Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII

In jos 
+47
srazvi
user dezactivat...
Vitosa
George33
kristi kkk
The Legend
DUAL
didinul
cristyadaX
rizelgeorgel2004
Balto
decward
cont inactiv
tuborgtnp
ionutz85
cont dezactivat .
eu
redeme
lovekomotive
R936
nenuandrei
Nk11
Adrian78
rich1974
dexter23
M.I.C.I.
Caravelle_Zg
Scoop
cortexedge
Dr2005
razvan - trenuri
Luna
calin941-2
RazvanCFR
DPS
Vlad
AlexD
iuli.hard
Marius Iulian
Nesebar
alex.alexus.tm
cristi CFR
mureseanu_976
stinky
COSTACHE MIHAIL
cristi ar
andreikiki
51 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
AutorMesaj
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5451
Data de inscriere : 23/01/2012

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 29 Noi 2012, 21:13

rizelgeorgel2004 a scris:
http://www.cfrcalatori.ro/sugestii-reclamatii/status/petitie/7078/uniqueId/27e56fdf07e0aa69fe78f89899e03ee3

citeam nelogat pe aici dar asta m-a scandalizat prea mult.

E o bataie de joc ce spun ei ...

În zilele de 14, 15 şi 17.11.2012, la trenul IR1525 care circula pe relatia Bucureşti Nord – Rm. Vâlcea, au fost organizate acţiuni de control, fiind depistat şi tratat un singur calator fără legitimaţie de călătorie.

Asta e cea mai mare minciuna posibila, eu nu pot sa cred asa ceva.
Si de ce nu au controlat vinerea??

Vinerea e o aglomeratie de nedescris si nu miercurea/sambata sau cand li se scoala lor sa controleze.
Cine sa plece sambata seara din Bucuresti cu o sageata albastra??

Eu inteleg cand spun aberatii dar asta e prea de tot.

Sau au controlat inainte si dupa Ramnicu Valcea?
Ca niciodata nu o sa cred ca nu sunt blatisti vineri seara spre Rosiori iar la intoarcere duminica de la Rosiori la Bucuresti.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Reputatie : 5451
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 29 Noi 2012, 21:32

Pe secţia de circulaţie Bucureşti Obor – Feteşti, au fost verificate în acţiunile de control, un număr de 65 trenuri, fiind depistaţi şi trataţi 239 călători fără legitimaţie de călătorie.
- În data de 29.10.2012, a fost organizată o acţiune de control împreună cu poliţia TF, fiind verificate 4 trenuri, ocazie cu care au fost depistati si tratati un numar de 273 calatori fara legitimatie de calatorie.
- Pe secţia de circulaţie Slobozia – Urziceni au fost organizate controale cu mijloace auto, fiind constatate nereguli in activitatea personalului de tren.

partea asta e putin mai plauzibila
70 de blatisti pe tren e o cifra mai normala.

În staţia CF Oradea au fost organizate filtre impreuna cu organe ale politiei TF si Jandarmeriei, astfel incat, nu au fost acceptati la transport decat calatorii cu legitimatii de calatorie valabile la trenurile respective.

asa DA

Iar ce spune George la punctul 2 ma ingrozeste :shock: :shock:

------
Aglomeratie de nedescris este si la IR 1525 Bucuresti – Rm Valcea, unde calatorii civilizati din Automotorul Desiro sunt ingretosati de comportamentul zecilor de navetisti blatisti, ce presteaza « muzical » dupa cateva doze bune de alcool, cu largul accept al sefilor de tren.

a, ma gandeam ca mi s-a parut mie Neutral

---
punctul 2 desi mi se pare cel mai greu nu s-a aspuns deloc Mad

////////////////////////////

c) Pentru a calatori ziua de la Bucuresti la Oradea/Arad exista IC 531/521 Bucuresti 13.15 – Oradea 0.28 / Arad 23.58. Deoarece ora de sosire este suficient de tarzie incat doar cei domiciliati in Oradea sau Arad au unde sa se duca, va imaginati ca orice alt calator sau turist nu va alege acel tren (nu pot merge nici la hotel nici in alta parte).

da, problema asta o am si eu. Vroiam sa ma duc la Oradea cu el, dar cu ora asta Sad
Daca vrei sa mergi in Bucuresti in Ungaria, si nu vrei cu Isterul sau Traianus,
ai 2 posibilitati (trenul de seara din Brasov parca Corona) sau IC asta pana la Oradea preferabil (dar ora asta nu prea e buna) sau mers la Cluj, dormit sau ramas la Cluj cateva zile si apoi luat un International spre Ungaria. Asta mi se parea cel mai civilizat tren spre Oradea.

Era f frumos, pentru un turist, sa ia bilet IC Bucuresti-Cluj-Oradea, intrerupe la Cluj si apoi mers la Oradea, iar de la Oradea bilet de 4 zile spre Budapesta, intoarcere la Oradea si apoi IC la intoarcere.

Concluzie ai scris atat si doar ti s-a spus cum au observat ei un blatist in 3 zile pana la Valcea

halucinannt !!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22392
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 29 Noi 2012, 21:48

Astazi cand anunta trenul 1525 ca este format la linia x pentru plecare mai spunea si ca , calatorii sa prezinte biletele oraganelor de control la urcarea in tren .

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25564
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 13 Icon_minitimeVin 30 Noi 2012, 10:59

Toate supracontroalele se ştiu, iar naşii se anunţă şi trimit călătorii la casele de bilete.

Nk11

Nk11

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 28
Reputatie : 5379
Data de inscriere : 28/12/2010

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 13 Icon_minitimeVin 30 Noi 2012, 23:44

Rarau a scris:

Concluzie ai scris atat si doar ti s-a spus cum au observat ei un blatist in 3 zile pana la Valceahalucinannt !!

Superb Laughing

Mie mi-ar fi fost jenă față de mine să scriu că am găsit un 1 blatist la un control adevărat. Dar, la CFR nu există jenă și dorință de progres. La CFR încă mai este lapte, care mai e de stors... sau ca-n reclama aia cu Mirinda când ăla bea și ultima picătură.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
Sus 
Pagina 13 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
 Subiecte similare
-
» PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.
» Propuneri si discutii privind sistematizare urbana in Bucuresti
» Propuneri si discutii despre necesitatea retrogradarii unor trenuri
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum