Pe secţia de circulaţie Bucureşti Obor – Feteşti, au fost verificate în acţiunile de control, un număr de 65 trenuri, fiind depistaţi şi trataţi 239 călători fără legitimaţie de călătorie.
- În data de 29.10.2012, a fost organizată o acţiune de control împreună cu poliţia TF, fiind verificate 4 trenuri, ocazie cu care au fost depistati si tratati un numar de 273 calatori fara legitimatie de calatorie.
- Pe secţia de circulaţie Slobozia – Urziceni au fost organizate controale cu mijloace auto, fiind constatate nereguli in activitatea personalului de tren.
partea asta e putin mai plauzibila
70 de blatisti pe tren e o cifra mai normala.
În staţia CF Oradea au fost organizate filtre impreuna cu organe ale politiei TF si Jandarmeriei, astfel incat, nu au fost acceptati la transport decat calatorii cu legitimatii de calatorie valabile la trenurile respective.
asa DA
Iar ce spune George la punctul 2 ma ingrozeste :shock: :shock:
------
Aglomeratie de nedescris este si la IR 1525 Bucuresti – Rm Valcea, unde calatorii civilizati din Automotorul Desiro sunt ingretosati de comportamentul zecilor de navetisti blatisti, ce presteaza « muzical » dupa cateva doze bune de alcool, cu largul accept al sefilor de tren.
a, ma gandeam ca mi s-a parut mie
---
punctul 2 desi mi se pare cel mai greu nu s-a aspuns deloc
////////////////////////////
c) Pentru a calatori ziua de la Bucuresti la Oradea/Arad exista IC 531/521 Bucuresti 13.15 – Oradea 0.28 / Arad 23.58. Deoarece ora de sosire este suficient de tarzie incat doar cei domiciliati in Oradea sau Arad au unde sa se duca, va imaginati ca orice alt calator sau turist nu va alege acel tren (nu pot merge nici la hotel nici in alta parte).
da, problema asta o am si eu. Vroiam sa ma duc la Oradea cu el, dar cu ora asta
Daca vrei sa mergi in Bucuresti in Ungaria, si nu vrei cu Isterul sau Traianus,
ai 2 posibilitati (trenul de seara din Brasov parca Corona) sau IC asta pana la Oradea preferabil (dar ora asta nu prea e buna) sau mers la Cluj, dormit sau ramas la Cluj cateva zile si apoi luat un International spre Ungaria. Asta mi se parea cel mai civilizat tren spre Oradea.
Era f frumos, pentru un turist, sa ia bilet IC Bucuresti-Cluj-Oradea, intrerupe la Cluj si apoi mers la Oradea, iar de la Oradea bilet de 4 zile spre Budapesta, intoarcere la Oradea si apoi IC la intoarcere.
Concluzie ai scris atat si doar ti s-a spus cum au observat ei un blatist in 3 zile pana la Valcea
halucinannt !!