|
| Romania - Grecia (Fotbal) | |
|
+1792Dragos membru dezactivat , ANDU2100HP Vitosa Jhonyla allred DPS kristi kkk cstefan Radu Tudor Adirmvl Spartan1948 alexpopa Vlad Balto rizelgeorgel2004 CalinPiatraNeamt 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13810 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 10:29 | |
| Poate avem "noroc" şi picăm cu ei în grupa de calificare pentru Euro 2016 |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6911 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 10:38 | |
| Eu tare as vrea sa fim in grupa iar cu vecinii mai aroganti din Vest,ca tare ieftin au scapat la Bucuresti. - Katalyn a scris:
- )))))))
(...) Pariu cu spartanul ca la urmatorul meci cu greci iar ne luam bataie, chiar daca vreodata poate batem o echipa mare sa nu mai dau nume, greci tot vor fi nasi nostri.
Se aude ca Mutu ar veni la Petrolul iar din Liga 1 mi-ar placea sa pice Corona, Chiajna si Navodari si mi-ar parea rau daca ar pica FC Brasov, desi sper sa aibe un retur de campionat cum a avut in ultimi 2 ani. No,asta nu putem stii,dar in alte circumstante,nu cred ca greci i ne mai pot bate,cel putin,nu la Bucuresti. Prin alte circumstante,a se intelege un selectioner mai cu...sange. Ieri,la o emisiune pe DigiSport,un analist l-a caracterziat foarte bine pe Piturca. Spunea el ca,Piti e capabil sa ia o echipa de jos,si sa o aduca pana la un anumit nivel,pe care nu e capabil sa il depaseasca. Asa a facut si cu noi. Ne-a luat din groapa,si ne-a adus la un nivel mediu. Din pacate,s-a vazut si marti,ca nu e capabil sa il depaseasca. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6740 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 15:00 | |
| Este complet fals sa spui ca grecii sunt nasii nostri atunci cand palmaresul este net in favoarea noastra. Si e greu sa compari un meci amical sau care are loc intr-o grupa de calificare cu un baraj sau un meci decisiv eliminatoriu la un turneu final sau pentru un turneu final. Si ce facem, ii umflam acum aiurea pe greci, o echipa urata si care sta 90% din timp cu fundul in poarta ?
Noi avem jucatori mult mai talentati ca grecii dar slabi din punct de vedere mental si lipsiti de experienta in mare parte, insa lucrurile se vor schimba cu siguranta foarte repede daca aducem un antrenor strain sau un antrenor roman cu experienta in campionate straine. Piturca este un foarte bun cautator de jucatori dar cam atat, el are limitele lui in a ambitiona si a aduce o echipa la un nivel in care sa creada in valoarea proprie, pentru ca a fi un bun antrenor si a fi un bun scouter sunt doua lucruri total diferite.
Latovlevici este peste Rat din punctul meu de vedere, si nu datorita valorii ci a varstei si a stilului ofensiv. Maxim, Matel si Chiriches sunt trei jucatori imensi, veti vedea in maxim 2 ani de zile despre ce vorbesc. In partea opusa stau Torje si Tanase, aici avem probleme mari. |
| | | Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5800 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 19:48 | |
| Cine vrea RIO sa se duca la Regiotrans. Au destule. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13810 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 20:09 | |
| Dacă naţionala noastră nu s-a calificat la mondial, putem "adopta" o altă echipă pe care să o susţinem. Eu aşa fac la fiecare mondial din 2002 încoace. Eu voi susţine, ca de fiecare dată, Germania... Voi? |
| | | Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5800 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 20:34 | |
| |
| | | cont sters
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 37 Reputatie : 4071 Data de inscriere : 30/10/2013
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 20:35 | |
| - Vlad a scris:
- Dacă naţionala noastră nu s-a calificat la mondial, putem "adopta" o altă echipă pe care să o susţinem.
Eu aşa fac la fiecare mondial din 2002 încoace.
Eu voi susţine, ca de fiecare dată, Germania...
Voi? toate tarile |
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6911 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 21:01 | |
| Merg si eu pe mana manschaft-ului. Consider ca au o echipa ajunsa la maturitate,cu jucatori exceptionali pe toate posturile,mai putin fundasul stanga. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6740 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 21:21 | |
| Fotbalul inseamna spectacol iar spectacol inseamna doar Brazilia. Vazand si prestatia one man a Portugaliei dar si caderea Spaniei preconizata dealtfel, foarte probabil Brazilia va dansa singura intr-o finala 100% sud-americana cu Uruguay reeditare din 1950.
Germania din punctul meu de vedere are limitele ei si este foarte departe de echipa din anii 80'-90' , deci termenul de masina de fotbal nu prea mai este de actualitate. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 21:48 | |
| La ora actuala campionatul Germaniei este cel mai puternic din Europa s-a vazut si in primavara finala Ligii Campionilor prevad o finala Germania-Brazilia sau Argentina alaturi de Olanda in semifinale |
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 21 Noi 2013, 22:12 | |
| Eu nu m-as inghesui sa spun ca vom avea o finala cu doua nume mari. Desi la acest mondial sunt prezente toate reprezentativele mari ale planetei,conteaza foarte mult cum va fi tabloul meciurilor. Tinand cont de urnele valorile,inca din optimi se prea-poate sa avem meciuri de genul Brazilia-Portugalia, pe de-o parte, si/sau Croatia-Columbia,pe de alta parte. Daca nationala de azi a Germaniei nu se compara cu cea din 80-90 ( pe buna dreptate,dar intreb eu...care dintre echipele mari de azi,se poate compara cu vreo echipa de pe atunci? Exceptie poate facand Spania),atunci nici Brazilia nu mai este aceeasi cu cea a lui Bebeto,Dunga,sau Rai. Personal,cred ca Brazilia de acum este un mare fas,cu jucatori care fac spectacol cu echipe de mana a doua,in amicale. Nici macar Cupa Confederatiilor de anul acesta nu poate fi elocventa,deoarece acel turneu,desi este considerat unul oficial,el este tratat de jucatori superficial,sau de vacanta...ca de final de sezon. De urmarit va fi echipa Frantei,cel putin dpdv statistic,deoarece...sa ne amintim urmatoarele : 1998-campioni,2002-turneu catastrofal,2006-vicecampioni,2010-turneu catastrofal,2014-? . Pe de alta parte,sa nu uitam ca exista si o "oarecare" Squadra Azzurra,care mereu poate furniza o surpriza. Cert este ca va fi un campionat foarte interesant,poate ultimul care merita privit,deoarece viitorul este sumbru,cu doua turnee in tari care si-au insusit organizarea datorita unor interese,iar cel putin eu nu imi pot imagina in 2022,un Campionat Mondial in timpul iernii. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 22 Noi 2013, 06:28 | |
| Eu voi tine ca deobicei cu Italia indiferent de rezultat dupa Romania asta e echipa mea de fotbal. Am acasa treninguri si tot felul de accesori numai cu Italia sau celelalte in albastru.
Brazilia o sa faca spectacol frumos la ea acasa mai ales ca are un lot destul de bun si de puternic.
Nemti sunt nemti si nu poti sa-i treci cu vederea prea usor. Grecia va fi ea urmarita destul de mult de multa lume ca doar e acolo in locul Romaniei
Dintre Italia, Brazilia si Germania o echipa va juca finala poate chiar doua. Spania la felul cum a castigat FIFA2010 si EURO2012 nu merita urmarita. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) | |
| |
| | | | Romania - Grecia (Fotbal) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |