| Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
|
+80FeroFan97 alex.alexus.tm Vale AndreiStefan Tomi13leu lifetec baiazid Simply18 Spartan1948 tudor_vl maris.constantin membru exclus Katalin4653 92Dragos roseanu NicuS Adirmvl EuroNight Rarau membru inactiv Sergiu rmn bvio88 Teodor Vlad rizelgeorgel2004 Radu Tudor bostanescu gigel cristi CFR mureseanu_976 AlexD ionutz85 didinul pannonia express cont inactiv 060-EA078 The Legend alinx3330 marius_catalin84 Luna manuela Dr2005 srazvi alexmorph3us Alex Avram v43v63 iuli.hard tzifrea cont dezactivat . kristi kkk billy752-istu cristi ar mihaiuc traian Caravelle_Zg AndiCFR laur 133 cristyadaX frank81 redeme Nesebar bogdan srl DUAL IonutCFR2009 popovici Traveller MariusM ATM romaniaetc sorinucu Vitosa razvan - trenuri cardinal COSTACHE MIHAIL Adrian78 lovekomotive Costin.H decward stefan_br nokia2010 myster2008 84 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5410 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 20 Dec 2011, 13:05 | |
| TIMISOARA NORD-BUCURESTI NORD- VIA HERCULANE-SEVERIN-CRAIOVA-SLATINA-PITESTI. TIMISOARA-CONSTANTA in locul lui SATU MARE-CONSTANTA care circula gol-golut. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 20 Dec 2011, 16:06 | |
| - manuela a scris:
- TIMISOARA NORD-BUCURESTI NORD- VIA HERCULANE-SEVERIN-CRAIOVA-SLATINA-PITESTI.
TIMISOARA-CONSTANTA in locul lui SATU MARE-CONSTANTA care circula gol-golut. Atunci să facem şi Galaţi - Iaşi - Vatra Dornei - Deda - Braşov - Ploieşti - Târgovişte - Piteşti - Slatina - Craiova - Reşiţa, ca să plimbăm vagoane aiurea, că şi aşa CFR e pe pierdere. Cu trenul ăla Constanţa - Satu mare nu merge nimeni de la un capăt la altul, dar e folosit pe porţiuni. Orice variantă de tren Bucureşti - Craiova (şi mai departe spre Tg. Jiu / Tm. / Reşiţa etc.) cu ocol prin Piteşti este, din start, sortită falimentului. Mai simplu ar fi să se asigure nişte trenuri Piteşti - Caracal / Craiova de la care să te poţi transborda în trenul de Timişoara. _________________ :TTT:
|
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 20 Dec 2011, 17:06 | |
| - Dr2005 a scris:
- manuela a scris:
TIMISOARA-CONSTANTA in locul lui SATU MARE-CONSTANTA care circula gol-golut. Atunci să facem şi Galaţi - Iaşi - Vatra Dornei - Deda - Braşov - Ploieşti - Târgovişte - Piteşti - Slatina - Craiova - Reşiţa, ca să plimbăm vagoane aiurea, că şi aşa CFR e pe pierdere.
Cu trenul ăla Constanţa - Satu mare nu merge nimeni de la un capăt la altul, dar e folosit pe porţiuni. Orice variantă de tren Bucureşti - Craiova (şi mai departe spre Tg. Jiu / Tm. / Reşiţa etc.) cu ocol prin Piteşti este, din start, sortită falimentului. Mai simplu ar fi să se asigure nişte trenuri Piteşti - Caracal / Craiova de la care să te poţi transborda în trenul de Timişoara. SI CUM IL DUCI TU DE LA VATRA DORNEI LA DEDA???? EU AM ZIS TRASEU CARE A EXISTAT PANA PRIN ANII 90-ACCELERAT SI PERSONAL(PRIN PITESTI) iar tm-cta ar fi mai util decat sm-cta. galati-iasi exista iasi-tg mures prin deda exista iasi-timisoara nord si de acolo pt resita exista sau iasi-buicuresti nord si de acolo pt resita sud exista nu ar fi rau reintroducerea lui iasi-craiova-mereu am sustinut ideea. eu nu am propus la oha ca tine. |
|
| |
iuli.hard
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 30 Localizare : Onesti Reputatie : 5532 Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 20 Dec 2011, 17:19 | |
| - manuela a scris:
TIMISOARA-CONSTANTA in locul lui SATU MARE-CONSTANTA care circula gol-golut. Satu M-Constanta are calatori , nu pe intreaga distanta dar are , nu mai exagerati cu tot felu de porcarii .... |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 20 Dec 2011, 17:47 | |
| - iuli.hard a scris:
- manuela a scris:
TIMISOARA-CONSTANTA in locul lui SATU MARE-CONSTANTA care circula gol-golut. Satu M-Constanta are calatori , nu pe intreaga distanta dar are , nu mai exagerati cu tot felu de porcarii ....
il vrei tu pt ca circula prin onesti ,de aia. puteau sa-l puna cluj -constanta,ce rost are satu mare??? in primul rand ar trebui asigurate legaturi directe intre orasele mari si foarte mari -peste 200 mii loc. |
|
| |
marius_catalin84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 579 Reputatie : 6193 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mar 20 Dec 2011, 19:55 | |
| - manuela a scris:
- iuli.hard a scris:
- manuela a scris:
TIMISOARA-CONSTANTA in locul lui SATU MARE-CONSTANTA care circula gol-golut. Satu M-Constanta are calatori , nu pe intreaga distanta dar are , nu mai exagerati cu tot felu de porcarii ....
il vrei tu pt ca circula prin onesti ,de aia. puteau sa-l puna cluj -constanta,ce rost are satu mare???
in primul rand ar trebui asigurate legaturi directe intre orasele mari si foarte mari -peste 200 mii loc. dar Cluj Napoca il are deja pe 1631\1632-Oradea-Bucuresti Nord-Constanta ce rost mai are inca unul permanent |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mier 21 Dec 2011, 14:19 | |
| CU ATAT MAI MULT CU CAT ESTE ORADEA-CLUJ-CONSTANTA,NU-SI MAI ARE ROSTUL UNUL SM-CONSTANTA NUMAID E DRAGUL DE A PLIMBA 3 VAGOANE GOALE.
|
|
| |
iuli.hard
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 30 Localizare : Onesti Reputatie : 5532 Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mier 21 Dec 2011, 14:53 | |
| Deja mi-ai stricat ziua ! sunt unii care viseaza numai porcarii , trenuri care sa lege 2 statii , 50 de vagoane la o garnitura , 20 de trenuri la diferenta de 1 minut si lista continua ! Daca chiar atata de dezamagit/a esti , de ce nu ai pus mana pe carte sa controlezi tu personal CFR-UL ! NU MAI VORBITI DEGEABA ( unii de pe aici respira degeaba ) Conceptia ta , trenuri care sa lege orase mai si foarte mari , exista si trenuri directe si trenuri CU legaturi gandite astfel incat sa lege mai multe orase ! |
|
| |
Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6157 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mier 21 Dec 2011, 15:05 | |
| eu propun urmatorul tronson: Bucuresti-Fetesti-Faurei-Galati-Barlad-Iasi-Dorohoi-Botosani-Suceava-Beclean-Cluj-Baia Mare-Satu Mare-Oradea-Arad-Timisoara-Caransebes-Craiova-Bucuresti :TTT: :TTT: :TTT: |
|
| |
iuli.hard
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mier 21 Dec 2011, 15:34 | |
| Despre asta vorbeam - macar unii inca au simtul umorului .. |
|
| |
manuela
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mier 21 Dec 2011, 15:49 | |
| - Costin.H a scris:
- eu propun urmatorul tronson:
Bucuresti-Fetesti-Faurei-Galati-Barlad-Iasi-Dorohoi-Botosani-Suceava-Beclean-Cluj-Baia Mare-Satu Mare-Oradea-Arad-Timisoara-Caransebes-Craiova-Bucuresti
:TTT: :TTT: :TTT: vezi ca ai pus la gramada orase foarte mari si importante cu orase de o insemnatate mai redusa :roll: bucuresti,galati,iasi,cluj,oaradea,arad,timisoara,craiova sunt o categorie aparte alaturi de brasov ,constanta ,ploiesti si braila. baia mare,satu mare,suceava,botosani sunt de aceeasi categorie iar fetesti,faurei,barlad,dorohoi,beclean,caransebes constituie o alta categorie. propune sa le lege pe categorii |
|
| |
Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6157 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mier 21 Dec 2011, 15:54 | |
| nu neaparat trebuie sa opreasca in toate orasele mentionate de mine! eu le-am trecut acolo ca repere (noduri feroviare) :joker: :afro: |
|
| |
marius_catalin84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 579 Reputatie : 6193 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mier 21 Dec 2011, 20:42 | |
| eu m-am referit la cu totul altceva cand am spus ca din Cluj Napoca exista acel IR 1631\1632; din cate imi amintesc un coleg a spus ca ar fi fost mai bine daca ar fi fost introdus inca un IR de la Cluj la Constanta in locul lui 1840\1841,dar eu nu sunt de acord cu acea propunere IR 1840\1841 trebuie sa circule,calatori sunt chiar daca nu pe intreaga distanta si in plus de asta in parcusul acestuia sunt destule orase destul de importante,asa ca comentariile ulterioare sunt de prisos |
|
| |
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mier 04 Ian 2012, 11:51 | |
| Propun ca in sezonul estival trenurile Regio de pe sectia Constanta-Mangalia sa plece din Constanta spre Mangalia cu 10-15 minute dupa sosirea oricarui tren de rang superior,ma refer la cele care sunt limitate pana la Constanta. |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. Mier 04 Ian 2012, 12:39 | |
| - Toader a scris:
- Propun ca in sezonul estival trenurile Regio de pe sectia Constanta-Mangalia sa plece din Constanta spre Mangalia cu 10-15 minute dupa sosirea oricarui tren de rang superior,ma refer la cele care sunt limitate pana la Constanta.
Pai dupa cum stii nu prea sunt regio intre Constanta si Mangalia daca vorbim de perioada sezonului iar limitate la Constanta iarasi nu prea... Toate trenurile care vin din tara se continua pana la Mangalia cu pauza de rigoare , numai ca de la vara vor fi pe aceasta bucata probabil RE cu pret de R... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
| |
|
| |
| Propuneri pentru înfiinţări de trenuri noi la C.F.R. | |
|