|
| Discutii generale despre transport | |
|
+102Katalyn mielutu zburator Jurnal Feroviar florin.lifticariu 92Dragos allred marius664 LanceR gabrielcr j o a n t a mureseanu_976 cristy79 didinul dan tm Nk11 vatmanul vanchorusebulgaria bubu Andrey_tm Jhonyla Razvan Tudor phnegativ alex.alexus.tm Amiralul apmatei cristyadaX Cont dezactivat MariusM laur 133 Radu.B alexmorph3us dandel manuela bostanescu 2 Katalin4653 AndreiStefan Simply18 Balto COSTACHE MIHAIL Griff cortexedge lapsanszkitamas Florin C TVlad NicuS Spartan1948 lifetec baiazid Czirjak Arpad andreiutzu FeroFan97 @ndrey Grigor cfr500 The Legend AMX 97-0548-4 Adirmvl Kriszti219 dan_dinca Radu Tudor decward DPS Alex Avram bostanescu gigel halmarius alex1987 Mihay IonutCFR2009 pety popovici eu cstefan email2bav pannonia express DAS 2011 redeme Hurricane rizelgeorgel2004 alinx3330 ATM mishu88 ionutz85 ravers75 srazvi user dezactivat... Luna Gaby005 Vitosa cont dezactivat . Adrian78 membru inactiv ldh80 Vlad AlexD kristi kkk DUAL cardinal Nesebar nenuandrei Dr2005 razvan - trenuri rich1974 106 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Joi 07 Feb 2013, 22:15 | |
| - DUAL a scris:
- razvan - trenuri a scris:
Si bine ar face pentru ca CFR CALATORI si romani nu apreciaza trenurile, vagoanele bune la calatoria in exteriorul tarii asa cum o fac unguri. In afara de Corona toate trenurile internationale spre ei sunt facute cu vagoanele noastre!Asa ca nu stiu ce vagoane iti trimit tie ungurii pe internationale,cand au putine trenuri internationale facute cu vagoanele lor .. Dual , ai ca esti culmea , unde ai vazut tu ca doar Corona este facut cu vagoane MAV , mai sunt si altele tot cu vagoanele MAV si anume : MARAMURES ; ADY ENDRE ; trenurile Oradea-Debrecen si Baia Mare/Satu Mare-Debrecen tot cu vagoane MAV sunt facut , adevarat ca nu sunt vagoane moderne dar sunt MAV si nu stiu CRIS cu ce este facut dar stiu ca in trecut parca tot vagoane MAV avea . |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| | | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Joi 07 Feb 2013, 22:29 | |
| - Karpaty a scris:
- DUAL a scris:
Si bine ar face pentru ca CFR CALATORI si romani nu apreciaza trenurile, vagoanele bune la calatoria in exteriorul tarii asa cum o fac unguri. In afara de Corona toate trenurile internationale spre ei sunt facute cu vagoanele noastre!Asa ca nu stiu ce vagoane iti trimit tie ungurii pe internationale,cand au putine trenuri internationale facute cu vagoanele lor .. Dual , ai ca esti culmea , unde ai vazut tu ca doar Corona este facut cu vagoane MAV , mai sunt si altele tot cu vagoanele MAV si anume : MARAMURES ; ADY ENDRE ; trenurile Oradea-Debrecen si Baia Mare/Satu Mare-Debrecen tot cu vagoane MAV sunt facut , adevarat ca nu sunt vagoane moderne dar sunt MAV si nu stiu CRIS cu ce este facut dar stiu ca in trecut parca tot vagoane MAV avea . Numara vagoanele sa vezi cum stam la raport .. si uita-te la internationalele lor.. Din cate am inteles Sighetu ar urma sa primeasca 21-87 .. acum nu stiu cat de adevarat e,dar sper sa nu :d .. Personalele alea peste granita nu le punem , ca asa mai e si Bvmot ul de vine la Carei.. si mai treceau 20-55 urile noastre intr-o vreme la ei, eu vorbesc strict de astea mari .. Oricum , in sfarsit se va terminat podul de la Calafat .. sa vedem ce legaturi or veni la Craiova Lasa ca 20-83 urile au ajuns vai de mama lor, si nu au facut alte trenuri ,decat IR 1823/4.. |
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Joi 07 Feb 2013, 22:34 | |
| Nu stau sa numar nimic ca am si alte treburi de facut nu sa numar vagoanele eu doar ti-am spus ce trenuri mai sunt facute cu vagoane MAV ca tu ai spus ca doar CORONA este facut cu vagoane MAV . |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13105 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Joi 07 Feb 2013, 22:37 | |
| In compunerea caror personale Tg. Mures - Razboieni ajung vagoanele alea? |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18751 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24329 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Joi 07 Feb 2013, 22:40 | |
| - Karpaty a scris:
- DUAL a scris:
Si bine ar face pentru ca CFR CALATORI si romani nu apreciaza trenurile, vagoanele bune la calatoria in exteriorul tarii asa cum o fac unguri. In afara de Corona toate trenurile internationale spre ei sunt facute cu vagoanele noastre!Asa ca nu stiu ce vagoane iti trimit tie ungurii pe internationale,cand au putine trenuri internationale facute cu vagoanele lor .. Dual , ai ca esti culmea , unde ai vazut tu ca doar Corona este facut cu vagoane MAV , mai sunt si altele tot cu vagoanele MAV si anume : MARAMURES ; ADY ENDRE ; trenurile Oradea-Debrecen si Baia Mare/Satu Mare-Debrecen tot cu vagoane MAV sunt facut , adevarat ca nu sunt vagoane moderne dar sunt MAV si nu stiu CRIS cu ce este facut dar stiu ca in trecut parca tot vagoane MAV avea . CRIS avea ieri un MAV si 21-90 21-76 |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 00:00 | |
| - Bogdan-Razvan a scris:
- M.am saturat sa va vad ca tot RT e scos oaia neagra . Ok nu uitati ca TFC ul la inceput cu asa ceva au rulat . Si daca e asa bun TFC ul de ce nu e asa o firma mare partial cat e Rt si de ce se pregatesc sa lase din secti ? Si Dual : Sa dea domnul sa ai parte doar de amx 97 pe Simeria-Hunedoara. Nu imediat gata RT ul e asa e asa . Ramaneti la voi in curte nu dam vina unu pe altu .
A.. pai sa nu crezi ca alea is mai rele fata de ce avem acum .. Tot junghiuri.Totusi putin putin mai bine decat 21-47,trebuie sa recunoastem .. insa in 2013.... Pai eu nu sunt karpaty sa i preaslavesc pe unii sau pe altii..Eu doar incerc sa evidentiez bubele.. Din partea mea .. cat se mai lucreaza la Reva ,ca e pacat de muncitorii de acolo sa calatoreasca cu duba ... dar in rest,autogen pe toate rablele RegioTrans... sa inchida linia si gata.. la ce orar mizerie au,mai bine nu ii intretin eu din banii cotizati la stat sa le da lor subventia doar de dragul de-a plimba carutzele goale.. The same CFR TFC etc... Zicea doctor 2005 e o viziune moderna.. cu trenuri cadentate .. Pai ce viziune are RT cand nu am legatura la nimic ?!?! Vizuini mai mult decat viziuni... |
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 00:14 | |
| Chiar asa ziceam si eu , ce nevoie sa aibe omul de tren sa inchida linia 207 ca acolo voi mergeti cu duba si sa deschida alte linii unde are lumea nevoie de tren , gen Putna ; Husi ; Motru ; Dornisoara si altele , daca linia 207 avea soarta ca cele unde acum nu mai circula tren de calatori de un an de zile atunci poate plangeai pe aici si spuneai ca ai vrea si o drezina dar macar sa fie ceva , asa e omul nu apreciaza ce are , in zilele de azi cand nu se stie daca maine mai circula trenul pe linia x trebuie sa ne bucuram ca avem inca trenuri pe secundare nu sa aruncam cu pietre dupa ele , uite cum plang oamenii din zonele respective unde nu mai este tren , tu nu te-ai confruntat cu aceasta problema si nu vrei sa intelegi ca daca maine pleaca Regiotrans de la Hunedoara nu va mai fi tren de calatori , CFR nu o sa iti bage tie tren acolo , gata s-a terminat , sansa trenurilor de calatori este de la Regiotrans daca ei nu veneau era in pom si linia aia , asta nu intelege Dual . In primul rand conteaza sa fie tren sa aibe omul cu ce merge si pe urma cu ce este facut , motoarele Regiotrans sunt bune , pentru nivelul nostru de educatie sunt chiar perfecte , nu inteleg ce au ................ vrei lux de la o firma privata care a inceput de jos ne ajutata de stat cum este CFR ca priemste bani de la stat pentru vagoane si tot nu ofera conditiile care ar fi normal sa le ofere , tot un privat care vine in sprijinul calatorului este hulit ca asa e omul nostru . |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 01:51 | |
| Cei drept .. ca nu i ajuta statul ,cu subventia aia .. Vezi Karpaty ca sunt si alte secundare unde circula CFR ,ti-am zis ca dramatizezi .. Om traii si-om vedea cum ramane linia 207.Oricum nu e vorba ca si CFR a scaldat-o grav .. dar acum chiar nu mai avem absolut nici o legatura .. macar inainte mai aveam un 1621,un ceva.. acum e 0000000 E simplu .. merge lumea la duba,pentru ca e tampit facut mersul..Mai clar de atat nu ti-o pot spune,si ma doare ,dar asta e ,daca atat poate privatul ,o mai zic incaodata .. Sa isi impacheteze acaretele si salut si la revedere .. Si-asa tara asta are suficiente gauri in buget.. Eu unul nu vreau sa vad o gaura data de M207... Cati ani Siderurgica a adus +la PIB,a fost ok,puteau sa care si praf .. dar acum sunt doar bani irositi degeaba.. Hunedoara-Simeria fara legaturi efectiv nu isi are rostul.... Trenul de dimineata e arhi plin si cel de amiaza ,ca sunt cei cu abonament.. in rest efectiv PUSTIU. PS : dube cadentate la 15 minute?! Pline OCHI.Mi-e scarba ca au ajuns asa,oricum eu nu ma urc in mizeriile lor decat la nevoie.Exista masina personala,ma duc la 1821 si asta e.Treaca mearga.Inapoi IC 522 sau 1621 si gata,masina inapoi. |
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 08:22 | |
| Da DUAL asa este .......... cred ca tu esti singurul care dramatizeaza atat , imi pare rau ca Regiotrans nu a cumparat special pentru tine TGV si sa bage trenuri din 30 in 30 de minute poate doar asa vei fi si tu fericit dar si asa vei gasi ceva de comentat si atunci mai bine ar pleca de pe 207 si sa se duca acolo unde lumea apreciaza ca are 2-3-4 trenuri pe zi , tot e ceva fata de acum cand nu au nimic .
p.s.-ti-am explicat ca singurele secundare (neinteroperabile) unde mai circula CFR este Pietrosita si Anina , dar nu vrei sa intelegi , o ti langa ca sunt 100 de secundare . 201 ; 208 ; etc nu sunt secundare , sunt linii principale !
Ultima editare efectuata de catre Karpaty in Lun 25 Feb 2013, 08:45, editata de 1 ori |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 08:24 | |
| - DUAL a scris:
- sunt si alte secundare unde circula CFR
Nu ştiu de ce am vaga senzaţie că cele două secundare pe care mai circulă CFR Călători vor rămâne în aer definitiv până la noul mers (sau le va lua altcineva). _________________ :TTT:
|
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13808 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 08:32 | |
| 2 mai sunt? Parca erau 3. Cacica, Anina si Pietrosita. Care din ele a fost inchisa? |
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 08:40 | |
| - Vlad a scris:
- 2 mai sunt? Parca erau 3. Cacica, Anina si Pietrosita. Care din ele a fost inchisa?
Scuze , 3 secundare mai sunt pe care mai opereaza CFR , eu mereu uit de Cacica sa o pun la secundare (neinteroperabile) , personal nu mi se pare normal sa fie trecuta 513 la neinteroperabile , este electrificata si face legatura intre A si B fara sa fie sectie infundata . |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13808 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 08:54 | |
| In aceeasi situatie este si Faurei-Tecuci. Ambele linii au fost folosite cand a fost inchisa circulatia pe Focsani-Marasesti (2010) respectiv Suceava-Stroiesti (2005). |
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Lun 25 Feb 2013, 09:05 | |
| - Vlad a scris:
- In aceeasi situatie este si Faurei-Tecuci.
Ambele linii au fost folosite cand a fost inchisa circulatia pe Focsani-Marasesti (2010) respectiv Suceava-Stroiesti (2005). Atunci in 2005 au fost deviate pe 513 trenurile Accelerat Iasi-Timisoara-Iasi , am trecut si eu pe acolo cu Botosani-Timisoara in acea perioada . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport | |
| |
| | | | Discutii generale despre transport | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |