Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

București - Grecia

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
eduard.claudiu

Numarul mesajelor : 1
Reputatie : 4902
Data de inscriere : 27/06/2011

București - Grecia Empty
MesajSubiect: București - Grecia   București - Grecia Icon_minitimeLun 27 Iun 2011, 01:39

Salutări

M-am hotărât să plec o perioadă în Grecia, am nevoie de o îndrumare, am căutat în motorul de căutare puțin tembel al cfr-ului și nu am găsit curse București Atena, mă poate ajuta cineva cu o informație, rute, costuri etc - dacă se merită mersul cu trenu în defavoarea celui cu autocarul sau avionul ...

Vă mulțumesc!
Sus In jos
halmarius

Numarul mesajelor : 287
Varsta : 57
Localizare : Buc
Reputatie : 5552
Data de inscriere : 28/06/2010

București - Grecia Empty
MesajSubiect: Din pacate!   București - Grecia Icon_minitimeLun 27 Iun 2011, 06:25

Din pacate, ca urmare a situatiei economice din Grecia, OSE(administratia feroviară din GR) a anulat toate trenurile internationale!
Deci ori folosesti transportul auto, ori pe cel aerian. Trenul international care oricum facea legatura numai intre Bucuresti si Thessaloniki(Salonic) circula numai pana la statia bulgareasca de granita(Kulata). Evil or Very Mad
Sus In jos
pannonia express
V.I.P Member
V.I.P Member
pannonia express

Numarul mesajelor : 382
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Reputatie : 5780
Data de inscriere : 25/02/2010

București - Grecia Empty
MesajSubiect: Re: București - Grecia   București - Grecia Icon_minitimeLun 27 Iun 2011, 08:40

Intr-adevar toate legaturile internationale spre Grecia sunt anulate. Iar pe ruta Bucuresti-Thessaloniki a circulat doar un vagon de dormit, care acum nu mai circula deloc (nici macar pana la Kulata).
Sus In jos
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7998
Data de inscriere : 15/08/2010

București - Grecia Empty
MesajSubiect: Re: București - Grecia   București - Grecia Icon_minitimeLun 27 Iun 2011, 14:58

halmarius a scris:
Din pacate, ca urmare a situatiei economice din Grecia, OSE(administratia feroviară din GR) a anulat toate trenurile internationale!
Deci ori folosesti transportul auto, ori pe cel aerian. Trenul international care oricum facea legatura numai intre Bucuresti si Thessaloniki(Salonic) circula numai pana la statia bulgareasca de granita(Kulata). Evil or Very Mad
Este pana in Sofia nu pana la Kulata Mad
Mai avem pe 461 : 2 vagoane Sofia , 1 vagon Dimitrovgrad , 2 vagoane Istanbul ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

București - Grecia Empty
MesajSubiect: Re: București - Grecia   București - Grecia Icon_minitime

Sus In jos

București - Grecia
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bucureștii Noi (900)
» OSE-Grecia