|
| DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
|
+47srazvi user dezactivat... Vitosa George33 kristi kkk The Legend DUAL didinul cristyadaX rizelgeorgel2004 Balto decward cont inactiv tuborgtnp ionutz85 cont dezactivat . eu redeme lovekomotive R936 nenuandrei Nk11 Adrian78 rich1974 dexter23 M.I.C.I. Caravelle_Zg Scoop cortexedge Dr2005 razvan - trenuri Luna calin941-2 RazvanCFR DPS Vlad AlexD iuli.hard Marius Iulian Nesebar alex.alexus.tm cristi CFR mureseanu_976 stinky COSTACHE MIHAIL cristi ar andreikiki 51 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 13:33 | |
| Dacă e să o luăm aşa, mai normal ar fi să se ceară achiziţia de rame electrice, că nici EC + 2 vagoane nu e prea rentabil. _________________ :TTT:
|
| | | Scoop
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 35 Localizare : Constanta/Bucuresti Reputatie : 5265 Data de inscriere : 21/10/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 14:23 | |
| Nu stiu despre voi cu ramele electrice dar ca si pasionat prefer sa dau un ban in plus sa merg intr-un vagon tras de locomotiva decat intr-un tramvai Despre bobice sunt de acord, adica pun o serie 46 pe bucuresti-sighetul marmatiei care are destul de multe vagoane si pe cele cu 3-4 vag de constanta pun deflin, e un pic aiurea. |
| | | Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6566 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 14:30 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- Cred ca este necesara o petitie privind TAXAREA DE LA 0 KILOMETRI pentru calatoriile in care este necesar schimbarea trenului, si nu asa cum este in prezent pentru fiecare tren in parte.
Voi ati semna o asemenea petitie?
Eu am trimis deja una pe site-ul CFR Călători. Iată şi conţinutul: " Buna ziua! Nu mi se pare corecta tarifarea fiecarui tren in parte de pe un bilet de calatorie cu mai multe trenuri. Este inadmisibil asa ceva. Va rog mult de tot sa reveniti la vechea varianta de tarifare si sa reintroduceti suplimentele pentru trenuri IR si IC! Calatoria cu trenul va deveni un lux in Romania si va veti pierde si ultimii clienti pe care i-ati mai avut pana acum. Toate aceste majorari de tarife mascate sub denumirea noilor ranguri si noilor metode de tarifare vor duce compania CFR Calatori la faliment in urmatorii ani, cu toate subventiile pe care statul roman le mai acorda. O zi buna!" Sunt curios ce răspuns voi primi. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 15:01 | |
| Asta e tot textul sau ai selectat esentialul din petitie?
|
| | | Scoop
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 35 Localizare : Constanta/Bucuresti Reputatie : 5265 Data de inscriere : 21/10/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 15:08 | |
| Daca asta e tot textul e putin cam neprofesional alcatuit. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 15:09 | |
| In mod firesc aceasta petitie se claseaza si nu i se raspunde.
Ordonanta nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor
Art. 7. Petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecut datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si vor fi clasate potrivit prezentei ordonante. |
| | | M.I.C.I.
Numarul mesajelor : 541 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5320 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 15:14 | |
| Sper ca nu ai trecut ca petitia asta e din partea forumului!!! Raspunsul il vei primi tot asa scurt si nefavorabil!! Daca il vei primi!! |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 15:16 | |
| Ce ne place tuturor sa ne dam rotunzi, treaba tipic romaneasca. Toata lumea critica, nimic constructiv, toti va dati atotstiutori dar in realitate nu ajutati cu nimic la propunerile facute aici. De cand am facut eu propunerea de petitie cativa useri s-au bagat in seama complet aiurea fara nici o idee fara nici un continut concret in mesajele lor. Doar hai sa dam o replica ca sa ne aflam in treaba in lipsa de alte activitati. |
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6566 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 18:32 | |
| Petiţia este completă pe forum, am scris-o şi trimis-o pe site-ul CFR Călători în mod personal specificându-mi întregul nume. |
| | | dexter23
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5135 Data de inscriere : 06/12/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 21:01 | |
| - Caravelle_Zg a scris:
- Sunt curios ce răspuns voi primi.
Daca ti se va raspunde, o sa ti se aduca aminte de "procentul de fidelitate" acordat la calatoria cu mai multe trenuri si eventual, o sa iti fie expuse avantajele noului mers de tren (revenirea la timpii de parcurs de acum 10 ani, etc.). |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Joi 15 Dec 2011, 21:37 | |
| ....
LE: O să mai postez ceva când o să apară cum scriu eu, nu cu tot felul de înlocuiri aiurea! _________________ :TTT:
|
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5276 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Vin 16 Dec 2011, 09:30 | |
| am scris si eu o petitie, and it goes like this:
Textul petitiei: buna ziua!
vreau sa va spun ca noul mers al trenurilor mi se pare o imbecilitate. eu fac naveta intre costesti si golesti (jud. arges) mi se pare inadmisibil sa nu am posibilitatea sa fac naveta la niste ore rezonabile cu un tren regio. abonamentul pe IR este enorm, aproape 200 ron. nu face nimeni naveta din costesti in pitesti cu IR (m-am interesat la casa de bilete) exista un regio la 5.40, dar e prea devreme....ar trebui sa ma trezesc la 5. la intoarcere e si mai rau.....nu exista un regio de la golesti care sa prinda trenul ce pleaca din pitesti spre costesti la ora 16. ce sa mai discutam, mersul e facut pe placul transportatorilor auto care prospera pe ruta asta. si biletul e foarte scump, intre pitesti si costesti este 4.4 ron in timp ce la auto este 3 ron......si sunt autobuze din juma in juma de ora. cu trenul mai circula decat cei cu autorizatii (gratis) care nu va aduc nici un venit sau cei cu reduceri (ocazional) si se mai merge cu nasul. se merge cu nasul la greu pe IR, mai ales intre pitesti si costesti.....lucru perfect justificat tinand cont ca pretul este de 12,5 ron, imens! la ora actuala nici nu mi-am mai luat abonament, am trecut pe auto, mai ales ca vin si sarbatorile. macar de ar fi abonamentul sa cumperi 30 calatorii dus intors....ca si cum ai cumpara en-gros si sa-l folosesti strict pe zile. inca odata, mersul cred ca e facut pe placul transportatorilor auto care probabil ca au si cotizat serios la treaba asta, va "felicit!"
sper sa primesc un raspuns, chiar la telefon.
dan richard
asta le-am scris...sa vedem ce-mi raspund. o sa le scriu pana ma vor durea degetele. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18754 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24332 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Vin 16 Dec 2011, 09:47 | |
| Oricum stiu ca e complicat de realizat dar eu as propune ca toate trenurile IR care pleaca din Targoviste Pitesti Slobozia Ploiesti spre Bucuresti sa fie RE mers de accelerat si tarife de regio!! |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5276 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Vin 16 Dec 2011, 17:53 | |
| nu te lipesti frate de nici o reducere reala fiindca trenurile trebuie sa fie goale ca sa circule angajatii cfr cu ele. cfr-ul e o breasca asa cum sunt si minerii, o breasla cu o puternica solidaritate. as vrea sa vad si eu ce ar simti un angajat cfr cand ar plati 200 ron pe abonament, cred ca ar prefera sa faca naveta cu bicicleta, nu cu IR asa cum fac acum. adevarul este ca sunt si obositi dupa ce lucreaza 30 minute pe zi.... nu mai spun ca sefii circula cu clasa I, am observat pe IR ca la clasa I merg doar cei cu autorizatii. saracii, la clasa a 2-a ii doare fundul pe scaune. |
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII Mar 20 Dec 2011, 19:14 | |
| - Caravelle_Zg a scris:
- Eu am trimis deja una pe site-ul CFR Călători. Iată şi conţinutul:
"Buna ziua! Nu mi se pare corecta tarifarea fiecarui tren in parte de pe un bilet de calatorie cu mai multe trenuri. Este inadmisibil asa ceva. Va rog mult de tot sa reveniti la vechea varianta de tarifare si sa reintroduceti suplimentele pentru trenuri IR si IC! Calatoria cu trenul va deveni un lux in Romania si va veti pierde si ultimii clienti pe care i-ati mai avut pana acum. Toate aceste majorari de tarife mascate sub denumirea noilor ranguri si noilor metode de tarifare vor duce compania CFR Calatori la faliment in urmatorii ani, cu toate subventiile pe care statul roman le mai acorda. O zi buna!"
Sunt curios ce răspuns voi primi. CFR Călători răspunde petenţilor în conformitate cu prevederile Legii 233/2002 şi ale Ordonanţei de Guvern nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, cu modificările şi completările ulterioare. Urmare mesajului dumneavoastră transmis la „SNTFC Călători SA” ne-am adresat serviciului de specialitate şi suntem în măsură să vă comunicăm că: Trecerea la noile ranguri de tren a fost impusa de legislatia europeana si s-a realizat in conformitate cu prevederile Ordinului ministrului transporturilor si infrastructurii nr. 153/2011, publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 200 din 22/03/2011. Prin Ordonanţa de urgenţă nr. 56/ 2011 pentru stabilirea principiilor de aplicare a tarifelor de deservire generală în transportul feroviar public de călători, publicată în Monitorul Oficial Partea I nr. 435 din 22/06/2011 s-au aprobat criteriile de tarifare în transportul feroviar. Noua variantă tarifară, în concordanţă cu noile ranguri de tren, se aplică de la data de 11.12.2011 respectiv de la intrarea în vigoare a noului mers de tren şi schimbarea rangurilor trenurilor de călători conform dispoziţiilor şi terminologiei utilizată pentru serviciile de transport feroviar de călători prevăzută în legislaţia europeană. Conform Art. 1 alin. (1) pct. d) din OUG 56/2011 “pentru călătoria cu mai multe trenuri tariful de transport va fi suma tarifelor de transport pentru fiecare tren în parte, operatorul de transport putând acorda reduceri din tariful trenurilor pentru fidelizarea călătorului, numai dacă toate trenurile îi aparţin”. În consecintă, urmare aplicării noilor criterii de tarifare, pentru călătoria cu trenuri succesive, la procurarea legitimaţiilor de călătorie cu preţ întreg şi a celor cu 50% reducere pentru copil, CFR Călători acordă „Reduceri de fidelitate”. Reducerile sunt de 10%, 15% si 20% dacă pentru călătoria între staţia de plecare şi cea de destinaţie se utilizează două, trei sau mai mult de trei trenuri succesive ale CFR Călători. Vă asigurăm că SNTFC “CFR Călători” SA este deschisă dialogului cu publicul călător. Cu stimă, SNTFC "CFR Călători" SA Biroul Relaţii cu Publicul |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
| |
| | | | DISCUTII SI PROPUNERI PETITII | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |