|
| Revista presei | |
|
+4692Dragos cristi ar TVlad marius_catalin84 didinul bobi mtk DAS 2011 cfr500 NIKU24 bubu Costin.B Norbi cristi CFR c o r v i n riciu MariusM get. cardinal TER200 sp59 alliens Amiralul ldh80 aris86 alinx3330 AndreiCFRbv daniel_c ciprian71 ets2oltromânia raulberian kristi kkk Adirmvl Katalyn marius664 AeroX Cipri Andrei Neculai Vitosa IonutCFR2009 alexmorph3us Rarau dan tm Luna Nesebar Dr2005 Adrian78 50 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Oct 2018, 12:01 | |
| - Katalyn a scris:
- https://boardingpass.ro/wizz-air-aduce-modificari-politicii-de-bagaje-din-nou/
Ca deobicei comentari rautacioase, toata lumea cu acces la internet in ziua de azi e desteapta si experta. Preturile si noua politica a bagajelor mi se pare ok. A se citi: vor să mai ciupească nişte bani de la pasageri. O să ajungă mai ieftin TAROM-ul decât WizzAir. Probabil tu când zbori mergi doar cu mapa, pentru că până şi un ghiozdan de şcoală e mai mare de 40x30x20cm. Să ne mai mirăm atunci de multitudinea de autocare, dube şi rechini care fac curse spre Italia, Spania, Anglia, Germania etc.? - Citat :
- fara sa fim obligati sa aratam biletul cum se practica la cursele de Romania.
Până acum, la absolut toate avioanele pe rute non-Schengen cu care am mers mi s-au verificat actele la uşa avionului. Şi nu toate erau curse de România. În schimb, la Bruxelles - Varşovia, Zuerich - Roma sau Luxembourg - Muenchen nu mi-a cerut nimeni niciun act. Poate zborul tău era în interiorul Schengen. - sp59 a scris:
- https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/viaduct-la-un-pas-de-prabusire-solutia-cfr-trenurile-sa-circule-mai-incet-1011663
O, da, pericol de prăbuşire... numa' că nu se prăbuşeşte nimic. Dar dau bine titlurile astea, atrag vizitatori pe site-urile care le folosesc. - Adrian78 a scris:
- http://hunedoaralibera.ro/greva-transportatorilor-peste-16-000-de-autovehicule-comerciale-vor-intrerupe-activitatea-la-nivel-national-pe-o-perioada-nedeterminata/
Sunt supăraţi că nu mai e vechimea criteriul de bază la atribuire şi că nu li se mai prelungesc licenţele pe ochi frumoşi (cred că de 2 ori s-a făcut aşa până acum, Programul 2008-2011 a fost prelungit până în 2013, apoi până în 2014 şi tare îmi e că nici atunci nu s-au organizat licitaţii). _________________ :TTT:
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Oct 2018, 15:44 | |
| Lasa Dragos ca si la licitatiile astea pe traseele interjudetene se fac niste magarii cum e peste tot |
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Oct 2018, 22:02 | |
| Trenuri de marfa express
https://www.ferrovie.it/portale/articoli/7895 |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Oct 2018, 22:36 | |
| - Dr2005 a scris:
- A se citi: vor să mai ciupească nişte bani de la pasageri. O să ajungă mai ieftin TAROM-ul decât WizzAir. Probabil tu când zbori mergi doar cu mapa, pentru că până şi un ghiozdan de şcoală e mai mare de 40x30x20cm.
Normal ca vor sa ciupeasca niste franci in plus. Toti fac asta, in afara de Taromu' pe care il tot tii in brate. De-asta ei si Blue Air au tot plecat din Cluj spre Bucuresti si invers cu 150-170 de calatori/avion, iar Taromu' cu vreo 50 sau chiar cu 17 (saptesprezece). Sau din Bucuresti la Satu Mare cu 3 (trei) calatori. Da' Taromu' ii duce pe "demnitari" la preturi de cocaina cu bilete decontate de noi. Ca doar n-or sa mearga aia cu saracii, nu? Apoi, tu cu te muti cand mergi cu avionul? Nu mai stiu care erau dimensiunile pentru bagajul gratuit cand am mers acum 4-5 ani la Barcelona, dar nu erau prea diferite fata de astea. Si am stiut sa-mi fac bagajul (e drept, blugi lungi la sfarsit de iulie pe mine si hanoracul prins de brau) pentru o saptamana. In curand o sa merg la Bucuresti, dar cu BlueAir. Crezi ca nu imi ajunge un ghiozdan care sa se incadreze si in limitele Wizz-ului cu schimburi pentru patru zile, trusa de igiena, o carte, acumulator extern, hanorac si alte maruntisuri? |
| | | TER200
Numarul mesajelor : 412 Varsta : 45 Reputatie : 3654 Data de inscriere : 13/01/2016
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Oct 2018, 08:42 | |
| Ehhhh. Tributarii filozofiei etatiste nu vor intelege veci pooitica falimentara a Tarom. Dar na....Cand lucrezi la MT totul pare perfect la companiile ee stat. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Oct 2018, 09:39 | |
| - Adirmvl a scris:
- Normal ca vor sa ciupeasca niste franci in plus. Toti fac asta, in afara de Taromu' pe care il tot tii in brate. De-asta ei si Blue Air au tot plecat din Cluj spre Bucuresti si invers cu 150-170 de calatori/avion, iar Taromu' cu vreo 50 sau chiar cu 17 (saptesprezece). Sau din Bucuresti la Satu Mare cu 3 (trei) calatori. Da' Taromu' ii duce pe "demnitari" la preturi de cocaina cu bilete decontate de noi. Ca doar n-or sa mearga aia cu saracii, nu?
Păi fix de aia merge TAROM-ul pe minus, că ţine curse spre toate fundăturile (adică e un fel de CFR Călători prin aer). Există cursă Bucureşti - Sibiu, de exemplu. Şi nu cu vreun ATR42 amărât, ci cu Airbus. Asta în condiţiile în care din Bucureşti până la aeroport faci o oră, la aeroport trebuie să te prezinţi cu o oră înainte... 2 ore deja pierdute aiurea, mai pui juma' de oră zborul, 15 minute să ieşi din aeroportul din Sibiu şi vreo 20 minute până în oraş. Per total 3 ore şi 5 minute. Mai pui o oră şi mergi cu maşina, direct din A în B. Sau mergi chiar mai repede dacă ai girofar, de aia domn' preşedinte face naveta cu maşinile SPP-ului (care la 130 la oră îţi dau flashuri din spate să treci pe banda I între TIR-urile limitate la 90 ca să îi dea ei blană). În schimb, pe cursele internaţionale e tragedie... dacă vrei la Bruxelles uneori nu mai găseşti bilete nici cu o săptămână înainte. Dacă vrei la Berlin nu ai cum, aşa că RyanAir îşi permite să ceară nesimţitul preţ de 220 euro (fără bagaj, evident) dacă vrei să pleci dimineaţa din Bucureşti sau seara din Berlin. Dacă vrei la Praga ai cursa la prânz. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Oct 2018, 12:34 | |
| https://www.observatorulph.ro/exclusiv/101153-imaginea-zilei-autobuz-tce-ploiesti-rupt-in-drum |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14506 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Oct 2018, 21:36 | |
| http://m.ziare.com/economie/ministrul-sova-avem-23-000-de-angajati-ai-cfr-care-in-loc-sa-repare-calea-ferata-pazesc-macazurile-1533613 Să-i transmită cineva habarnistului ăsta ce are zilele numărate la minister că din suma aia de 23000 de angajați 3000 reprezintă pălmașii și restul TESA ce stă bine mersi iarna la căldură și vara la aer condiționat. Omulețul ăsta nu spune nimic despre bugetul MT, ce sume sunt alocate pentru investiții și întreținerea CF (fiind un forum al pasionaților feroviari asta ne interesează) și ce sume se duc în salarii dar și în primele șefilor ! Din punctul meu de vedere e o nulitate de om de la faza când a declarat public că de ce să construim șosele și autostrăzi că duc la creșterea salariilor și ne pleacă multinaționalele ! (am să caut pe net filmarea) Păi cu așa miniștrii ca el să tot evoluezi !
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Oct 2018, 21:56 | |
| Doctore, daca e cerere cum sa nu fie scumpe biletele? Si de ce sa nu ceara si privatul bani multi daca Tarom poate? Cu bune, cu rele, asta e economia de piata. Oricare de aici, pana si Luna ori ldh, am conduce punga asta de puroi mai bine decat cei din ultimii 30 de ani daca am putea face o echipa cum am vrea. Si prin asta cred ca am spus destul despre Tarom. Sau poate ca nu, avand in vedere ca se fura inclusiv din mancarea care ar trebui servita pasagerilor. |
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Oct 2018, 22:18 | |
| https://m.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/viaduct-la-un-pas-de-prabusire-solutia-cfr-trenurile-sa-circule-mai-incet-1011663 Bree nene Șova păi așa se rezolvă problemele? Investește nene, în linii și apoi în clădiri. Mai dă afară din ăia de prin birouri că și așa nu produc nimic decât pagubă la bugetul ministerului ! Și mai lăsați dracu comisioanele !
Ultima editare efectuata de catre Vitosa in Vin 12 Oct 2018, 22:48, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Revista presei Vin 12 Oct 2018, 22:41 | |
| - Vitosa a scris:
- http://m.ziare.com/economie/ministrul-sova-avem-23-000-de-angajati-ai-cfr-care-in-loc-sa-repare-calea-ferata-pazesc-macazurile-1533613
Să-i transmită cineva habarnistului ăsta ce are zilele numărate la minister că din suma aia de 23000 de angajați 3000 reprezintă pălmașii și restul TESA ce stă bine mersi iarna la căldură și vara la aer condiționat. Omulețul ăsta nu spune nimic despre bugetul MT, ce sume sunt alocate pentru investiții și întreținerea CF (fiind un forum al pasionaților feroviari asta ne interesează) și ce sume se duc în salarii dar și în primele șefilor ! Din punctul meu de vedere e o nulitate de om de la faza când a declarat public că de ce să construim șosele și autostrăzi că duc la creșterea salariilor și ne pleacă multinaționalele ! (am să caut pe net filmarea) Păi cu așa miniștrii ca el să tot evoluezi !
Cred ca trebuie rupta pisica in doua cu echipe de mentenanta care sa lucreze noaptea si sambata nu ca acuma bagam inchidere sau scoatere de sub tensiune dar jucam carti sau culegem macese..Aduse utilaje si decat sa bata bambilica 6 ore aiurea sa lucreze 3-4 cu utliaje sa se vada ceva dupa |
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Revista presei Sam 13 Oct 2018, 11:37 | |
| Pentru habarniștii forumului care dau din clanță că de ce nu se face nu se drege și de ce a ajuns calea ferată la nivelul la care e, să citească acest articol și să priceapă că buba e la nivel de administrativ https://www.jurnalistii.ro/un-pazitor-de-macazuri-il-pune-la-punct-pe-ministrul-sova-dupa-ce-acesta-i-a-jignit-pe-cei-23-000-de-ceferisti/ |
| | | ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4081 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Revista presei Sam 13 Oct 2018, 21:16 | |
| D-asta e nevoie de curățenie în gări https://www.libertatea.ro/ultima-ora/barbatul-care-ar-fi-comis-crima-din-gara-slatina-s-predat-2423608 |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 14 Oct 2018, 22:59 | |
| - Adirmvl a scris:
Oricare de aici, pana si Luna ori ldh, am conduce punga asta de puroi mai bine decat cei din ultimii 30 de ani daca am putea face o echipa cum am vrea. Si prin asta cred ca am spus destul despre Tarom. Sau poate ca nu, avand in vedere ca se fura inclusiv din mancarea care ar trebui servita pasagerilor. Crezi tu? Din pacate nici eu, nici tu, si nimeni nu am putea face prea mare lucru. Si nu din rea intentie, ci pentru ca nu ai cu cine, esti mancat daca ,,faci rau” unora taind beneficiile necuvenite si reducand drastic coruptia, risipa, etc. |
| | | Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6528 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Revista presei Lun 15 Oct 2018, 10:11 | |
| http://www.caon.ro/popa-pregateste-proiectul-semmeringului-banatean/2127643 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum