Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII

In jos 
+47
srazvi
user dezactivat...
Vitosa
George33
kristi kkk
The Legend
DUAL
didinul
cristyadaX
rizelgeorgel2004
Balto
decward
cont inactiv
tuborgtnp
ionutz85
cont dezactivat .
eu
redeme
lovekomotive
R936
nenuandrei
Nk11
Adrian78
rich1974
dexter23
M.I.C.I.
Caravelle_Zg
Scoop
cortexedge
Dr2005
razvan - trenuri
Luna
calin941-2
RazvanCFR
DPS
Vlad
AlexD
iuli.hard
Marius Iulian
Nesebar
alex.alexus.tm
cristi CFR
mureseanu_976
stinky
COSTACHE MIHAIL
cristi ar
andreikiki
51 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Marius Iulian

Marius Iulian

Numarul mesajelor : 323
Varsta : 35
Localizare : Brasov / Galati
Reputatie : 6283
Data de inscriere : 29/08/2008

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeMar 11 Ian 2011, 16:03

cristi CFR a scris:
Si daca intarzie 25 de minute A 1692 atunci ce te faci ?
Ma indoiesc ca un calator cu bagaje ii convine sa schimbe trenul cand are unul direct, chiar daca face un pic mai mult...

Nu este nicio problemă, conform prevederilor Norme Uniforme Călători 20, poți lua următorul tren chiar dacă este de rang superior, fără plata diferențelor tarifare, în condițiile în care nu există un alt tren de același rang sau rang inferior în următoarele 6 ore!
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7104
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeMar 11 Ian 2011, 16:26

micutul_tgv a scris:
cristi CFR a scris:
Si daca intarzie 25 de minute A 1692 atunci ce te faci ?
Ma indoiesc ca un calator cu bagaje ii convine sa schimbe trenul cand are unul direct, chiar daca face un pic mai mult...

Nu este nicio problemă, conform prevederilor Norme Uniforme Călători 20, poți lua următorul tren chiar dacă este de rang superior, fără plata diferențelor tarifare, în condițiile în care nu există un alt tren de același rang sau rang inferior în următoarele 6 ore!

Deci se confirma ce am zis eu. Daca A 1692 intarzie si se pierde A 1671, se poate calatorii cu IC 571 , deoarece in ziua respectiva si implicit in urmatoarele 6 ore nu mai este vreun A sau P direct pana la Galati.
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9704
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeMar 11 Ian 2011, 19:11

Da, numai ca trebuie cumparat alt loc.

Si eu oricum am interesul sa ajung pe sectia Siculeni - Adjud.

stinky

stinky

Numarul mesajelor : 256
Varsta : 37
Localizare : Jimbolia,Timis
Reputatie : 5872
Data de inscriere : 25/08/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeMar 11 Ian 2011, 23:50

alex.alexus.tm a scris:
Sincer, nu se prea renteaza sa mergi cu tren direct din Timisoara pana la Galati, pe vechea ruta ma refer, cand este la dispozitie urmatoarea varianta pentru cei care vor sa ajunga strict la Galati : A 1692 (plecare Timisoara Nord 5:02 sosire Bucuresti Nord) 14:10 si mai departe cu A 1671 ( plecare Bucuresti N 14:30 sosire Galati 18:32 ) . Un drum parcurs in 13 ore si 30 de minute, mult mai convenabil decat pe vechea ruta. Ajungi mult mai repede si cred ca este si mai ieftin.
Eu cand am facut referire la ceva,nu a fost vorba de pret,ci ca in zona aia este mult potential turistic,multi din vestul tarii si-ar dori sa aiba o legatura directa catre zona Harghita,Covasna si mai departe din zona aceea catre Moldova...e un peisaj rupt din paradis.Eu de mic copil veneam in vacante la bunici in banat numai pe acea ruta,chiar si de 3 ori pe an dus-intors....abia asteptam sa revad acele locuri.Iar acum,la ce legaturi sunt chiar nu iti lasa nici o optiune ca sa zici sa te mai atraga in vreun fel.
Sus In jos
iuli.hard

iuli.hard

Numarul mesajelor : 251
Varsta : 30
Localizare : Onesti
Reputatie : 5531
Data de inscriere : 31/08/2010

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeMier 12 Ian 2011, 01:20

Ar fi ceva sa circule din nou, si mai superb cand are dubla tractiune .'a devenit obisnuinta pe 501'
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8688
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeMier 01 Iun 2011, 20:49

Si o petitie impotriva ciorilor si aurolacilor care practic imput gara cand facem?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13805
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeMier 01 Iun 2011, 21:36

In legatura cu petitia despre linia Vama - Moldovita va pot eu da detalii.
Dragosa are pe langa linia directa inca o linie care este legata la cea directa doar intr-un singur capat. Pe aceasta linie se incarcau lemne si de aceea era trecuta ca hcv. In ultima vreme nu s-a mai folosit acea linie si a devenit o simpla halta. Macazul mai exista si acum si este acoperit cu indicatoare "Asteapta"
La fel era si Vatra Moldovitei doar ca acolo a fost scoasa linia cu totul in 1999 cand a venit Basescu.

Despre situatia liniei va pot spune ca nu s-a mai facut nimic. Este inchisa. Acea portiune de la km 18 este inca in apa si balariile cresc in voie pe tot traseul.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15503
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeMier 01 Iun 2011, 21:55

AlexD a scris:
Si o petitie impotriva ciorilor si aurolacilor care practic imput gara cand facem?

Si una pentru inlaturarea celor care au patruns pana in casa de bilete a garii Bucuresti Nord pentru a racola calatorii care desi se afla in incinta garii, hotarati sa plece cu trenul, unii sunt indreptati catre anumite autogari dezorientati de acele persoane care la prima vedere ai spune ca tot ce fac ei este legal. Au si ecusoane in piept sa dea bine la public si striga in gura mare: Haideti la autocar, Constanta, Galati, Braila, etc iar Politia TF trec pe langa ei si nu reactioneaza in nici un fel. Si uite asa, si din putinii clienti ai cefereului, se mai duc cativa spre calatoria cu autocarul, chiar cand sunt ajunsi pe peronul garii!!!
Sus In jos
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7571
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeMier 01 Iun 2011, 23:12

Cred ca odata cu reducerea timpilor de mers pe Constanta, oamenii vor alege din ce in ce mai mult trenul, afacerile celor cu dube vor avea de suferit, teoretic. Ei sub 3.5 ore n-au cum sa faca, noi speram cu sanse reale sa facem 2,5 ore. Doamne ajuta !
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
RazvanCFR

Numarul mesajelor : 165
Reputatie : 5326
Data de inscriere : 30/10/2010

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeMier 01 Iun 2011, 23:49

Daca toti acei oameni ar incepe sa cumpere bilet ar fi si mai bine. cheers
Sus In jos
calin941-2

calin941-2

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 33
Localizare : Comanesti/Goioasa
Reputatie : 5278
Data de inscriere : 30/10/2010

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeLun 01 Aug 2011, 17:37

COSTACHE MIHAIL a scris:
Aici vom posta petitiile trimise spre rezolvare de membri forumului, precum si raspunsurile care vor aparea dupa 30 de zile de la trimiterea lor. Daca si dumneavoastra ati trimis vreo petitie pe cont propriu si doriti sa o faceti publica in acest forum, va rog sa o postati aici:
http://www.forumtrenuri.com/plus-si-minus-la-cfr-f14/discutii-libere-impresiisesizaripetitiipropuneri-t257.htm
As dori sa stiu unde pot sa trimit si eu o petitie la serviciul mersul de tren,sau daca o trimite administratorul forumului daca o pun pe site???
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Aug 2011, 20:09

calin941-2 a scris:
COSTACHE MIHAIL a scris:
Aici vom posta petitiile trimise spre rezolvare de membri forumului, precum si raspunsurile care vor aparea dupa 30 de zile de la trimiterea lor. Daca si dumneavoastra ati trimis vreo petitie pe cont propriu si doriti sa o faceti publica in acest forum, va rog sa o postati aici:
http://www.forumtrenuri.com/plus-si-minus-la-cfr-f14/discutii-libere-impresiisesizaripetitiipropuneri-t257.htm
As dori sa stiu unde pot sa trimit si eu o petitie la serviciul mersul de tren,sau daca o trimite administratorul forumului daca o pun pe site???

Petitia se poate depune la PALATUL CFR aripa din B-dul Dinicu Golescu poarta A .
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeLun 26 Sept 2011, 11:06

Uite ca nu mi-a trecut prin minte mai devreme sa trimitem o petitie prin care sa cerem la Zilele Feroviare 2011 si aparitia catorva piese de colectie cum ar fi niste vagoane vechi gen dimitroave Very Happy
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeLun 26 Sept 2011, 14:01

AlexD a scris:
Uite ca nu mi-a trecut prin minte mai devreme sa trimitem o petitie prin care sa cerem la Zilele Feroviare 2011 si aparitia catorva piese de colectie cum ar fi niste vagoane vechi gen dimitroave Very Happy

Eu m-am gandit. Si nu acum. In urma cu un an. Asa ca am incercat o tentativa, dar a esuat . Iata un mesaj mai vechi:

Multi dintre dumneavoastra inca va mai ganditi la Zilele Feroviare,expozitie care a avut loc in Gara de Nord, in toamna,fiind alcatuita din material rulant de ultima generatie . Unii dintre dumneavoastra ati fost personal si ati vizitat expozitia, altii ati vazut materialul rulant in reportajul din acest forum. Cu siguranta, v-a placut la toti, si poate asteptati cu nerabdare o alta expozitie. Ce ati spune, daca CN-CFR ar organiza o alta expozitie, insa de data aceasta alcatuita din material rulant de epoca. Cred ca va avea un impact mult mai puternic decat expozitia precedenta. Noi le-am propus acest lucru. Acum sa vedem daca si ei sunt de acord!
DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 1-18-2010124511PM

Raspunsul:

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 3-23-201091921PM
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitimeLun 26 Sept 2011, 16:07

Scuze, nu stiam. Dar e pacat sa se duca istoria de rapa si nici macar cateva "vechituri" sa nu reconditioneze. Anul asta iar vedem expozitie "ultimul ragnet" cu utilaje de ultima generatie de acum 35-45 de ani Smile.
O sa vedem exact situatia actuala a CFR, "afara-i vopsit gardu', inauntru-i leopardu' " Oricum eu abia astept...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
Sus 
Pagina 2 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.
» Propuneri si discutii privind sistematizare urbana in Bucuresti
» Propuneri si discutii despre necesitatea retrogradarii unor trenuri
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum