|
| Romania - Grecia (Fotbal) | |
|
+1792Dragos membru dezactivat , ANDU2100HP Vitosa Jhonyla allred DPS kristi kkk cstefan Radu Tudor Adirmvl Spartan1948 alexpopa Vlad Balto rizelgeorgel2004 CalinPiatraNeamt 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
CalinPiatraNeamt Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 63 Localizare : Piatra-Neamt Reputatie : 4188 Data de inscriere : 11/08/2013
| Subiect: Romania - Grecia (Fotbal) Mier 13 Noi 2013, 21:11 | |
| Se califica Romania? |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Mier 13 Noi 2013, 21:33 | |
| Din toata inima mi-as dori. Dar sunt zombie baietii... |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6771 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Mier 13 Noi 2013, 21:36 | |
| Daca as veni din viitor ti-as raspunde cu cea mai mare placere.. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Mier 13 Noi 2013, 21:55 | |
| Grecii stau bine la capitolul apărare (doar Spania a luat mai puţine goluri dar asta şi din cauză că au avut o grupă cu doar 5 echipe). În atac, însă, nu stau la fel de bine. Au înscris doar 12 goluri într-o grupă cu echipe mai slabe (părerea mea) decât cele din grupa noastră (Bosnia, Slovacia, Letonia, Lituania, Liechtenstein). Dacă Bosnia s-a distrat cu Liechtenstein (8-1 şi 4-1), Grecia de abia le-a dat 2-0 şi 1-0. La fel şi cu Letonia, Grecia le-a dat 1-0 şi 2-1 pe când Bosnia a făcut 4-1 şi 5-0. În meciurile directe Bosnia nu a reuşit să treacă de apăratea Grecilor şi au făcut 0-0 în deplasare însă acasă i-a învins cu 3-1. Ca să trecem de ei trbuie să avem un atac foarte bine pus la punct...ceea ce mă tem că nu prea avem. Eu zic că se califică Grecia la diferenţă de un gol la scorul general... |
| | | alexpopa
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Localizare : Oradea Reputatie : 5214 Data de inscriere : 04/01/2011
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Mier 13 Noi 2013, 22:24 | |
| Din pacate in atac doar Marica poate face diferenta in rest nu avem jucatori de voloare Bogdan Stancu , Grozav nu prea fac fata la nationala. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Mier 13 Noi 2013, 22:26 | |
| O statistică (interesantă, zic eu) a meciurilor Greciei din toamna lui 2010 până azi.
Preliminarii Euro 2012 Grecia nu a pierdut nici un meci. A avut 7 victorii şi 3 egaluri. Preliminarii CM 2014 8 victorii un egal şi o înfrângere.
Acum urmează partea cea mai interesantă. De la cupa mondială 2010 şi până azi, Grecia a disputat numeroase amicale cu echipe ca Irlanda, Serbia, Austria, Canada, Elveţia, Ecuador, Rusia, Norvegia, şi, atenţie, nu a pierdut nici unul în afară de amicalul, pe teren propriu, de pe 15.11.2011 cu România, scor 1-3 (golurile României au fost înscrise de Torje, Tănase şi Chipciu).
Ultima editare efectuata de catre Vlad in Mier 13 Noi 2013, 23:12, editata de 1 ori |
| | | Vlad Administrator
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Mier 13 Noi 2013, 22:46 | |
| Acum am observat coincidenţa de dată - 15.11.2011 - 15.11.2013. Sperăm să fie coincidenţă şi de scor... Iată rezumatul acelui meci: https://www.youtube.com/watch?v=tYevOztBOu4 |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 11:41 | |
| Vlad,acel amical s-a disputat in Austria,la Altach.
Eu cred ca ne vom califica noi,chiar si daca pierdem in deplasare la 1 gol,sau la doua,sub conditia ca noi sa marcam. Avem o echipa mai tanara ( sa fim seriosi,chestia cu experienta nu merge la echipele nationale,deoarece sunt putine meciuri,nu e ca la nivel de cupe europene,unde si nivelul competitiei este mult mai ridicat),avem o echipa mult mai tehnica decat grecii,si in plus,avem 20 000 de suporteri in plus la meciul de pe NA. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 12:18 | |
| Asta cu marcatul nu e neaparat. Pot marca si grecii pentru noi. Presupun ca tii minte meciul dintre Bayern si frana, 3-2, dar vorbind strict de goluri marcate a fost 4-1 pentru "ai nostri". Acum serios, nationalele nu sint la fel de omogene ca echipele de club, neavand nici pe departe la fel de multe meciuri. Dar jucatorii cu experienta conteaza, ca una e sa joci in A cu 3-4 mii de oameni in tribune si alta e sa joci intr-un campionat tare unde mai ai si zeci de mii de suporterii proprii sau adversi. Te inveti cu presiunea, nu ti se ingalbenesc pantalonii in fata cand iesi pe teren si vezi ca sint 50 de mii de oameni care ii incurajeaza pe adversari, etc. Problema e ce o sa faca Piturca. Daca o sa mearga pe ataca sau daca o sa ii bage pe ai nostri cu c****' in poarta. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 13:12 | |
| Grecia va merge la RIO dupa barajul cu Romania. |
| | | Vlad Administrator
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 13:52 | |
| Ambele echipe sunt slabe. Eu zic că nici România nici Grecia nu va trece de grupe dacă se califică la mondial. |
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 15:46 | |
| - Vlad a scris:
- Ambele echipe sunt slabe. Eu zic că nici România nici Grecia nu va trece de grupe dacă se califică la mondial.
Asta vom vedea. Pana la urma,nu e nici vina Romaniei,nici a Greciei ca au de jucat impreuna. Slabe sau nu,aceste doua echipe au terminat pe locul secund in grupe,nu altele. - Katalyn a scris:
- Grecia va merge la RIO dupa barajul cu Romania.
Ai si vreun argument,sau te bazezi pe subiectivism ? - adirmvl a scris:
- Asta cu marcatul nu e neaparat. Pot marca si grecii pentru noi. Presupun ca tii minte meciul dintre Bayern si frana, 3-2, dar vorbind strict de goluri marcate a fost 4-1 pentru "ai nostri".
Acum serios, nationalele nu sint la fel de omogene ca echipele de club, neavand nici pe departe la fel de multe meciuri. Dar jucatorii cu experienta conteaza, ca una e sa joci in A cu 3-4 mii de oameni in tribune si alta e sa joci intr-un campionat tare unde mai ai si zeci de mii de suporterii proprii sau adversi. Te inveti cu presiunea, nu ti se ingalbenesc pantalonii in fata cand iesi pe teren si vezi ca sint 50 de mii de oameni care ii incurajeaza pe adversari, etc.
Problema e ce o sa faca Piturca. Daca o sa mearga pe ataca sau daca o sa ii bage pe ai nostri cu c****' in poarta. Pai,ai nostri s-au cam obisnuit sa joace cu peste 45000 de oameni in tribune. Vezi meciurile de acasa cu Olanda,Ungaria,Turcia,si deplasarile din Turcia si Olanda. Plus ca,o buna parte din jucatorii nostri,joaca la echipe care aduna la stadion numerosi suporteri,Maxim la Stuttgart joaca etapa de etapa ( acasa si in deplasare) cu cel putin 50 000 de oameni in tribune,Pantilimon la fel,plus "lotul" Steaua,care e invatat cu meciuri tari. Intr-adevar,problema este la Piturca,deoarece eu cred ca mai mult ca sigur,la Pireu se va apara...dar stii vorba aia,sa-i dam Cezarului,ce e al Cezarului,deoarece pana la urma,el ne-a preluat cand eram pe locul 53 FIFA,iar acum suntem pe 29. Chiar daca jucam scarbos,avem rezultate deoarece,sa fim seriosi in grupa Olandei,nu se putea obtine mai mult. |
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 17:01 | |
| Daca aveam 200 lei maine puneam la pariuri ca Grecia merge mai departe. Pierd sau castig e problema mea acum revenind la meci greci au mai multe sanse sa treaca de baraj tinand cont de mai multi factori printre care si lotul valoros pe care il are si jucatori cu experienta fata de cei ai Romaniei. Cat as fi eu de roman mi-ar place sa mergem la RIO dar nu prea avem sanse dar cine stie poate prindem 180 minute cele mai bune din ultimi ani si ne calificam.
Daca era vorba de oricare alta echipa altfel stateam de vorba dar cand vine vorba de echipe ca Germania, Grecia sau Italia nu prea avem sanse sa trecem de ei. |
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 17:23 | |
| - Katalyn a scris:
- Daca aveam 200 lei maine puneam la pariuri ca Grecia merge mai departe. Pierd sau castig e problema mea acum revenind la meci greci au mai multe sanse sa treaca de baraj tinand cont de mai multi factori printre care si lotul valoros pe care il are si jucatori cu experienta fata de cei ai Romaniei. Cat as fi eu de roman mi-ar place sa mergem la RIO dar nu prea avem sanse dar cine stie poate prindem 180 minute cele mai bune din ultimi ani si ne calificam.
Daca era vorba de oricare alta echipa altfel stateam de vorba dar cand vine vorba de echipe ca Germania, Grecia sau Italia nu prea avem sanse sa trecem de ei. De care "mai multi" factori vorbesti,in afara de lotul mai valoros (chestie discutabila),deoarece,fara rautate te intreb,fara sa te uiti pe net,cati jucatori stii din lotul lor ? In plus...tu incluzi Grecia in aceeasi categorie cu Germania sau Italia ? |
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) Joi 14 Noi 2013, 17:47 | |
| Stai tu linistit ca nu stiu mai multi ca tine. In 2004 inainte de meciul cu Portugalia am zis ca greci ii vor bate apoi au castigat campionatul european. Da, pe Grecia o bag in aceasi oala cu Italia si Germania si daca te pricepi la fotbal sti bine de ce am spus asta. Aveam mai multe sanse sa ajungem la RIO daca picam cu alta echipa dar nu cu Grecia, astia e un fel de adversari lui Steaua din cupele europene, te ti bine tot meciul si iei gol in ultimul minut, cam asa sunt si greci bat la un gol diferenta si castiga, la fel se intampla si cu echipele din campionatul Greciei unde nu se inscrie mult cum se intampla prin alte campionate si in cupele europene echipele din Grecia inscriu foarte putin. Repet eram mai linistit si aveam mai multe sanse sa trecem de baraj daca picam cu alta echipa dar nu cu Grecia. As fi preferat o echipa mult mai puternica acolo s-ar fi vazut fotbal pe viata si pe moarte asa cu greci daca ne uitam la tv la emisiunile sportive din ultimile zile mai bine inchidem televizorul. Vorbim marti seara si sa zicem prin absurd daca trecem de baraj la Mondial ce facem cu jucatori care ii avem acum ?? Ca acolo chiar nu mai avem nici o sansa, acolo 100% nu trecem de grupe ) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Romania - Grecia (Fotbal) | |
| |
| | | | Romania - Grecia (Fotbal) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |