|
| Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
|
+80FeroFan97 alex.alexus.tm Vale AndreiStefan Tomi13leu lifetec baiazid Simply18 Spartan1948 tudor_vl maris.constantin membru exclus Katalin4653 92Dragos roseanu NicuS Adirmvl EuroNight Rarau membru inactiv Sergiu rmn bvio88 Teodor Vlad rizelgeorgel2004 Radu Tudor bostanescu gigel cristi CFR mureseanu_976 AlexD ionutz85 didinul pannonia express cont inactiv 060-EA078 The Legend alinx3330 marius_catalin84 Luna manuela Dr2005 srazvi alexmorph3us Alex Avram v43v63 iuli.hard tzifrea cont dezactivat . kristi kkk billy752-istu cristi ar mihaiuc traian Caravelle_Zg AndiCFR laur 133 cristyadaX frank81 redeme Nesebar bogdan srl DUAL IonutCFR2009 popovici Traveller MariusM ATM romaniaetc sorinucu Vitosa razvan - trenuri cardinal COSTACHE MIHAIL Adrian78 lovekomotive Costin.H decward stefan_br nokia2010 myster2008 84 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ALEXCFR
Numarul mesajelor : 2204 Varsta : 29 Localizare : Rm.Sarat-Brasov Reputatie : 6756 Data de inscriere : 05/03/2013
| Subiect: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 05 Apr 2013, 14:24 | |
| IR 1949 TARGU MURES-DEDA-SICULENI-ONESTI-ADJUD-FOSCANI-RAMNICU SARAT-BUZAU-CERNAVODA-CONSTANTA-MANGALIA |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13275 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 05 Apr 2013, 14:26 | |
| Asta o crezi tu manuela ... Ca Timisoara/Iasi/Constanta sunt cele mai bune alegeri... Daca vor castiga acele orase,e pur si simplu ca cei din celalalte judete nu inteleg importanta in strategia de a avea o resedeinta de judet,care sa fie la jumatatea distantelor(acolo unde o permite),si dupa voturi o sa vedem daca iti iasa Iasiul resedinta .. In spetza cand votul intregului judet Neamt de exemplu va contracara votului judetului Iasi.. Timisoara e pur si simplu prea departe de noi .. Sa faci 6 ore de la TM la Simeria cu un Regio e ceva de vis ) .. inca un pic si-ajung la Constanta in timpul ala,cu masina.La noi intr-o eventuala configuratie cu CS ar fi probleme datorita muntilor.. De aia eu nic nu vreau sa fim alipiti Timisoarei..De aceea prefer o alipire cu Alba Sibiu si eventual Cluj.iar partea vestica sa ramana Arad-Bihor-Salaj-MM |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3332 Reputatie : 8734 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 05 Apr 2013, 14:59 | |
| probabil ca vor fi mai multe regiuni mai mici, daca e sa treaca de vreun referendum pana la Constanta nici nu poti sa mai ajungi, iti fura hotii din Medgidia si hainele |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6735 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 05 Apr 2013, 15:19 | |
| - DUAL a scris:
- baiazid a scris:
Eu cred ca va referiti la notiunea de ,,regiune'' si nu de ,,judet''. Regiune,Land,Judet,cum vrea muschiul tau,aceeasi marie ,alta palarie Nu prea...Atentie, se infiinteaza noile regiuni dar judetele raman ! Special am subliniat pentru a nu face vreo confuzie, judetul Hunedoara NU se desfiinteaza iar resedinta ramane aceeasi ! - cardinal a scris:
- mai este pana la regiuni, eu sunt impotriva proiectului, si sper ca n-o sa treaca la referenda
Proiectul este ,,sugerat'' de catre UE si are cica ca si target asimilarea mai usor a unei cantitati mari de fonduri europene. In spatele acestei treburi se ascunde masonic vorbind, pe termen lung, desfiintarea statului de drept Romania si infiintarea statului federal Uniunea Europeana compus doar din regiuni. Stiau ungurii ce stiau cand vorbeau de autonomie... Cat despre capitalele regiunilor, stati linistiti ca nu se aleg dupa criterii geografice ci economice, politice, culturale, asa este peste tot in Europa atunci cand vorbim de state federale si asa ar fii si normal.... |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8370 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Vin 05 Apr 2013, 19:26 | |
| - ALEXCFR a scris:
- IR 1949 TARGU MURES-DEDA-SICULENI-ONESTI-ADJUD-FOSCANI-RAMNICU SARAT-BUZAU-CERNAVODA-CONSTANTA-MANGALIA
Pe trenul asta am facut-o si eu i-am facut si orarul. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Sam 06 Apr 2013, 01:14 | |
| Propuneri trenuri Regio noi ale operatorului Regiotrans astfel :
Campulung/Curtea.de.Arges-Buc.Nord - sosire la 07:55 - 2 AM
08:30 Buc.Nord-Rosiori-Alexandria-Zimnicea ( cu motor pentru Turnu.Magurele )
Zimnicea/Turnu.Magurele-Buc.nord - sosire la 16:55 - 2 AM
Apoi sa plece ca R 14071 conform actualului mers de tren.
Cealalta pereche care vine de la Campulung si Curtea de ARges ca R 14070 sa plece spre Zimnicea si Turnu Magurele la 18:00. Returul a doua zi Zimnicea/Turnu.Magurele-Buc.Nord cu sosire in Buc.Nord pana in 09:00 iar la 09:30 cu alt numar sa plece spre Campulung si Curtea de Arges. |
| | | Hurricane V.I.P Member
Numarul mesajelor : 509 Localizare : Iasi Reputatie : 6258 Data de inscriere : 27/04/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Sam 06 Apr 2013, 12:58 | |
| - manuela a scris:
- Hurricane a scris:
- @all
In anul 1995 trenul acc 655/658 avea 5 vagoane ( B-B-A-B-B) pentru Hunedoara. Urmau cele 5 de Timisoara (B-B-A-B-B) si la urma cele de Botosani (B-B-A-B-B). Din Iasi plecau 10 vagoane, nu 15. La Veresti se atasa grupa de Botosani si asa avea 15 vagoane in total. Vagoanele erau din seria 19-57, 20-47 si 20-57 cu statiile de domiciliu Timisoara si Simeria. iti spun sigur ca intr-un an pleca cu 15 de la iasi;am avut personal loc in vag de clasa 1 de hunedoara si imi aduc aminte ca am strabatut tot peronul de la gara de nord pana am ajuns la al 13 lea vagon care era nr.3.se intampla in vara acelui an. Eu ti-am spus cum era in anul 1995. Nu "intr-un an". Stii ca aveai loc la vagonul 3 dar nu stii anul... Si cu vagoanele de Botosani trenul ajungea la 20 vagoane :shock: De la Iasi se trimiteau vagoanele care facusera RP la Pascani si care aveau statia de domociliu Simeria. Poate asa avea vagonul 15 vagoane la plecarea din Iasi. Vagonul nr 1 era cel de la locomotiva, grupa de HD era 1-5, cea de TM 6-10 si cea de BT 11-15. Chiar as vrea sa vad un livret din anul 1990-1994 sa vad ce compunere avea trenul. DanTM, nu ai ? In 1989 stiu ca erau 18 vagoane la trenul 655/658. Pe atunci doar 3 vagoane erau pe IS-HD si primul vagon de la locomotiva era 18! |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13275 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Sam 06 Apr 2013, 13:49 | |
| O mica problema .. Regiunile alea o sa preia mare parte din atributiile actualelor resedinte de judet.La noi in principal ar trebuii redus numarul de functionari si de proceduri .. Prea multi pentru 19 mil de locuitori. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3332 Reputatie : 8734 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Sam 06 Apr 2013, 21:42 | |
| un tren Galati Tulcea ar trebui |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
| |
| | | | Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |