Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| București - Grecia | |
| | Autor | Mesaj |
---|
eduard.claudiu
Numarul mesajelor : 1 Reputatie : 4902 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: București - Grecia Lun 27 Iun 2011, 01:39 | |
| Salutări
M-am hotărât să plec o perioadă în Grecia, am nevoie de o îndrumare, am căutat în motorul de căutare puțin tembel al cfr-ului și nu am găsit curse București Atena, mă poate ajuta cineva cu o informație, rute, costuri etc - dacă se merită mersul cu trenu în defavoarea celui cu autocarul sau avionul ...
Vă mulțumesc! |
| | | halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5552 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Din pacate! Lun 27 Iun 2011, 06:25 | |
| Din pacate, ca urmare a situatiei economice din Grecia, OSE(administratia feroviară din GR) a anulat toate trenurile internationale! Deci ori folosesti transportul auto, ori pe cel aerian. Trenul international care oricum facea legatura numai intre Bucuresti si Thessaloniki(Salonic) circula numai pana la statia bulgareasca de granita(Kulata). |
| | | pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5780 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: București - Grecia Lun 27 Iun 2011, 08:40 | |
| Intr-adevar toate legaturile internationale spre Grecia sunt anulate. Iar pe ruta Bucuresti-Thessaloniki a circulat doar un vagon de dormit, care acum nu mai circula deloc (nici macar pana la Kulata). |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7998 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: București - Grecia Lun 27 Iun 2011, 14:58 | |
| - halmarius a scris:
- Din pacate, ca urmare a situatiei economice din Grecia, OSE(administratia feroviară din GR) a anulat toate trenurile internationale!
Deci ori folosesti transportul auto, ori pe cel aerian. Trenul international care oricum facea legatura numai intre Bucuresti si Thessaloniki(Salonic) circula numai pana la statia bulgareasca de granita(Kulata). Este pana in Sofia nu pana la Kulata Mai avem pe 461 : 2 vagoane Sofia , 1 vagon Dimitrovgrad , 2 vagoane Istanbul ... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: București - Grecia | |
| |
| | | | București - Grecia | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|