|
| Revista presei | |
|
+4692Dragos cristi ar TVlad marius_catalin84 didinul bobi mtk DAS 2011 cfr500 NIKU24 bubu Costin.B Norbi cristi CFR c o r v i n riciu MariusM get. cardinal TER200 sp59 alliens Amiralul ldh80 aris86 alinx3330 AndreiCFRbv daniel_c ciprian71 ets2oltromânia raulberian kristi kkk Adirmvl Katalyn marius664 AeroX Cipri Andrei Neculai Vitosa IonutCFR2009 alexmorph3us Rarau dan tm Luna Nesebar Dr2005 Adrian78 50 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 15:46 | |
| Cică GFR încă nu a mișcat un pai ca să elibereze terasamentul sau ca să limiteze poluarea. Bă nene, ăștia se tratează cu autoritcalmin de nu-i deranjează chiar nimeni? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 15:48 | |
| Întâi trebuie să se termine măsurătorile la faţa locului. - Vitosa a scris:
- https://m.ziuaconstanta.ro/informatii/combaterea-criminalitatii-in-achizitiile-publice/ce-societate-se-ocupa-de-repararea-liniei-ferate-de-pe-ruta-medgidia-tulcea-ce-valoare-are-contractul-document-667702.html
Să înţeleg că nu o să se mai meargă cu 40 km/h între Babadag şi Tulcea Mărfuri? _________________ :TTT:
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 15:58 | |
| Acum văd că am postat în topicul greșit. Cer scuze și rog să fie mutat mesajul la Accidente feroviare.
Cât mai măsoară de sâmbătă dimineață, Doctore? Sau acum inventează ruleta și formulele matematice de care au nevoie?
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 16:00 | |
| - Adirmvl a scris:
- Cică GFR încă nu a mișcat un pai ca să elibereze terasamentul sau ca să limiteze poluarea. Bă nene, ăștia se tratează cu autoritcalmin de nu-i deranjează chiar nimeni?
GFR nu are nici o obligatie acuma poate doar sa aduca cisterne goale sa trambaleze biodiselul ala Cred ca vagoanele alea se v-or taia in rapa aia nu le mai scoate nimeni de acolo Adi la Banita unde au murit aia 3 muncitori 4-5 luni nu s-a miscat nimc pana a finalizat procuratura anvheta |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 16:32 | |
| - Adirmvl a scris:
- Acum văd că am postat în topicul greșit. Cer scuze și rog să fie mutat mesajul la Accidente feroviare.
Cât mai măsoară de sâmbătă dimineață, Doctore? Sau acum inventează ruleta și formulele matematice de care au nevoie?
Pilonii podului sunt afectați ! Situația e de durată. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 17:54 | |
| - marius664 a scris:
Cand o sa fii in campul muncii n-o sa mai gandesti asa.Sa pleci cu o zi mai devreme inseamna sa pierzi o zi de lucru, sau o zi de concediu, care tot de lucru este , ca e platita.Si sunt firme in care nu poti lua CO cu o zi mai devreme ca n-are cine sa te inlocuie sau ai ceva de terminat sau predat...Iar unele sejururi incep la o anumita data, nu poti ajunge cu o zi mai devreme ca n-ai cu ce , sau dormi prin aeroport ori holul hotelului...
Din contra, majoritatea celor din campul muncii ori merg cu masina ori cu o zi mai devreme. Trebuie sa fi inconstient ca sa mergi cu un tren ce ajunge in gara la vreo 3-4 ore inainte de decolare si sa risti sa pierzi un avion la care ai platit bilet pentru aceea vacanta poate si cu credit bancar si rate pe nu stiu cate luni/ani (cum fac multi din campul muncii). Si da, pierzi o zi de concediu, dar daca nu mergi din timp risti sa le pierzi pe toate si sa ramai si cu banii dati, ca avionul nu sta dupa tine ca vezi ca face trenul intarziere ca s-a intamplat nu stiu ce, pleaca bine-mersi si fara pasageri prezenti. Apropo, am discutat cu cei din gara, oameni ce merg de maxim 3 ori pe an cu trenul cu privire la asta, si au zis clar ca ar prefera sa scrie direct in mers cat va face, fara intarzieri. Scrie ca face 4 ore din Caracal la Craiova? Ok, stie la ce sa se astepte si urca in tren in cunostinta de cauza, isi face programul in asa fel incat sa nu piarda treburi importante la destinatie sau daca nu isi permite sa faca atat nu merge cu trenul, merge cu altceva si gata. Insa asa cu intarzierile simte cum isi bate joc cfr de ei si le doreste celor de la cfr multa mxxx ce se doreste si celor de la psd si ar merita sa li se aplice corectii zdravene pentru banii pierduti de calatori in urma intarzierilor. Li se promite conform mersului ca trenul va face un timp si cand-colo face mult mai mult, nefiind informati dinainte de situatie sa poata actiona in cunostinta de cauza. Edit: Vad ca esti din Alexandria, zi-mi tu mie sincer, ai avea curaj sa mergi in acceasi zi cu 9360+1922 la o treaba importanta care presupune prezenta la ora 7 in capitala? Sau la un avion care ar decola la ora 8:30-9:00 si la care ai dat peste 100 de euro/persoana pe bilet si banii sunt nerambursabili in caz de neprezentare, intregul concediu/treaba fiind compromisa daca pierzi avionul? |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 18:22 | |
| 9360 nu intarzie niciodata, iar 1922 de multe ori, asa ca-i valabila legatura :d.Si daca nu folosesc aceasta legatura cu ce alt tren pot ajunge la acea treaba importanta???.Oricum pe auto ajungi mult mai rapid in Bucuresti din Alexandria Si ti-am zis pana n-o sa fii in campul muncii nu poti vorbi.Poate eu pot sa-mi iau concediu cu o zi mai devreme, dar poate sotia are vreun patron care nu vrea sa-i dea sau chiar nu poate pleca decat in ziua decolarii avionului.In cazul asta plec eu cu copiii si bagajele mai devreme cu o zi urmand sa ne intalnim a doua zi in gara.Si daca intarzie las copii la bagaje sau obiecte gasite si plec singur in vacanta, nu ??? |
| | | Luna
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 18:36 | |
| Stiu ca 1922 intarzie des, ai avea incredere in el? Nu evita raspunsul. Ce ai face? Ai accepta ideea ca poate pleaca avionul fara tine? Eu mai bine nu as mai planifica deloc o calatorie care sa ma coste cateva salarii daca e riscul sa nu o pot face din cauza intarzierii trenului dar deaia sa raman cu banii dati. Aaa si apropo de unde sti ca nu am muncit/nu muncesc? Si ca nu imi pasa de bani? Si omul din articolul citat de mine, ai curaj sa il cauti si sa ii zici ca las ce daca a pierdut avionul, asta e se mai intampla, intarzierile nu sunt dese, ghinion, ce ii trebuia lui ajuns la timp?
Apropo, eu nu sar asa in sus in caz de intarzieri, insa sa nu te apuci sa zici prin gari cuiva care e in campul muncii ca las ca e bine sa intazie trenurile, nu are nimic, ce daca pierde bani, avion, vacante, nervi ca mai ajungi si luat la bataie ca zice ca iti bati joc de ei. Printre altele doamna de la informatii a fost grav jignita azi de cateva ori bune pentru intarzieri de la oameni din campul muncii, pentru care intarzierile care nu au fost anticipate inseamna pierderi de bani!
Edit: Intarziere=nerespectarea obligatiilor asumate. Timpi mari doar serviciu de slaba calitate. Care din astea le consideri mai grav?
Si ca tot ziceai de oameni in campul muncii, probabil esti in campul muncii, ia spune sincer ce procent din nr total de zile lucratoare intarzii la servici, acolo 30 de minute, dar in unele zile si 2-3-4-5 ore asa ca 1922/1921 la destinatie? Ce parere are angajatorul? Iti permiti sa faci la locul de munca cea ce face cfr-ul? |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 18:50 | |
| - Luna a scris:
- Stiu ca 1922 intarzie des, ai avea incredere in el? Nu evita raspunsul. Ce ai face? Ai accepta ideea ca poate pleaca avionul fara tine?
Imi planific astfel calatoria incat sa fiu la aeroport in timp util, fie cu trenul, microbuzul, taxiul, caruta ori trotineta.Insa se poate oricand intampla un incident neprevazut chiar la 5 km de aeroport si poti pierde avionul. Insa nu pot nici sa ajungi cu 24 de ore inainte ca nu toti sunt dusi cu capul sa doarma prin aeroport sau prin gari - Luna a scris:
- Apropo, eu nu sar asa in sus in caz de intarzieri, insa sa nu te apuci sa zici prin gari cuiva care e in campul muncii ca las ca e bine sa intazie trenurile, nu are nimic, ce daca pierde bani, avion, vacante, nervi ca mai ajungi si luat la bataie ca zice ca iti bati joc de ei.
Pai cine sare in sus ca intarzie trenurile?? Acum o saptamana avionul de la Firenze(Florenta) a avut ceva intarziere, crezi ca n-au fost oameni afectati???.Dar nu s-a facut atata tam-tam.Este o situatie de criza si trebuie acceptata, in alte tari se asigura transbordare auto, dar aici daca se facea acest lucru sareau iar unii in sus ca de ce sa fie dati jos de la cuseta sa se mute in alt tren in miezul noptii cand ei dormeau... PS N-am inteles ce legatura are fraza subliniata de mine cu postarile anterioare, dar oricum tu postezi doar ca sa postezi si este ultima data cand iti raspund pe aceasta tema.Astept sa mai cresti si sa mai calatoresti , cu trenul sau altceva, prin tara sau pe oriunde, si apoi vom sta la un pahar de vin sa schimbam impresii.Pana atunci astept totusi sa te mai maturizezi un pic |
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 19:44 | |
| https://m.digi24.ro/stiri/economie/consumatori/metrorex-a-decis-ce-trenuri-vor-deschide-traficul-la-metroul-din-drumul-taberei-978103?__grsc=cookieIsUndef0&__grts=51129903&__grua=9aac439d521303fb976b379ca55697eb&__grrn=1 |
| | | marius664
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 20:53 | |
| https://suceava-smartpress.ro/2018/08/14/redeschiderea-oficiala-a-caii-ferate-dornesti-putna-trenul-a-dus-spre-manastirea-putna-in-preziua-hramului-coroana-lui-stefan-cel-mare/
Parca asa a fost si acum un an tot prin nordul tarii.Aici sa reziste trenurile mai mult de 6 luni??? |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6763 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 21:06 | |
| Pentru cineva care nu merge nicaieri cu un scop mi se pare si normal sa gandeasca asa aberant ca Luna, avand tot timpul din lume pentru nimic special. Problema mai mare ar fi de ce-l tot rabda fiecare admin de pe forum, avand in vedere ca pe la fiecare topic posteaza atatea elucubratii. Cat despre linia de Putna, probabil va rezista ca l-au adus pe popa acolo. Cel putin pana la noul mers. |
| | | Luna
| Subiect: Re: Revista presei Mar 14 Aug 2018, 21:16 | |
| Ce tot aveti cu mine nu stiu. Naiba stie ce matematica sau gandire aveti voi, nu aveti timp de stat in gara sau tren o ora in plus dar aveti 7-10 ore in caz ca pierzi ultima legatura sau timpi de ordinul zilelor in caz ca pierzi avionul. Voi sunteti normali? Va intreb serios? Da, poate pentru cine nu merge cu un scop si eventual merge si gratis isi permite sa piarda legaturi, avioane si altele. Dar pentru cine are treaba la destinatie sigur nu.
Si repet pentru ultima oara: voi care va laudati ca munciti, va permiteti sa intarziati la servici fest? Accepta seful sa va ierte de penalizari la salariu sau dat afara pe motiv ca de unde era sa stiu ca e trafic pe drum, accident, polei sau mai stiu eu ce? Dar avionul asteapta pe toti calatorii de la 1921/1922 cand e intarziat? Naiba stie unde si cum lucrati voi, poate la stat acolo se accepta orice, dar eu unde am lucrat o perioada o singura data dupa vreo o luna jumate de munca am intarziat 25 de minute la servici si mi-am luat-o zdravan de tot de la sef (am platit si daune), dupaia de frica eram zilnic prezent cu minim 30 de minute mai devreme, nu care cumva sa intarzii fie si 2-3 minute. Ce ar fi iesit sa fi facut naveta cu trenul si sa nu imi iau marje serioase de timp nu stiu. |
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Revista presei Mier 15 Aug 2018, 10:38 | |
| Anul trecut se promiteau 100 automotoare noi, anul acesta 100 SH, oare vom rămâne doar cu promisiuni?? http://www.fstf.ro/?p=2165 |
| | | Luna
| Subiect: Re: Revista presei Mier 15 Aug 2018, 11:20 | |
| Eu sper macar reviziile/reparatiile atribuite acum cateva zile sa se faca. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum