Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Romania - Grecia (Fotbal)

In jos 
+17
92Dragos
membru dezactivat ,
ANDU2100HP
Vitosa
Jhonyla
allred
DPS
kristi kkk
cstefan
Radu Tudor
Adirmvl
Spartan1948
alexpopa
Vlad
Balto
rizelgeorgel2004
CalinPiatraNeamt
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6556
Data de inscriere : 30/01/2011

Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 11:26 am

este slaba insa noi suntem si mai slabi ca ei Smile
Portugalia
Franta (desi nu este exclus o surpriza)
Croatia
la fotbal nu mai suntem ce am fost
nici in Liga Campionilor nu avem sanse si parerea mea nici in Liga Europa
pacat de Oltchim... la handbal
asta e mergem rau la toate capitolele Smile
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 11:35 am

În Europa League, în grupa Pandurilor deja se ştie cine merge mai departe. Din păcate Pandurii sunt deja eliminaţi din competiţie.
Steliştii au şanse dacă mai fac minim 4 puncte.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6556
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 11:38 am

sti la ce suntem buni Vlad?
la mini fotbal
am inteles ca avem 4 turnee castigate Smile
daca ne apucam de lucruri mari... e problema Very Happy 
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 1:57 pm

Nu sunt deloc fan al presei sportive romanesti,insa acest articol,este extraordinar,si ar trebui citit de toti cei care vor merge marti la stadion : http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/cine-mai-tine-cu-nationala-catalin-tepelin-opinie-dura-despre-negativisti-stati-acasa-413536.html#

In celelate meciuri de baraj,cred ca Portugalia are maturitatea necesara sa apere un 1-0,sau chiar sa il majoreze,consider ca echipa Croatiei nu va avea nicio problema in a se califica,deoarece dispune de niste jucatori mult mai valorosi decat islandezii,iar Franta se va califica en-fanfare,chiar daca are de intors un 0-2.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 2:24 pm

Abia astept sa vad care din aceste 2 meciuri Franta-Ucraina sau Romania-Grecia pot intoarce 2 goluri decisive. Poate Franta sau Romania, poate amandoua sau nici una, vedem marti ce va fi.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 2:48 pm

Katalyn a scris:
Abia astept sa vad care din aceste 2 meciuri Franta-Ucraina sau Romania-Grecia pot intoarce 2 goluri decisive. Poate Franta sau Romania, poate amandoua sau nici una, vedem marti ce va fi.
Pai,sa nu uitam cine este presedintele UEFA:lol: . Cand de cand este monsieur Platini acolo,francezii mai mereu au fost avantajati. Sa nu uitam cum s-au calificat si la mondilele din 2010,jucand handbal prin careul saracilor irlandezi. Dincolo de treaba asta,chiar cred ca au si calitatea fotbalistica necesara de a trece de Ucraina. Din fericire pentru ei,oamenii care vor merge pe Stade de France,ii vor incuraja. Pe National Arena...nu cred ca va fi la fel,insa eu cred pana in ultimul ceas,ca un 2-0,sau chiar 3-1 se poate face.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 3:20 pm

Spartan1948 a scris:
kristi kkk a scris:
CalinPiatraNeamt a scris:
Ce prosti santeti ba, nu aveti ce cauta pe taramul romanesc... Nici macar grecii nu sunt asa siguri de calificare ca voi, pacatosilor. Daca se califica Grecia, asta e! Bravo lor.
Ce prosti suntem...
Lasand ironia la o parte, eu am vazut un meci intre o echipa slaba si una foarte slaba! Numai daca va uitati la preluarile si pasele lui Samaras si aveti o imagine a adversarului nostru. Dar si cand ma uit la Dodel, Bourceanu, Rat inteleg ca olandezii au fost precum tiganul din bancul cu calul, au vrut sa ne scoata in fata doar ca sa ne faca de ras. Pe deasupra mai avem si un antrenor cu idei putine, fixe si proaste, esecul fiind garantat!
Deh.si unu de pe aici includea Grecia in aceeasi oala cu Germania,Italia...Olanda Laughing . Grecii aseara nu au fost mai buni,doar ca au beneficiat de un noroc incredibil,si de o brigada de arbitri cel putin ciudata (brigada portugheza-Fernando Santos,al lor selectioner tot portughez). Nu as vrea sa arunc vina pe arbitraj,ca oricum pierdeam aseara,dar nu pot sa uit primul lor gol,si multitudinea de faulturi absolut gratuite acordate pentru ei.
In alta ordine de idei, strangem randurile,si speram la ce e mai bun marti. Cu o formulta ofensiva,punand presiune pe eleni, ii putem bate.
Eu spun ca Grecia face parte dintre campioanele europene(2004) la fotbal alaturi de URSS-1960, Spania-1964, Italia-1968, RFG-1972, Cehoslovacia-1976, RFG-1980, Franta-1984, Olanda-1988, Danemarca-1992, Germania-1996, Franta-2000, Spania-2008,2012, vezi cumva Romania pe aceasta lista? Apoi pt. cineva pus pe sfada, orizontul se opreste in varful nasului, remarca cu Olanda era peiorativa, mai bine lasa pe turci sa se duca la baraj, nu ne scotea la inaintare sa ne aratam limitele! Patriotismul desantat nu tine de foame sau sa-l opreasca pe Mitroglou sa dea gol. Iar chestia cu arbitrajul e fumata rau de tot, o tine Rromanica de ceva decenii tot asa, autovictimizarea.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 3:33 pm

Nu e nicio victimizare,ci este o realitate crunta.Tot prin arbitraj ne-au fost refuzate multe rezultate,iar de cealalta parte,tin minte un singur joc unde am fost favorizati,cu Olanda,la Constanta.
Da,e adevarat ca Grecia a fost campioana in 2004,dar acelea sunt vremuri indepartate,deoarece asa putem spune si noi,ca pe cand dadeam de pamant cu Argentina lui Batistuta sau Maradona,Grecii erau plecati deja acasa din SUA,dar nu mai are nicio relevanta acum trecutul.
Ca si o concluzie,pe astia ii avem (jucatori),cu ei defilam,fie ca ne place,fie ca nu. Cand au dat de pamant cu vecinii mai ingamfati din vest,a fost bine,nu? Sunt convins ca toti ati fost fericiti,mandri ca sunteti romani. Si daca nu ne calificam, eu tot ii voi aplauda pe jucatori,deoarece dupa multa vreme,am simtit din nou,emotia unui meci cu adevarat important si cu miza al echipei nationale.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 3:33 pm

Greseli de arbitraj ?? Peste tot se greseste mai mult sau mai putin. Citisem acum 2-3 saptamani intr-un ziar sportiv o statistica a arbitrajului romanesc din Liga lui Mitica care au ajutat-o pe Steaua enorm de mult, castigand 9 pct datorita arbitrajelor iar la polul opus cea mai dezavantajata echipa de arbitri a fost Petrolul. Din ce mai imi aduc aminte Steaua trebuia sa fie acum pe locul 5 nu pe primul loc, de altfel asta e valoarea Stelei in Liga lui Mitica e pe primul loc datorita arbitrajelor iar in Liga Campionilor e acolo cat are valoare adica 2 pct in 4 meciuri si pe ultimul loc. Nici nu cred ca mai poate face vrun punct pana la final.

In campionat e lider datorita greselilor de arbitraj insa in Europa se vede adevarata valoare.

Revenim la Franta-Ucraina si Romania-Grecia se spune ca 2-0 e cel mai periculos scor la fel si 2 goluri de intors, poate dam noi 2 goluri dar de primit ?? Am primit 3 dintre care 2 in prima jumatate de ora nu cred ca putem face vreo minune in retur nu stiu nici francezi ce putere ar avea la Paris. Ati vazut Barcelona sezonul trecut ca fara Mesi nu avea nici o putere, de multe ori si cu Mesi in teren nu facea mare lucru.

Greci in 2004 cand au luat Europeanul parca aveau cel mai batran portar de la acel turneu undeva la 36-39 ani avea, deci e o mare realizare ca au luat EURO cu jucatori aproape de retragere.

Astept Mondialul sa vad echipe adevarate ca Brazilia, Italia si Germania si prea putin mult-norocoasa si hoata spanie.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 3:45 pm

Grecii in 2004 l-au avut portar pr Nikopolidis, avea parca 33-34 ani, nu sunt sigur daca este nascut in 1970 sau 1971.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 3:51 pm

Spartan1948 a scris:
Nu e nicio victimizare,ci este o realitate crunta.Tot prin arbitraj ne-au fost refuzate multe rezultate,iar de cealalta parte,tin minte un singur joc unde am fost favorizati,cu Olanda,la Constanta.
Da,e adevarat ca Grecia a fost campioana in 2004,dar acelea sunt vremuri indepartate,deoarece asa putem spune si noi,ca pe cand dadeam de pamant cu Argentina lui Batistuta sau Maradona,Grecii erau plecati deja acasa din SUA,dar nu mai are nicio relevanta acum trecutul.
Ca si o concluzie,pe astia ii avem (jucatori),cu ei defilam,fie ca ne place,fie ca nu. Cand au dat de pamant cu vecinii mai ingamfati din vest,a fost bine,nu? Sunt convins ca toti ati fost fericiti,mandri ca sunteti romani. Si daca nu ne calificam, eu tot ii voi aplauda pe jucatori,deoarece dupa multa vreme,am simtit din nou,emotia unui meci cu adevarat important si cu miza al echipei nationale.

Deci...nu sunt fericit daca Romania nu se califica, sunt doar realist si vad care este valoarea fotbalului romanesc. Urmaresc cu mare placere fenomenul fotbalistic de prin 1986, am fost la sute de meciuri pe stadion, atat in tara cat si afara, inclusiv pe Nou Camp si Bernabeu. SUnt 9 ani de cand Grecia a fost campioana europeana, noi sarbatorim mereu un sfert de finala:shock:  la CM 1994! Sau Steaua, pe buna dreptate, Cupa campionilor din 1986, sau Dinamo si Craiova semifinalele de CCE si UEFA din 1983 si 1984, desi aici se cam sarbatoreste un esec.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 3:52 pm

si 34 ani si tot e mult pentru un portar sa iei un campionat european cu o echipa batrana ca nici ceilalti jucatori nu erau prea tineri.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 4:00 pm

Katalyn a scris:
si 34 ani si tot e mult pentru un portar sa iei un campionat european cu o echipa batrana ca nici ceilalti jucatori nu erau prea tineri.
Uiti ca Dino Zoff avea 41 de ani cand a iesit campion mondial in 1982, fiind "pensionat" de Boloni in 1983? Sau Peter Shilton avea tot 41 de ani la CM 1990 si cu el Anglia a ocupat locul 4, ultima data cand a ajuns in semifinale la CM! E drept ca a cam gafat in finala mica, Baggio i-a furat mingea si a marcat golul victoriei in minutul 90! Varsta de +30 ani la portari e des intalnita la nivel inalt!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 4:06 pm

Pai,in general portarii "se coc" cam pe la 29-30 de ani,atunci capata experienta,alea alea,plus ca nici nu au de facut un efort fizic atat de pare precum jucatorii de camp. Apropo de asta,ca tot suntem aici,ce sa mai spunem de Roger Milla,care la 42 de ani,se distra cu Rusia lui Valeri Karpin?Smile 
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 4:10 pm

in 82 nu eram iar in 90 eram prea mic sa stiu ce inseamna fotbalul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Romania - Grecia (Fotbal)
Sus 
Pagina 4 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Campionatul mondial de fotbal Africa de sud 2010
» Se va schimba si numele echipei de fotbal RAPID???
» TRS-Romania
» GRECIA 2014
» București - Grecia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: