Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Romania - Grecia (Fotbal)

In jos 
+17
92Dragos
membru dezactivat ,
ANDU2100HP
Vitosa
Jhonyla
allred
DPS
kristi kkk
cstefan
Radu Tudor
Adirmvl
Spartan1948
alexpopa
Vlad
Balto
rizelgeorgel2004
CalinPiatraNeamt
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 15/03/2012

Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 18:00

Katalyn a scris:
Stai tu linistit ca nu stiu mai multi ca tine. In 2004 inainte de meciul cu Portugalia am zis ca greci ii vor bate apoi au castigat campionatul european.

Da, pe Grecia o bag in aceasi oala cu Italia si Germania si daca te pricepi la fotbal sti bine de ce am spus asta.

Aveam mai multe sanse sa ajungem la RIO daca picam cu alta echipa dar nu cu Grecia, astia e un fel de adversari lui Steaua din cupele europene, te ti bine tot meciul si iei gol in ultimul minut, cam asa sunt si greci bat la un gol diferenta si castiga, la fel se intampla si cu echipele din campionatul Greciei unde nu se inscrie mult cum se intampla prin alte campionate si in cupele europene echipele din Grecia inscriu foarte putin.

Repet eram mai linistit si aveam mai multe sanse sa trecem de baraj daca picam cu alta echipa dar nu cu Grecia. As fi preferat o echipa mult mai puternica acolo s-ar fi vazut fotbal pe viata si pe moarte asa cu greci daca ne uitam la tv la emisiunile sportive din ultimile zile mai bine inchidem televizorul.

Vorbim marti seara si sa zicem prin absurd daca trecem de baraj la Mondial ce facem cu jucatori care ii avem acum ?? Ca acolo chiar nu mai avem nici o sansa, acolo 100% nu trecem de grupe Smile)
Pai atunci de ce sa mai traim,ca oricum murim,nu ? Bine,daca tu bagi Grecia in aceeasi oala cu Germania,sau Italia...e bine:lol: Laughing . Apropo,la ultimul Campionat European,vezi ca "fantastica" Grecie,a fost pulverizata de...nemtii aia.

Pe unii,chiar nu va inteleg. Daca nu ne calificam nicaieri...nu e bine,avem fotbal slab,etc. Daca ne calificam,iar nu e bine ca ne facem de ras. Serios oameni buni,pe voi va multumeste ceva in viata asta?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 18:06

o sa fiu multumit marti seara cand va da golul calificari Grecia iar 55.000 de romani vor pleca acasa suparati.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 18:14

Katalyn a scris:
o sa fiu multumit marti seara cand va da golul calificari Grecia iar 55.000 de romani vor pleca acasa suparati.
Smile). Foarte bine. In locul tau,as desface deja sampania. Dar vezi sa nu fie invers,ca nu te vad bine.Laughing 
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5800
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 19:05

1-1 la Atena si batem cu 2-0 la Bucuresti Wink .
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5052
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 19:20

Grecia se califica victorie in tur si in retur.
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6775
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 14 Noi 2013, 23:25

Katalyn a scris:
Daca aveam 200 lei maine puneam la pariuri ca Grecia merge mai departe.
Si eu merg tot pe Grecia la pariuri, sper sa castige, m-as simti mai bine, Romania nu merita sa se califice. Sa fi patriot in prezent, in tara asta de 2 lei vechi, nu se merita, cand astia isi bat joc de noi zilnic prin diferite taxe si impozite si promisiuni. Cat despre fotbal, avem o echipa de cacao, iar Piturca e cel mai neinspirat selectioner (ca n-are treaba cu antrenatul), pe care l-a avut Romania in ultimul deceniu. Deci, hai Grecia !
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7658
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 00:42

Pai doar ca fotbalisti grecii au pe ala de la Olimpiakos Pireu, Mitroglou parca se numeste a dat ceva goluri in liga aia din 2013 in care Steoaia se chinuie de prin 2006 sa adune atatea puncte cat CFR Cj intr-un singur an, numele napoca este dat de comunistii impuscati pe la Tirgoviste din prea mult patriotism si latinitate tot cam cate cuvinte din aceasta filiera sunt in limba r(r)oman(i)a, dupa Lucian Boia pana-n 40%, in 1974 cam tot atat cat pretul primit de Marin Preda ca sa-l reabiliteze pe Antonescu, nu Crin, in "Delirul"! Parca in 1989 Dinamo batea pe Panathinaikos cu 2-0 si 6-1, in 1998 se intoarce putin roata-Steoaia era desfiintata cu un 6-3(2)?! Nationala batea Grecia cu 3-0 in 1989, goluri Mateut, Hagi, Sabau in preliminariile pt.Italia '90, primul meu meci vazut pe stadion! De atunci grecii au devenit campioni europeni in 2004, noi am avea vise erotice pe un asemenea subiect(ce tara se mai lauda atat cu un sfert de finala?-pana si bulgarii in acelasi an au jucat semifinala) au jucat o semifinala de "sampions lig", vorba clasicului inca in viata Giovanni, in 1996 in formatul actual-la un pas de finala dar au dat peste Ajax-ul lui Van Gaal, pt. unuii eigeax, iar noi visam cai verzi pe pereti! Noi avem pe Dodel, Tata, Bour(u)ceanu ce face mingea patrata de la pase cu latul, Matel si alti "monstri sacri", voi va amintiti vreunul?
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 00:49

Paul CFR a scris:
Katalyn a scris:
Daca aveam 200 lei maine puneam la pariuri ca Grecia merge mai departe.
Si eu merg tot pe Grecia la pariuri, sper sa castige, m-as simti mai bine, Romania nu merita sa se califice. Sa fi patriot in prezent, in tara asta de 2 lei vechi, nu se merita, cand astia isi bat joc de noi zilnic prin diferite taxe si impozite si promisiuni. Cat despre fotbal, avem o echipa de cacao, iar Piturca e cel mai neinspirat selectioner (ca n-are treaba cu antrenatul), pe care l-a avut Romania in ultimul deceniu. Deci, hai Grecia !
Ma,daca tot e atata de rau pe aici,de ce nu va faceti valiza si sa plecati? Simplu,ca "buna-ziua".

Toti voi astia,care peste noapte,sunteti cunoscatori de fotbal,aveti si ceva argumente cand va faceti publica parerea ? Sunt tare curios cati stiti mai mult de 5 jucatori din actualul lot al Greciei (fara surse de inspiratie),dar cu toate astea,va dati cu parerea. Sunt la fel de curios cati ati vazut vreun joc al Greciei in ultimii ani,de ii vedeti atat de favoriti. Hai sa ne dam cu parerea...:-j. Halal.
Sus In jos
CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 63
Localizare : Piatra-Neamt
Reputatie : 4192
Data de inscriere : 11/08/2013

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 18:37

Ce prosti santeti ba, nu aveti ce cauta pe taramul romanesc... Nici macar grecii nu sunt asa siguri de calificare ca voi, pacatosilor. Daca se califica Grecia, asta e! Bravo lor.
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5052
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 20:04

Fiecare are opinia lui, nu inteleg de ce suntem prosti.
Sus In jos
CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 20:44

cstefan a scris:
Fiecare are opinia lui, nu inteleg de ce suntem prosti.
Fara suparare, Dar opiniile voastre sunt anormale.
Sus In jos
CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 22:03

1-0 Grecia
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 22:38

2-1 (pauza) Important este ca am marcat,si cred eu ca vom mai marca.
Sus In jos
CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 22:50

Spartan1948 a scris:
2-1 (pauza) Important este ca am marcat,si cred eu ca vom mai marca.
Eu cred ca pierdem cu 2-1 si castigam cu 1-0 la Bucuresti.
Sus In jos
CalinPiatraNeamt
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitimeVin 15 Noi 2013, 23:27

Eee 3-1. Nu ma Mai uit
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal)   Romania - Grecia (Fotbal) - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Romania - Grecia (Fotbal)
Sus 
Pagina 2 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Campionatul mondial de fotbal Africa de sud 2010
» Se va schimba si numele echipei de fotbal RAPID???
» TRS-Romania
» GRECIA 2014
» București - Grecia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: