Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+33
bogdan.perejuc
Re6/6
aris86
Costin.B
TER200
Amiralul
@ndrey
sp59
bubu
daniel_c
razvan - trenuri
MariusM
AeroX
alexmorph3us
cardinal
cristi CFR
alinx3330
riciu
bobi
Peter Fodor
ciprian71
marius664
ldh80
kristi kkk
IonutCFR2009
dan tm
Adirmvl
TVlad
Luna
cfr500
Norbi
Adrian78
Vitosa
37 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

Revista presei - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 03:33

Cand ai fumuri, nebunie sau prostie in cap conteaza ca e pat de sus si nu jos. 😉

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 10:21

Luna a scris:
De cusete am citit, eu intrebam daca se mai face distantare la vaoganele normale cu scaune de clasa a 2 a, adica daca mai e un loc liber si unul ocupat, stie cineva?
Eu nu ştiu să mai fie, se vând toate locurile. Acum, nu ştiu dacă întâi se vând locurile pe sărite şi apoi se vând restul sau se vând la rând ca înainte de pandemie.

dan tm a scris:
Eu nu inteleg, care e problema daca patul e sus?
Să te văd pe tine cu o mână în ghips, de exemplu, cum te sui în patul de sus. Nu mai zic de un picior rupt. Sau de alte probleme medicale, de oameni bătrâni, bolnavi.

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 12:09

dan tm a scris:

Cand am fost la cuseata de 6 cu Metropol noi am avut paturile de sus iar alt cuplu paturile de jos au mai venit 2 fete aveau patul din mijloc au strambat din nas au vorbit cu nasul parca au dat 20 de euro si le-a dat alte paturi..
La 160km/h la franari si demaraje nu e cea mai frumoasa senzatie in paturile de sus
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 13:40

dan tm a scris:
Eu chiar prefer paturile de sus la hostel-uri. La vagonul de dormit nu merg, insa la cuseta cand merg adica rar tot sus vreau.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 15:13

Au început şi mie să îmi placă paturile de sus, că nu mă mai deranjează vecinii de cabină dacă se duc la budă noaptea. Dar cu oase fracturate e cam greu accesibil patul de sus.

IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6585
Reputatie : 12459
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 15:33

Luna a scris:

De cusete am citit, eu intrebam daca se mai face distantare la vaoganele normale cu scaune de clasa a 2 a, adica daca mai e un loc liber si unul ocupat, stie cineva?

Depinde de regionala. La Galati inca se mai dau locuri cu distantare. Daca esti in familie sau ceri doua bilete simultan se aloca doua locuri unul langa altul, in rest numai cu distantare. Pe regionala Iasi in schimb, se dau fara distantare, la rand, se dau si doua pe acelasi loc daca e nevoie, e criza de vagoane. Very Happy
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 15:50

Ne plangem ca nu avem vagoane dar se alica bani numai pentru carpeli gen 20-68 si 20-49-1xx

https://www.railjournal.com/fleet/mav-start-awards-coach-maintenance-contract/
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 20:36

Sunt foarte bune carpelile alea, sa le vedem in circulatie daca tot s-au modernizat trebuie folosite, sa se aloce bani de revizii.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 21:25

Dr2005 a scris:
Au început şi mie să îmi placă paturile de sus, că nu mă mai deranjează vecinii de cabină dacă se duc la budă noaptea. Dar cu oase fracturate e cam greu accesibil patul de sus.

Unde naiba te-ai dus cu fracturile alea ? ca ne-ai capiat de cind tot asta relatezi.
Ai fost la control undeva?

cum naiba nu ai primit loc jos ca la casa te intreaba unde vrei?

Sau iti spune mai avem la mijloc si sus.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 22:10

https://www.bizbrasov.ro/2020/08/03/protectie-sanitara-fara-masca-la-cfr-cate-8-persoane-intr-un-compartiment-si-peroane-pline-pe-ruta-brasov-valea-prahovei/

https://www.economica.net/linia-de-cale-ferata-gara-de-nord-aeroportul-otopeni-va-fi-data-in-folosin-a-in-octombrie_188267.html
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 23:14

dan tm a scris:
Unde naiba te-ai dus cu fracturile alea ? ca ne-ai capiat de cind tot asta relatezi.
Ai fost la control undeva?

cum naiba nu ai primit loc jos ca la casa te intreaba unde vrei?

Sau iti spune mai avem la mijloc si sus.
La Pardubice m-am dus, delegaţie, la VD. Bandaje nu mai aveam (coastele oricum nu se ghipsează), la orteză renunţasem de vreo 3 luni (am stat 2 luni cu ea, cu mâna stângă imobilizată) şi doctorii îmi dăduseră voie să lucrez, cu condiţia să nu fac efort prea mare pe partea aia (deci fără greutăţi în mână şi pe umăr). Nu puteam nici măcar să mă ţin de bară în autobuz cu mâna stângă, d'apoi să mă trag în patul de sus. Eu şi acum, la 2 ani de la fracturi stau cu grijă să nu mă lovesc pe partea aia, că dacă îmi mai rup clavicula odată, se va lăsa cu şuruburi. Şi totul dintr-o prostie (căzătură cu bicicleta ÎN PARC când am vrut să scurtez drumul dintre 2 alei pe o potecă).
M-am dus până în Centrală la conducere cu ordinul de deplasare, degeaba, ,,aşa e Regulamentul".

Acum pot să mă sui în patul de sus şi fără scară, dar nenorocitul ăsta de virus mi-a anulat multe deplasări (adică pe toate).

dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMier 05 Aug 2020, 08:41

Aaa, pai s-au razbunat pe tine cei de la CFR , poate te cunosteau.
Eu nu am patit asa nicodata.

Iar virusul cum ti-a anulat calatoriile? ca trenurile circula. poate doar ca faceti sedintele on line.

Dar o calatorie poti sa faci macar prin tara noastra.O sa te lovesti de vitezele mici, de intirzieri mari, de restrictii de canicula, de restrictii de copaci si apoi o sa pierzi legatura pentru 2-5 minute ca asa lasa programul Routes, raportat la capacitatea sectiei si statiei.

Poti sa mergi pe linia Piatra Olt-Caracal.Este o linie frumoasa, destul de dreapta care ar permite viteze mai bune. Sint doua statii care au fiecare doua linii pentru incrucisarea trenurilor. La 16.48 ai pe 9406 compus din Malaxa 900. poti scoate capul pe geam ca in adevaratele vremuri feroviare, trebuie insa sa fi atent la vegetatie, actioneaza ca o perdea forestierqa de parazapezi.

Mergi prin tara, iti pui masca si nu patesti nimic. Nu te speria de virus. Ori esti ceferist ori nu esti.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMier 05 Aug 2020, 08:52

Nu am ce călătorii să fac... prin ţară merg cu maşina, că mă duc prin munţi pe unde nu e tren şi nu vine niciun naş să îmi zică să dau masca jos.
CO nu am mai avut din 15 iulie 2019 (cu excepţia a 2 zile înainte de Anul Nou).

dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMier 05 Aug 2020, 09:32

Las-o incolo, de ce nu iti iei concediul?

Nu te mai plinge atita. Nu iti cere nimeni sa dai masca de pe fata, stai linistit.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitimeMier 05 Aug 2020, 10:13

În ultimul tren eram singurul cu mască din juma' de vagon, asta în condiţiile în care vagonul era climatizat.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei   Revista presei - Pagina 31 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 31 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: