|
| Revista presei | |
|
+33bogdan.perejuc Re6/6 aris86 Costin.B TER200 Amiralul @ndrey sp59 bubu daniel_c razvan - trenuri MariusM AeroX alexmorph3us cardinal cristi CFR alinx3330 riciu bobi Peter Fodor ciprian71 marius664 ldh80 kristi kkk IonutCFR2009 dan tm Adirmvl TVlad Luna cfr500 Norbi Adrian78 Vitosa 37 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Iun 2020, 18:25 | |
| - Adrian78 a scris:
- Cand vinzi fabrici la arabi ce poate sa iasa cu toate ca oferte de vanzare au fost
https://www.gds.ro/Bani-afaceri/2020-06-11/electroputere-a-ramas-cu-opt-angajati-dintre-care-jumatate-sunt-la-resurse-umane/ Într-o hotărâre AGA a Electroputere scrie că ,,Divizia MER va fi relocată": https://www.electroputere.ro/sites/default/files/eventdocs/2020/agoa-27042020/hotarareaaganr92vanzareterenuricraiova27aprilie2020.pdf Tot de pe site-ul lor: https://www.electroputere.ro/sites/default/files/pages/2020/current-reports/informare_referitoare_la_activitatea_societatii.pdf _________________ :TTT:
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Iun 2020, 23:27 | |
| Trafic feroviar oprit între Petroșani și Simeria! Un tren de marfă cu 22 de vagoane a deraiat în județul Hunedoara între stațiile Crivadia și Pui și traficul este total întrerupt. Mai multe trenuri de călători nu pot trece, iar pasagerii sunt acum transbordați între Crivadia și Pui. Potrivit Centrului Infotrafic, incidentul s-a produs joi, în jurul orei 17,35. Pentru că a doua linie este nefuncțională, din cauza furturilor de pe calea ferată, nu poate fi adusă o macara care să repună osia sărită de pe șine. Circulația feroviară este întreruptă pe secția de cale ferată 202, la kilometrul feroviar 55, între stațiile CF Baru Mare – Crivadia, județul Hunedoara, fiind afectate mai multe trenuri. Ioan Aonofriesei, șeful stației CFR Călători de la Petroșani, spune că trenul Simeria - Petroșani este oprit în stația Pui, de unde călătorii au fost trasbordați cu autobuze închiriate, în timp ce trenul 1823 București – Simeria a ajuns în Petroșani, după ce a dus călătorii până la stația Merișor, de unde au fost preluați de autobuze. Nu se știe cât va dura repunerea garniturii de marfă ce aparține unui operator privat pe șine, însă, la ora 0,40, prin acaest loc ar urma să treacă și trenul Arad – București. Nu este primul incident de acaest fel, iar pe acaest traseu de cale ferată sunt frecvente accidentele feroviar |
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Iun 2020, 09:00 | |
| CFR SA nu e in stare sa isi repare si intretina liniile trebuie sa le dea la firme de apartament cu angajați la negru..
https://clubferoviar.ro/munca-la-negru-in-gara-golesti/ |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8416 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Iun 2020, 10:29 | |
| Intrebarea e: ce calificare aveau acei oameni angajati la negru? Presupun ca niciuna din moment ce au acceptat sa lucreze la negru. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Iun 2020, 11:06 | |
| Dar cum ramine cu autorizarile si certificarile AFER? |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6767 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Iun 2020, 11:06 | |
| Cred ca e vorba de refactia liniei 5 din Golesti. Eu auzisem mai demult ca si la constructia noii gari Pitesti au mai fost angajati si cativa muncitori la negru. Adica nu e ceva nou.
https://www.stiridebistrita.ro/video-abuz-gara-pitesti-paznicii-agresivi-cu-redactorii-stiri-de-arges-carora-le-retin-ilegal-actele-totul-s-petrecut-toaleta-publica-ce-spun-autoritatile-si-ce-masuri-se-vor-lua
De paznici am mai tot spus. Gara Pitesti e supravegheata doar la misto. Cica munca la negru chiar si la firma de paza. Tipic. |
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Iun 2020, 11:15 | |
| Eu am auzit ca si ceva firma consacrata in lucrari plateste la gri adica minimul si in mana pana la 3000de lei.. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Iun 2020, 12:03 | |
| - AeroX a scris:
- Cred ca e vorba de refactia liniei 5 din Golesti.
Eu auzisem mai demult ca si la constructia noii gari Pitesti au mai fost angajati si cativa muncitori la negru. Adica nu e ceva nou.
https://www.stiridebistrita.ro/video-abuz-gara-pitesti-paznicii-agresivi-cu-redactorii-stiri-de-arges-carora-le-retin-ilegal-actele-totul-s-petrecut-toaleta-publica-ce-spun-autoritatile-si-ce-masuri-se-vor-lua
De paznici am mai tot spus. Gara Pitesti e supravegheata doar la misto. Cica munca la negru chiar si la firma de paza. Tipic. Aaaa, stai, maaaaa... Ei sint jmekeri, maaaa... Badigarzi la firma mare, vorba rapsodului. Se umfla in pene in fata unei femei. Genul ala de ghertoi care-si bate femeia ca e mai slaba, da' care intra in cabina, nu se pise la pisoar, sa nu vada altii cat de mica o are. Am tot zis ca intreb asta, da' am uitat. Pana la urma in gari avem si politie si firme de paza? deci platim de doua ori pentru acelasi serviciu? |
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Iun 2020, 12:21 | |
| Da si la Caransebes cica sunt vreo 30 la politia TF si prin aprilie au spart aia chioscurile de pe peron ca ei noaptea stau bine mersi.. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Iun 2020, 13:14 | |
| Politia nu pazeste.
societatile sint obligate sa aiba firme de paza prin legea 333/2003.
Articolul 52 Ministerul Afacerilor Interne asigură, prin structurile de specialitate, coordonarea, îndrumarea şi controlul activităţilor de pază şi protecţie pe teritoriul României.
Practic politia poate amenda daca nu ai firma de paza.
Astfel s-a deschis ,,o nisa " de afaceri pentru baietii destepti proaspat pensionati tocmai din politie precum si pentru cei din tabara cealalta . interlopii.
astia au firme de paza.
altii au cursuri de formare pentru angajatii firmelor de paza altii au firme de intocmire planuri de paza care trebuie avizate.
etc.
q.e.d.
|
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8303 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Sam 13 Iun 2020, 03:17 | |
| In provincie multi, in multe domenii lucreaza la negru sau gri, nu doar in Pitesti. Totul e cu 2 taisuri, per total insa nu prea e de dorit munca la negru la scara larga. |
| Subiect: Re: Revista presei Dum 14 Iun 2020, 14:29 | |
| |
| Subiect: Re: Revista presei Dum 14 Iun 2020, 18:05 | |
| https://clubferoviar.ro/iesirea-cfr-calatori-din-criza/ |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8416 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Revista presei Dum 14 Iun 2020, 18:33 | |
| Daca reportajul nu ar fi facut de ProTV, le-as da dreptate. Dar astia niciodata nu transmit stiri pozitive, se leaga de toate nimicurile, cauta noduri in papura, orice prezinta e tendentios. Ei au contribuit decisiv la mitocanizarea natiei, la promovarea si legitimizarea incompetentei, inculturii si imposturii iar acum depling ipocrit starea in care am ajuns.
Sint satul de ei si altii asemenea. Ei sint unul din motivele pentru care de multi ani nu mai am televizor. Toate posturile TV i-au copiat si din cauza asta am considerat ca nu se mai justifica sa dau niste bani pe televizor si abonament. In general o cheltuiala o faci pentru ceva ce iti aduce un beneficiu, nu o paguba. Iar emisiunile TV sint o mare paguba: iti irosesc timp pretios si iti pirjolesc creierul (nu il spala...). Nu numai ca ramii in urma altora dar aceste valuri de stiri negative taie orice pofta de a face ceva util tie sau celoralti. Ajungi, la limita, in pragul sinuciderii. Chiar daca rezisti, o faci cu pretul unui consum nervos important.
Acum am canalele mele favorite pe youtube si nu am regretat nici o clipa disparitia televizorului. Urmarindu-le invat lucruri utile intr-un ritm nemaiintilnit pina acum. Nu sint numai lucruri practice (mi-am amenajat singur apartamentul urmind sfaturi bune de pe youtube - canale americane, atentie, ale noastre sint irelevante) dar si chestiuni de cultura generala sau care te ajuta sa progresezi interior. |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Revista presei Lun 15 Iun 2020, 01:05 | |
| Vrei sa spui ca imaginile din reportajul ala sunt trucate? Exista peroane reabilitate, grupuri sanitare functionale sau AC functional in toate vagoanele? Poate comentariul este un pic rautacios, dar imaginile alea sunt reale... In rest ai perfecta dreptate cu ProTv si calitatea posturilor romanesti...Eu nu mai ma uit de mult la emisiunile de stiri romanesti , iar la posturile autohtone doar la filme...cand e ceva interesant de vazut...In rest Netflix...Si eu gandeam sa renunt la abonamentul tv, dar 30 de lei nu-i o avere, plus ca mai vine mama pe la mine si are niste seriale ... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |