Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII

In jos 
+47
srazvi
user dezactivat...
Vitosa
George33
kristi kkk
The Legend
DUAL
didinul
cristyadaX
rizelgeorgel2004
Balto
decward
cont inactiv
tuborgtnp
ionutz85
cont dezactivat .
eu
redeme
lovekomotive
R936
nenuandrei
Nk11
Adrian78
rich1974
dexter23
M.I.C.I.
Caravelle_Zg
Scoop
cortexedge
Dr2005
razvan - trenuri
Luna
calin941-2
RazvanCFR
DPS
Vlad
AlexD
iuli.hard
Marius Iulian
Nesebar
alex.alexus.tm
cristi CFR
mureseanu_976
stinky
COSTACHE MIHAIL
cristi ar
andreikiki
51 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18755
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24333
Data de inscriere : 05/10/2010

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeMar 20 Dec 2011, 19:21

Acelasi raspuns la primit si eu deci copy/paste!!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeMar 20 Dec 2011, 19:31

Cand am spus ca nus e rezolva nimic indiferent in ce scrieti in petitii , ei dau raspuns ca au anumite facilitati si cu asta basta , ce conteaza ca anumitor persoane nu le convine noul plan tarifar sau ca sunt nevoiti sa schimbe mai multe trenuri astfel platesc in plus , cine vrea sa mearga bine cine nu nu , cam asa gandesc ei .

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8367
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeSam 24 Dec 2011, 12:27

Cred ca mai este necesara o masura ce ne poate face o imagine pozitiva.

Caini din marile gari ale principalelor orase ale tarii si in special Gara de Nord sa fie STELILIZATI cainii vagabonzi, dar nu omorati. Este rusinos sa avem caini in gari.

Very Happy
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5276
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeSam 24 Dec 2011, 17:57

in gara golesti, sunt mult mai multi caini decat calatori....

niste petitii adevarate ar fi niste scrisori cu faina in ele, macar sa-i sperii!

ei sunt niste nesimtiti....nu su nici un interes ca sa mearga omul activ cu trenul. mie nu-mi convine sa platesc suptventie catre cfr numai sa pe plimbe angajatii cu IR.
Sus In jos
Nk11

Nk11

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5382
Data de inscriere : 28/12/2010

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeSam 24 Dec 2011, 21:24

razvan - trenuri a scris:

Caini din marile gari ale principalelor orase ale tarii si in special Gara de Nord sa fie STELILIZATI cainii vagabonzi, dar nu omorati. Este rusinos sa avem caini in gari.

Very Happy

Si daca ii sterilizezam ce rezolvam?
Eutanasierea e simpla si eficienta.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6392
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeSam 24 Dec 2011, 21:39

Da dar anumite ONG-uri nu o sa fie de acord cu eutanasierea
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18755
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24333
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeSam 24 Dec 2011, 21:41

Nk11 a scris:
razvan - trenuri a scris:
Si daca ii sterilizezam ce rezolvam?
Eutanasierea e simpla si eficienta.

Eu zic sa incerci sa cresti un animal de mic pana creste mare si dupa sa vorbesti de eutanasiere!!

Sunt destui bani care se scot din afaceriile din adaposturi sterilizari cu banii aia se pot face adaposturi ca in tarile civilizate si educati oamenii sa nu mai arunce animalele in santuri si pe camp!!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Dec 2011, 00:44

Cu eutanasierea sunt şi alte probleme, pe lângă lipsa de inimă a celor care o susţin (adică să omori câinii ăia degeaba) şi pe lângă probleme psihice pe care le pot dezvolta cei ce fac frecvent eutanasieri (lucru demonstrat ştiinţific). În primul rând, chiar dacă, să zicem, că omori câinii imediat cum îi prinzi (deci nu plăteşti pentru ,,cazarea" lor în padoc), ai nevoie de veterinari şi ai nevoie de substanţe cu care să îi omori, seringi & co.. Bun, să zicem că toate astea costă cât sterilizarea. Dar apoi trebuie să scapi de cadavre... dpdv legal, eşti obligat să plăteşti Protanul (că are monopol) să le ia. Protanul nu are autorizaţie de mediu de mulţi ani (nu ştiu dacă a avut vreodată) şi, în cel mai fericit caz, o să îi ardă şi o să gazeze juma' de Bucureşti sau o să îi arunce undeva pe un câmp lângă Bucureşti (s-a mai întâmplat să se descarce camioane cu pui morţi şi organe de animale). Deci pe lângă omorât câinii, mai bagi bani şi în distrugerea cadavrelor, care îţi mai şi afectează respirator mai mulţi oameni decât puteau fi muşcaţi de câinii respectivi în vreo 25 de ani.

Pe când dacă sterilizăm câinii, vor dispărea natural în câţiva ani (cei din gări, de exemplu, nu au viaţă prea lungă oricum). Ar trebui, de asemenea, ca opinia publică să facă diferenţa între personale muşcate de câini pe domeniul public şi persoanele atacate / muşcate pe proprietăţi private. Majoritatea ,,atacurilor" (de fapt cam toate cele mortale) s-au petrecut în diverse nu am scris ce ar fi trebuitţi şi terenuri proprietate privată, ca apoi să se afirme că erau ,,câini maidanezi" ca să scape proprietarii basma curată că nu aveau gard la teren, nu aveau anunţuri de ,,câine rău" şi n-aveau nici carnet de sănătate la câini.

Cu gările e o situaţie interesantă, pentru că ASA nu are jurisdicţie aici, fiind vorba de terenuri ale MT / CFR S.A. Oricum, e destul de puţin probabil să fi atacat de câini într-o zonă aglomerată (gen Gara de Nord), pentru că şi câinii respectivi îşi ştiu interesul (dacă sunt agresivi, nu mai pupă ei mâncare de la ceferişti şi călători).

R936

Numarul mesajelor : 214
Reputatie : 4934
Data de inscriere : 24/12/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Dec 2011, 01:14

Acum vreo 4 ani am fost atacat de câţiva câini pe o arteră destul de circulată a Clujului - Dorobanţilor; de atunci, susţin întru-totul eutanasierea lor. Degeaba le faci alte lucruri, că ei te pot ataca oricum.

Faptul că am trăit în casă cu un câine timp de vreo 6-7 ani nu m-a ataşat deloc de aceste fiinţe.
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6377
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Dec 2011, 09:33

Lasa-ma ca si eu am fost muscat de caini si tot nu le doresc eutanasierea. Metoda asta e demna de niste oameni scrantiti la mansarda, fara prea multa tigla pe casa. E simplu, ii omoram, daca te-ar omori si pe tine ca pe ei ti-ar conveni? Maine poimaine ma trezesc ca o sa eutanasieze si oamenii strazii ca tot asa e simplu, decat sa le dam de mancare si o sansa sa duca o viata normala mai bine le dam una in cap si am scapat. Romanu e sunt cam nervos, dar bine ca mi-a aparut alta fraza aici ca daca i-a fatat cateaua gata o azvarle in strada fara sa se gandeasca la repercursiuni si cum mentalitatea asta o au multi, uite asa e plina tara de maidanezi. Cand vor sa adopte un caine vor neaparat sa fie de "firma" rasa buna, ca astia corciti le stau in gat, desi de multe ori astia sunt de 1000 de ori mai buni in as face treaba de caine (paznic) la curte. Prin curtea mea de-a lungul anilor au trecut multe rase de caini si pot sa zic ca orice caine e bun daca stii sa-l dresezi, sa ai grija de el, sa-i arati putina afectiune. E bine sa-i sterilizeze, macar nu se vor mai inmulti pe cale naturala, ca pe cale artificiala are lumea grija sa-i arunce in strada Mad
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Dec 2011, 14:43

Eu am ajuns sa port spary la mine ca am haite de caini intre blocuri si nimeni nu face nimic , daca iesi din bloc seara dupa 9 ala esti nu ai cu ce te apara esti muscat cu siguranta , nu ma intereseza ce le face pe mine ma intereseaza sa nu mai existe in haita scurt , ca i omoara ca i sterilizeaza ca i strange ca i baga la sapun treaba lor , eu m-am saturat sa imi fie frica sa umblu pe strada din cauza unor animale .

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Dec 2011, 14:45

Mai e şi problema că mulţi proprietari de câini de lux, când intră masculii în călduri, dacă nimeni nu le dă banu' să ducă câinele la montă, îl scot pe stradă şi se ,,descarcă" în prima căţea ieşită în cale.

Am mai văzut şi multe persoane care aruncă cu pietre în câini sau îi iau la şuturi, deşi câinii ăia dorm liniştiţi la câţiva m distanţă. În general, categoria asta de persoane se plânge că e atacată de câini.

cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9707
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Dec 2011, 14:48

karpaty, iti recomand : http://rozatoare.ro/Produse/caini_pisici_si_alte_animale/Super_DogChaser

Merita, i-am cumparat unui prieten mecanic care a ajuns in situatia sa nu se mai poata urca pe locomotiva din cauza cainilor din diverse depouri...

razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8367
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Dec 2011, 16:09

Oricum caini vagabonzi trebuie sa dispara din marile gari ale tarii si mai ales Bucuresti Nord.

Dar totusi sa nu fie eutanasiati.

Very Happy
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8691
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitimeDum 25 Dec 2011, 16:20

Dispar cainii si raman romii/cersetorii/aurolacii/handicapatii/aia care dorm pe scaune aia care isi fac nevoile peste tot taximetristii care re racoleaza cu japca si asa mai departe. Sper sa traiesc sa vad Gara de Nord modernizata sa ma pot duce de placere acolo la filmat/pozat trenuri...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII   DISCUTII SI PROPUNERI PETITII - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
Sus 
Pagina 5 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.
» Propuneri si discutii privind sistematizare urbana in Bucuresti
» Propuneri si discutii despre necesitatea retrogradarii unor trenuri
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: