun la trenurile care ies din tara.
Sus In jos
laurentzu

Numarul mesajelor : 424
Varsta : 39
Localizare : Iasi
Reputatie : 3515
Data de inscriere : 08/06/2016

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 12:02

CFR Calatori vrea sa reactiveze 10 Sageti Albastre pana la finele anului. CFR Calatori va reintroduce in circulatie 10 trenuri Sageata Albastra, pana la sfarsitul anului, au spus pentru Economica reprezentantii companiei. Numarul total al Sagetilor functionale va ajunge astfel la 80. Programul de reparatii planificate al CFR Calatori este focusat pe Sagetile Albastre. "CFR Calatori are un program de activare a unui numar cat mai mare de Sageti Albastre din cele 120 existente", au spus reprezentantii companiei. Din cele 120 de Sageti Albastre, numarul celor care se afla in circulatie este de 70. Compania intentioneaza sa reactiveze inca 10 pana la finele anului. "Sunt incheiate contracte de reparatii in urma carora numarul de Sageti functionale va creste de la 70 cat sunt in prezent la 80, pana la sfarsitul anului", au precizat reprezentantii CFR Calatori. Fondurile pentru reparatii sunt asigurate din resursele companiei. Din 2011, CFR Calatori nu a mai beneficiat de resurse financiare de la Bugetul de stat pentru programe de investitii in materialul rulant. Mai mult, compania nu au fost considerata eligibila nici pentru Progamul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020. In aceste conditii, seful CFR Calatori exclude posibilitatea achizitiei de noi trenuri din bani de la buget sau din fonduri europene. In schimb, analizeaza alte optiuni pentru noile investitii.

Sursa:
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-revista_presei_business-21297639-business-report-pasi-rapizi-catre-constituirea-euro-armatei-unice-statele-care-adera-prima-etapa-detaliile-planului-franco-german-cfr-calatori-vrea-reactiveze-10-sageti-albastre-pana-finele-anului-mar.htm
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 12:03

La noi nu prea merg trenurile cu aceeaşi locomotivă... şi plăcile/discul probabil sunt pe inventarul locomotivei, deci partida maghiară şi le ia şi cea română pune discul. Să te uiţi la OeBB/RCA, ăia s-ar putea să aducă trenuri cu aceeaşi locomotivă şi să vină cu plăci.

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 12:57

Dr2005 a scris:
La noi nu prea merg trenurile cu aceeaşi locomotivă... şi plăcile/discul probabil sunt pe inventarul locomotivei, deci partida maghiară şi le ia şi cea română pune discul. Să te uiţi la OeBB/RCA, ăia s-ar putea să aducă trenuri cu aceeaşi locomotivă şi să vină cu plăci.

Plăcile dreptunghiulare sunt la trenurile RCCRO si DB de tranzit si cu alea vin de dincolo plus ca la locomotivele Taurus mai e un set pe locomotivă
Sus In jos
ciprian71

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitimeLun 19 Sept 2016, 13:32

Dr2005 a scris:
ciprian71 a scris:

În filmul ăla nu văd nici politicieni (deşi şi politicienii sunt nişte mahalagii în mare parte), nici ziarişti. Or avea ăştia multe păcate, dar nu poţi să dai vina pe politicieni că nea Gheorghe şi ţaţa Floarea nu vor să ia bilet.
Am vazut pana la urma filmuletele de site-ul cfr calatori:
https://youtu.be/lJRt0zjgiow
https://youtu.be/mqPf4Q8bPS4
Dimineata m-am pronuntat, insa dupa ce am vazut aceste doua filmulete, e clar, sistemul politic e principalul vinovat.Sistemul politc are mare nevoie de acest profil de cetatean.Este alegatorul perfect.Dependent de ajutoare, needucat, unii unii chiar nu stiu ca a calatorii fara bilet este un furt.Ce credeti ca se va intampla cu cei 40% de copii ce abandoneaza scoala sau nu au diploma de bacalaureat?Caci sistemul a raspunzator... va spun eu, nu vor sti ca a calatorii , mai intai trebuie sa-si procure un document de calatorie.Cum va explicati ca au bani de un suc, tigari, nu mai zic de bijuterii si telefoane inteligente?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 5 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: