Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii generale despre transport

In jos 
+102
Katalyn
mielutu zburator
Jurnal Feroviar
florin.lifticariu
92Dragos
allred
marius664
LanceR
gabrielcr
j o a n t a
mureseanu_976
cristy79
didinul
dan tm
Nk11
vatmanul
vanchorusebulgaria
bubu
Andrey_tm
Jhonyla
Razvan Tudor
phnegativ
alex.alexus.tm
Amiralul
apmatei
cristyadaX
Cont dezactivat
MariusM
laur 133
Radu.B
alexmorph3us
dandel
manuela
bostanescu 2
Katalin4653
AndreiStefan
Simply18
Balto
COSTACHE MIHAIL
Griff
cortexedge
lapsanszkitamas
Florin C
TVlad
NicuS
Spartan1948
lifetec
baiazid
Czirjak Arpad
andreiutzu
FeroFan97
@ndrey
Grigor
cfr500
The Legend
AMX 97-0548-4
Adirmvl
Kriszti219
dan_dinca
Radu Tudor
decward
DPS
Alex Avram
bostanescu gigel
halmarius
alex1987
Mihay
IonutCFR2009
pety
popovici
eu
cstefan
email2bav
pannonia express
DAS 2011
redeme
Hurricane
rizelgeorgel2004
alinx3330
ATM
mishu88
ionutz85
ravers75
srazvi
user dezactivat...
Luna
Gaby005
Vitosa
cont dezactivat .
Adrian78
membru inactiv
ldh80
Vlad
AlexD
kristi kkk
DUAL
cardinal
Nesebar
nenuandrei
Dr2005
razvan - trenuri
rich1974
106 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 39 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

Discutii generale despre transport - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 01:05

srazvi a scris:
Pai cica iei bilet Bucuresti-Curtici si de acolo iei MAV, asa e cel mai ieftin
De fapt, dacă ai reducere de student, e mai ieftin să iei bilet Braşov - Budapesta şi să iei Bucureşti - Braşov redus cu cupon.

srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6347
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: xxxxxx   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 01:10

Cand aveam autorizatie mi-au spus cei de la MAV "voi CFR-istii toata ziua va plimbati" Laughing . De atunci n-am mai iesit cu trenul ca e scumpa alternativa fara reducere No

Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 01:29

srazvi a scris:
Cand aveam autorizatie mi-au spus cei de la MAV "voi CFR-istii toata ziua va plimbati" Laughing . De atunci n-am mai iesit cu trenul ca e scumpa alternativa fara reducere No

Pai si nu e asa ? Lasa ca e bine sa nu mai fie acea autorizatie nelimitata , totul cu limita , daca vrei mai mult mai si platesti ca nu e moca trenul . Wink

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 06:41

Da, e foarte bine să ai 6 călătorii pe an şi să dai lunar pe navetă mai mult decât iei salariu. Să fim serioşi, cam toate companiile de transport mari din Europa dau gratuit angajaţilor lor, ba chiar şi unele companii aeriene dau gratis nelimitat unor categorii de angajaţi (ba unii chiar au voie să ia moka şi un prieten cu ei la drum). Numai noi trebuie să fim contra sistemului, tot ce merge bine în afară la noi nu se poate aplica, că noi suntem mai cu moţ! MAV-iştii au şi autorizaţii, au şi infrastructură, au trenuri cu mers cadenţat, au birouri de informaţii, bilete on-line pentru toate trenurile şi au şi birouri de bagaje în gări. Normal că râd de noi şi fac mişto şi de călătorii care vin de la noi.

rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6181
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 10:13

Puteti sa dezvoltati va rog subiectul cu "mai ieftin decat la cfr pe intern"?, si cu "am stat 3 ore in Lokoshaza din cauza unei informatii gresite de pe forum"?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 10:31

Subscriu la ultima postare.

adica daca imi iau bilet Bucuresti Nord-Iasi la Prietenia, in vagon CFM ies mai ieftin cu tot cu suplimentul de WL? platesti la casa CFR tarif CFM

din cauza informatiilor de pe forum referitoare la interdictia de a circula pe buccati in Ungaria? adica am bilet Curtici -Lokoshaza, cobor si imi iau bilet de la Lokoshaza la Budapesta si nu pot urca in acelasi tren? astea s-au dat pe forum ceea ce mi se pare ciudat.
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 10:50

In cazul iesirii din tara pe la Oradea - Episcopia - Biharkeresztes, nasii romani se dau jos/se urca la Biharkeresztes, chiar nu ii intereseaza ce fel de bilet ai. Si eu am o cunostiinta care a fost amendata ca a mers cu bilet pe bucati, ideea e ca atunci cand mergi la Budapesta si ai bilet BIharkeresztes - Budapesta sa nu stie nasii ca ti-ai luat pe bucati, dar oricum n-au cum sa stie pt ca la Biharkeresztes urca.
Sus In jos
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6347
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 12:47

Si de unde stiu nasii ca m-am dat jos din Ister si mi-am luat alt bilet la Ister de la vama. Am venit cu masina pana acolo Laughing
Sus In jos
Hurricane
V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

Numarul mesajelor : 509
Localizare : Iasi
Reputatie : 6261
Data de inscriere : 27/04/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 14:29

Un bilet cumparat de la agentia CFR Iasi la trenul 401 pe relatia Iasi - Bucuresti Nord costa 114 lei la cabina cu 4 paturi si 171 la cabina cu 2 paturi.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 14:33

Hurricane a scris:
Un bilet cumparat de la agentia CFR Iasi la trenul 401 pe relatia Iasi - Bucuresti Nord costa 114 lei la cabina cu 4 paturi si 171 la cabina cu 2 paturi.

Exact ce am spus , la acest tren e mai eiftin fata de dormitorul CFR unde la dormit cu 2 paturi este 206 iar la 3 paturi 186 lei .

V.I.P Member
V.I.P Member
redeme

Numarul mesajelor : 1081
Reputatie : 6120
Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 16:26

karpaty a scris:
Hurricane a scris:

Exact ce am spus , la acest tren e mai eiftin fata de dormitorul CFR unde la dormit cu 2 paturi este 206 iar la 3 paturi 186 lei .
Da, numai că mai bine am compara cu o cușetă cu 4 paturi, care la CFR e 130 lei, diferența fiind deci de 20-30 lei.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13278
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 18:02

Doctore o mica intrebare la "traznitii" astia din Ungaria pe bilet nu se emite si numarul trenului ?Adica imi iau bilet intern MAV Budapesta-Lokoshaza.international Lokoshaza Curtici si CFR Curtici-Bucuresti ? ca nu inteleg cum te dau jos la granita?Asta e chiar tare Smile).. eu daca vreau sa platesc al Dacia Bucuresti-Brasov si Brasov-Simeria nu cred ca ma opreste nimeni si ii arat 2 bilete pt 1346 pentru aceasi zi cu 2 segmente difete.. ca platesc mai mult e alta poveste dar nu ma da jos nimeni din tren.
Daca au ungurii sisteme din astea torpila e clara treaba..
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 18:28

Singura explicatie sa te dea jos ar fi doar daca nasii maghiari merg pana la Curtici, si atunci ei stiu ca ai venit cu un bilet pana la Lokoshaza, acolo urca vamesii, verifica buletinele, si apoi nasii verifica iar biletele. Si daca ii dai alt bilet, atunci se explica. Dar nu stiu daca ei vin pana la Curtici, sau daca la Lokoshaza urca cei romani, pe acolo n-am fost niciodata, stiu doar la Oradea cum e.
Sus In jos
DAS 2011

Numarul mesajelor : 385
Reputatie : 5205
Data de inscriere : 18/09/2011

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 18:59

De ce trebuie un tren Chisinau - Milano cu un traseu in zig-zag prin Bucuresti, care sa faca o saptamana ? Daca vrei sa castigi clienti la pretul de 300 euro biletul dus-intors, formezi garnitura din 4 - 5 vagoane de dormit + 1 vagon restaurant si faci un traseu direct Chisinau - Viena prin Iasi - Suceava - Cluj - Oradea ( cu opriri numai in orasele importante ) si pierzi timpul numai la transbordare, schimbarea locomotivei si vama. Altfel avionul este imbatabil.
Sus In jos
alinx3330

Numarul mesajelor : 342
Varsta : 39
Reputatie : 5494
Data de inscriere : 23/10/2010

MesajSubiect: sal   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 29 Mar 2012, 19:16

DAS 2011 a scris:
De ce trebuie un tren Chisinau - Milano cu un traseu in zig-zag prin Bucuresti, care sa faca o saptamana ? Daca vrei sa castigi clienti la pretul de 300 euro biletul dus-intors, formezi garnitura din 4 - 5 vagoane de dormit + 1 vagon restaurant si faci un traseu direct Chisinau - Viena prin Iasi - Suceava - Cluj - Oradea ( cu opriri numai in orasele importante ) si pierzi timpul numai la transbordare, schimbarea locomotivei si vama. Altfel avionul este imbatabil.
nu rezista infrastructura in primu rand plus ca mai mult ca sigur ar fi o mare problema cu franarea pe mestecanis avand in vedere ca is vagoane cu frana nemoderabila.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii generale despre transport   Discutii generale despre transport - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii generale despre transport
Sus 
Pagina 12 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 39 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii generale despre transport II
» Discutii generale despre transport III
» IR 460/1460-1461/461 Romania/Transbalkan Buc. N.-Sofia-Thessaloniki

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: