|
| DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
|
+47srazvi user dezactivat... Vitosa George33 kristi kkk The Legend DUAL didinul cristyadaX rizelgeorgel2004 Balto decward cont inactiv tuborgtnp ionutz85 cont dezactivat . eu redeme lovekomotive R936 nenuandrei Nk11 Adrian78 rich1974 dexter23 M.I.C.I. Caravelle_Zg Scoop cortexedge Dr2005 razvan - trenuri Luna calin941-2 RazvanCFR DPS Vlad AlexD iuli.hard Marius Iulian Nesebar alex.alexus.tm cristi CFR mureseanu_976 stinky COSTACHE MIHAIL cristi ar andreikiki 51 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 14 Dec 2011, 17:02 | |
| Tot eu. Mihai, te rog si eu ceva, nu stiu daca s-a mai trimis. Putem trimite in numele forumului o recomandare catre CFR daca tot a luat Softronicul noul contract de modernizare sa recomandam reconditionarea de EC seria 43 sau 44 in seria 46??? Sa nu mai modernizeze EA 477 ca sunt destule in conditiile in care trenurile se scurteaza pe zi ce trece EC 46 sunt minunate in conditiile actuale de la CFR Calatori, s-ar putea moderniza cele 15(sau mai multe) care sunt acum conservate la CFR si trimise 4 pemtru Bucuresti sa serveasca pe M800 si restul de 11 in tara. Sau poate modernizeaza 20buc fiind mai mici cu aceeasi bani. Putem sa trimitem o petitir/recomandare de genul asta sa vedem ce raspuns primim? |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 14 Dec 2011, 17:51 | |
| Putem, numai ca nu o sa trec curand pe la palat. Am trecut luna aceasta depunand 7 petitii la rugamintea unor membri. Nu le-am postat pe forum, astept sa primesc si raspunsul si apoi voi posta petitia cu tot cu raspunsul primit.
Din cate am inteles, in Bucuresti Nord a fost pus in functiune din nou dupa o absenta de foarte multi ani, semnalul sonor ,,Glasul rotilor de tren''. Aceasta a fost o dorinta de-a noastra mentionata intr-una din petitii trimise de noi.
Te las pe tine sa alcatuiesti continutul petitiei, incerci sa fie cat mai convingator si corect gramatical , dupa care mi-l vei trimit pe privat. Dar asa cum am specificat, nu voi ajunge curand la palat. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8302 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 14 Dec 2011, 19:29 | |
| Se poate o petitie trimisa si pentru introducerea ofertei ,,cartea de calatorie" http://www.cfrcalatori.ro/255 pentru perioade de 1-3 luni, sau chiar saptamanale ? |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 14 Dec 2011, 21:03 | |
| - Luna a scris:
- Se poate o petitie trimisa si pentru introducerea ofertei ,,cartea de calatorie" http://www.cfrcalatori.ro/255 pentru perioade de 1-3 luni, sau chiar saptamanale ?
Se poate. Imi trimiti continutul pe privat, dar nu te grabi pentru ca nu ma duc curand la palat! |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 14 Dec 2011, 22:52 | |
| Cred ca este necesara o petitie privind TAXAREA DE LA 0 KILOMETRI pentru calatoriile in care este necesar schimbarea trenului, si nu asa cum este in prezent pentru fiecare tren in parte. Voi ati semna o asemenea petitie? |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mier 14 Dec 2011, 23:01 | |
| Nu cred ca va avea succes. Sunt cam sceptic in ceea ce priveste vechiul sistem de tarifare. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 08:22 | |
| Apropo de petiţii, la registratura MT (parcă la poarta A era) poate merge oricine cu orice hârtie, nu e nevoie să se ducă Costache Mihail neapărat. _________________ :TTT:
|
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 09:58 | |
| Da dar asta inseamna sa o depuna doar in numele lui personal.
Nu poate depune cineva vreo petitie din partea forumului fara sa ne anunte pe noi, fara sa aiba acordul nostru.
Iar de cele mai multe ori, petitiile trimise din partea forumului au fost solutionate rapid si favorabil fata de petiile trimise personal de un singur membru.
Mai ales cele trimise pe e-mail primesc un raspuns apa de ploaie. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 10:18 | |
| Ideea era ca atunci când cineva vrea să depună o petiţie, o poate face şi în nume propriu, nu doar în numele forumului.
Mare diferenţă nu ar trebui să fie, mai ales că forumul nu are personalitate juridică, chiar dacă are ştampilă rotundă. _________________ :TTT:
|
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 10:25 | |
| - Dr2005 a scris:
- Ideea era ca atunci când cineva vrea să depună o petiţie, o poate face şi în nume propriu, nu doar în numele forumului.
Mare diferenţă nu ar trebui să fie, mai ales că forumul nu are personalitate juridică, chiar dacă are ştampilă rotundă. Diferenta ar fi ca o petitie trimisa din partea forumului nostru echivaleaza cu aproximativ 2000 de petitii trimise personal (pt ca oricine poate sa vada nr. de membri inscrisi). Si mai ales pentru ca raspunsul va fi postat pe acest forum unde pe langa membri inregistrati saptamanal intra cateva mii de vizitatori unici, este clar ca raspunsul va fi altfel intocmit fata de o petitie trimisa doar de un singur membru. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9362 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 12:09 | |
| - Citat :
- Putem trimite in numele forumului o recomandare catre CFR daca tot a luat Softronicul noul contract de modernizare sa recomandam reconditionarea de EC seria 43 sau 44 in seria 46??? Sa nu mai modernizeze EA 477 ca sunt destule in conditiile in care trenurile se scurteaza pe zi ce trece EC 46 sunt minunate in conditiile actuale de la CFR Calatori, s-ar putea moderniza cele 15(sau mai multe) care sunt acum conservate la CFR si trimise 4 pemtru Bucuresti sa serveasca pe M800 si restul de 11 in tara. Sau poate modernizeaza 20buc fiind mai mici cu aceeasi bani.
Putem sa trimitem o petitir/recomandare de genul asta sa vedem ce raspuns primim? Cum poti cere asa ceva?Mi se pare de-a dreptul absurd sa ceri unei companii sa-si modernizeze masinile doar ca asa ai observat tu ca se scurteaza trenurile. Modernizarea se face cu bani, nu pe ochi frumosi. Parerea mea e sa va ganditi de doua ori cand faceti o petitie, ca va faceti de ras, plus ca nici nu va baga in seama cei de la CFR. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 12:20 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Dr2005 a scris:
- Ideea era ca atunci când cineva vrea să depună o petiţie, o poate face şi în nume propriu, nu doar în numele forumului.
Mare diferenţă nu ar trebui să fie, mai ales că forumul nu are personalitate juridică, chiar dacă are ştampilă rotundă.
Diferenta ar fi ca o petitie trimisa din partea forumului nostru echivaleaza cu aproximativ 2000 de petitii trimise personal (pt ca oricine poate sa vada nr. de membri inscrisi). Si mai ales pentru ca raspunsul va fi postat pe acest forum unde pe langa membri inregistrati saptamanal intra cateva mii de vizitatori unici, este clar ca raspunsul va fi altfel intocmit fata de o petitie trimisa doar de un singur membru. Asta ar prezuma ca toti membrii forumului sa fie de acord cu continutul petitiei, fapt care nu se intimpla daca nu ma insel, asa ca in mod normal petitiile trbuie sa fie ori individuale ori semnate de un grup de petitionari. Nefiind o persoana juridica , forumul nu reprezinta un partener de discutii. Sigur, stiind ca pe forum se discuta se analizeaza, se aduc la cunostinta diverse aspecte pozitive sau negative, CFR ar putea folosi informatiile de pe aici in scopul imbunatatirii activitatii. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 12:39 | |
| - cortexedge a scris:
Parerea mea e sa va ganditi de doua ori cand faceti o petitie, ca va faceti de ras In legatura cu petitia, nu a cerut nimeni nimic. Nici macar nu a fost formulata inca. Ce am scris eu mai sus pe forum a fost doar o idee. Numai bine. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 12:48 | |
| Nu vad de ce ne-am face de ras daca propunem celor de la C.F.R. Calatori sa modernizeze si bobice. Pe M800 de ex. trenurile Regio in marea lor majoritate au decat 2 sau 3 vagoane si sunt trase de locomotive CO-CO. Foarte multe trenuri de rang superior nu mai au in compunere decat 3 sau 4 vagoane. Nu ar fi mai indicat sa aiba la carma o locomotiva cu un consum mai redus? Noi doar le propunem, nu ii fortam, si daca in acest moment nu este posibil, ei tin cont de parerile noastre iar unele daca li se par favorabile, vor fi puse in aplicare fie si peste o perioada mai indelungata de timp! |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9362 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 12:53 | |
| Ar fi mai normal sa cereti modernizarea vagoanelor... ca in alea calaltorim, nu in locomotive. Zic eu. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
| |
| | | | DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |