|
| Revista presei | |
|
+70TER200 get. Capsuneanu alex.barac.5 apmatei CristyanC George CFR NicuS cristi ar rich1974 riciu laur 133 Semafor mtk aris86 Shinkasen gvd COSTACHE MIHAIL cristi CFR TVlad AndiCFR bubu Ciprian sp59 Petre_IFTE Nicolae Sabik kristi kkk CristianSM AeroX alliens Luna DAS 2011 nenuandrei Caspar Florin C cristy79 19jimmy84 Vitosa cfr500 ravers75 alex.alexus.tm Adirmvl spiderpc ets2oltromânia DPS marius664 ldh80 Warrington IonutCFR2009 florin94 didinul Andrey_tm laurentzu Vice30 mielutu zburator ciprian71 DUAL 92Dragos @ndrey cardinal Nesebar dan tm Katalyn Rarau LanceR Dr2005 Adrian78 neluadi razvan - trenuri 74 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8371 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 14 Sept 2016, 22:55 | |
| |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 14 Sept 2016, 22:58 | |
| Eu am mai spus doua săptămâni controale cu mascații 50 de lei amenda cei prinși fără bilet sau munca in folosul comunității și lăsați în câmp sau în halta în câmp nu la prima statie |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3354 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8364 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 02:29 | |
| http://www.capital.ro/ne-am-intors-in-evul-mediu-trenurile-de-marfa-sunt-condamnate-sa-circule-mai-incet-decat-carutele-care-este-motivul-uluitor.html
Un articol interesant. |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8371 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 08:13 | |
| Ma poate ajuta cineva cu cuseta asta? Exista poze cu vreo cuseta moderna facuta de Astra ? Sunt curios cum arata vagonul intreg. Cred ca e AcBceemz sau AcBcmz.
|
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 08:32 | |
| - 92Dragos a scris:
- Ma poate ajuta cineva cu cuseta asta? Exista poze cu vreo cuseta moderna facuta de Astra ? Sunt curios cum arata vagonul intreg. Cred ca e AcBceemz sau AcBcmz.
O fi ramasa din productia de cusete 2004 pentru Teheran .. e un fel de verisor cu AVA200 si 70-90/91 Cei de la Astra, au tot felul de resturi de prin comenzi.. cum e de exeplu 21-90 023, al carui viata e foarte incerta.. azi maine il mananca oxiacetilena.
Ultima editare efectuata de catre DUAL in Joi 15 Sept 2016, 08:34, editata de 1 ori |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 08:33 | |
| - Adrian78 a scris:
- Eu am mai spus doua săptămâni controale cu mascații 50 de lei amenda cei prinși fără bilet sau munca in folosul comunității și lăsați în câmp sau în halta în câmp nu la prima statie
Cum e posibil ca un calator fraudulos sa faca circ de fata cu atata politie mai era un pic si ii spargea telefonul purtatoarei de cuvant. Mascati ca mascati dar e buna si niste paza dar sa fie din alta zona nu de acolo din parohie sa se cunoasca sau sa le fie frica. Eu am mai povestit cum in 2003 firma de paza Acvila care avea obiective Gara De Sud, Depoul si Triajul din Ploiesti dupa o tura de noapte de 12 ore a venit directorul zonal cu o directoare de la Bucuresti de la CFR Calatori si au trimis cate 6 agenti pe trenurile de Urziceni si Maneciu cu nasii sa taie bilete. Toata treaba a tinut aproape o luna de zile, erau cozi la casele de bilete caci agenti nu iertau pe nimeni cine caraia era dat jos din tren fara discuti iar cine avea chef de glume sau mai rau jigniri o lua si pe cocoasa. Eu nu am prins aceste controale caci mergeam doar la Targoviste iar controalele astea erau doar pe Maneciu, Urziceni si putin pe Slanic dar ii vedeam mereu la Gara de Sud iar in 2005 cand m-am angajat la firma Acvila vazand baieti ca le am cu trenurile mi-au povestit tot ce au facut pe tren. Erau cazuri cand nasul x de pe ruta y era vecin cu blatistul y si z si vroia sa-i ierte dar nu putea de paza, nu scapa nimeni pai astia din filmare ii doare la basca de lege, de camera cu care sunt filmati si cel mai mult nu le pasa deloc de uniforma statului. V-am mai povestit faza cu rromul smecher de la Barbulesti cand venea la Ploiesti cu piranda ca va fac ca sunt smecher nu va platesc nimic eu sunt smecher etc...pai smecherii nu merg cu trenul sau daca merg au bani de bilet si a ramas garantie in tren piranda termen 45 minute sa vina smecherul cu banii, l-a injurat piranda pe tot anul pai in zilele noastre sunt in stare sa dea in judecata pentru sechestrare. Eu nu puneam acea filmare pe net in care se vede clar cum politia se roaga de ei sa achite suprataxa pai ma nene ori reprezinti legea ori esti paznic la stat pe 15 milioane ?? |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 08:58 | |
| https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwinn8eH0pDPAhUHBsAKHSEjCgEQqQIILjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.digi24.ro%2Fstiri%2Factualitate%2Fproiect-futurist-pentru-o-noua-gara-in-bucuresti-566667&usg=AFQjCNHKTiLmgSS_69Im2xzUz5KBP0Z9TQ Un plan ce arata bine pe hartie, dar nerealizabil.Din pacate Gara de Nord, are un aer demodat,ca o casa cu mobilier de prin anii 70.Iar lucrarile facute la peroane sunt total de mantuiala.Simt cat e de demodata aceasta gara in cele 15-20 min. pana ce trage trenul la peron.La o cafea observ cum totul este vechi, demodat si uzat.Putine lucruri utile intalnite inmarile gari din Europa. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 10:44 | |
| - 92Dragos a scris:
- Ma poate ajuta cineva cu cuseta asta? Exista poze cu vreo cuseta moderna facuta de Astra ? Sunt curios cum arata vagonul intreg. Cred ca e AcBceemz sau AcBcmz.
Este o cuseta din lotul comandat de RegioJet iar acum e vopsit in culorile pentru noua firma de calatori romaneasca care nu se stie cand incepe sa opereze. |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11399 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 11:40 | |
| - ciprian71 a scris:
- https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwinn8eH0pDPAhUHBsAKHSEjCgEQqQIILjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.digi24.ro%2Fstiri%2Factualitate%2Fproiect-futurist-pentru-o-noua-gara-in-bucuresti-566667&usg=AFQjCNHKTiLmgSS_69Im2xzUz5KBP0Z9TQ
Un plan ce arata bine pe hartie, dar nerealizabil.Din pacate Gara de Nord, are un aer demodat,ca o casa cu mobilier de prin anii 70.Iar lucrarile facute la peroane sunt total de mantuiala.Simt cat e de demodata aceasta gara in cele 15-20 min. pana ce trage trenul la peron.La o cafea observ cum totul este vechi, demodat si uzat.Putine lucruri utile intalnite inmarile gari din Europa. periodic.apatre cate unul care vaneaza terenul dintre gara si Grant cica modernizeaza gara facand un mall si un cartier mall e bine ca se face,sa vedem si noi cum arata unul... eu sper ca principala gara a tarii sa nu arate ca o cutie de tinichea si sticla,model universal in zilele actuale,modelul universal care ii aduce in pragul extazului pe unul si pe altul altfel,e destul de trist ca un monument istoric ii face pe oameni sa le stea sucul in gat cand un ONG,cand vreunul pripasit pe cine stie unde,sunt bagati la inaintare,sa fie portavocea vreunui rechin imobiliar |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
| Subiect: Re: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 12:10 | |
| M-ar interesa daca are usii in ambele capate. Exista un 21-90 transformat in cuseta este prea faina oare si el tot acolo sta ? Din pacate asta e singura fotografia http://arad-ro.all.biz/en/passenger-sleeping-railroad-cars-g16309#.V9plvFuLSUk |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 13:53 | |
| Foarte bune acțiunile astea de control. Să fie cât mai multe pe rutele cu probleme. Doar așa s-a civilizat călătoria cu trenul pe Galați - Făurei - Buzău. Controale la fiecare tren, nașul se plimbă și are grijă să stea lumea liniștită, fără scandal și distrugeri, iar dacă nu iei bilet sau faci panaramă jos din tren la prima. La TFC, a urcat un tip fără bilet din Gara de Nord că el dorea să coboare la Căciulați și-a zis că-i merge. L-au dat jos efectiv în câmp, când ne-a oprit la intrarea în stație că nu era parcursul făcut. I-au zis frumos, fără nervi, *uite, aia-i stația unde doreai tu, mergi pe-acolo pe drum 5 minute și ajungi, dar să știi că noi nu oprim aici și poți folosi trenurile CFR*. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3354 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8364 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 15:54 | |
| - mielutu zburator a scris:
- Foarte bune acțiunile astea de control. Să fie cât mai multe pe rutele cu probleme. Doar așa s-a civilizat călătoria cu trenul pe Galați - Făurei - Buzău. Controale la fiecare tren, nașul se plimbă și are grijă să stea lumea liniștită, fără scandal și distrugeri, iar dacă nu iei bilet sau faci panaramă jos din tren la prima.
La TFC, a urcat un tip fără bilet din Gara de Nord că el dorea să coboare la Căciulați și-a zis că-i merge. L-au dat jos efectiv în câmp, când ne-a oprit la intrarea în stație că nu era parcursul făcut. I-au zis frumos, fără nervi, *uite, aia-i stația unde doreai tu, mergi pe-acolo pe drum 5 minute și ajungi, dar să știi că noi nu oprim aici și poți folosi trenurile CFR*. Nasul de la TFC a stiut ca in trenurile CFR CALATORI se calatoreste mult fara bilet/abonament. Sa traiasca firmele particulare care forteaza civilizarea calatoriilor. |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11399 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 15 Sept 2016, 21:19 | |
| Intr-adevar,se pare ca ,civilizarea nu se poate face decat cu forta |
| | | Vice30
Numarul mesajelor : 130 Reputatie : 3518 Data de inscriere : 16/08/2015
| Subiect: CFR Infrastructura - comunicat de presa Vin 16 Sept 2016, 08:28 | |
| Buna ziua, nu stiu unde se incadreaza acest mesaj, la ce categorie, dar postez un comentariu preluat de pe FB de la CFR Infrastructura unde se enumereaza mai multe lucrari, iar pozele atasate acelei postari au ca sursa acest forum. Sunt mandru ca munca voastra benevola si daruirea de care dati dovada sunt luate in seama de o companie nationala si care foloseste informatiile de pe acest forum in scop informational. Felicitari tuturor! Link: https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/photos/a.940649792636556.1073741829.894054857296050/1215225498512316/?type=3&comment_id=1320234608011404 - Citat :
- Bucureşti, 14 septembrie 2016
CFR SA a lansat programele pentru reparaţii capitale în gările BRAD şi PETROŞANI
În perioada 14-26 septembrie 2016 se desfăşoară licitaţiile publice pentru lucrări de reparaţii capitale la clădirea staţiei CF BRAD, realizarea unui pod feroviar oblic, cu suprastructură nouă şi deschidere de 16,50 m pe linia CF Orşova – Jimbolia şi lucrări de modernizare a 3 treceri la nivel cu calea ferată.
În staţia CF Brad, programul prevede lucrări de reparaţii şi consolidare la exteriorul şi interiorul clădirii (acoperiş, faţade, uşi de acces, lambriuri, sală de aşteptare, birou de mişcare etc.), lucrări la instalaţiile sanitare, prin înlocuirea conductelor şi refacerea reţelei de canalizare, precum şi lucrări la instalaţiile electrice pentru refacerea circuitelor de iluminat general şi de siguranţă. Pe linia CF Orşova – Jimbolia se vor executa lucrări de reparaţii capitale la podul feroviar de la km 397+886 pentru realizarea unui pod oblic cu o deschidere de 16,50 m pentru cale ferată simplă şi cu o suprastructură nouă din grinzi metalice, înglobate în beton. Pe liniile CF Voiţei – Stamora Moraviţa, Timişoara Est – Radna şi Timişoara Nord – Jimbolia se vor executa lucrări de modernizare a trecerilor la nivel de la km 36+649, km 11+324 şi km 611+320 şi dotarea acestora cu bariere automate cu semicumpene.
Lucrările de reparaţii la aceste obiective au drept scop îmbunătăţirea serviciilor publice oferite călătorilor, ridicarea restricţiilor de viteză în traficul feroviar şi creşterea gradului de siguranţă pentru traficul rutier şi cel feroviar la trecerile la nivel cu calea ferată. Valoarea estimată a lucrărilor este de 9,34 milioane lei şi va fi asigurată din surse proprii ale companiei şi fonduri de la bugetul de stat.
De asemenea, menţionăm că în prezent sunt în analiză ofertele depuse pentru proiectele lansate la începutul lunii septembrie, în valoare totală de 4,12 milioane lei, pentru lucrări de reparaţii capitale la clădirea staţiei Petroşani, clădirea fostului laborator psihologic, corpul E din staţia Timişoara Nord şi lucrări de refacţie parţială de traverse pe linia Ilia – Lugoj, în vederea ridicării restricţiilor de viteză şi a restabilirii tonajelor de transport pe calea ferată.
CFR SA a alocat 13,4 milioane de lei din surse proprii şi de la bugetul de stat pentru demararea lucrări de reparaţii capitale şi modernizare la componentele infrastructurii feroviare de pe raza Regionalei CF Timişoara. Lucrările de reparaţii capitale se vor executa în paralel cu asigurarea traficului în condiţii optime şi au drept scop îmbunătăţirea serviciilor oferite călătorilor, personalului feroviar şi reducerea duratei de călătorie, prin ridicarea restricţiilor de viteză. |
| | | laurentzu
Numarul mesajelor : 424 Varsta : 39 Localizare : Iasi Reputatie : 3515 Data de inscriere : 08/06/2016
| Subiect: Re: Revista presei Vin 16 Sept 2016, 14:25 | |
| http://adevarulfinanciar.ro/articol/cum-se-va-transforma-romania-intr-un-megasantier-noul-sf-autostrazi-2030-dupa-master-planul-de-transport/?w3tc_note=flush_all |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |