Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii generale despre transport

In jos 
+102
Katalyn
mielutu zburator
Jurnal Feroviar
florin.lifticariu
92Dragos
allred
marius664
LanceR
gabrielcr
j o a n t a
mureseanu_976
cristy79
didinul
dan tm
Nk11
vatmanul
vanchorusebulgaria
bubu
Andrey_tm
Jhonyla
Razvan Tudor
phnegativ
alex.alexus.tm
Amiralul
apmatei
cristyadaX
Cont dezactivat
MariusM
laur 133
Radu.B
alexmorph3us
dandel
manuela
bostanescu 2
Katalin4653
AndreiStefan
Simply18
Balto
COSTACHE MIHAIL
Griff
cortexedge
lapsanszkitamas
Florin C
TVlad
NicuS
Spartan1948
lifetec
baiazid
Czirjak Arpad
andreiutzu
FeroFan97
@ndrey
Grigor
cfr500
The Legend
AMX 97-0548-4
Adirmvl
Kriszti219
dan_dinca
Radu Tudor
decward
DPS
Alex Avram
bostanescu gigel
halmarius
alex1987
Mihay
IonutCFR2009
pety
popovici
eu
cstefan
email2bav
pannonia express
DAS 2011
redeme
Hurricane
rizelgeorgel2004
alinx3330
ATM
mishu88
ionutz85
ravers75
srazvi
user dezactivat...
Luna
Gaby005
Vitosa
cont dezactivat .
Adrian78
membru inactiv
ldh80
Vlad
AlexD
kristi kkk
DUAL
cardinal
Nesebar
nenuandrei
Dr2005
razvan - trenuri
rich1974
106 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 51 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13278
Data de inscriere : 05/01/2011

Discutii generale despre transport - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 12:40

Ma bucur ca i-ai spus si lui karpaty doctore.Explica ca exista magistrale si secundare.. Ca el nu stie ce inseamna magistrala.
De altfel Magistralele erau pe vremea comunismului liniile care conectau capitala de anumite granite.Dar odata cu trecerea timpului,si schimbarea situatiei geopolitice,unele magistrale si-au pierdut din importanta,daca putem zice asa.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 12:50

Magistrale oricum erau doar cele 8, nu şi liniile de legătură între ele.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 12:57

Dr2005 a scris:
Magistrale oricum erau doar cele 8, nu şi liniile de legătură între ele.

Deci magistrale sunt cele 8 apoi liniile care fac legatura intre magistrale sunt principale la care se adauga si liniile secundare de regula cele infundate .
Explicati si cu alte cuvinte lui DUAL ca nu vrea sa priceapa ! Are ceva cu mine si e contra la ce spun eu , poate daca spune si altcineva va intelege .

Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 13:08

Karpaty nu imi mai sterge mesajul.
Ti-am explicat cum sta treaba si cu 509 ,cum e interoperabila pana la Piatra Neamt pentru ca deserveste resedinta de judet Piatra Neamt,si de acolo pana la Bicaz e neinteroperabila
Clasificarea : Magistrale si Secundare
AI PROBLEME DE PERCEPTIE GRAVE SI TE CONTrAZICI:
509 e principala cum zici tu?si intre ce magistrale face legatura.. Ai modificat mesajele pe forum,ca sa incerci sa dai impresia ca ai dreptate.Nu e o problema ca nu e prima data cand faci asa ceva
De la Piatra Neamt la Bicaz este neinteroperabila..509 dar totusi trenurile merg pana la Bicaz.
Citeste ordonanta de guvern te rog inainte sa faci Afirmatii.. Si nu imi mai sterge mesajele ca te pun in suspensie.
Contra ta nu am nimic..Contra afirmatilor tale da.Sunt nefondate,nu am vazut nici un document sa sustina ce ai zis..
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 13:21

509 este principala ca ajunge intr-o resedinta de judet , este considerata linie principala dar NU magistrala , cum sa fie 509 magistrala ? cum sa afirmi asa ceva ? problemele de perceptie sunt la tine ca nu sti sa faci diferenta intre o magistrala si o linie principala sau o secundara .

Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 13:21

Pentru ca ti-ai modificat mesajul de pe forum in care ai facut afirmatia am sa pun mesajul tau din PM ,cu afirmatia.Pentru ca tu nu incerci sa argumentezi ceva,incerci sa iti faci oponentul ne*un.Ma intreb daca nu ai avea acces la edit cate mesaje ti-ar ramane nemodificate?
Discutii generale despre transport - Pagina 36 Untitled

Eu cred ca citesti printre randuri
509-linie secundara interoperabila pana la Pt Neamt si apoi neinteroperabila.

Intre 509 si 207 e o singura diferenta..Aceea duce la o resedinta de judet,de aceea e interoperabila pana la Piatra Neamt.Gata atat cu offtopicul ca oricum nu intelegi.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 13:27

DUAL a scris:

Intre 509 si 207 e o singura diferenta..Aceea duce la o resedinta de judet,de aceea e interoperabila pana la Piatra Neamt.Gata atat cu offtopicul ca oricum nu intelegi.

Asta am spus si eu , 509 este interoperabila si se considera linie principala iar 207 este neinteroperabila si se considera secundara , simplu .
Pentru ce atata scandal nu inteleg !

Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 13:33

Scandalul .. ca ti ai modificat un mesaj,in care faceai afirmatia ca alea "principale" sunt legaturi intre magistrale.
Ca in realitate nu exista linie principala.Si pentru ca afirmi ca nu exista trenuri CFR pe neinteroperabile .. Ei bine pe 509 exista pana la Bicaz.Ei bine 509 nu are un statu aparte fata de 207,214,212,etc
Scandal ? Nu e scandal,ignori anumite dovezi si ai impresia ca am ceva personal cu tine.Ai mai avut si alte altercatii,cu alti useri simpli care aveau un punct diferit de vedere fata de al tau,si nu s-a terminat bine pentru ei.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 13:56

DUAL a scris:
Scandalul .. ca ti ai modificat un mesaj,in care faceai afirmatia ca alea "principale" sunt legaturi intre magistrale.
Ca in realitate nu exista linie principala.Si pentru ca afirmi ca nu exista trenuri CFR pe neinteroperabile ..

Unde am afirmat ca CFR nu are trenuri pe neinteroperabile ? am spus clar ca sunt linii neinteroparabile unde CFR Calatori inca are trenuri adica Pietrosita , Anina , Cacica si nu am editat mesajul in care spuneam ca liniile principale fac legatura intre magistrale , te invarti in jurul cozii doar doar iesi tu bine , poate ai editat tu acel mesaj dar eu nu am facut asa ceva si cu asta am incheiat ca asa nu se mai termina nici la anul discutia asta .

p.s.-pagina 53 postarea 8 gasesti acolo unde am spus ca principalele face legatura intre magistrale .

V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5678
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 14:08

Scuzati ca intervin , da' nu mi se pare normal ca doi moderatori sa se "acuze" aici . Sau daca tot vreti , puneti-va pe privat .

Cred ca nu exista topic sau subiect in care in ultimul an sa nu fie discutii contradictorii intre useri si alti useri , useri si moderatori/admin si mai nou moderator cu moderator .

Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 15:34

Nu vorbeam de mesajul acela karpaty .. Eu spre deosebire de tine accept dreptul tuturor la libera exprimare.Ti-am explicat 509 nici dupa logica ta nu este o linie "principala".In fine, e can can,ca nu raspunsi direct intrebarilor.Sunt linii neiteroperabile unde CFR inca opereaza.
Exista multi utilizatori pe acest forum si chiar daca nu posteaza,citesc,si eu zic ca au dreptul la informatii corecte,si necezunrate..S-au recurs la multe cenzuri de-a lungul timpului..Eu nu sunt de acord cu asa ceva.
Repet,daca caram praf si fara legaturi nu e ok.Daca caram praf si sunt legaturi,si lumea nu vine,ori avem probleme in atragerea calatorului catre CF,ori nu exista interes din anumite motive pt respectiva ruta.Dar fiind pachet social minim,asta e,si cetatenii aia cotizeaza la stat,si ca se plimba trenul gol ,tren care era pt ei,ok no problem ,se gaseste si in Europa ceva de genul asta.
Dar sa primesti bani de la stat,sa fi capcaun si sa plimbi un tren fara legaturi,nu sunt de acord.Cum nu sunt de acord ca CFR cara in anumite zone 3 trenuri IR,din care 2 goale,si nu am legatura la Resita sau la Hunedoara sau la Sibiu.. (si aici exemplele pot continua,facem 4 liste A4.)
Nu poti alege pe acest criteriu cetatenii unui oras din ardeal spre exemplu asupra cetatenilor unui oras din moldova sau viceversa..Ipotetic vorbind,multumeste si capra si varza.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15506
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 16:10

Nu este bine ca apar astfel de mesaje pe forum, cred ca ar trebui mutate undeva ca sa nu mai fie vazute, si sa incercati sa ajungeti la o intelegere dar pe privat si nu pe forum!
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18753
Reputatie : 24331
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeMar 19 Mar 2013, 19:30

Foarte interesant am aflat azi ca pe traseul de microbuze Husi-Timisoara sunt 11 castigatori care au fost chemati la Bucuresti pentru negocieri cu toate ca nu axista vreun criteriu de departajare...Oare ce ii atrage pe transportatorii auto?
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7656
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeMar 19 Mar 2013, 23:09

Clientela si profitul?
Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 1799
Varsta : 106
Localizare : Constanta
Reputatie : 6225
Data de inscriere : 22/12/2012

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitimeVin 29 Mar 2013, 17:45

Pff,ma mir ca mai exista reteaua de troleibuz.Cum de nu a fost furata?Smile))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 36 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii generale despre transport
Sus 
Pagina 36 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 51 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii generale despre transport II
» Discutii generale despre transport III
» IR 460/1460-1461/461 Romania/Transbalkan Buc. N.-Sofia-Thessaloniki

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: