| 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni | |
|
+83TER200 florrinel Peter Fodor Alexandru cardinal ciprian71 Katalyn AeroX traian neluadi cristi ar Rarau cristy79 marius_catalin84 laurentzu marius664 CristyanC Davee91 deconectat user dezactivat... dan tm mielutu zburator Petre_IFTE Adisoft1991s Andrey_tm Simply18 gardianlinux boldalexandru MRBFCRB Săgeata albastră kristi kkk Jürgen Habermas catalinu' halmarius @ndrey Vitosa Balto IonutCFR2009 Criss Ciuc dexter23 cristi CFR DUAL redeme Dr2005 DAS 2011 manuela florin29sv bogdan srl cfr500 alliens Adirmvl Katalin4653 roseanu Sergiu rmn Ioan chatnoir401 Czirjak Arpad kasapis2007 billy752-istu iuli.hard Adrian78 ATM 060-EA078 92Dragos razvan - trenuri MariusM mishu88 cata TVlad ldh80 Marius Iulian danny96 calin941-2 Nesebar mihai_cfr_bacau Costin.H buldozer2 tudor_toma82 Gabry Gabriel Vlad mardaryroby cortexedge Ionutz 87 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
calin941-2
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 33 Localizare : Comanesti/Goioasa Reputatie : 5284 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Joi 29 Noi 2012, 00:43 | |
| - Karpaty a scris:
- Multumesc , credeam ca mai continua cu linie noua din Lunca de Sus spre Siculeni , o sa trec si eu pe 501 in Decembrie chiar pe 25 seara cu actualul 5211 , asa am in plan sper sa si reusesc .
Pacat ca e intuneric.Actualul 5211 un mers de r***t 21 de min stationare in Dofteana,doamne ce oameni mai fac si mersul asta! Nu aveau de ce sa continue cu linia ca din Lunca de Sus pana in Siculeni nu e nicio restrictie tot traseul. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Joi 29 Noi 2012, 00:49 | |
| De la noul mers actualul 5211 e impartit in 3 , Ploiesti-Buzau ; Buzau-Marasesti si Marasesti-M.Ciuc . Parca mai era o restrictie de 30 la iesirea din Targu Ocna spre Adjud si se lucra la ea , au ridicat viteza acolo ? |
|
| |
calin941-2
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 33 Localizare : Comanesti/Goioasa Reputatie : 5284 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Joi 29 Noi 2012, 00:52 | |
| - Karpaty a scris:
- De la noul mers actualul 5211 e impartit in 3 , Ploiesti-Buzau ; Buzau-Marasesti si Marasesti-M.Ciuc . Parca mai era o restrictie de 30 la iesirea din Targu Ocna spre Adjud si se lucra la ea , au ridicat viteza acolo ?
Nu,restrictiile de la poduri au ramas la fel toate nu s-a imbunatatit decat portiunea Onesti-Tg.Ocna care era cativa km cu RV 45 km/h,dar la fel anul trecut. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Vin 25 Ian 2013, 11:50 | |
| 501 va fi prima linie care traverseaza Carpatii fara a avea trenuri IR , pe 501 vor ramane doar trenuri Regio ! |
|
| |
Ioan
Numarul mesajelor : 45 Localizare : Tg. Mures Reputatie : 5493 Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Vin 25 Ian 2013, 14:04 | |
| - Karpaty a scris:
- 501 va fi prima linie care traverseaza Carpatii fara a avea trenuri IR , pe 501 vor ramane doar trenuri Regio !
Ai dreptate! De la mijlocul lui februarie nu vor mai circula IR 1870-1, 1871-2, 1751-2, 1750-1. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13108 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Vin 25 Ian 2013, 15:25 | |
| - Karpaty a scris:
- 501 va fi prima linie care traverseaza Carpatii fara a avea trenuri IR , pe 501 vor ramane doar trenuri Regio !
Pacat... Dar la fel ar trebui sa se intample si cu Valea Oltului. IR-urile dintre Valcea si Sibiu/Podu Olt ar trebui retrogradate la rang de RE, pentru ca circula cu o mana de oameni in ele in zona aia. |
|
| |
alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5435 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Sam 26 Ian 2013, 09:09 | |
| - Ioan a scris:
- Karpaty a scris:
Ai dreptate! De la mijlocul lui februarie nu vor mai circula IR 1870-1, 1871-2, 1751-2, 1750-1.
care este motivul? |
|
| |
cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7376 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Sam 26 Ian 2013, 13:42 | |
| - alliens a scris:
- Ioan a scris:
- Karpaty a scris:
Ai dreptate! De la mijlocul lui februarie nu vor mai circula IR 1870-1, 1871-2, 1751-2, 1750-1.
care este motivul? Sa fim seriosi. Trebuie sa faci ocolul ca sa mergi de la Suceava la Brasov. Ajungi in Adjud si pe urma mergi spre nord pana la Siculeni si pe urma din nou spre sud. Aceeasi chestie si cu Suceava - Botosani. Lumea prefara autocarul ca sa mearga de la Suceava la Brasov, distanta mai mica si timp mai scurt. Reteaua feroviara din Romania nu corespunde secolului XXI. |
|
| |
bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6206 Data de inscriere : 16/11/2009
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Sam 26 Ian 2013, 14:51 | |
| - Karpaty a scris:
Nu am vazut nici un comunicat oficial, poate le deviaza. |
|
| |
chatnoir401
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 47 Localizare : BACAU Reputatie : 4532 Data de inscriere : 18/08/2012
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Sam 26 Ian 2013, 15:49 | |
| Pe unde sa le mai devieze? Si asa circulau numai cu 2 vagoane. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Sam 26 Ian 2013, 16:15 | |
| - bogdan srl a scris:
- Karpaty a scris:
Nu am vazut nici un comunicat oficial, poate le deviaza. Intra si tu pe infofer si cauta sau daca ai cont pe bilete on-line acolo cauti trenul si la restrictii se deschide calendarul cum era anul trecut si pe infofer in care apare ca din februarie pana la sfarsitul anului nu mai circula aceste trenuri . |
|
| |
florin29sv
Numarul mesajelor : 102 Reputatie : 4433 Data de inscriere : 28/01/2013
| Subiect: Păcat Mar 29 Ian 2013, 17:01 | |
| - Karpaty a scris:
- bogdan srl a scris:
- Karpaty a scris:
Nu am vazut nici un comunicat oficial, poate le deviaza. Intra si tu pe infofer si cauta sau daca ai cont pe bilete on-line acolo cauti trenul si la restrictii se deschide calendarul cum era anul trecut si pe infofer in care apare ca din februarie pana la sfarsitul anului nu mai circula aceste trenuri . Personal am călătorit recent cu trenul Suceava-Brasov de doua ori. Avea e drept două vagoane dar erau relativ pline. Eu zic că e păcat că s-a renunţat la el. Nu era foarte rentabil dar cred că tot din cauza strategiei proaste a CFR. Dacă era combinat cu Iasi-Brasov costurile erau ceva mai mici şi ar fi putut să continue. Ar fi şi de acum încolo poate o soluţie însă nu ştiu dacă o ia cineva de la CFR în calcul. Măcar să circule acest Suceava-Braşov ataşat la cel de Iaşi prin Ploieşti. Dacă Suceava-Braşov va rămâne anulat NIMENI din Suceava nu va mai merge cu trenul la Başov cu legături. Pe varianta auto e o firmă care face cursa Suceava Braşov cu o rablă de mini autocar vai de el care abia de târâie. Din păcate e cam singura alternativa cred. Nu mi se pare deloc în regulă că CFR nu a anunţat încă nimic oficial deşi trenul ar urma să fie anulat în câteva zile. Poate face cineva nişte poze cu ultimele zile în care circulă trenul Suceava - Braşov. |
|
| |
manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5415 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Vin 01 Feb 2013, 23:08 | |
| - florin29sv a scris:
- Karpaty a scris:
- bogdan srl a scris:
- Karpaty a scris:
Nu am vazut nici un comunicat oficial, poate le deviaza. Intra si tu pe infofer si cauta sau daca ai cont pe bilete on-line acolo cauti trenul si la restrictii se deschide calendarul cum era anul trecut si pe infofer in care apare ca din februarie pana la sfarsitul anului nu mai circula aceste trenuri . Personal am călătorit recent cu trenul Suceava-Brasov de doua ori. Avea e drept două vagoane dar erau relativ pline. Eu zic că e păcat că s-a renunţat la el. Nu era foarte rentabil dar cred că tot din cauza strategiei proaste a CFR. Dacă era combinat cu Iasi-Brasov costurile erau ceva mai mici şi ar fi putut să continue. Ar fi şi de acum încolo poate o soluţie însă nu ştiu dacă o ia cineva de la CFR în calcul. Măcar să circule acest Suceava-Braşov ataşat la cel de Iaşi prin Ploieşti. Dacă Suceava-Braşov va rămâne anulat NIMENI din Suceava nu va mai merge cu trenul la Başov cu legături. Pe varianta auto e o firmă care face cursa Suceava Braşov cu o rablă de mini autocar vai de el care abia de târâie. Din păcate e cam singura alternativa cred.
Nu mi se pare deloc în regulă că CFR nu a anunţat încă nimic oficial deşi trenul ar urma să fie anulat în câteva zile.
Poate face cineva nişte poze cu ultimele zile în care circulă trenul Suceava - Braşov. fara sa te superi pe mine iti reamintesc faptul ca demult am zis ca este ceva fortat in legaturile sucevei cu alte orase.s-a dovedit faptul ca ic este rentabil pe segmentul buc-iasi iar de la marasesti cele 2 vagoane de suceava sunt aproape goale.la fel si cu sv-brasov.vagaonele constanta-sv atasate la 1861 sunt goale spre deosebire de vag pentru iasi.nu uita ca suceava este un sfert ca iasul si ca atare importanta exagerata de care a beneficiat pe cfr nu prea se mai justificA in prezent. |
|
| |
ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6643 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Sam 02 Feb 2013, 03:53 | |
| Hm...daca intr-adevar IR-urile de Brasov zboara de pe 501, n-o sa le ia mult celor de la Regiotrans sa expedieze vreo prastie de motor pe trasa lasata goala de CFR. Cu care ocazie fac o legatura mai buna de mutare a masinilor de pe Dolhasca, Falticeni...Musteriii pentri IR, aia putini care sunt, totusi is invatati cu trenul Suceava -Brasov, care are totusi state vechi, si pentru un automotor sunt sigur ca s-ar gasi destui. Si dup-aia o sa ne jelim iar ca la privat se poate, da' la CFR nu.
|
|
| |
DAS 2011
Numarul mesajelor : 385 Reputatie : 5208 Data de inscriere : 18/09/2011
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni Sam 02 Feb 2013, 05:28 | |
| Si eu cred ca Regiotrans-ul va prelua trasa Suceava - Brasov, poate chiar cu o rama RIO se obtin timpi mai buni decat CFR Calatori si cu un pret de R, poate atrage clientii. Manuela - trenurile de Suceava nu sunt chiar asa de goale, ele deservesc si calatori din Bacau, Roman, Pascani. Si pe urma uitati-va la ce timpi de mers competitivi sunt pe Adjud - Suceava ( nu multe linii din RO au viteze comerciale de 75-80 km/h ), poate mai trebuie umblat la orarul trenurilor. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni | |
| |
|
| |
| 501 : Adjud - Comăneşti - Ghimeş - Siculeni | |
|