Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII

In jos 
+47
srazvi
user dezactivat...
Vitosa
George33
kristi kkk
The Legend
DUAL
didinul
cristyadaX
rizelgeorgel2004
Balto
decward
cont inactiv
tuborgtnp
ionutz85
cont dezactivat .
eu
redeme
lovekomotive
R936
nenuandrei
Nk11
Adrian78
rich1974
dexter23
M.I.C.I.
Caravelle_Zg
Scoop
cortexedge
Dr2005
razvan - trenuri
Luna
calin941-2
RazvanCFR
DPS
Vlad
AlexD
iuli.hard
Marius Iulian
Nesebar
alex.alexus.tm
cristi CFR
mureseanu_976
stinky
COSTACHE MIHAIL
cristi ar
andreikiki
51 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
tuborgtnp

tuborgtnp

Numarul mesajelor : 166
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5262
Data de inscriere : 05/12/2010

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 11:54

il sustin pe MariusD, Dr2005, mishu88!
Sus In jos
http://pasionatiferoviari.ro
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 12:28

Si eu la fel aleg, MariusD, Marius74, cortexedge, adrian78hd, Dr2005.
Sus In jos
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7997
Data de inscriere : 15/08/2010

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 12:37

Eu ii propun pe Silver , Lancer (care la cate zile si-a pierdut prin Gara de Nord merita din plin) si pe Mitica(ca e om de incredere !) ! Razz
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 12:56

AVC ala e nebunu de mitica. Am fost online azi noapte pana la 4 si vedeam cum posta ca bolundu'... cate 3-4 mesaje pe minut.

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6771
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 12:57

Alegerea mea privind noi moderatori sunt urmatorii membri: MariusD, Mishu88, Karpaty si adrian78. Nu ii cunosc personal pentru ai favoriza, dar mi-au atras atentia de multe ori cu diferite poze, informatii privind calea ferata, si sunt activi pe forum.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 15:05

Eu nu propun pe nimeni, spun doar atat. Sunt 4 admini din care 3 nu intra deloc sau daca intra, intra odata pe luna iar la moderatori la fel din 3 doar Vlad (saracul azi cand a intrat pe forum cred ca s-a luat cu mainile de cap) este activ.
Un forum nu poate sta in 2 oameni si ATENTIE din aia 2 doar UNUL poate suspenda un cont. Practic un om trebuie sa aiba grija zilnic de 200 useri activi pe un forum, e imposibil.
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeDum 08 Ian 2012, 06:13

Tocmai am trimis o petitie babana la CFR, astept comentarii din partea dvs Very Happy

http://www.cfrcalatori.ro/sugestii-reclamatii/status/petitie/3692/UniqueId/e01e259ffd37c23dc6038c501a8dbd2b
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

Numarul mesajelor : 371
Varsta : 31
Reputatie : 5391
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeDum 08 Ian 2012, 10:50

Aiurea..tu crezi ca, compunerea vagoanelor reprezinta in momentu de fatza..o ,,reclamatie"?
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6375
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeDum 08 Ian 2012, 10:57

Eu sustin efortul dansului, chiar daca unii ar zice ca e apa de ploaie, dar doar asa trimitandu-le petitii dupa petitii poate se gandesc si ei sa schimbe cate ceva. Nu trebuie uitat ca totusi o parte din petitiile trimise de acest forum au primit unele rezolvari deci incercarea moarte n-are. Singurul minus din petitie e folosirea prescurtatii "Ro" in loc de numele intreg al tarii, lucru ce nu da bine in general.
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeDum 08 Ian 2012, 13:04

Trebuia sa mai bagi o chestie.
Tarifarea trenurilor IR la tarif R pe distanta Arad - Curtici si retur.

rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeDum 08 Ian 2012, 15:40

cristyadaX a scris:
Aiurea..tu crezi ca, compunerea vagoanelor reprezinta in momentu de fatza..o ,,reclamatie"?

Cand mergi la tren IC cu vagoane de personal, si cand calatoresti peste 30.000 de km pe an cu trenul fara sa fii navetist sa stii ca are importanta mare! Pe langa asta iti doresc sa poti calatori la fel de mult, sa vezi in ce groapa imensa se afla Romania, si apoi vazand lucrurile din afara sa incerci sa schimbi ceva cu bunavointa, nu blamand cum fac 90 % din oameni. Nu avem vreo vina ca ne-am nascut in Romania, dar avem datoria si obligatia sa schimbam ceva. Iti doresc sa ai si tu si ceilalti membrii ai forumului putere si inspiratie sa faceti lucruri cat mai bune pentru Romania si CFR. Pana atunci numai bine!
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeDum 08 Ian 2012, 15:46

cristi CFR a scris:
Trebuia sa mai bagi o chestie.
Tarifarea trenurilor IR la tarif R pe distanta Arad - Curtici si retur.

Intr-adevar, era o solutie si sa scriu asta. Din pacate sa calatoresti pe 17 km cu tarif de IC 22,50 lei, tarif de taxi, e cam nasol. La fel este si ruta Oradea - Episcopia Bihor, 6 km, (exista si autobuz din Oradea cu tarif 2 lei din Gara in Gara), este la pret foarte mare. Cat despre rangul de Ic a trenurilor Bucuresti - Budapesta nu exista motiv pentru asta, ele au aceleasi conditii si durata de parcurs ca si IR
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5274
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeDum 08 Ian 2012, 16:21

sunt multe rute asa
intre costesti si pitesti sunt 22 km si tariful la IR este de peste 10 ron in conditiile in care maxi costa 3 lei.
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeDum 08 Ian 2012, 16:52

Rizelgeorgel: felicitări pentru inițiativă! Dacă vrem să se schimbe ceva trebuie să acționăm prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție.
Vă propun să trimitem toți petiții în care să ne văităm de:

- retragerea trenurilor SNTFC de pe unele rute, înainte de preluarea acestora de către societăți private
- compunerea trenurilor de noapte, mă refer aici la vagoanele salon și călătoritul cu neoanele în ochi ore întregi la tarife astronomice
- transformarea unor IR în RE (idei vă dăm la topicul ”trenuri low-cost”)
- aprobarea unei variante de modernizare îmbunătățite la automotoarelor Malaxa 77 (vezi topicul dedicat acestora)

... și multe altele.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitimeDum 08 Ian 2012, 17:43

rich1974 a scris:
sunt multe rute asa
intre costesti si pitesti sunt 22 km si tariful la IR este de peste 10 ron in conditiile in care maxi costa 3 lei.

Nu vreau sa te dezamagesc dar romanii sunt cam pretentiosi in raport cu posibilitatile lor financiare. Terenurile REGIO sunt pentru cei care nu au resurse pentru IR. Si eu merg cu REGIO si nu am murit.

La firmele de transport auto li se permite tarife prea reduse.

CONSILIUL CONCURENTEI trebuie sa se sesizeze, ori micsoreaza tarifele la treunuri, sau obliga firmele auto la majorarea tarifelor. Sa nu uitam ca soferi circula si 15 ore pe zi 6-7 zile pe saptamna si fara odihna.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
Sus 
Pagina 7 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.
» Propuneri si discutii privind sistematizare urbana in Bucuresti
» Propuneri si discutii despre necesitatea retrogradarii unor trenuri
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: