|
| Revista presei | |
|
+33bogdan.perejuc Re6/6 aris86 Costin.B TER200 Amiralul @ndrey sp59 bubu daniel_c razvan - trenuri MariusM AeroX alexmorph3us cardinal cristi CFR alinx3330 riciu bobi Peter Fodor ciprian71 marius664 ldh80 kristi kkk IonutCFR2009 dan tm Adirmvl TVlad Luna cfr500 Norbi Adrian78 Vitosa 37 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 21:40 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Alta frustrare, ti tii cu lupul din cate se vede, de ce sa fie bine Cand poate sa fie rau, tu la orice vrei răul.
Si da, când statul vrea sa construiască ceva de interes național pai nu are nimeni voie sa scoată un sunet, ca ii daramat casa, ca ii ia tot terenul NU conteaza, statul trebuie sa aibe prioritate in fata oricui când dorește să construiască ceva si in fond cine e cu gura mare acolo o neica nimeni care nu are ce face. Ţie ţi-ar plăcea să îţi construiască cineva o cale ferată pe deasupra casei? _________________ :TTT:
|
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 21:47 | |
| Fi serioas domnule, nu ai vazut ce e prin strainatate? la doi pasi de geamurile apartamentelor.
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 21:57 | |
| Iti place nu-ti place pentru dezvoltarea țării nu se opune nimeni. Punct! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 22:04 | |
| - dan tm a scris:
- Fi serioas domnule, nu ai vazut ce e prin strainatate? la doi pasi de geamurile apartamentelor.
Diferenţa e că la ăia s-au construit apartamentele după ce s-a făcut calea ferată. Pe când la noi... puneţi-vă în locul proprietarului de la Otopeni: te aşezi la casa ta, te faci sclavul unei bănci pe 30 de ani, vine copilul... şi după aia îţi trânteşte statul o cale ferată prin curte, cu tine acolo (!). Bonus, muncitorii îţi mai scapă gâteva bucăţi de beton care-ţi găuresc acoperişul casei şi îţi fac maşina parcată în curte aproape daună totală. Păi nu-ţi vine să îţi introdcui ambele picioare în dezvoltarea ţării? De aia nici nu s-a făcut cu fonduri europene proiectul, Comisia Europeană nu acceptă astfel de bătaie de joc faţă de proprietatea privată. Bine, fiind în România, ţară unde legile sunt opţionale, degeaba instanţa va decide în favoarea păgubitului. În cazul fericit va executa silit CFR-ul în vreo 20 ani. _________________ :TTT:
|
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 22:07 | |
| - Vitosa a scris:
- România este țara în care pe căile ferate electrificate se circulă cu locomotive diesel. România este țara care face astăzi o cale ferată simplă neelectrificată din București până la aeroport. Pentru a economisi un mizilic de 10% (banii de comision, de altfel), ne vom alege cu o cale ferată simplă, nefuncțională, în loc de una dublă, ca în orice altă capitală europeană. Lipsă de viziune. Lipsă de inteligență. Nepricepere.
Toate la un loc maestre...Sa nu uitam ca avem aceasta linie doar pt ca trebuia sa avem un campionat european si trebuia sa ajunga si oamenii aia cu ceva in oras...Chestia cu autobuzele ca la finala UEFA de acum ani, pica din start, acum e vorba de 4 meciuri cun un interes mai mare din partea media si al spectatorilor...Iar stimabilii nostri au ales solutia cea mai proasta si cea mai scumpa... - Dr2005 a scris:
- dan tm a scris:
- Fi serioas domnule, nu ai vazut ce e prin strainatate? la doi pasi de geamurile apartamentelor.
Diferenţa e că la ăia s-au construit apartamentele după ce s-a făcut calea ferată. . Nu-i chiar asa...Daca nu cunosti...In fiecare an metroul din NY se extinde cu kilometri buni, parte in subteran, parte aerian...Ghici pe unde este trasata linia aeriana...Si asta se cam intampla peste tot in SUA, si acolo cica-i o tara democratica...Aia cum primesc avizele...Iar metroul ala circula mult mai des decat va circula amaratul asta de Otopeni...Si este si mai zgomotos...Chestia e ca americanii tot prefera astefl de extinderi, pt ca in subteran sunt prea multe chestii de mutat si creste costul proiectului...Prin Japonia sau China parca trenul trece chiar printr-un bloc...Sa nu-mi spui c-au facut blocul dupa ... Revenind la linia noastra , printr-un context de imprejurari am ajuns s-o cunosc pe celebra propietara a casei respective...Nu vreau sa intru in detalii, dar voi folosi un cuvant destul de greu ca s-o caracterizez pe respectiva:femeia este complet nebuna...Si cu asta am zis tot...
Ultima editare efectuata de catre marius664 in Dum 13 Sept 2020, 22:21, editata de 1 ori |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 22:17 | |
| Doctore preferai sa fie facuta calea ferata clasic la sol?
Ce sclavul bancii daca iti permiti sa iti iei teren in zona Otopeni pe linga Tiriac? Ma gindesc ca e destul de scump acolo, nu e chiar ca la Salcia Teleorman. plus ca femeia aia nici nu are nu stiu ce valori pe acolo, inclusiv gardul e unul de lătezi de acoperis. Abia acuma spera ea sa se imbogateasca.Intelegi ca problema e exact invers?
Daca ar fi dupa tine nu s-ar face nimic in tara, imi dau seama dupa raspunsul dat la chestiunea amenajarii Jiului. Si asa linia sta ferata e facuta ca o linie de legatura la calea ferata a silozului din Ciulnita, acuma sa o mai demolam. Vai de capul nostru. Ar fi bine ca Ilfovul cu Giurgiu, Dimbovita sa fie alta tara.Cred ca cei din afara ei s-ar descurca mai bine.
Hai frate sa demolam tot, dar absolut tot ce s-a construit dupa 6 martie 1945 sa aducem tara la starea initiala si apoi sa incepeti voi sa o construiti dupa normele UE.DAr strict dupa normele UE.
Eu am crescut la tara si se lua curentul, nu era asfalt, faceam practica agricola toamna cu scoala, ne spargeam capetele la joaca, ne-am mai rupt miinile. Nu s-a mai scris in ziar despre asta, nu se mai certau parintii. Adica vreau sa iti spun ca eu, as rezista in conditiile din 6 martie 1945 pina o sa reusiti voi sa refaceti tara pe baze noi.Sigur nu voi trai pina va curge laptele si mierea, dar voi rezista.
|
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 22:26 | |
| Aia e o boschetarita care nu are ce face, o frustrată si plina de figuri, are casa sau terenul mostenit, nu are nici o rată de la banca, sunt figuri de 2 bani Cum au mulți care stau in zone de lux si vai doamne o deranjează. Asa speră ca se imbogateste ca ii da statul despăgubire saci de bani. O zdreanță. Cine se opune dezvoltării trebuie condamnat drastic fara drept de apel! |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 22:28 | |
| Sa inteleg ca ai cunoscut-o si tu??? ...Oricum nu i-a scapat nimeni nimic pe acopris, a fost doar un incident minor cu niste pietris care i-a zgariat un pic masina...Care era parcata in afara propietatii... |
| | | aris86
Numarul mesajelor : 315 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3450 Data de inscriere : 26/04/2016
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 22:30 | |
| Nu desființează nimeni lucrarea, este de interes național și în instanță va câștiga CFR. |
| | | aris86
Numarul mesajelor : 315 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3450 Data de inscriere : 26/04/2016
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 22:40 | |
| Părerea mea ca ministerul este de vina pentru starea jalnica în care se afla calea ferata. Las aici un filmuleț edificator. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3186471838054814&id=100000760862921 |
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 22:46 | |
| - marius664 a scris:
- Care era parcata in afara propietatii...
... pentru că constructorul săpase un şanţ adânc de vreo 2m pe lângă gardul proprietăţii pe care a uitat să-l mai şi astupe. Orice lucrare trebuie începută după ce terenul e obţinut. Aici s-a forţat nota, nu neapărat pentru UEFA, ci pentru anul electoral 2020. Dacă onor Guvernul nu amâna alegerile, acum nu era gata nimic, pentru că e ilegal să construieşti pe un teren încă ne-expropriat. _________________ :TTT:
|
| | | marius664
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 23:02 | |
| Dar s-au mai facut astfel de lucrari, asa ca nu stiu ce lege a fost incalcata...Bine s-a mai intamplat doar la sosele pana acum , nu si la cai ferate, insa nu vad tragedia ca s-a continuat lucrarea...Dupa parerea ta, ce trebuia facut??? Abandonata toata lucrarea si demolat tot din cauza unei nebune care ii e frica sa nu se trezeasca cu trenul in casa? Masina aia n-a fost parcata acolo din cauza santului, ci a fost pusa exact cu scopul de a demostra ea ce periculos este santierul si calea ferata...Ca a luat-o in freza, a luat-o meritat...Poate ca proiectul si traseul nu-i cel mai fericit ales, dar acum cand ai realizat 97% nu prea mai poti da inapoi...Si cum se face ca dintre toti cei afectati se gaseste intotdeuna doar unul mai cu mot...Asta face parte din caracteristica noastra ca natie... |
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 23:11 | |
| Cum e si cu autostrada 1 bucățică aia mică intre Deva si Lugoj ca nu au pe unde traversa furnicile autostrada sau mai stiu eu ce bălării, cum au găsit scuze acum cu Sibiu Pitești si tot asa.
De ce sa evoluăm când putem ramane prosti, ăștia suntem noi. |
| Subiect: Re: Revista presei Dum 13 Sept 2020, 23:46 | |
| - marius664 a scris:
- Dar s-au mai facut astfel de lucrari, asa ca nu stiu ce lege a fost incalcata...
Constituţia României, art. 44, alin. (3), asta e legea încălcată. _________________ :TTT:
|
| | | aris86
| Subiect: Re: Revista presei Lun 14 Sept 2020, 09:24 | |
| Românul, veșnic cârcotaș de serviciu, dacă nu se face, de ce nu se face, dacă se face, nu este bine, trebuie demolat că așa vrea o persoană și alții ii țin isonul. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |