| Discutii generale despre transport | |
|
+102Katalyn mielutu zburator Jurnal Feroviar florin.lifticariu 92Dragos allred marius664 LanceR gabrielcr j o a n t a mureseanu_976 cristy79 didinul dan tm Nk11 vatmanul vanchorusebulgaria bubu Andrey_tm Jhonyla Razvan Tudor phnegativ alex.alexus.tm Amiralul apmatei cristyadaX Cont dezactivat MariusM laur 133 Radu.B alexmorph3us dandel manuela bostanescu 2 Katalin4653 AndreiStefan Simply18 Balto COSTACHE MIHAIL Griff cortexedge lapsanszkitamas Florin C TVlad NicuS Spartan1948 lifetec baiazid Czirjak Arpad andreiutzu FeroFan97 @ndrey Grigor cfr500 The Legend AMX 97-0548-4 Adirmvl Kriszti219 dan_dinca Radu Tudor decward DPS Alex Avram bostanescu gigel halmarius alex1987 Mihay IonutCFR2009 pety popovici eu cstefan email2bav pannonia express DAS 2011 redeme Hurricane rizelgeorgel2004 alinx3330 ATM mishu88 ionutz85 ravers75 srazvi user dezactivat... Luna Gaby005 Vitosa cont dezactivat . Adrian78 membru inactiv ldh80 Vlad AlexD kristi kkk DUAL cardinal Nesebar nenuandrei Dr2005 razvan - trenuri rich1974 106 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 12:40 | |
| Ma bucur ca i-ai spus si lui karpaty doctore.Explica ca exista magistrale si secundare.. Ca el nu stie ce inseamna magistrala. De altfel Magistralele erau pe vremea comunismului liniile care conectau capitala de anumite granite.Dar odata cu trecerea timpului,si schimbarea situatiei geopolitice,unele magistrale si-au pierdut din importanta,daca putem zice asa. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 12:50 | |
| Magistrale oricum erau doar cele 8, nu şi liniile de legătură între ele. _________________ :TTT:
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 12:57 | |
| - Dr2005 a scris:
- Magistrale oricum erau doar cele 8, nu şi liniile de legătură între ele.
Deci magistrale sunt cele 8 apoi liniile care fac legatura intre magistrale sunt principale la care se adauga si liniile secundare de regula cele infundate . Explicati si cu alte cuvinte lui DUAL ca nu vrea sa priceapa ! Are ceva cu mine si e contra la ce spun eu , poate daca spune si altcineva va intelege . |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 13:08 | |
| Karpaty nu imi mai sterge mesajul. Ti-am explicat cum sta treaba si cu 509 ,cum e interoperabila pana la Piatra Neamt pentru ca deserveste resedinta de judet Piatra Neamt,si de acolo pana la Bicaz e neinteroperabila Clasificarea : Magistrale si Secundare AI PROBLEME DE PERCEPTIE GRAVE SI TE CONTrAZICI: 509 e principala cum zici tu?si intre ce magistrale face legatura.. Ai modificat mesajele pe forum,ca sa incerci sa dai impresia ca ai dreptate.Nu e o problema ca nu e prima data cand faci asa ceva De la Piatra Neamt la Bicaz este neinteroperabila..509 dar totusi trenurile merg pana la Bicaz. Citeste ordonanta de guvern te rog inainte sa faci Afirmatii.. Si nu imi mai sterge mesajele ca te pun in suspensie. Contra ta nu am nimic..Contra afirmatilor tale da.Sunt nefondate,nu am vazut nici un document sa sustina ce ai zis..
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 13:21 | |
| 509 este principala ca ajunge intr-o resedinta de judet , este considerata linie principala dar NU magistrala , cum sa fie 509 magistrala ? cum sa afirmi asa ceva ? problemele de perceptie sunt la tine ca nu sti sa faci diferenta intre o magistrala si o linie principala sau o secundara . |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 13:21 | |
| Pentru ca ti-ai modificat mesajul de pe forum in care ai facut afirmatia am sa pun mesajul tau din PM ,cu afirmatia.Pentru ca tu nu incerci sa argumentezi ceva,incerci sa iti faci oponentul ne*un.Ma intreb daca nu ai avea acces la edit cate mesaje ti-ar ramane nemodificate? Eu cred ca citesti printre randuri 509- linie secundara interoperabila pana la Pt Neamt si apoi neinteroperabila.Intre 509 si 207 e o singura diferenta..Aceea duce la o resedinta de judet,de aceea e interoperabila pana la Piatra Neamt.Gata atat cu offtopicul ca oricum nu intelegi. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 13:27 | |
| - DUAL a scris:
Intre 509 si 207 e o singura diferenta..Aceea duce la o resedinta de judet,de aceea e interoperabila pana la Piatra Neamt.Gata atat cu offtopicul ca oricum nu intelegi. Asta am spus si eu , 509 este interoperabila si se considera linie principala iar 207 este neinteroperabila si se considera secundara , simplu . Pentru ce atata scandal nu inteleg ! |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 13:33 | |
| Scandalul .. ca ti ai modificat un mesaj,in care faceai afirmatia ca alea "principale" sunt legaturi intre magistrale. Ca in realitate nu exista linie principala.Si pentru ca afirmi ca nu exista trenuri CFR pe neinteroperabile .. Ei bine pe 509 exista pana la Bicaz.Ei bine 509 nu are un statu aparte fata de 207,214,212,etc Scandal ? Nu e scandal,ignori anumite dovezi si ai impresia ca am ceva personal cu tine.Ai mai avut si alte altercatii,cu alti useri simpli care aveau un punct diferit de vedere fata de al tau,si nu s-a terminat bine pentru ei. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 13:56 | |
| - DUAL a scris:
- Scandalul .. ca ti ai modificat un mesaj,in care faceai afirmatia ca alea "principale" sunt legaturi intre magistrale.
Ca in realitate nu exista linie principala.Si pentru ca afirmi ca nu exista trenuri CFR pe neinteroperabile .. Unde am afirmat ca CFR nu are trenuri pe neinteroperabile ? am spus clar ca sunt linii neinteroparabile unde CFR Calatori inca are trenuri adica Pietrosita , Anina , Cacica si nu am editat mesajul in care spuneam ca liniile principale fac legatura intre magistrale , te invarti in jurul cozii doar doar iesi tu bine , poate ai editat tu acel mesaj dar eu nu am facut asa ceva si cu asta am incheiat ca asa nu se mai termina nici la anul discutia asta . p.s.-pagina 53 postarea 8 gasesti acolo unde am spus ca principalele face legatura intre magistrale . |
|
| |
Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5678 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 14:08 | |
| Scuzati ca intervin , da' nu mi se pare normal ca doi moderatori sa se "acuze" aici . Sau daca tot vreti , puneti-va pe privat .
Cred ca nu exista topic sau subiect in care in ultimul an sa nu fie discutii contradictorii intre useri si alti useri , useri si moderatori/admin si mai nou moderator cu moderator .
|
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 15:34 | |
| Nu vorbeam de mesajul acela karpaty .. Eu spre deosebire de tine accept dreptul tuturor la libera exprimare.Ti-am explicat 509 nici dupa logica ta nu este o linie "principala".In fine, e can can,ca nu raspunsi direct intrebarilor.Sunt linii neiteroperabile unde CFR inca opereaza. Exista multi utilizatori pe acest forum si chiar daca nu posteaza,citesc,si eu zic ca au dreptul la informatii corecte,si necezunrate..S-au recurs la multe cenzuri de-a lungul timpului..Eu nu sunt de acord cu asa ceva. Repet,daca caram praf si fara legaturi nu e ok.Daca caram praf si sunt legaturi,si lumea nu vine,ori avem probleme in atragerea calatorului catre CF,ori nu exista interes din anumite motive pt respectiva ruta.Dar fiind pachet social minim,asta e,si cetatenii aia cotizeaza la stat,si ca se plimba trenul gol ,tren care era pt ei,ok no problem ,se gaseste si in Europa ceva de genul asta. Dar sa primesti bani de la stat,sa fi capcaun si sa plimbi un tren fara legaturi,nu sunt de acord.Cum nu sunt de acord ca CFR cara in anumite zone 3 trenuri IR,din care 2 goale,si nu am legatura la Resita sau la Hunedoara sau la Sibiu.. (si aici exemplele pot continua,facem 4 liste A4.) Nu poti alege pe acest criteriu cetatenii unui oras din ardeal spre exemplu asupra cetatenilor unui oras din moldova sau viceversa..Ipotetic vorbind,multumeste si capra si varza. |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 16:10 | |
| Nu este bine ca apar astfel de mesaje pe forum, cred ca ar trebui mutate undeva ca sa nu mai fie vazute, si sa incercati sa ajungeti la o intelegere dar pe privat si nu pe forum! |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Mar 19 Mar 2013, 19:30 | |
| Foarte interesant am aflat azi ca pe traseul de microbuze Husi-Timisoara sunt 11 castigatori care au fost chemati la Bucuresti pentru negocieri cu toate ca nu axista vreun criteriu de departajare...Oare ce ii atrage pe transportatorii auto? |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7656 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Mar 19 Mar 2013, 23:09 | |
| |
|
| |
AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6225 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Vin 29 Mar 2013, 17:45 | |
| Pff,ma mir ca mai exista reteaua de troleibuz.Cum de nu a fost furata? )) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport | |
| |
|
| |
| Discutii generale despre transport | |
|