Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Romania - Grecia (Fotbal)

In jos 
+17
92Dragos
membru dezactivat ,
ANDU2100HP
Vitosa
Jhonyla
allred
DPS
kristi kkk
cstefan
Radu Tudor
Adirmvl
Spartan1948
alexpopa
Vlad
Balto
rizelgeorgel2004
CalinPiatraNeamt
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
allred
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6606
Data de inscriere : 02/08/2012

Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 22:00

CalinPiatraNeamt a scris:
glontz_21 a scris:
Unde sa mearga cu 1-0?Smile)=)) Incasat...
Poate da trek goluri, ca Liverpool in finala UCL 2k5.
Da, adevarat! Uite-i pe Gerrard(Tanase), Alonso(Hoban), Smicer(Stancu) si Luis Garcia(Marica) in teren lol!

Mai bine sunati-l pe Varu' sa se ocupe el de meci de acum incolo Very Happy
Sus In jos
CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 63
Localizare : Piatra-Neamt
Reputatie : 4192
Data de inscriere : 11/08/2013

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 22:15

GOOOOOOL 1-1
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2943
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8376
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 22:21

Eu zic sa fie 10-10 asa cu un egal =))

Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Cats10

IRN 1946 Sighetul Marmatiei - Mangalia

Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Cats_zpsc4hgwatz

Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Cats11
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6775
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 22:48

Spartan nu mai zice nimic, cred ca a plecat deja in Brazilia inaintea nationalei, o asteapta acolo, doar ca o sa imbatraneasca asteptand, romanii stau acasa. Laughing  Laughing Laughing 
Sus In jos
CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 63
Localizare : Piatra-Neamt
Reputatie : 4192
Data de inscriere : 11/08/2013

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 22:51

Paul CFR a scris:
Spartan nu mai zice nimic, cred ca a plecat deja in Brazilia inaintea nationalei, o asteapta acolo, doar ca o sa imbatraneasca asteptand, romanii stau acasa. Laughing  Laughing Laughing 
Bravo lui, ba porc fara onoare ce esti!!! Tu du-te inaintea nationalei Greciei!
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7658
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 22:53

adirmvl a scris:
Mi se pare ca intreba cineva pe una din paginile trecute cine se mai mandreste atat cu un sfert de finala. Nu e vorba de mandrit cu un sfert de finala accidental, ci de faptul ca in sfertul ala de finala am ajuns facand jocuri ca asta:

Mi se pare o incantare sa vezi un astfel de meci, ca esti roman ori ba. Joc simplu, "placut ochiului", jucatorii pareau oameni, nu extraterestrii, galactici, martieni, gladiatori, spartani (fara nici o legatura cu colegul de forum) sau mai stiu eu ce.

In privinta lui Victor Poarta-n casa Piturca, nu e el pielea, dar cand la ultimul turneu final Romania-Franta a fost cel mai urat meci al campionatului, cand cu Olanda tactica ta e iti tii jucatorii in spatele peluzei din spatele propriei porti nu prea poti avea pretentii ca esti tu miezu'. Mutu... dupa mine, daca isi vedea de treaba ar fi putut fi nominalizat pentru Balonul de Aur.

Dar ce pretentii sa ai de la generatia asta cand ai jucatori care au preferat sa stea cu bababa la soare cateva zile in plus decat sa mearga la turneul ala amical din Brazilia?
Eu ma intrebam cine se mandreste cu un egal si sincer nu ma dezic de intrebare! Personal, in 1994 aveam 15 ani si am vazut meciul, tu l-ai vazut? Sau dai un rezumat in care sunt scoase doar fazele principale in care arata frumoasele noastre goluri-sincer cu caracterizarea. A fost un meci in stilul nationalei noastre in care am fost numarati de cateva ori dar geniul lui Hagi ne-a scos din r***t. Poate este o statistica a meciului pe undeva pe net si vezi diferenta la posesie, suturi la/pe poarta si cate mingi imposibile a scos Stelea! La fel meciul cu Argentina, nu prea am fost in teren cu exceptia a 3 reusite personale de exceptie. Diferenta dintre noi si Italia din 1982 e ca ei au terminat ce si-au propus printr-un catenaccio, noi am dat peste Keneth Anderson si l-am avut pe Prunea in poarta in sferturi care nu a fost in stare sa sara cu mainile mai sus decat cel mai sus mentionat!
P.S. E minutul 94 si tot 1-1, Mitroglou, cum anticipam joi seara, ne-a facut felul. Am vazut prea mult fotbal ca sa ma impresioneze o selectie de faze scoase special pt. motivare!
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 22:57

CalinPiatraNeamt a scris:
Paul CFR a scris:
Bravo lui, ba porc fara onoare ce esti!!! Tu du-te inaintea nationalei Greciei!
Poate se trezeste cineva sa ia niste masuri cu pustiul asta imberb, vineri ne-a facut prosti pe unii care nu aveam aceeasi parere cu el. Nu de alta, da' a cam facut primii 7 ani la fara frecventa!
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 23:01

Speram sa fie banat cel putin 30 zile. Nu e la prima abatere.
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9709
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 23:07

Paul CFR a scris:

Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 23:12

Nu am plecat,sunt inca aici. Stiti cat de tare imi vine sa va insult pe voi,majoritatea de aici? Nici nu aveti idee. Si nici nu merita. Haters gonna hate. Mi-e mila,si mi-e sila de asemenea...romani.

Eu unul,sunt mandru ca sunt roman,sunt mandru de tara mea,si de aceasta nationala,care...e drept,si-a atins limitele. Totusi,tara mea,a jucat un baraj pentru un Campionat Mondial,pe cand ungurii-care probabil joaca ceardas ( apropo: 0 la 3 ...si ..stiti voi ce am facut cu ei),si otomanii l-au privit la televizor.

Sper sa sariti in sus de bucurie la golurile grecilor la mondiale.
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 23:17

Ti-e ciuda, asta e, noi realistii care nu ne imbatam cu apa rece, jucam la pariuri si doar nu aveam sa bag bani pe Romania, cand eram 90% ca ii pierd, corect? Unde nu-i cap, vai de picioare. Wink 
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 23:19

Da maa,voi realistii Smile). :rendeer: 
Hai ma,sariti in fata,sa va vad,realistilor...dati tot ce puteti,aratati-va limitele.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 23:22

Spartan1948 a scris:
Nu am plecat,sunt inca aici. Stiti cat de tare imi vine sa va insult pe voi,majoritatea de aici? Nici nu aveti idee. Si nici nu merita. Haters gonna hate. Mi-e mila,si mi-e sila de asemenea...romani.

Eu unul,sunt mandru ca sunt roman,sunt mandru de tara mea,si de aceasta nationala,care...e drept,si-a atins limitele. Totusi,tara mea,a jucat un baraj pentru un Campionat Mondial,pe cand ungurii-care probabil joaca ceardas ( apropo: 0 la 3 ...si ..stiti voi ce am facut cu ei),si otomanii l-au privit la televizor.

Sper sa sariti in sus de bucurie la golurile grecilor la mondiale.
Sincer Spartane imi pare rau ca am ajuns cu fotbalul in halul asta, da' daca nu cred in D-zeu, de ce as crede intr-o echipa de fotbalisti-manelisti? Apropo, in 1938 si 1954 Ungaria a luat medalia de argint la CM, l-au avut pe Puskas-o legenda a Real Madrid, a castigat de 5 ori la rand Cupa campionilor europeni, Hagi a stat doar doi ani la Real timp in care nu a castigat nimic!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 23:28

Si mie imi pare la fel de rau ca am ajuns cu fotbalul..in haul asta,dar suntem pe cale sa ne pierdem si identitatea prin atitudinea asta pe care o au unii. Nu trebuie sa crezi in echipa asta de manelisti,deoarece astia vin...astia pleaca,tii cu tara ta,tii cu "tricolorul",tii cu imnul,sunt atatea si atatea lucruri (sau entitati) cu care poti tine. Cata minte iti trebuie (intrebare impersonala) sa te bucuri de un esec romanesc,fie ca este la fotbal,handbal,sah,etc etc etc? Cata minte?! Apoi sa vii dupa meci,si sa faci cureaua mare... . Eu unul sunt scarbit,mult mai scarbit decat jocul din seara asta.
Sus In jos
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7576
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Noi 2013, 23:33

Urmariti meciul in desfasurare Franta - Ucraina minutu 75 si e 3-0 dupa ce in tur Ucraina - Franta 2-0 ! Poate invatam ceva !
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Romania - Grecia (Fotbal)
Sus 
Pagina 8 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Campionatul mondial de fotbal Africa de sud 2010
» Se va schimba si numele echipei de fotbal RAPID???
» TRS-Romania
» GRECIA 2014
» București - Grecia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: