Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii generale despre transport

In jos 
+102
Katalyn
mielutu zburator
Jurnal Feroviar
florin.lifticariu
92Dragos
allred
marius664
LanceR
gabrielcr
j o a n t a
mureseanu_976
cristy79
didinul
dan tm
Nk11
vatmanul
vanchorusebulgaria
bubu
Andrey_tm
Jhonyla
Razvan Tudor
phnegativ
alex.alexus.tm
Amiralul
apmatei
cristyadaX
Cont dezactivat
MariusM
laur 133
Radu.B
alexmorph3us
dandel
manuela
bostanescu 2
Katalin4653
AndreiStefan
Simply18
Balto
COSTACHE MIHAIL
Griff
cortexedge
lapsanszkitamas
Florin C
TVlad
NicuS
Spartan1948
lifetec
baiazid
Czirjak Arpad
andreiutzu
FeroFan97
@ndrey
Grigor
cfr500
The Legend
AMX 97-0548-4
Adirmvl
Kriszti219
dan_dinca
Radu Tudor
decward
DPS
Alex Avram
bostanescu gigel
halmarius
alex1987
Mihay
IonutCFR2009
pety
popovici
eu
cstefan
email2bav
pannonia express
DAS 2011
redeme
Hurricane
rizelgeorgel2004
alinx3330
ATM
mishu88
ionutz85
ravers75
srazvi
user dezactivat...
Luna
Gaby005
Vitosa
cont dezactivat .
Adrian78
membru inactiv
ldh80
Vlad
AlexD
kristi kkk
DUAL
cardinal
Nesebar
nenuandrei
Dr2005
razvan - trenuri
rich1974
106 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 42 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7999
Data de inscriere : 15/08/2010

Discutii generale despre transport - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMier 04 Iul 2012, 00:49

paall a scris:
daca tu faci 14-15 km pe jos in 80-90 min atunci eu maine plec la mare pe jos. Scoti mai mult de 90 minute la 14-15 km mers pe jos.

Cat a avut stricata bicicleta fratemiu a mers pe jos 9 km pana la munca si facea 80 min, iar eu acelasi drum dar fugind in peste 75% din drum l-am scos in 55 min.

Cei care vor sa mearga cu Regio 13031 pot ajunge la gara si pe jos, ratb, taxiu, masina personala/vecini/rude, bicicleta orice ca doar nu or sta toti la BIG Berceni sau Piata Iancului.

Ultimul tren din Ploiesti.Vest este IC 532 ora 22:00 deci la 22:40 sunt in capitala si astept pana la 02:30 si nu mai moare nimeni, daca e canicula atunci e si mai bine ca sun la gara si plec mai tarziu de acasa depinde de cata intarziere are IC 532.

Vara nu moare nimeni sa stea in gara noaptea mai ales ca gara nu e pustie in zilele in care circula 13031, ai o muzica, o bere, o carte un joc, un tenis de picior pe peron, 2-3 poze ptr facebook, romanul e inventiv si stie cel mai bine cum sa faca timpul sa treaca mai repede.

Vineri seara am trimis la mare 2 vecini cu R 13031, s-au dus cu 532 la capitala si apoi cu 13031 pana la Costinesti, inca de cand le-am zis prima data de Tren ieftin de noapte si-au adus aminte de Personalul de noapte care a circulat in anii trecuti fara sa mai stea la discutii au zis "cu ala mergem, la 7 suntem deja pe plaja".

Faza cu 3 mese pe zi ca esti in regio sau 3-4 regio ori un interegio tot atatea mese manaci intr-o zi, tot atatea tigari fumezi si tot acolo ajungi mai devreme sau mai tarziu fie mai scump fie mai ieftin, la ce salarii sunt in Romania ar trebui ca toate Regio-urile din tara sa fie full. Criza este numai ptr unii, traiasca din plin furaciunile din strainatate si pestii din RO care umple strazile cu masini scumpe.

Am zis ca nu mai merg in viata mea cu un tren scump din 2010 cand pe R 754 cu 1 nas la 1 vagon-jumate 6 "smecherii" au mers mokka Buzau-Ploiesti.Sud, a trecut nasii pe langa ei dupa ce a plecat trenul din Buzau si ei dadeau din umeri catre nas, apoi nasul a chemat intariri inca 2 nasii si tot nu au avut ce sa le faca, nici macar 1 leu nu au dat, au baut bere, au facut galagie si si-au incarcat si telefoanele la prizele vagonului.

Nu cred ca i-ar conveni ca maine sa ia IR de exemplu 1651 cu bilet toate bune si frumoase pana la Ploiesti.Sud cand coboara inspectori si apoi sa zicem ca urca 5 indivizi si se aseaza chiar langa tine si incep sa faca galagie, sa bea sa-ti foloseasca priza si mearga mokka iar nasii sa dea din umerii unul la altul, atunci iti bagi ceva in el de CFR, in el de tren scump si in ea de tara si cauti variante mai ieftine de a ajunge la destinatie daca distanta e mica atunci Regio e alegerea cea mai buna, sunt destule regio care arata destul de bine in prezent nu mai sunt cu vag de pe vremea lui ceasca, si chiar daca sunt aglomerate poti gasi un loc/comp mai linistit de exemplu la clasa 1-a unde nu se inghesuie toti blatisti.

Legat de inventivitatea românului....
Acum 2 ani când m-am nimerit să fiu la mare de LIBERTY PARADE , un drum cu mașina Venus-București (Piața Victoriei) l-am făcut în 7h și 30 de minute , normal fiind cel mult 4h. Ideea e că ,în Eforie Sud , fiind coloană de mașini bară la bară , lumea se dădea jos din mașini și efectiv jucau Hora și Volei pe drum ,printre autovehicule.
Deci , stați fără grijă... Românașul nostru mereu va găsi ceva de făcut :-)
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 13:26

Si care e problema la 12902 ? vagoanele sunt foarte bune , mersul e bun nu vad care e minusul la acest tren .
Si eu cand am mers cu nasul am stat la clasa 1 ca e normal doar am cotizat la cine trebuia iar cand am bilet de clasa 2 si as vrea sa stau la clasa 1 ma trimite imediat la clasa 2 ca nu am bilet pentru clasa 1 , adevarat ca la clasa 1 mai gasesti acele specimene si pe cei fara bilet de merg cu nasul dar asa a fost de cand ma stiu nu este ceva iesit din comun pentru Romania .
Ca sunt copiii mici si ca tipa , ca e galagie etc pai ce vrei sa nu se auda nici musca ? la urma urmei esti intr-un mijloc de transport in comun si acum este foarte bine fata de era acum 20 de ani cand in trenuri nu aveai loc sa arunci un ac de pline ce erau , tin minte ca ma urcam in trenuri ocupam locul si au fost cazuri in care nici la baie nu am putut sa merg 5-7 ore pentru ca nu aveai cum si nu doar eu toata lumea din compartiment statea pe locul lui pe toata durata calatoriei asa era pe vremuri sau au mai fost cazuri in care in anumite statii nu am putut sa ma sui intr-un tren ca nu se mai deschideau usile , erau tinute inchise de cei care erau in tren tocmai pentru ca nu mai aveau loc unde sa se mai miste iar in alt tren am intalnit ca dormeau pe culoar unu peste altu la fel nu puteai sa iesi din compartiment , am vazut cazuri in care cineva nu a coborat unde trebuia pentru ca in minutul cat a oprit trenul in statie nu a avut timp sa ajunga din compartiment la usa si uite asa a mai mers cu trenul pana la urmatoarea oprire si voi va mirati de conditiile de acum , pai acum este lux fata de ce era pe vremuri , clima , vagoane moderne si tot nu e bine , asa e omul vesnic nemultumit . Ca se fumeaza ? pai pe vremuri cand pe culoar taiai fumul cu , cutitul atunci nu mai zicea nimeni nimic ...................... Mad

V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5798
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 13:27

Abia astept sa merg cu rama RT modernizata la Grivita sa vad de ce este in stare.
Sus In jos
dan_dinca

dan_dinca

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5117
Data de inscriere : 02/05/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 14:02

Pe bune chiar au introdus Rama modernizata RT de la Atelierele Grivita? Parca lunile trecute va dadeati cu snowboard-ul pe forum ca nici nu mai exista, ca e fuse demult dezmembrata etc etc. Mai tineti si voi minte ce tromboniti, ce draq Smile)
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8691
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 14:10

Eu am vazut-o duminica cand eram la targul de animale de la 'europa'(KM 14+400m) , am recunoscut-o de dupa gard cu toate ca nu s-a vazut decat putin din rama. Posibil ca interiorul sa nu mai fie cel prezentat la ZF...
Sus In jos
Kriszti219

Kriszti219

Numarul mesajelor : 386
Varsta : 28
Reputatie : 5045
Data de inscriere : 29/02/2012

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 16:25

Dar nu inteleg de ce ii lasa sa fumeze in tren? Sad In cazul asta as prefera si eu Regiotransul.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13105
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 16:33

Daca ar fi vorba de fumat in tren, la capetele vagoanelor, cu usa si fereastra de la baie deschise, ca fumul sa iasa repede din vagon nu vad care ar fi problema. Eventual cu scrumul si cu mucurile, dar mizerie nu se face doar din cauza asta. Smile Chiar nu cred ca ar ajunge vreun tren cu intarziere pentru s-ar fuma inauntru (cu bun simt).
Sus In jos
AMX 97-0548-4
V.I.P Member
V.I.P Member
AMX 97-0548-4

Numarul mesajelor : 1300
Varsta : 29
Localizare : ARAD
Reputatie : 6954
Data de inscriere : 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 16:34

Astept si poze cu rama de la Regiotrans:D
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5463
Data de inscriere : 20/02/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 17:43

Rama noua de la regiotomberon tot asa se batzaie?cand pleci cu porcaria aia nu trebuie sa mananci nimic cu 24 ore inainte sa nu ai surprize.Este o rusine ca circula asa ceva pe calea ferata romaneasca.Oricum merge doar cu 120km/h si te coci inauntru,daca deschizi geamu apar unii care urla ca e curent.Mai bine cu CFR ul nostru sarman.Un prieten mi a zis cand sa intors de la Constanta cu IC ca intre Fetesti si Ciulnita a facut 16 minute,cu un mecanic cam dilau.Deci se poate
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 18:32

Care este problema ca se fumeaza la capetele vagoanelor , se fumeaza se sta eventual cu usa deschisa sau in baie cu geamul deschis si gata nu se va renunta la fumat ca acum nu se mai fumeaza in tren , cine vrea sa fumeze tot fumeaza la capatul vagonului sau in wc , eu am vazut in compartiment la clasa 1 acei negustori cu tot felul de timpenii ca se baga intr-un compartiment acolo beau cate o bere si fumeaza deci daca acei calatori clandestini beneficiaza de conditii atunci x si y care plateste biletul de ce sa nu fumeze o tigare la capatul vagonului ? Eu mereu am fumat la capatul vagonului ba chiar impreuna cu nasu si zicea sa stau linistit ca nu sunt probleme sau imi zicea sa intru intr-un compartiment sa trag perdelele si sa fumez acolo cu geamul deschis .

Rama Regiotrans , este buna dar nu la pret de IR , acest tren trebuia sa fie Regio , cat despre batait haide totusi sa nu dramatizam ca nu trebuie sa mananci sau mai stiu eu ce ca nu este adevarat , aceste rame inca circula intr-o tara mult mai dezvoltata ca noi (Franta) si acei calatori merg foarte bine cu acele trenuri , nu vad de ce noi trebuie sa fim mereu cu gura mare ca sunt rele ca nu sunt bune ca asa si pe dincolo . Sunt chiar foarte bune si mult peste vagoanele vechi ale CFR deci ar trebuii sa fim multumiti de aceste rame .

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 19:10

Eu nu am fumat în viaţa mea.... nu vreau să îmi stric plămânii pentru că naşii nu-s în stare să respecte un regulament, pe care eu îl respect. Care uşi deschise, că erau vagoane 20-83 la trenul meu, nu se deschideau uşile în mers, iar la 120 km/h oricum nu e recomandat să ţii uşa deschisă. ,,Pe vremuri" fumatul era permis în tren, era altă treabă. Acum nu e.
Nu copii m-au deranjat (deşi părinţii puteau să ia măsuri... scrie clar în normele uniforme că se interzice deranjarea călătorilor), ci numărul mare de vănzători ambulanţi, faptul că se fuma peste tot şi că budele erau jegoase. O să ziceţi că am pretenţii, că acum ţ'şpe ani era altfel... da, era altfel, iar preţul era de câteva ori mai mic. Acum, la aproape 60 RON, pot să am pretenţia să am linişte, aer curat şi o budă decentă, nu? Că aşa... pot să merg cu autocarul, tot banii ăia îi dau, da' acolo nu fumează nimeni, nu urlă nimeni şi mai am şi net wireless. Dacă CFR Călători nu ia măsuri pentru un transport civilizat (inclusiv adăugarea unui vagon în plus la nevoie), nu-i văd bine la anul când se deschide A2.

AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8691
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 20:32

Ohoo, interesanta discutie. Pai lucrurile stau cam asa, pana in 90 toata lumea circula cu trenul da? Nu existau masini personale ca acum. Era liniste, curetenie, civilizatie mai ales pe R si IC.
Cu timpul intrarii in capitalism si intelegerea treptata a acestuia cei carora le-a mers mintea si-au imbunatatit nivelul de trai, ba o casa ba o masina.
Si am ajuns in RO anului 2012 unde(parerea mea) calitatea celor care calatoresc cu trenul a scazut considerabil fata de anii 90 si anume. In ziua de astazi mai circula cu trenul tiganii, analfabetii, generatia facebuci(aia 80% care nu au luat bacul), alcolistii, nespalatii, vagabonzii, roakeri, taranii, nesimtitii si cei care nu i-a dus mintea sa-si faca un scop din viata, nu au fost in stare sa dobandeasca un permis auto sau sa-si achizitioneze o masina. Cel putin pe trenurile regio e dezastru.
Categoria studenti si pensionari iese din discutie.
Cei care au realizat cat de cat ceva au masini personale si nu mai isi bat capul cu mizeria de CFR.
Cam asa vad eu situatia. Numarul calatorilor 'permium' aia linistiti, curati, civilizati, platitori de belet scade de la o zi la alta din pacate.
Imi pare rau, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta e realitatea, cum vad tiganii in IC 583 sau ICN 346 cu cardurile cate 6-8 ca se urca cand trenul s-a pus in miscare(mai stau si la clasa 1) va spun sincer ca nu voi mai circula in viata mea cu trenul.
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5463
Data de inscriere : 20/02/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 23:05

In grupul meu de prieteni sunt privit ca un fanatic al trenurilor,nimeni nu intelege de ce merg eu cu trenul la preturile astea si conditiile INFECTE.AlexD are dreptate,calitatea calatorilor este sub orice critica.Acum o luna cand am fost la Constanta cu IC niste femei se descaltasera in vagon,mi sa facut sila brusc.Cand a venit nasu am intrebat cu voce tare daca in acest vagon se calatoreste descaltat sa puta tot trenu.Asta este civilizatia din romania.In legatura cu fumatul mi se pare o mare nesimtire sa fumezi in tren,nu sunt obligat sa inhalez porcaria aia.Trebuie sa intelegem odata sa respectam legea
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMar 10 Iul 2012, 23:33

stati linisti baieti ca se fumeaza in orice tren nu conteaza ca e IR, R sau IC nu conteaza ca e CFR sau Regiotrans, ba mai mult se fumeaza pe unele trenuri "scumpe" cot la cot cu nasul, atata timp cat nu deranjeaza fumul si pe ceilalti calatori nu vad care ar fi problema. Insa camerele "Big Brother" din vagoanele "scumpe" ce inregistreaza ??

Sunt nefumator din cauza pasinei ptr munte si ptr bicicleta dar vreau sa spun ca nu ma deranjeaza fumatorii atata timp cat fumeaza cu cap, nu 1-1,5 pachete pe zi, iar ieri seara cu IR 1746 la vagonul 84-83 003 toate geamurile erau deschise si pline de calatori desi trenul rula cu viteze de peste 110 km/h, deci se putea fuma furmos la ultimul geam al vagonului, si cireasa de pe tort la ultimul vagon 20-49 264 unul din wc-uri era infundat asa ca preferam de 1.000 de ori sa simt la nas miros de tutun decat de ...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitimeMier 11 Iul 2012, 00:08

AlexD a scris:
Ohoo, interesanta discutie. Pai lucrurile stau cam asa, pana in 90 toata lumea circula cu trenul da? Nu existau masini personale ca acum. Era liniste, curetenie, civilizatie mai ales pe R si IC.
Cu timpul intrarii in capitalism si intelegerea treptata a acestuia cei carora le-a mers mintea si-au imbunatatit nivelul de trai, ba o casa ba o masina.
Si am ajuns in RO anului 2012 unde(parerea mea) calitatea celor care calatoresc cu trenul a scazut considerabil fata de anii 90 si anume. In ziua de astazi mai circula cu trenul tiganii, analfabetii, generatia facebuci(aia 80% care nu au luat bacul), alcolistii, nespalatii, vagabonzii, roakeri, taranii, nesimtitii si cei care nu i-a dus mintea sa-si faca un scop din viata, nu au fost in stare sa dobandeasca un permis auto sau sa-si achizitioneze o masina. Cel putin pe trenurile regio e dezastru.
Categoria studenti si pensionari iese din discutie.
Cei care au realizat cat de cat ceva au masini personale si nu mai isi bat capul cu mizeria de CFR.
Cam asa vad eu situatia. Numarul calatorilor 'permium' aia linistiti, curati, civilizati, platitori de belet scade de la o zi la alta din pacate.
Imi pare rau, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta e realitatea, cum vad tiganii in IC 583 sau ICN 346 cu cardurile cate 6-8 ca se urca cand trenul s-a pus in miscare(mai stau si la clasa 1) va spun sincer ca nu voi mai circula in viata mea cu trenul.

Nu este frumos mesajul tau , imaginea ta despre tren este ca toata lumea care merge cu acest mijloc de transport este nesimtita si imputita , nu nu este asa , e frumos sa stai in fata calculatorului si sa scrii una alta fara sa mergi cu trenul macar o data in an , sunt fel si fel de oameni care calatoresc cu trenul la fel cum sunt fel si fel de soferi , si acolo gasesti de la tigani burtosi care sfideaza pe toata lumea pana la un om cu functie mare cam asa ceva este si prin tren , oameni care au anumite functii calatoresc la vagoanele de dormit sau la IC clasa 1 , adevarat ca sunt foarte putini din simplul fapt ca trenul face in unele cazuri mai mult fata de masina personala dar de la asta pana a ne jignii pe toti cei care calatorim cu trenul ca nu am fost in stare si ca nu ne duce mintea e cale lunga , iar eu ma simt jignit de acest mesaj din partea ta care nu faci altceva doar stai in fata calculatorului si vi cu pareri personale iar eu doar in luna Iunie am fost sute de km cu trenul , am facut poze si am pus pe forum sa impart cu toata lumea pe udne am fost iar tu vi si spui ca cei ce merg cu trenul sunt fara scop in viata si ca nu i duce mintea sa aibe un carnet sau ca sunt ne spalati , vagabonzi sau mai stiu eu ce ai insirat tu acolo . Am si carnet am si masina am si o casa sunt un om normal si merg cu trenul pentru ca sunt prea pasionat si iubesc acest mijloc de transport deci nu sunt nici una din categoriile insirate de tine mai sus si iara ajung la vorba aia si anume ca nu pot intelege acel pasionat de trenuri care spune ca nu a mers cu trenul si nici nu va merge cu trenul , deci pentru mine acea persoana nu se poate numi pasionat clar , daca esti pasionat nu conteaza cat costa biletul , nu conteaza ca stai in gara dupa legaturi si nu conteaza ca nu ai nu stiu ce conditii in tren , conteaza doar ca mergi cu trenul si te bucuri de acel mers cu trenu , savurezi calatoria cat mai mult posibil , astfel te simti implinit .

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 19 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii generale despre transport
Sus 
Pagina 19 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 42 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii generale despre transport II
» Discutii generale despre transport III
» IR 460/1460-1461/461 Romania/Transbalkan Buc. N.-Sofia-Thessaloniki

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: