|
| Romania - Grecia (Fotbal) | |
|
+1792Dragos membru dezactivat , ANDU2100HP Vitosa Jhonyla allred DPS kristi kkk cstefan Radu Tudor Adirmvl Spartan1948 alexpopa Vlad Balto rizelgeorgel2004 CalinPiatraNeamt 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6911 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 18:00 | |
| - Katalyn a scris:
- Stai tu linistit ca nu stiu mai multi ca tine. In 2004 inainte de meciul cu Portugalia am zis ca greci ii vor bate apoi au castigat campionatul european.
Da, pe Grecia o bag in aceasi oala cu Italia si Germania si daca te pricepi la fotbal sti bine de ce am spus asta.
Aveam mai multe sanse sa ajungem la RIO daca picam cu alta echipa dar nu cu Grecia, astia e un fel de adversari lui Steaua din cupele europene, te ti bine tot meciul si iei gol in ultimul minut, cam asa sunt si greci bat la un gol diferenta si castiga, la fel se intampla si cu echipele din campionatul Greciei unde nu se inscrie mult cum se intampla prin alte campionate si in cupele europene echipele din Grecia inscriu foarte putin.
Repet eram mai linistit si aveam mai multe sanse sa trecem de baraj daca picam cu alta echipa dar nu cu Grecia. As fi preferat o echipa mult mai puternica acolo s-ar fi vazut fotbal pe viata si pe moarte asa cu greci daca ne uitam la tv la emisiunile sportive din ultimile zile mai bine inchidem televizorul.
Vorbim marti seara si sa zicem prin absurd daca trecem de baraj la Mondial ce facem cu jucatori care ii avem acum ?? Ca acolo chiar nu mai avem nici o sansa, acolo 100% nu trecem de grupe ) Pai atunci de ce sa mai traim,ca oricum murim,nu ? Bine,daca tu bagi Grecia in aceeasi oala cu Germania,sau Italia...e bine:lol: . Apropo,la ultimul Campionat European,vezi ca "fantastica" Grecie,a fost pulverizata de...nemtii aia. Pe unii,chiar nu va inteleg. Daca nu ne calificam nicaieri...nu e bine,avem fotbal slab,etc. Daca ne calificam,iar nu e bine ca ne facem de ras. Serios oameni buni,pe voi va multumeste ceva in viata asta? |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 18:06 | |
| o sa fiu multumit marti seara cand va da golul calificari Grecia iar 55.000 de romani vor pleca acasa suparati. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6911 Data de inscriere : 15/03/2012
| | | | Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5800 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 19:05 | |
| 1-1 la Atena si batem cu 2-0 la Bucuresti . |
| | | cstefan
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 38 Localizare : Stuttgart Reputatie : 5052 Data de inscriere : 19/11/2011
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 19:20 | |
| Grecia se califica victorie in tur si in retur. |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6775 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 23:25 | |
| - Katalyn a scris:
- Daca aveam 200 lei maine puneam la pariuri ca Grecia merge mai departe.
Si eu merg tot pe Grecia la pariuri, sper sa castige, m-as simti mai bine, Romania nu merita sa se califice. Sa fi patriot in prezent, in tara asta de 2 lei vechi, nu se merita, cand astia isi bat joc de noi zilnic prin diferite taxe si impozite si promisiuni. Cat despre fotbal, avem o echipa de cacao, iar Piturca e cel mai neinspirat selectioner (ca n-are treaba cu antrenatul), pe care l-a avut Romania in ultimul deceniu. Deci, hai Grecia ! |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7658 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 00:42 | |
| Pai doar ca fotbalisti grecii au pe ala de la Olimpiakos Pireu, Mitroglou parca se numeste a dat ceva goluri in liga aia din 2013 in care Steoaia se chinuie de prin 2006 sa adune atatea puncte cat CFR Cj intr-un singur an, numele napoca este dat de comunistii impuscati pe la Tirgoviste din prea mult patriotism si latinitate tot cam cate cuvinte din aceasta filiera sunt in limba r(r)oman(i)a, dupa Lucian Boia pana-n 40%, in 1974 cam tot atat cat pretul primit de Marin Preda ca sa-l reabiliteze pe Antonescu, nu Crin, in "Delirul"! Parca in 1989 Dinamo batea pe Panathinaikos cu 2-0 si 6-1, in 1998 se intoarce putin roata-Steoaia era desfiintata cu un 6-3(2)?! Nationala batea Grecia cu 3-0 in 1989, goluri Mateut, Hagi, Sabau in preliminariile pt.Italia '90, primul meu meci vazut pe stadion! De atunci grecii au devenit campioni europeni in 2004, noi am avea vise erotice pe un asemenea subiect(ce tara se mai lauda atat cu un sfert de finala?-pana si bulgarii in acelasi an au jucat semifinala) au jucat o semifinala de "sampions lig", vorba clasicului inca in viata Giovanni, in 1996 in formatul actual-la un pas de finala dar au dat peste Ajax-ul lui Van Gaal, pt. unuii eigeax, iar noi visam cai verzi pe pereti! Noi avem pe Dodel, Tata, Bour(u)ceanu ce face mingea patrata de la pase cu latul, Matel si alti "monstri sacri", voi va amintiti vreunul? |
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 00:49 | |
| - Paul CFR a scris:
- Katalyn a scris:
- Daca aveam 200 lei maine puneam la pariuri ca Grecia merge mai departe.
Si eu merg tot pe Grecia la pariuri, sper sa castige, m-as simti mai bine, Romania nu merita sa se califice. Sa fi patriot in prezent, in tara asta de 2 lei vechi, nu se merita, cand astia isi bat joc de noi zilnic prin diferite taxe si impozite si promisiuni. Cat despre fotbal, avem o echipa de cacao, iar Piturca e cel mai neinspirat selectioner (ca n-are treaba cu antrenatul), pe care l-a avut Romania in ultimul deceniu. Deci, hai Grecia ! Ma,daca tot e atata de rau pe aici,de ce nu va faceti valiza si sa plecati? Simplu,ca "buna-ziua". Toti voi astia,care peste noapte,sunteti cunoscatori de fotbal,aveti si ceva argumente cand va faceti publica parerea ? Sunt tare curios cati stiti mai mult de 5 jucatori din actualul lot al Greciei (fara surse de inspiratie),dar cu toate astea,va dati cu parerea. Sunt la fel de curios cati ati vazut vreun joc al Greciei in ultimii ani,de ii vedeti atat de favoriti. Hai sa ne dam cu parerea...:-j. Halal. |
| | | CalinPiatraNeamt Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 63 Localizare : Piatra-Neamt Reputatie : 4192 Data de inscriere : 11/08/2013
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 18:37 | |
| Ce prosti santeti ba, nu aveti ce cauta pe taramul romanesc... Nici macar grecii nu sunt asa siguri de calificare ca voi, pacatosilor. Daca se califica Grecia, asta e! Bravo lor. |
| | | cstefan
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 38 Localizare : Stuttgart Reputatie : 5052 Data de inscriere : 19/11/2011
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 20:04 | |
| Fiecare are opinia lui, nu inteleg de ce suntem prosti. |
Numarul mesajelor : 63 Localizare : Piatra-Neamt Reputatie : 4192 Data de inscriere : 11/08/2013
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 20:44 | |
| - cstefan a scris:
- Fiecare are opinia lui, nu inteleg de ce suntem prosti.
Fara suparare, Dar opiniile voastre sunt anormale. |
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 22:03 | |
| |
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 22:38 | |
| 2-1 (pauza) Important este ca am marcat,si cred eu ca vom mai marca. |
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 22:50 | |
| - Spartan1948 a scris:
- 2-1 (pauza) Important este ca am marcat,si cred eu ca vom mai marca.
Eu cred ca pierdem cu 2-1 si castigam cu 1-0 la Bucuresti. |
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Vin 15 Noi 2013, 23:27 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) | |
| |
| | | | Romania - Grecia (Fotbal) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |