| TRS-Romania | |
|
+68costy_92 Simply18 qew00 TonyGFR dan tm Andrey_tm Dr2005 TonyCFR AleXxX membru dezactivat , sytrus DB Robert Shinkasen NicuS CalinPiatraNeamt 92Dragos Radu Tudor IR1822 Teodor Adirmvl allred Spartan1948 Mihay ALEXCFR InSomNiaAAA mariuscfrbucuresti Gabry Gabriel AlexD Vlad DPS nsw praetor cortexedge cosmin br Marianbob stakee Warrior12 rizelgeorgel2004 decward REGIOTRANS12 basa Vitosa mureseanu_976 pedro25 Desiro256 didinul AndiCFR nenuandrei R936 Marius electrica912 Scoop xeonchv Balto Adisoft1991s cont dezactivat . DUAL C.F.R. lovekomotive Axwell21 alexandruh Jhonyla IonutChircu Boracik jionutz VeV cont inactiv iuli.hard 72 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
iuli.hard
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 30 Localizare : Onesti Reputatie : 5532 Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: TRS-Romania Sam 01 Ian 2011, 17:06 | |
| Poate unii dintre noi au o vechime in acest domeniu' sau poate unii sunt abia la inceput de drum. Lista cu siteurile din Romania care se ocupa de asa ceva. 1 www.trainzro.com 2 www.rotrainz.weebly.com 3 www.rrt-group.com Mai sunt cateva care au fost facute doar pentru dragu' de a fi facute . Sunt moderator in echipa RCT [linkul 2] si va invit sa creati cont pe forumul nostru pentru a urmarii proiectele noastre dar si pentru a cere ajutorul.Pe fiecare forum o sa vedeti lucruri frumaose si lucruri care va pot crea o stare nu prea buna.Eu am avut si inca am ceva probleme cu unii useri care nu inteleg ce inseamna munca pana dimineata si stiu numai sa ceara . Astept atat critici cat si pareri despre siteul unde sunt moderator.O sa`mi prezint proiectele in acest topic. LA MULTI ANI ! |
|
| |
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: TRS-Romania Sam 01 Ian 2011, 20:02 | |
| asta e ultima mea creatie in trs2006.cu 2 diferente de cea reala...si din cate stiu parca nu este rama Acvila pt trs. Astept pareri:D! Stima! |
|
| |
iuli.hard
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 30 Localizare : Onesti Reputatie : 5532 Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: TRS-Romania Sam 01 Ian 2011, 20:40 | |
| Nu, nu ERA pana in acest moment , arata bine ca si skin ,model 3d facut de tine sau reskin? |
|
| |
cont inactiv
| Subiect: Re: TRS-Romania Dum 02 Ian 2011, 02:28 | |
| e un reskin facut pe un model pkp, mu mai stiu care ca am o gramada de modele de rame TE nemtesti instalate in trs, tocmai de asta nici nu a iesit modelul ca in realitate. Diferente ar fi urmatoarele: capetele de rama sunt alba in loc de portocalii, lampile sunt la un nivel superior nu pot sa omit la fiecare vagon la etaj cate un geam fiindca pt toate geamurile de acelasi tip exista doar o matrita( se rezolva la 3d, presupun :roll: ) si la fel, la vagoanele de capat, datorita unei poze care acopera 2 suprafete diferite, nu se poate lucra, o sa incerc sa modific codurile, dar sa am timp mai inainte de toate sa studiez bine fiecare linie de cod. Voi atasa o arhiva, sper ca se va putea, cand va fi gata, mai trebuiesc anumite retusuri, de exemplu stergerea ceamului din capete, retusarea usilor, si niste modificari la interior, inscriptii si apoi va las sa va jucati cu ea......nu promit ca va fi gata foarte curand, dar cand ma prinde nebunia, intr-o noapte se rezolva..... |
|
| |
iuli.hard
| Subiect: Re: TRS-Romania Dum 02 Ian 2011, 12:55 | |
| Poti folosi alpha pentr ce ai spus mai sus ,insa nu uita de acordul autorului . |
|
| |
cont inactiv
| Subiect: Re: TRS-Romania Dum 02 Ian 2011, 13:43 | |
| Acordul autorului....cam greu de obtinut, prin polonia, dar pot sa v-o trimit prin email, si nu o public;) intre timp altceva sa va arat: Pt asta am cerut acordul autorului prin site-ul care gazduia locomotiva pe care am facut reskin si nu am primit nici un email ca raspuns asa ca n-am putut s-o trimit spre publicare nimanui..... Asta e gata si cine o vrea sa-mi dea PM cu o adresa de email sau messenger si se rezolva.....azi am pus-o si eu iar in trs ca o aveam in niste foldere ratacite printr-un colt de hard pe un alt pc. Modelul nu l-as fi facut fara pozele lui cortexedge, astfel pe aceasta cale ii multumesc pt ca mi-a pus la dispozitie poze bune pentru reskin-ul locomotivei. |
|
| |
VeV
Numarul mesajelor : 150 Varsta : 26 Localizare : Bacau Reputatie : 5461 Data de inscriere : 05/06/2010
| Subiect: Re: TRS-Romania Dum 02 Ian 2011, 23:37 | |
| Completez la ce a zis iuli - romanian scenery este tot un site serios .. : http://romanian-scenery.weebly.com/ |
|
| |
iuli.hard
| Subiect: Re: TRS-Romania Mar 04 Ian 2011, 16:01 | |
| Scuzele mele , am uitat de echipa ROS Am inceput un nou proiect in colaborare cu Desiro256 ,Brasov-Podu Olt-Sibiu ,va contine si sibiu-copsa ,sibiu-vintu . Cei care doresc informatii pot vizita forumul RCT... |
|
| |
jionutz
Numarul mesajelor : 614 Varsta : 42 Localizare : Sat Calacea judetul Timis Reputatie : 5992 Data de inscriere : 28/04/2010
| Subiect: TRS-Romania Sam 08 Ian 2011, 23:12 | |
| cum iau si eu dependintele pt trenuri locomotive... am instalat unele add onuri insa in trainz imi apar doar la menu dar ca sa le pun pe harta ... nu ma lasa ce sa fac... TRS 2006 |
|
| |
cont inactiv
| Subiect: Re: TRS-Romania Dum 09 Ian 2011, 07:33 | |
| - jionutz a scris:
- cum iau si eu dependintele pt trenuri locomotive...
am instalat unele add onuri insa in trainz imi apar doar la menu dar ca sa le pun pe harta ... nu ma lasa ce sa fac... TRS 2006 Content manager... cu asta se deschid add-onurile pt instalare, marcheaza cele care au lipsa dependinte si iti apar toate.....le iei pe rand, click dreapta, view dependinces..... si le cauti frumos pe google....scrii kuid-ul acolo Acum ar fi o problema.....sa ai dependintele si ele sa nu corespunda la kuid.....daca dependinta respectiva functioneaza in conditii optime scrie kuid-ul ei si numele in notepad sa stii ce modifici si apoi vezi unde ai nevoie si nu este pusa, editezi respectivul add-on in explorer(ctrl+shift+e) si cauti documentul "config", deschizi si cauti dependintele....ai sa gasesti boghey1, boghey2, red corona, etc etc, si in dreptul fiecareia gasesti kuid-ul.....si vezi la care ai nevoie de acea dependinta la care ai pus kuid-ul in fisierul notepad..... si daca la view dependinces nu figureaza la respectiva locomotiva, sa spunem, te apuci si vezi care din ele e... vezi inainte de aceste operatiuni sa faci un commit la tot contentul dupa cetermini de instalat add-onurile, unele se imprumuta de la un model la mai multe..... o sa explic mai tarziu iar daca nu s-a inteles ce am zis |
|
| |
Boracik
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5485 Data de inscriere : 23/06/2010
| Subiect: Re: TRS-Romania Dum 09 Ian 2011, 15:01 | |
| |
|
| |
iuli.hard
| Subiect: Re: TRS-Romania Sam 05 Feb 2011, 18:35 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=uk6NphNEX54 ENJOY |
|
| |
IonutChircu
Numarul mesajelor : 813 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6220 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: Re: TRS-Romania Joi 17 Feb 2011, 00:20 | |
| |
|
| |
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6555 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: TRS-Romania Sam 26 Feb 2011, 12:14 | |
| am nevoie de ajutor urgent am trainz 2010 fisierele cdp merg dar la cele de cmpa imi da eroare de ce oare ce trebuie facut? multumesc |
|
| |
Boracik
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5485 Data de inscriere : 23/06/2010
| Subiect: Re: TRS-Romania Sam 26 Feb 2011, 23:28 | |
| Nu stiu ce poate sa aiva,da te pot ajuta sa afli intra pe www.trainzro.com |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TRS-Romania | |
| |
|
| |
| TRS-Romania | |
|