| Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
|
+80FeroFan97 alex.alexus.tm Vale AndreiStefan Tomi13leu lifetec baiazid Simply18 Spartan1948 tudor_vl maris.constantin membru exclus Katalin4653 92Dragos roseanu NicuS Adirmvl EuroNight Rarau membru inactiv Sergiu rmn bvio88 Teodor Vlad rizelgeorgel2004 Radu Tudor bostanescu gigel cristi CFR mureseanu_976 AlexD ionutz85 didinul pannonia express cont inactiv 060-EA078 The Legend alinx3330 marius_catalin84 Luna manuela Dr2005 srazvi alexmorph3us Alex Avram v43v63 iuli.hard tzifrea cont dezactivat . kristi kkk billy752-istu cristi ar mihaiuc traian Caravelle_Zg AndiCFR laur 133 cristyadaX frank81 redeme Nesebar bogdan srl DUAL IonutCFR2009 popovici Traveller MariusM ATM romaniaetc sorinucu Vitosa razvan - trenuri cardinal COSTACHE MIHAIL Adrian78 lovekomotive Costin.H decward stefan_br nokia2010 myster2008 84 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Lun 16 Ian 2012, 17:03 | |
| - iuli.hard a scris:
- razvan - trenuri a scris:
- Daca nu se va schimba modul de taxare trenul Iasi - Brasov - Craiova cu vagoane la Sibiu ar fii destul de aglomerat indiferent daca ar circula ziua sau noaptea.
Ar fii calatori cu bilete intre Iasi-Bacau si pana la Dragasani inclusiv, si intre Comanesti pana la Craiova.
Mai ales ca pe aceste rute nici autocare directe nu sunt decat cu schimbare in BRASOV ceea ce presupune un cost aproape ca la un tren IR.
Serios ? Comanesti e un oras mare si nu stiam eu ? Nu, dar de la Comanesti se urca pentru Braov mai multi decat de la Onesti unde trece drumul national Bacau - Brasov. |
|
| |
iuli.hard
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 30 Localizare : Onesti Reputatie : 5532 Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Lun 16 Ian 2012, 20:33 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- iuli.hard a scris:
- razvan - trenuri a scris:
- Daca nu se va schimba modul de taxare trenul Iasi - Brasov - Craiova cu vagoane la Sibiu ar fii destul de aglomerat indiferent daca ar circula ziua sau noaptea.
Ar fii calatori cu bilete intre Iasi-Bacau si pana la Dragasani inclusiv, si intre Comanesti pana la Craiova.
Mai ales ca pe aceste rute nici autocare directe nu sunt decat cu schimbare in BRASOV ceea ce presupune un cost aproape ca la un tren IR.
Serios ? Comanesti e un oras mare si nu stiam eu ? Nu, dar de la Comanesti se urca pentru Braov mai multi decat de la Onesti unde trece drumul national Bacau - Brasov. Din Adjud si Onesti majoritatea studentilor sunt la brasov/iasi si unii merg cu trenu' .. |
|
| |
manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5410 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Lun 16 Ian 2012, 20:37 | |
| timisoara nord-herculane bai-craiova-bucuresti -constanta craiova-valcea-sibiu-brasov-tusnad bai-bacau-iasi sau craiova-valcea-sibiu-brasov-predeal-busteni-sinaia-ploiesti vsi s-buzau-focsani-bacau-iasi
|
|
| |
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Lun 16 Ian 2012, 20:48 | |
| - manuela a scris:
- timisoara nord-herculane bai-craiova-bucuresti -constanta
craiova-valcea-sibiu-brasov-tusnad bai-bacau-iasi sau craiova-valcea-sibiu-brasov-predeal-busteni-sinaia-ploiesti vsi s-buzau-focsani-bacau-iasi
E foarte ocolita varianta Craiova-Sibiu-Brasov-Pl.Vest-Buzau-Focsani. Aia prin Tusnad e ok dar nu cu DESIRO. |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Lun 16 Ian 2012, 20:51 | |
| cum sa fie draga 15 ore cu desiro,nici poveste!!!pe putin 5 vagoane si un bar-bistro. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Lun 16 Ian 2012, 20:59 | |
| majoritatea studentilor din Moldova cum a zis si iuli.hard sunt la Iasi sau la Brasov foarte putini aleg Bacau, Galati sau alte orase toate rudele mele din moldova fac facultatea la Iasi si am rude la Tecuci, Adjud si Focsani.
Craiova-Brasov-Ploiesti-Iasi nu doar ca e mult dar ca IR nu ar avea succes absolut deloc !!
|
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Lun 16 Ian 2012, 21:22 | |
| prin anii 98 am circulat de la brasov la iasi cu acceleratul craiova-iasi via sibiu-brasov-predeal-busteni-sinaia-ploiesti-buzau-focsani-bacau (deviat cateva luni) sin chiar era plinut;avea 9 vagoane pe intreaga distanta. |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Lun 16 Ian 2012, 22:31 | |
| In atentia moderatorilor acestui forum . Propun un nou thread sub denumirea - Propuneri pentru desfiintarea unor trenuri la CFR . Banuiesc ca va avea tot atata succes ca si cel de fata ... |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Lun 16 Ian 2012, 22:58 | |
| - popovici a scris:
- In atentia moderatorilor acestui forum . Propun un nou thread sub denumirea - Propuneri pentru desfiintarea unor trenuri la CFR . Banuiesc ca va avea tot atata succes ca si cel de fata ...
Eu sunt de acord. |
|
| |
060-EA078
Numarul mesajelor : 326 Reputatie : 5655 Data de inscriere : 04/05/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 17 Ian 2012, 01:18 | |
| - manuela a scris:
- prin anii 98 am circulat de la brasov la iasi cu acceleratul craiova-iasi via sibiu-brasov-predeal-busteni-sinaia-ploiesti-buzau-focsani-bacau (deviat cateva luni) sin chiar era plinut;avea 9 vagoane pe intreaga distanta.
Acela era A 1922/1923 -1921/1924 cu urmatoarea ruta : Iasi (5:01) -Pascani-Roman-Bacau-Adjud-Comanesti-Ciceu-Sfintu Gheorghe-Brasov-Fagaras-Sibiu-Rm Valcea-Piatra Olt- Craiova (19:54) Perechea : Craiova (08:30)-Piatra Olt-Rm Valcea-Sibiu-Fagaras-Brasov-Sf Gheorghe-Ciceu-Adjud-Comanesti-Adjud-Bacau-Roman-Pascani-Iasi (23:13). In perioada 1994-1998 serviciul la trenul asta era asigurat cu : Locom dep Iasi pe relatia Iasi-Pascani, locom dep Adjud pe relatia Pascani-Adjud, locom dep Adjud pe relatia Adjud-Brasov, locom dep Sibiu pe relatia Brasov-Sibiu, locom Dep Piatra Olt pe relatia Sibiu-Craiova. Acelasi servici era si la retur. Eu am circulat ani la rand cu trenul asta, si mi s-a parut unul dintre cele mai de succes trenuri ale CFR. Prin 1998 a fost o perioada cand s-a suplimentat numarul de vagoane si a ajuns pe la 14. Ulterior a disparut subtil din mersul trenurilor invocandu-se diferite motive. S-a inlocuit cu o mizerie care se numeste legatura, nu stiu acum daca mai exista si aia. De obicei venea cu 9-10 vagoane, o perioada scurta a avut si vagon bar transformat dintr-un seria 47. Facea senzatie in Brasov cand il vedeam, deoarece de multe ori venea garat de dubla de DA-uri. De regula, "candidate" la acest tren erau celebrele (pe atunci) 1387, 734 sau 544. Ulterior s-a facut servici cu diesel de Brasov si electrica de Ciceu. Asta este unul dintre trenurile care ar trebui reintroduse de CFR, la fel ca si fostul accelerat 1732/1733 Galati-Cluj Napoca via Buzau-Brasov, celebrul "Transcarpati" ! |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 17 Ian 2012, 07:51 | |
| exact,ruta lui era cea spusa de tine;eu ziceam insa ca o perioada de timo a circulat deviat prin predeal-busteni-sinaia-pliesti v si s si avea tot atat succes.a avut de la 8 vagoane in primul an de circulatie pana la 14 vagoane asa cum ziceai si tu.a circulat si cu 2 grupe respectiv una de craiova si una de sibiu dar si prin sibiu efectiv toata garnitura,unde rebrusa. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 17 Ian 2012, 08:41 | |
| Am facut un circuit prin tara si am prins acest tren pe ruta Brasov-Ciceu-Adjud-Bacau, a fost foarte plin. Intrebarea acum e daca nu cumva atunci circula mai multa lume cu trenul? nu e sigur ca ar mai avea acelasi succes si acum. |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 17 Ian 2012, 09:37 | |
| eu am circulat cu el atat de la brasov si sibiu cat si de la craiova.era minunat,parcurgeai niste peisaje superbe pe valea oltului,zona tusnad bai si valea trotusului.era un tren super-curat. |
|
| |
060-EA078
Numarul mesajelor : 326 Reputatie : 5655 Data de inscriere : 04/05/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 17 Ian 2012, 11:17 | |
| Succes sau nu, ideea e ca CFR nu e in stare sa asigure tren direct intre o multime de orase importante, cu atat mai mult resedinta de judet. Nu exista tren direct nici pe Bv-Craiova, nici pe Craiova-Iasi, Brasov-Timisoara, etc, etc, etc... |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 17 Ian 2012, 11:46 | |
| Brasov - Timisoara este introdus vechiul accelerat. Daca nu ma insel s-a introdus iarasi Desiro Craiova - Brasov care detaseaza in Podu Olt grupa Craiova-Sibiu si ataseaza grupa de Sibiu -Brasov. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
| |
|
| |
| Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
|