| DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
|
+47srazvi user dezactivat... Vitosa George33 kristi kkk The Legend DUAL didinul cristyadaX rizelgeorgel2004 Balto decward cont inactiv tuborgtnp ionutz85 cont dezactivat . eu redeme lovekomotive R936 nenuandrei Nk11 Adrian78 rich1974 dexter23 M.I.C.I. Caravelle_Zg Scoop cortexedge Dr2005 razvan - trenuri Luna calin941-2 RazvanCFR DPS Vlad AlexD iuli.hard Marius Iulian Nesebar alex.alexus.tm cristi CFR mureseanu_976 stinky COSTACHE MIHAIL cristi ar andreikiki 51 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Marius Iulian
Numarul mesajelor : 323 Varsta : 35 Localizare : Brasov / Galati Reputatie : 6283 Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mar 11 Ian 2011, 16:03 | |
| - cristi CFR a scris:
- Si daca intarzie 25 de minute A 1692 atunci ce te faci ?
Ma indoiesc ca un calator cu bagaje ii convine sa schimbe trenul cand are unul direct, chiar daca face un pic mai mult... Nu este nicio problemă, conform prevederilor Norme Uniforme Călători 20, poți lua următorul tren chiar dacă este de rang superior, fără plata diferențelor tarifare, în condițiile în care nu există un alt tren de același rang sau rang inferior în următoarele 6 ore! |
|
| |
alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7104 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mar 11 Ian 2011, 16:26 | |
| - micutul_tgv a scris:
- cristi CFR a scris:
- Si daca intarzie 25 de minute A 1692 atunci ce te faci ?
Ma indoiesc ca un calator cu bagaje ii convine sa schimbe trenul cand are unul direct, chiar daca face un pic mai mult... Nu este nicio problemă, conform prevederilor Norme Uniforme Călători 20, poți lua următorul tren chiar dacă este de rang superior, fără plata diferențelor tarifare, în condițiile în care nu există un alt tren de același rang sau rang inferior în următoarele 6 ore! Deci se confirma ce am zis eu. Daca A 1692 intarzie si se pierde A 1671, se poate calatorii cu IC 571 , deoarece in ziua respectiva si implicit in urmatoarele 6 ore nu mai este vreun A sau P direct pana la Galati. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9704 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mar 11 Ian 2011, 19:11 | |
| Da, numai ca trebuie cumparat alt loc.
Si eu oricum am interesul sa ajung pe sectia Siculeni - Adjud. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
stinky
Numarul mesajelor : 256 Varsta : 37 Localizare : Jimbolia,Timis Reputatie : 5872 Data de inscriere : 25/08/2009
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mar 11 Ian 2011, 23:50 | |
| - alex.alexus.tm a scris:
- Sincer, nu se prea renteaza sa mergi cu tren direct din Timisoara pana la Galati, pe vechea ruta ma refer, cand este la dispozitie urmatoarea varianta pentru cei care vor sa ajunga strict la Galati : A 1692 (plecare Timisoara Nord 5:02 sosire Bucuresti Nord) 14:10 si mai departe cu A 1671 ( plecare Bucuresti N 14:30 sosire Galati 18:32 ) . Un drum parcurs in 13 ore si 30 de minute, mult mai convenabil decat pe vechea ruta. Ajungi mult mai repede si cred ca este si mai ieftin.
Eu cand am facut referire la ceva,nu a fost vorba de pret,ci ca in zona aia este mult potential turistic,multi din vestul tarii si-ar dori sa aiba o legatura directa catre zona Harghita,Covasna si mai departe din zona aceea catre Moldova...e un peisaj rupt din paradis.Eu de mic copil veneam in vacante la bunici in banat numai pe acea ruta,chiar si de 3 ori pe an dus-intors....abia asteptam sa revad acele locuri.Iar acum,la ce legaturi sunt chiar nu iti lasa nici o optiune ca sa zici sa te mai atraga in vreun fel. |
|
| |
iuli.hard
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 30 Localizare : Onesti Reputatie : 5531 Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 12 Ian 2011, 01:20 | |
| Ar fi ceva sa circule din nou, si mai superb cand are dubla tractiune .'a devenit obisnuinta pe 501' |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8688 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 01 Iun 2011, 20:49 | |
| Si o petitie impotriva ciorilor si aurolacilor care practic imput gara cand facem? |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13805 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 01 Iun 2011, 21:36 | |
| In legatura cu petitia despre linia Vama - Moldovita va pot eu da detalii. Dragosa are pe langa linia directa inca o linie care este legata la cea directa doar intr-un singur capat. Pe aceasta linie se incarcau lemne si de aceea era trecuta ca hcv. In ultima vreme nu s-a mai folosit acea linie si a devenit o simpla halta. Macazul mai exista si acum si este acoperit cu indicatoare "Asteapta" La fel era si Vatra Moldovitei doar ca acolo a fost scoasa linia cu totul in 1999 cand a venit Basescu.
Despre situatia liniei va pot spune ca nu s-a mai facut nimic. Este inchisa. Acea portiune de la km 18 este inca in apa si balariile cresc in voie pe tot traseul. |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15503 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 01 Iun 2011, 21:55 | |
| - AlexD a scris:
- Si o petitie impotriva ciorilor si aurolacilor care practic imput gara cand facem?
Si una pentru inlaturarea celor care au patruns pana in casa de bilete a garii Bucuresti Nord pentru a racola calatorii care desi se afla in incinta garii, hotarati sa plece cu trenul, unii sunt indreptati catre anumite autogari dezorientati de acele persoane care la prima vedere ai spune ca tot ce fac ei este legal. Au si ecusoane in piept sa dea bine la public si striga in gura mare: Haideti la autocar, Constanta, Galati, Braila, etc iar Politia TF trec pe langa ei si nu reactioneaza in nici un fel. Si uite asa, si din putinii clienti ai cefereului, se mai duc cativa spre calatoria cu autocarul, chiar cand sunt ajunsi pe peronul garii!!! |
|
| |
DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7571 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 01 Iun 2011, 23:12 | |
| Cred ca odata cu reducerea timpilor de mers pe Constanta, oamenii vor alege din ce in ce mai mult trenul, afacerile celor cu dube vor avea de suferit, teoretic. Ei sub 3.5 ore n-au cum sa faca, noi speram cu sanse reale sa facem 2,5 ore. Doamne ajuta ! |
|
| |
RazvanCFR
Numarul mesajelor : 165 Reputatie : 5326 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 01 Iun 2011, 23:49 | |
| Daca toti acei oameni ar incepe sa cumpere bilet ar fi si mai bine. |
|
| |
calin941-2
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 33 Localizare : Comanesti/Goioasa Reputatie : 5278 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Lun 01 Aug 2011, 17:37 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Aici vom posta petitiile trimise spre rezolvare de membri forumului, precum si raspunsurile care vor aparea dupa 30 de zile de la trimiterea lor. Daca si dumneavoastra ati trimis vreo petitie pe cont propriu si doriti sa o faceti publica in acest forum, va rog sa o postati aici:
http://www.forumtrenuri.com/plus-si-minus-la-cfr-f14/discutii-libere-impresiisesizaripetitiipropuneri-t257.htm As dori sa stiu unde pot sa trimit si eu o petitie la serviciul mersul de tren,sau daca o trimite administratorul forumului daca o pun pe site??? |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Vin 05 Aug 2011, 20:09 | |
| - calin941-2 a scris:
- COSTACHE MIHAIL a scris:
- Aici vom posta petitiile trimise spre rezolvare de membri forumului, precum si raspunsurile care vor aparea dupa 30 de zile de la trimiterea lor. Daca si dumneavoastra ati trimis vreo petitie pe cont propriu si doriti sa o faceti publica in acest forum, va rog sa o postati aici:
http://www.forumtrenuri.com/plus-si-minus-la-cfr-f14/discutii-libere-impresiisesizaripetitiipropuneri-t257.htm As dori sa stiu unde pot sa trimit si eu o petitie la serviciul mersul de tren,sau daca o trimite administratorul forumului daca o pun pe site??? Petitia se poate depune la PALATUL CFR aripa din B-dul Dinicu Golescu poarta A . |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8688 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Lun 26 Sept 2011, 11:06 | |
| Uite ca nu mi-a trecut prin minte mai devreme sa trimitem o petitie prin care sa cerem la Zilele Feroviare 2011 si aparitia catorva piese de colectie cum ar fi niste vagoane vechi gen dimitroave |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Lun 26 Sept 2011, 14:01 | |
| - AlexD a scris:
- Uite ca nu mi-a trecut prin minte mai devreme sa trimitem o petitie prin care sa cerem la Zilele Feroviare 2011 si aparitia catorva piese de colectie cum ar fi niste vagoane vechi gen dimitroave
Eu m-am gandit. Si nu acum. In urma cu un an. Asa ca am incercat o tentativa, dar a esuat . Iata un mesaj mai vechi: Multi dintre dumneavoastra inca va mai ganditi la Zilele Feroviare,expozitie care a avut loc in Gara de Nord, in toamna,fiind alcatuita din material rulant de ultima generatie . Unii dintre dumneavoastra ati fost personal si ati vizitat expozitia, altii ati vazut materialul rulant in reportajul din acest forum. Cu siguranta, v-a placut la toti, si poate asteptati cu nerabdare o alta expozitie. Ce ati spune, daca CN-CFR ar organiza o alta expozitie, insa de data aceasta alcatuita din material rulant de epoca. Cred ca va avea un impact mult mai puternic decat expozitia precedenta. Noi le-am propus acest lucru. Acum sa vedem daca si ei sunt de acord! Raspunsul: |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Lun 26 Sept 2011, 16:07 | |
| Scuze, nu stiam. Dar e pacat sa se duca istoria de rapa si nici macar cateva "vechituri" sa nu reconditioneze. Anul asta iar vedem expozitie "ultimul ragnet" cu utilaje de ultima generatie de acum 35-45 de ani . O sa vedem exact situatia actuala a CFR, "afara-i vopsit gardu', inauntru-i leopardu' " Oricum eu abia astept... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
| |
|
| |
| DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
|