|
| Romania - Grecia (Fotbal) | |
|
+1792Dragos membru dezactivat , ANDU2100HP Vitosa Jhonyla allred DPS kristi kkk cstefan Radu Tudor Adirmvl Spartan1948 alexpopa Vlad Balto rizelgeorgel2004 CalinPiatraNeamt 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 23:42 | |
| 2-0 la Bucuresti nu e imposibil. Eu zic ca ne calificam. |
| | | DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7573 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 23:44 | |
| Piturca a zis bine: "Trebuie sa inscriem in Grecia". Si am inscris. Noi o data, ei de 3 ori |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 23:46 | |
| Nicio problema. Nu avem cum sa jucam prost doua meciuri la rand. Eu inca am incredere in echipa. |
| | | allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6603 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 23:51 | |
| Spartan, o completare la ultima parte a sembaturii tale: "Norocuk ce ii mai razbeste" Lesne de inteles la cine Piturca ma refer |
| | | DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7573 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 23:52 | |
| - Spartan1948 a scris:
- [...]Nu avem cum sa jucam prost doua meciuri la rand[...]
Spartane, iti apreciez sincer optimismul, dar imi permit totusi o replica. Putem juca prost un meci iar pe urmatorul sa-l jucam si mai prost Poate totusi nu va fi asa, desi sunt pesimist... |
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 23:58 | |
| - Dragos a scris:
- Spartan1948 a scris:
- [...]Nu avem cum sa jucam prost doua meciuri la rand[...]
Spartane, iti apreciez sincer optimismul, dar imi permit totusi o replica. Putem juca prost un meci iar pe urmatorul sa-l jucam si mai prost :)Poate totusi nu va fi asa, desi sunt pesimist... Pai,judecand dupa dublele din grupa,mereu am facut un joc bun,si unul prost. Victorie in Turcia,infrangere cu Olanda, Victorie cu ungaria,infrangere cu Turcia... . In fotbal,doua goluri nu inseamna nimic...insa un gol poate inseamna totul. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7655 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Sam 16 Noi 2013, 00:30 | |
| - CalinPiatraNeamt a scris:
- Ce prosti santeti ba, nu aveti ce cauta pe taramul romanesc... Nici macar grecii nu sunt asa siguri de calificare ca voi, pacatosilor. Daca se califica Grecia, asta e! Bravo lor.
Ce prosti suntem... Lasand ironia la o parte, eu am vazut un meci intre o echipa slaba si una foarte slaba! Numai daca va uitati la preluarile si pasele lui Samaras si aveti o imagine a adversarului nostru. Dar si cand ma uit la Dodel, Bourceanu, Rat inteleg ca olandezii au fost precum tiganul din bancul cu calul, au vrut sa ne scoata in fata doar ca sa ne faca de ras. Pe deasupra mai avem si un antrenor cu idei putine, fixe si proaste, esecul fiind garantat! |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13807 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Sam 16 Noi 2013, 07:08 | |
| - CalinPiatraNeamt a scris:
- Ce prosti santeti ba, nu aveti ce cauta pe taramul romanesc... Nici macar grecii nu sunt asa siguri de calificare ca voi, pacatosilor. Daca se califica Grecia, asta e! Bravo lor.
Călin, ai grijă cu limbajul pe care îl foloseşti pe forum! Pentru mesajul de mai sus ai un avertisment. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Sam 16 Noi 2013, 08:26 | |
| Scorul spune tot, plus de asta eu am vazut o echipa a romanilor de 2 ori mai lenta decat Grecia. Asta este greci au depasit niste statistici cu romanii nostri, au primit primul gol acasa in aceasta stagiune de calificare la turneul mondial, si au dat mai mult de 1-1,5 goluri intr-un meci.
|
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Sam 16 Noi 2013, 09:41 | |
| - kristi kkk a scris:
- CalinPiatraNeamt a scris:
Ce prosti suntem... Lasand ironia la o parte, eu am vazut un meci intre o echipa slaba si una foarte slaba! Numai daca va uitati la preluarile si pasele lui Samaras si aveti o imagine a adversarului nostru. Dar si cand ma uit la Dodel, Bourceanu, Rat inteleg ca olandezii au fost precum tiganul din bancul cu calul, au vrut sa ne scoata in fata doar ca sa ne faca de ras. Pe deasupra mai avem si un antrenor cu idei putine, fixe si proaste, esecul fiind garantat! Deh.si unu de pe aici includea Grecia in aceeasi oala cu Germania,Italia...Olanda . Grecii aseara nu au fost mai buni,doar ca au beneficiat de un noroc incredibil,si de o brigada de arbitri cel putin ciudata (brigada portugheza-Fernando Santos,al lor selectioner tot portughez). Nu as vrea sa arunc vina pe arbitraj,ca oricum pierdeam aseara,dar nu pot sa uit primul lor gol,si multitudinea de faulturi absolut gratuite acordate pentru ei. In alta ordine de idei, strangem randurile,si speram la ce e mai bun marti. Cu o formulta ofensiva,punand presiune pe eleni, ii putem bate. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13807 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Sam 16 Noi 2013, 09:50 | |
| Marţi o să avem un sârb arbitru (Milorad Mažić).
|
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Sam 16 Noi 2013, 10:00 | |
| - Vlad a scris:
- Marţi o să avem un sârb arbitru (Milorad Mažić).
Avem o singura victorie cu el arbitru,0-2 in Estonia,acelea fiind si singurele noastre goluri cu el la centru. |
| | | Vlad Administrator
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Sam 16 Noi 2013, 10:13 | |
| Acum tot 2-0 avem nevoie |
| | | Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6556 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Sam 16 Noi 2013, 11:09 | |
| mai aveti sperante? la cum au jucat? eu nu chiar am spus la un coleg ca pierdem 'crezi tu ca pierdem? cum adica Grecia nu este cine stie ce echipa' si totusi am avut dreptate |
| | | Vlad Administrator
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Sam 16 Noi 2013, 11:22 | |
| Grecia e o echipă slabă. Au avut mare noroc că au picat cu noi. Dacă picau cu oricare din celelalte 3 echipe (Franţa, Suedia, Islanda) nu aveau şanse de calificare.
După părerea mea Grecia e cea mai slabă echipă ce a fost în urna I, iar România cea mai slabă din urna a IIa
Acum un off-topic Cine credeţi că se califică din celelalte 3 meciuri? Rezultatele de aseară:
Portugalia - Suedia 1-0 Ucraina - Franţa 2-0 Islanda - Croaţia 0-0 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) | |
| |
| | | | Romania - Grecia (Fotbal) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |