Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Romania - Grecia (Fotbal)

In jos 
+17
92Dragos
membru dezactivat ,
ANDU2100HP
Vitosa
Jhonyla
allred
DPS
kristi kkk
cstefan
Radu Tudor
Adirmvl
Spartan1948
alexpopa
Vlad
Balto
rizelgeorgel2004
CalinPiatraNeamt
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 4:11 pm

In 1994 cand avea Roger Milla 42 de ani, Rusia lui Salenko-el era vedeta echipei, a fost pe locul II in clasamentul golgeterilor, 6 goluri in 3 meciuri, 5 cu Camerun-a facut instructie cu Camerun, 6-1, intr-adevar Milla este cel mai varstnic marcator la CM. Nasol a fost ca s-a distrat cu Andone la CM 1990, Milla avea 38 de ani, Andone 28!
L.E. @Katalin, si eu in 1982 aveam 3 ani:) , da' este o legenda Zoff, m-au "omorat" cei de la Replay de pe TVR cu golul lui Boloni! Plus faptul ca in 1990 inainte de CM a fost o serie de emisiuni la TVR cu rezumatele CM-urilor anterioare, asteptam acea emisiune mai ceva decat bomboanele! Ce vremuri, cand vedeam putin fotbal si bun la TVR, nu ca azi cand avem 100 de meciuri pe saptamana, deja m-am saturat de atat fotbal!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 4:42 pm

Si pe Eurosport era o emisiune asemanatoare,"Legendele Cupei Mondiale"-parca, in comentariul extraordinarului Sorin Hobana-care comenteaza acum competitiile de sarituri cu schiurile.

Fotbalul acum,nu mai se joaca din placere,pentru mandrie,pentru a-ti face suporterii fericiti....ci se joaca doar pentru bani. Jucatori vitaminizati,dopati,blatuiti,case de pariuri sponsori...cam la asta se rezuma ceea ce se numeste "modern football". Din pacate.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6556
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 7:24 pm

chiar acum am ascultat la radio un comentariu legat de meci
vinovati sunt jucatorii de la Steaua
Lobont care nu a stiut sa isi conduca apararea
Cocis
Torje
Tanase care a fost pe un post neinventat inca
"cum joaca Steaua ramane inca un mister. Pe Ajax au reusit sa o elimine. La nationala nu fac nimic"
se refera la jucatorii stelisti convocati la nationala
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 10:42 pm

Mai trebuiesc schimbari si la nivel de Federatie si Selectioner. Eu unul m-am saturat de nucleul de jucatori pe care-l tot selectioneaza d-l Piciurca zis si Lucky (se pare ca l-a parasit norocul si de data asta). A cam trecut vremea pentru Lobont, Goian, Rat, Nicolita, Lazar, Cocis, Bucur, Keseru, M. Niculae si sa-mi fie cu iertare chiar si pentru Marica. De Mutu nu mai vorbesc. Echipa nationala trebuie intinerita. Ne trebuie un Selectioner precum Dan Petrescu sau Reghecampf sau Cosmin Contra sau de ce nu unul din Vest. Oameni ambitiosi si cu gandire moderna. Era sa uit echipa nationala are nevoie si de un preparator fizic. Pe plan intern trebuiesc reinfiintate centrele de copii si juniori sau cat mai multe academii de fotbal, numai asa descoperim si crestem tinere talente dar sa nu fie vandute inafara granitelor tarii mai devreme de 24 ani. Numai asa vom creste in valoare atat la nivel de cluburi cat si de echipa nationala.

PS tot pe plan intern ne mai trebuie un Collina sef la arbitraj sa terminam odata cu suspiciunile si scandalurile din fotbal
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 10:52 pm

Ce naţională credeţi că are cele mai multe şanse să câştige mondialul de anul viitor?

Apropo, Ronaldo a bătut recordul lui Gerd Müller la număr de goluri înscrise la turnee finale de campionat mondial (Ronaldo 15 goluri, Gerd Müller 14 goluri) chiar în Germania în 2006. Acum Miroslav Klose are şansa să bată recordul lui Ronaldo chiar la el acasă dacă înscrie minim 2 goluri la vară... Smile 
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 11:00 pm

Marius 926 a scris:
Mai trebuiesc schimbari si la nivel de Federatie si Selectioner. Eu unul m-am saturat de nucleul de jucatori pe care-l tot selectioneaza d-l Piciurca zis si Lucky (se pare ca l-a parasit norocul si de data asta). A cam trecut vremea pentru Lobont, Goian, Rat, Nicolita, Lazar, Cocis, Bucur, Keseru, M. Niculae si sa-mi fie cu iertare chiar si pentru Marica. De Mutu nu mai vorbesc. Echipa nationala trebuie intinerita. Ne trebuie un Selectioner precum Dan Petrescu sau Reghecampf sau Cosmin Contra sau de ce nu unul din Vest. Oameni ambitiosi si cu gandire moderna. Era sa uit echipa nationala are nevoie si de un preparator fizic. Pe plan intern trebuiesc reinfiintate centrele de copii si juniori sau cat mai multe academii de fotbal, numai asa descoperim si crestem tinere talente dar sa nu fie vandute inafara granitelor tarii mai devreme de 24 ani. Numai asa vom creste in valoare atat la nivel de cluburi cat si de echipa nationala.

PS tot pe plan intern ne mai trebuie un Collina sef la arbitraj sa terminam odata cu suspiciunile si scandalurile din fotbal
Si oare ce sa faca preparatorul fizic intr-o saptamana ?

Ziceai de Marica...cum ca i-a trecut vremea. Pai,ia zi-mi tu mie un atacant roman mai bun decat el in acest moment. Lui Keseru nu are cum sa ii fii trecut vremea,deoarece el nici nu a avut asa ceva la nationala.

Vlad a scris:
Ce naţională credeţi că are cele mai multe şanse să câştige mondialul de anul viitor?

Apropo, Ronaldo a bătut recordul lui Gerd Müller la număr de goluri înscrise la turnee finale de campionat mondial (Ronaldo 15 goluri, Gerd Müller 14 goluri) chiar în Germania în 2006. Acum Miroslav Klose are şansa să bată recordul lui Ronaldo chiar la el acasă dacă înscrie minim 2 goluri la vară... Smile 
Cred ca Germania are cele mai multe sanse sa castige acest mondial,deoarece are o echipa ajunsa la maturitate,si are jucatori exceptionali in toate compartimentele. Cat despre Klose...in primul rand,nu cred ca o sa mai fie selectionat pentru Rio,in al doilea rand,si daca ar fi,nu prea merita (dpdv moral) sa il intreaca pe Ronaldo deoarece nu imi amintesc niciun meci important decis de el,ci imi amintesc vreo 4 goluri date cu Arabia Saudita,in 2002,intr-un 8-1,a mai marcat o dubla,sau tripla in 2006 cu Ecuadorul,cand jocurile erau deja facute,in mare cam asa a marcat Klose pe la mondiale,pe cand Ronaldo,asa...fugitiv imi vine in minte sermifinala cu Turcia decisa de el in 2002,dar mai ales finala impotriva germaniei,cu o dubla senzationala.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 11:06 pm

Da, ai dreptate, e cam "bătrân" Klose. Are 35 de ani şi face 36 până începe campionatul.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Noi 17, 2013 9:08 am

Vlad a scris:
Mi-ar place sa ia oricine mai putin Spania desi eu as vrea Italia, Germania sau Brazilia aceasta din urma mi-a placut cum a jucat la Cupa Confederatiilor de anul acesta.

O sa ma uit la toate meciurile cand voi fi acasa si cand nu va fi ciclism pe Eurosport, o sa ma uit si in reluare si la emisiuni sportive iar daca va fi vrun meci de genul Italia-Brazilia o sa las ciclismul pentru meci.

In oras la terasa cu prieteni nu are aceasi valoare ca atunci cand esti acasa in fata televizorului, la terase e galagie si agitatie prea mare daca vrei sa te uiti cu adevarat la un meci si sa-l intelegi nu ai alta varianta decat acasa.

Daca printr-o MARE MINUNE ai nostri lasa Grecia in Europa o sa ma uit la toate meciurile Romaniei chiar daca mare lucru acolo nu vom face.

Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Noi 17, 2013 10:02 am

Nici mie nu-mi place Spania (eu sunt fan Germania şi echipele nemţeşti).

La campionatul din 2010 nu mi-a plăcut nici un meci al Spaniei, iar finala a fost foarte urâtă. Meciurile care mi-au rămas în minte de la acel campionat sunt:
Slovacia-Italia 3-2
Germania-Anglia 4-1
Germania-Argentina 4-0
Uruguay-Ghana 1-1 (4-2)
Olanda-Brazilia 2-1

La anul, din cauză că Brazilia e cu 6-7 ore în urmă faţă de noi, vom avea meciuri destul de târziu.
Meciurile din primele 2 etape vor fi la 19:00, 22:00 şi 01:00 (cu excepţia unui meci din grupa D care va fi la 04:00)
Meciurile din ultima etapă vor fi la 19:00 şi 23:00, la fel şi cele din optimi şi sferturi.
Semifinalele vor fi la 23:00
Finala e la o oră mai rezonabilă - 22:00
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Noi 17, 2013 10:32 am

Daca e sa judecam dupa orele de disputare ale Cupei Confederatiilor (care vor fi identice cu cele ale Cupei Mondiale),vom avea meciuri de la ora 23,si ora 1 noaptea.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Noi 17, 2013 10:41 am

Spartan1948 a scris:
Daca e sa judecam dupa orele de disputare ale Cupei Confederatiilor (care vor fi identice cu cele ale Cupei Mondiale),vom avea meciuri de la ora 23,si ora 1 noaptea.
Am postat eu mai sus orarul meciurilor de la cupa mondială de anul viitor.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Noi 17, 2013 3:14 pm

e perfect programul meciurilor.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Noi 17, 2013 3:25 pm

Iată programul mai detaliat al meciurilor de la Cupa Mondială Brazilia 2014

Programul este în funcţie de ora României
Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 CM2014_zps8a7fb2a9
Sus In jos
ANDU2100HP

ANDU2100HP

Numarul mesajelor : 5174
Reputatie : 10607
Data de inscriere : 16/06/2010

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Noi 17, 2013 3:52 pm

Eram sigur ca ia batatie Romanica dar nic chiar asa .......
Singurul mare vinovat este Piturca care na ales bine lotul....
Lobont na aparat nimik , numai norocu a facut sa nu fie 5-1 scorul
Tanase na facut un meci bun , Bourceanu sa zbatut degeaba ....Cocis si Hoban naveau ce cauta .

Sa vedem returul - cu Maxim din minutul 1 si cu Tatarusanu in poarta
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/ANDU2100HP
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5797
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitimeDum Noi 17, 2013 7:35 pm

ANDU2100HP a scris:
Eram sigur ca ia batatie Romanica dar nic chiar asa .......
Singurul mare vinovat este Piturca care na ales bine lotul....
Lobont na aparat nimik , numai norocu a facut sa nu fie 5-1 scorul
Tanase na facut un meci bun , Bourceanu sa zbatut degeaba ....Cocis si Hoban naveau ce cauta .

Sa vedem returul - cu Maxim din minutul 1 si cu Tatarusanu in poarta
Daca ar juca cu Chiriches in locul lui Bourceanu, cu Lazar alaturi de el si Maxim in locul lui Stancu poate, poate am reusi ceva.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Romania - Grecia (Fotbal)
Sus 
Pagina 5 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Campionatul mondial de fotbal Africa de sud 2010
» Se va schimba si numele echipei de fotbal RAPID???
» TRS-Romania
» GRECIA 2014
» București - Grecia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: