Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Romania - Grecia (Fotbal)

In jos 
+17
92Dragos
membru dezactivat ,
ANDU2100HP
Vitosa
Jhonyla
allred
DPS
kristi kkk
cstefan
Radu Tudor
Adirmvl
Spartan1948
alexpopa
Vlad
Balto
rizelgeorgel2004
CalinPiatraNeamt
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 63
Localizare : Piatra-Neamt
Reputatie : 4192
Data de inscriere : 11/08/2013

Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: PITURCA E BOU   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeLun 18 Noi 2013, 21:52

Si ce daca a castigat si el cateva meciuri si ne-a dus pe 29??? Esti constant ca din aroganta nu l-a bagat pe Maxim?!?!????!?? NU VEZI CATA RAUTATE ARE CREATURA AIA????????????????
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeLun 18 Noi 2013, 22:35

CalinPiatraNeamt a scris:
Si ce daca a castigat si el cateva meciuri si ne-a dus pe 29??? Esti constant ca din aroganta nu l-a bagat pe Maxim?!?!????!?? NU VEZI CATA RAUTATE ARE CREATURA AIA????????????????
Smile)Cum sa fiu ?Laughing 

Prietene,mai usor,nu toata lumea e oarba,sa insisti cu zeci de "!" si "?".

La fel ca multe persoane care au comentat pe aici,si tu iti exprimi o parere subiectiva,lipsita de orice argument. Cand o sa vii cu argumente pertinente,o sa incerc sa fiu "constant" si sa vedem ce putem discuta.Laughing 
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7658
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeLun 18 Noi 2013, 23:59

Deci argumentele pertinente sunt doar in in partea celor care cred ca echipa nationala are valoare, nu conteaza ca Piturca face ceva experiente cu echipa pe care noi suntem obligati sa o sustinem si rezulta un fel de Frankestein ce si-a devorat creatorul! Referitor la ultimele calificari, cel putin cea din 1998 este departe de a se atribui lu' Piturca, dupa ce a revenit Hagi am cam castigat toate punctele, pana atunci facusem egal cu Ungaria si cu Slovacia si pirdusem primul loc in favoarea Portugaliei, bine ca o batusem cu bulan mare, dupa ce ei ratasera un penalty iar noi am dat gol in minutul 93. Raportul suturilor a fost de 23-1 in favoarea lor, ultimul mare meci al lu' Stelea la nationala. La cea din 2008 Mutu si-a adus contributia la greu, acum e usor sa zici de el ca e nu stiu cum, da' tot e mai bun in stadiul actual decat Dodel, Stancu, M. Nicolae sau Cocis, la el e talent, trebuie doar o faza ca sa bage un gol, poate sa doarma dupa aia mult si bine.
Referitor la ce facem noi pt. tara eu spun ca muncesc si platesc impozite din 3 locuri, o slujba la stat, una la privat si ca persoana fizica autorizata-acordeur de piane! Daca la primele 2 angajatorul se obliga sa-mi vireze contributiile sociale catre bugetul de stat, la ultima am o impunere pe an in urma careia eu platesc contributiile sociale dupa ce se face balanta contabila. Doar ca de 2 ani impunerea de la Casa de sanatate depaseste cu mult ce am incasat eu si trebuie sa pierd vremea sa fac niste plangeri ca sa se verifice actele contabile cum trebuie, cam asta face Rromanica cu noi, ne f*** timpul de pomana si mai si doreste sa o iubim in urma violului!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 00:21

Uhm,ai omis campania pentru Euro 2000si as mentiona si turneul in sine,acel sfert de finala,cand am iesit dintr-o grupa infernala.
Am spus-o si mai sus,nu vreau sa fiu inteles gresit,deoarece nici eu nu prea il am la inima pe Piturca,dar cum-necum,printr-un joc scarbos,inexplicabil uneori,a avut rezultate net superioare celorlalti selectioneri (din epoca recenta) care s-au perindat pe la nationala. Iti placea mai mult jocul din perioada lui Lucescu Jr? Sau rezultatele ? Nu cred. Cat despre Hagi...toata stima pentru cariera lui de jucator,dar la fel ca alti mari jucatori (vezi Maradona) este un 0 ca antrenor. Sa nu uitam ca pana la barajul din 2001,nici nu auziseram de un Osterc,sau chiar de Rudonja. ( Asta ca sa stim cine ne-a eliminat )
Apoi a urmat al doilea mandat al lui Iordanescu,"reusind" sa nenoroceasca acele campanii pentru europeanul lusitan,si pentru mondialul german.
No,in perioada 1999-2013,cam pe astia i-am avut. Ia zi-mi tu mie,dintre toti,cam pentru cine vorbesc cel mai bine rezultatele ?
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7658
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 00:28

Pai el fost chiorul in tara orbilor, nu prea am avut decat pe Boloni da' ala a fost destept si s-a carat repede simtind rahatul in care risca sa se afunde, a prins contractul cu Sporting si dus a fost. Calificarea de la barajul din 2001 lui se datoreaza, lu' Hagi nu ia ramas decat meciul cu Ungaria(singura performanta notabila-prima victorie la Budapesta) si cel cu Georgia unde a facut un egal rusinos acasa! Plus barajul cu Slovenia, o performanta nationala-Rudonjia a marcat singurul sau gol la nationala contra noastra in vreo 60 de meciuri pt. Slovenia!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 00:38

Chior,cu breton,norocos,cum o fi...dar uite-l,in pragul (cam inalt prag,ce-i drept) de a ne mai duce la un turneu final. Si eu sunt de acord sa i se ceara demisia...dar,cei care vor fi pe stadion,sa o faca dupa meci. 90/120min sa isi pregateasca vocile,si sa cante cu toata puterea plamanilor.La urma urmei,ce avem de castigat daca nu sustinem echipa,si implicit nu ne calificam? Numai un redus mintal isi poate dori sa nu ne calificam. Sau...crede cineva ca pleaca "satana" de la echipa?Very Happy 
Sa vedem ce ne rezerva anul 2014,cand scapam de "nasu'" si dam de "baciu".

P.S. Romania: Pantilimon - Matel, Chiriches, Goian, Latovlevici - Hoban - Torje, Maxim, Stancu, Tanase - Marica

Cam asta se preconizeaza a fi "primul 11".
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6775
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 10:12

E in pragul sa ne duca la turneul final, cat am putut rade, si-au luat-o pe cocoasa cu 3-1 in Grecia si suntem la un pas de calificare. Eu zic ca ei la un pas, nu noi.
M-ai distrat enorm cu faza asta.Laughing  Laughing  Laughing 
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 10:19

Ma bucur ca te distrezi. Sper ca ai invatat cum sa spui in greaca "hai grecia". Din cate observ,ori nu stii,ori nu vrei sa citesti TOT ceea ce am scris. Ori nu intelegi. ( A nu se interpreta asta ca un atac la persoana,ci doar ca o observatie). Si daca am fi pierdut cu 100-0,tot in prag de mondial am fi fost,deoarece suntem la baraj,adica (dhaaa) la doar 2 meciuri distanta,de calificare. In plus,am si specificat (un prag cam inalt),dar de,de ce sa citesti tu treaba asta?Laughing 
Ah,inca ceva. Ti-ai taiat unghiile ? Nu de alta,dar daca cumva...ne calificam,sa nu patesti ceva prin auto-mutilare.Laughing
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13107
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 12:32

Mi se pare ca intreba cineva pe una din paginile trecute cine se mai mandreste atat cu un sfert de finala. Nu e vorba de mandrit cu un sfert de finala accidental, ci de faptul ca in sfertul ala de finala am ajuns facand jocuri ca asta:

Mi se pare o incantare sa vezi un astfel de meci, ca esti roman ori ba. Joc simplu, "placut ochiului", jucatorii pareau oameni, nu extraterestrii, galactici, martieni, gladiatori, spartani (fara nici o legatura cu colegul de forum) sau mai stiu eu ce.

In privinta lui Victor Poarta-n casa Piturca, nu e el pielea, dar cand la ultimul turneu final Romania-Franta a fost cel mai urat meci al campionatului, cand cu Olanda tactica ta e iti tii jucatorii in spatele peluzei din spatele propriei porti nu prea poti avea pretentii ca esti tu miezu'. Mutu... dupa mine, daca isi vedea de treaba ar fi putut fi nominalizat pentru Balonul de Aur.

Dar ce pretentii sa ai de la generatia asta cand ai jucatori care au preferat sa stea cu bababa la soare cateva zile in plus decat sa mearga la turneul ala amical din Brazilia?
Sus In jos
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7576
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 12:46

Preconizez un 2-2 diseara, cu urmatoarea evolutie a scorului: 1-0,1-1,2-1,2-2. Cel putin un cartonas rosu Smile
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5800
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 13:36

Spartan1948 a scris:
Ma bucur ca te distrezi. Sper ca ai invatat cum sa spui in greaca "hai grecia". Din cate observ,ori nu stii,ori nu vrei sa citesti TOT ceea ce am scris. Ori nu intelegi. ( A nu se interpreta asta ca un atac la persoana,ci doar ca o observatie). Si daca am fi pierdut cu 100-0,tot in prag de mondial am fi fost,deoarece suntem la baraj,adica (dhaaa) la doar 2 meciuri distanta,de calificare. In plus,am si specificat (un prag cam inalt),dar de,de ce sa citesti tu treaba asta?Laughing 
Ah,inca ceva. Ti-ai taiat unghiile ? Nu de alta,dar daca cumva...ne calificam,sa nu patesti ceva prin auto-mutilare.Laughing
Hai sa lasam arogantele ca nu-si au rostul. Toata lumea si-ar dori sa ne calificam, insa daca vom juca cum am facut-o in Grecia imi pare rau sa o spun, dar nu am avea ce cauta in Brazilia. Daca esti asa un bun cunoscator al fotbalului iti dai si tu seama ca nu avem cum sa intoarcem un 3-1 cu "gluma" asta de joc.
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6775
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 14:13

El nu e realist, nu vede ce echipa avem si cum am jucat in Grecia, o tine pe a lui Romania in sus Romania in jos, ok esti roman, dar vezi si tu realitatea care e mult mai diferita. Cum zicea si Radu, cu jocul facut in Grecia nu avem ce cauta in Brazilia, e o palarie prea mare pentru noi, sa-i lasam pe altii care stiu fotbal sa joace acolo. Si nu ma mutilez nici daca bate Romania cu 10-0 , ca nu-s fanatic. Wink 
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13810
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 21:03

Hai România!!!
Sus In jos
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 598
Varsta : 33
Localizare : Bacau
Reputatie : 4977
Data de inscriere : 30/11/2012

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 21:49

Unde sa mearga cu 1-0?Smile)=)) Incasat...
Sus In jos
CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 63
Localizare : Piatra-Neamt
Reputatie : 4192
Data de inscriere : 11/08/2013

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 21:52

glontz_21 a scris:
Unde sa mearga cu 1-0?Smile)=)) Incasat...
Poate da trek goluri, ca Liverpool in finala UCL 2k5.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Romania - Grecia (Fotbal)
Sus 
Pagina 7 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Campionatul mondial de fotbal Africa de sud 2010
» Se va schimba si numele echipei de fotbal RAPID???
» TRS-Romania
» GRECIA 2014
» București - Grecia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: