Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+33
bogdan.perejuc
Re6/6
aris86
Costin.B
TER200
Amiralul
@ndrey
sp59
bubu
daniel_c
razvan - trenuri
MariusM
AeroX
alexmorph3us
cardinal
cristi CFR
alinx3330
riciu
bobi
Peter Fodor
ciprian71
marius664
ldh80
kristi kkk
IonutCFR2009
dan tm
Adirmvl
TVlad
Luna
cfr500
Norbi
Adrian78
Vitosa
37 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 49 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

Revista presei - Pagina 32 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeMier 05 Aug 2020, 18:16

Toate societatile de reparatii au fost cumparate pe doi bani de asa zisi milionari de carton..

https://www.g4media.ro/diicot-i-a-pus-sechestru-omului-de-afaceri-cristi-burci-patronul-adevarul-si-prima-tv-in-dosarul-romvag-caracal-burci-e-acuzat-de-un-prejudiciu-de-8-milioane-de-euro.html?fbclid=IwAR1JQgV9K-tsXUl_hmebWgXJIvVwJl0wgJfG0v7YdIbhsCRGPmEJp3SCYvw
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeMier 05 Aug 2020, 21:48

https://www.bizbrasov.ro/2020/08/04/garda-forestiera-brasov-a-confiscat-27-de-vagoane-de-lemn-din-cehia-care-nu-aveau-documentele-de-transport/
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeMier 05 Aug 2020, 22:34

Dr2005 a scris:
Nu am ce călătorii să fac... prin ţară merg cu maşina, că mă duc prin munţi pe unde nu e tren şi nu vine niciun naş să îmi zică să dau masca jos.
CO nu am mai avut din 15 iulie 2019 (cu excepţia a 2 zile înainte de Anul Nou).
Să înțeleg că pe anul acesta îl ai întreg, adică nicio zi luată? Vezi nu risca să intri în 2021 cu prea multe zile din 2020, cine știe, dacă te azvârle ăștia din minister, rămâi cu deș'tiu în gură? Rămâi că nu ai încotro bom
Acu fără caterincă, pierzi și zilele de CO neefectuate, pierzi și banii pe ele.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeMier 05 Aug 2020, 23:14

Fără nicio zi, abia am cereri aprobate pe zilele ,,moştenite" de anul trecut. Şi nu sunt singurul, mai sunt colegi cu zile neluate din 2018, probabil în decembrie îi vor trimite forţat în CO ca să nu piardă zilele.

Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 01:05

Dr2005 a scris:
Şi totul dintr-o prostie (căzătură cu bicicleta ÎN PARC când am vrut să scurtez drumul dintre 2 alei pe o potecă).
Si mai zic unii ca bicicleta nu e periculoasa si se mai mira de ce nu m-am urcat/nu intentionez sa ma urc pe bicicleta vreodata. Pare un mijloc de transport deosebit de periculos, da mai periculos si decat covid.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 10:13

Fugi ma de aici, sa nu zici ca nu stii sa mergi cu bicicleta?
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6666
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 10:24

Nici eu nu stiu sa merg cu bicicleta, dar nici nu m-a interesat vreodata... Pur si simplu, nu-mi place ideea, nu pentru ca ar fi periculos... Periculos e si sa mergi pe strada, asa cum am patit acum vreo doi ani, cand pe la blocul Scala din Bucuresti, mi-a picat niste tencuiala drept in fata...
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6767
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 11:09

Da, Luna, sa stii ca te asteapta o moarte iminenta daca te urci pe bicicleta.
Mai repede se sparge geamul in tren peste tine la Fetesti.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6914
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 13:58

Dr2005 a scris:
Fără nicio zi, abia am cereri aprobate pe zilele ,,moştenite" de anul trecut. Şi nu sunt singurul, mai sunt colegi cu zile neluate din 2018, probabil în decembrie îi vor trimite forţat în CO ca să nu piardă zilele.
Pai sigur te vor trimite fortat, ca astfel tre' sa ti le plateasca...Si cred ca prefera sa te tina acasa decat sa-ti dea bani...Iar daca esti asa indispensabil si fidel firmei care nu ti-a mai dat CO de 2 ani, poti lucra in acest CO benevol pt firma...Si asa poti sta linistit pe feisbuc si forum in timpul orelor de lucru Smile
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 15:33

dan tm a scris:
Da, nu stiu sa merg pe bicicleta. Si nu sunt singurul. Nu zic ca nu mi-ar placea sa stiu sa merg dar nu am curaj si nici spatiu de tinut bicicleta. Mai degraba rolele, dar tot e risc sa cad si sa ma fac si eu bucati ca DR2005 sau altii.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 16:00

Vaaai, sint siderat. Nu te temi sa iesi din casa?

poti lua o boala fara sa stii.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6914
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 17:16

Luna a scris:
dan tm a scris:
Da, nu stiu sa merg pe bicicleta. Si nu sunt singurul. Nu zic ca nu mi-ar placea sa stiu sa merg dar nu am curaj si nici spatiu de tinut bicicleta. Mai degraba rolele, dar tot e risc sa cad si sa ma fac si eu bucati ca DR2005 sau altii.
Nu-i o rusine ca nu stii sa mergi cu bicla, nu esti singurul, sunt unii care nu stiu sa inoate sau sa conduca o masina...Dar pana sa spui ca e un pericol mortal, e deplasat...Si cu trenul poti deraia pe un viaduct si la revedere...Ai totusi grija cand iesi din casa unde pui drobul de sare Smile...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 17:27

Odata cu aparitia dispozitivelor cu posibilitate de conectare internet adevarul a fost si va fi din ce in ce mai greu de ascuns. Daca anumite persoane au trait sau isi vor trai toata viata in minciuna si dezinformare pentru ca asa le dicteaza lipsa de constiinta, noi nu vom face asta niciodata.

Dragi prieteni feroviari si nu numai linia 925 Oravita-Anina care anul trecut era propusa pentru inchidere de catre CFR Calatori, traieste din nou in inima muntilor Aninei o glorie de mult apusa. Datorita dumneavoastra simpli calatori, celor care au initiat diverse actiuni cu petitii si strangeri de semnaturi, Romania Feroviara avand cel mai mic merit, ati reusit sa obtineti cumva o derogare si inca un an de activitate feroviara pe Semmeringul Banatean, cea mai veche linie de cale ferata de pe teritoriul actual al Romaniei.

Dupa cum vedeti si superbele imagini linia 925 traieste intens o noua viata de mult uitata. Daca este cazul din toamna vom incepe din nou sa ne luptam pentru linie daca mai apare cate un cetatean din minister care va spune ca nu e profitabila si o va propune din nou pentru inchidere.

Este pentru prima oara cand vedem un tren cu 4 vagoane pline pe linia 925 Oravita-Anina si credem ca nu trebuie sa ne oprim aici, imaginile din Gara Anina sunt o palma peste obrazul celor care sustineau inchiderea acestei linii feroviare turistice cu un potential fantastic, care poate ajuta enorm comunitatile din Oravita si Anina.

Sursa foto in Anina.
The gallery pizzerie.
https://www.facebook.com/izvernari777/
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 19:01

Cu o floare nu se face primăvară. Vagoanele alea au nevoie de revizii periodice, locomotiva consumă motorină, e nevoie de echipă completă pe ea, în tren trebuie partidă completă şi un agent la urma trenului... toate astea costă şi oricâte lopeţi de bani ar băga statul român în trenurile astea sub formă de compensaţie, e necesară şi implicarea autorităţilor locale. Nici în Oraviţa, nici în Anina nu ai ce altceva să faci, nu ai unde să te cazezi (parcă era câte o pensiune în fiecare din cele două ,,oraşe"), zonele adiacente liniei sunt împânzite de halde de steril lăsate în voia naturii.

Pentru comparaţie, uitaţi-vă la CFF Vişeu, cât succes are... dar ăia au restaurant şi bar la cap de secţie, acces din DN ca în palmă şi stau într-o zonă cu n'şpe pensiuni, cu drumuri asfaltate, nu mai zic că e relativ apropiat de obiective precum Cimitirul de la Săpânţa.

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 20:12

Problema este ca potential are linia dar nu e exploatat cum trebuie dar daca ajunge la privat crezi ca ala o sa mai ceara doar 10 lei pe bilet? O sa bage 30 de lei din start..
Eu am fost si mi-a placut dar un singur drum doar dus sau intors e destul de aia trebuie cautate alternative de ajuns la Anina si acolo ar trebui facute restaurante terase si o stationare de o ora sa poti manca ceva..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 32 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 32 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 49 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: