| DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
|
+47srazvi user dezactivat... Vitosa George33 kristi kkk The Legend DUAL didinul cristyadaX rizelgeorgel2004 Balto decward cont inactiv tuborgtnp ionutz85 cont dezactivat . eu redeme lovekomotive R936 nenuandrei Nk11 Adrian78 rich1974 dexter23 M.I.C.I. Caravelle_Zg Scoop cortexedge Dr2005 razvan - trenuri Luna calin941-2 RazvanCFR DPS Vlad AlexD iuli.hard Marius Iulian Nesebar alex.alexus.tm cristi CFR mureseanu_976 stinky COSTACHE MIHAIL cristi ar andreikiki 51 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9364 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Dum 25 Dec 2011, 17:56 | |
| - Citat :
- Dispar cainii si raman romii/cersetorii/aurolacii/handicapatii/aia care dorm pe scaune aia care isi fac nevoile peste tot taximetristii care re racoleaza cu japca si asa mai departe..
Bingo. Cainii sunt cea mai mica problema. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
|
| |
redeme V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1081 Localizare : Iasi Reputatie : 6122 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Dum 25 Dec 2011, 23:01 | |
| - cristi CFR a scris:
- karpaty, iti recomand : http://rozatoare.ro/Produse/caini_pisici_si_alte_animale/Super_DogChaser
Mersi de link! Funcționează corespunzător și dacă e vorba de o haită care îți taie calea sau, mai rău, te „zorește” din spate? |
|
| |
cortexedge Administrator
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Dum 25 Dec 2011, 23:54 | |
| Functioneaza pe principiul ultrasunetelor. Unele animale sunt foarte sensibile la ultrasunete si incearca sa se indeparteze de ele. Teoretic ar trebui sa functioneze cu orice rasa de caini, respectiv orice numar, dar practic... nu prea. Am avut si eu un aparat din asta, dar mai mult decat o privire nedumerita n-am observat nimic la caini. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9709 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Lun 26 Dec 2011, 01:05 | |
| Prietenul meu l-a folosit si in munti unde au fost atacati de caini ciobanesti. Mai mult de 10 m nu s-au apropiat de el.
El e multumit de aparat, vreau sa imi iau si eu cat de curand. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5384 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Lun 26 Dec 2011, 03:20 | |
| - adrian78 a scris:
- Nk11 a scris:
- razvan - trenuri a scris:
- Cred ca mai este necesara o masura ce ne poate face o imagine pozitiva.
Si daca ii sterilizezam ce rezolvam? Eutanasierea e simpla si eficienta. Eu zic sa incerci sa cresti un animal de mic pana creste mare si dupa sa vorbesti de eutanasiere!!
Sunt destui bani care se scot din afaceriile din adaposturi sterilizari cu banii aia se pot face adaposturi ca in tarile civilizate si educati oamenii sa nu mai arunce animalele in santuri si pe camp!! Cresc un papagal de pui si acum are vreo 6 ani. Asa ca pieton nu ai probleme dese cu cainii, insa, daca alegi ca mijloc de transport bicicleta vei avea destule neplaceri, iar cand e noapte... atunci da distractie. |
|
| |
eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5733 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: solicitare!!! Lun 26 Dec 2011, 09:57 | |
| Va rog sa ma ajutati cu o petitie in numele forumului, prin care sa solicitati reducerea conductorilor care deservesc trenurile de pe sectia 306, de la 3, la cel mult 2. Nu este posibil ca la un tren cu 3 vagoane sa existe conductori ca la unul de 12 vagoane.Asa se vor reduce costurile. Deasemenea, va rog sa solicitati si marirea actiunilor de supracontrol, pe aceste trenuri in zilele de vineri si duminica. Nu se taie bilete de catre conductori.
Multumesc! |
|
| |
cortexedge Administrator
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Lun 26 Dec 2011, 11:54 | |
| Eu am fost cu inca 2 prieteni din Teius la Savarsin cu 3 biciclete intr-un personal cu 2 vagoane in care erau 4 nasi. Vreo 4 statii s-a tiganit unu cu noi sa ii platim 20 lei/bicicleta, ca asa zice legea. Cand o intreb pe tanti de la casa daca trebuie luat bilet si pt. bicicleta, a dat din umeri, ca nu stie. Pana la urma i-am dat cate 2 lei si dus a fost... am luat-o apoi cu bicicletele pana la Cugir-Orastie, ca acolo trebuia sa ajungem. Chiar n-ar strica o restructurare si in randul nasilor, ca fac ce vor ei in tren. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Lun 26 Dec 2011, 12:26 | |
| Ar trebui regulile principale de calatorie sa fie afisate in trenuri ca sa stim si noi calatorii ce drepturi avem sa nu mai zic de excesul unor nasi cand te vede ca fugi dupa tren si iti taie bilet la tarif eliberat din tren!! |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15508 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Lun 26 Dec 2011, 20:49 | |
| - eu a scris:
- Va rog sa ma ajutati cu o petitie in numele forumului, prin care sa solicitati reducerea conductorilor care deservesc trenurile de pe sectia 306, de la 3, la cel mult 2. Nu este posibil ca la un tren cu 3 vagoane sa existe conductori ca la unul de 12 vagoane.Asa se vor reduce costurile.
Deasemenea, va rog sa solicitati si marirea actiunilor de supracontrol, pe aceste trenuri in zilele de vineri si duminica. Nu se taie bilete de catre conductori.
Multumesc! Notat. Cand am terecere pe la palat, aceasta va fi prima petitie depusa! |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Lun 02 Ian 2012, 23:13 | |
| Nu ar strica o solicitare cu privire la (ne)repsectarea pachetului minim social prin închiderea circulaţiei pe unele secţii, chiar interoperabile. _________________ :TTT:
|
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 05 Ian 2012, 10:55 | |
| Am o propunere. Sa se faca un SONDAJ in care sa voteze toti membrii activi de pe forum. In acel sondaj sa se propuna cate un MODERATOR pe fiecare SECTIUNE de pe forum iar asta ar unsemna(in afara de Vlad) inca 8 moderatori. Deja imi pare rau sa spun dar un forum nu poate sta in 2 oameni(1 admin si 1 moderator) care si aia intra cand au timp.
Asa ca putem sa luam lista de "rosioare" (membrii VIP) si sa votam din aia 8 useri care sa fie moderatori, macar asa am asigura "permanenta" pe forum ca sa nu se mai intample ce s-a intamplat azi noapte.
Iata lista http://www.forumtrenuri.com/g3-vip
Propuneri ceva? Eu nu mai am idei. Partea proasta e ca nici astia nu intra toti zilnic pe forum sau macar odata la 2 zile... Sa vina cineva cu propuneri si sa-i votam. |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8390 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 05 Ian 2012, 10:59 | |
| de exemplu cei care stau aproape toata ziua pe forum sau macar la 2 zile |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8390 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 05 Ian 2012, 11:32 | |
| adi si tu stai aproape toata ziua si tu ai merita |
|
| |
ionutz85 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti/Suceava Reputatie : 5905 Data de inscriere : 27/08/2009
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 05 Ian 2012, 11:35 | |
| - MariusD a scris:
- adi si tu stai aproape toata ziua si tu ai merita
Cine e AVC ala???? Avem nevoie de moderatori noi cat mai urgent adrianhd78 mishu88 si toti cei care stau mai des pe aici. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 05 Ian 2012, 11:43 | |
| Uite propuneri si de la mine: -Adi78 -Mishu88 -Marius74 -Karpaty -MariusD -Cortezu' -Dr2005 -Dragos -Abcd -Andu2100
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
| |
|
| |
| DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
|