Aztazi,am facut o excursie la Miercurea Ciuc. In primul rand,sa-l vizitez pe prietenul meu,si in al doilea rand sa efectuez primul drum al meu,in care merg singur cu trenul. Alta sansa n-am avut,astfel am hotarat la P 4503 ,care pleaca de la noi la 6:48. Am sosit la gara mai devreme,aveam timp destul
. In statie era un marfar lung,care a plecat cu un sunet impecabil
Trenul a sosit cu cateva minute mai devreme,astfel aveam timp sa caut cel mai bun vagon . Am ales primul vagon,care era 20-54 049 . Eram singur in vagon,si in compartiment. Am pozat cateva,numai ca era frig,mai ales intre munti. Timpul a trecut repede,si am sosit la 8:20 in Miercurea Ciuc. Prietenul meu ( CrissCiuc ) venea cu personalul de la Marasesti,care sosea la 9:40. Cautam ceva "de lucru " ,dar aflasem ca 407-ul avea 100 minute intarziere . Asteptam.... si asteptam . Timpul trecuse lent,foarte lent
) .. Am hotarat sa plimb prin oras,ca sa treaca timpul mai rapid
( Ca Rapidul
) ) La 9: 28 ,auzeam in spatele meu un zgomot intens,si apropiat....sigur,ca EA-ul a fost...in compunere cu Criss Ciuc,un 20-59,si doua 26-16-uri. Cand am fost noi doi,timpul a zburat,(intre timp a mai sosit personalul de la Mures ) si Corona a sosit cam la 10, cu 369-ul.Am plimbat prin oras,si am intors la gara,in jurul orei 13. Am hotarat sa mergem si la Siculeni,cam o ora aveam acolo . Am cumparat bilete,si am urcat in 20-55-ul . La Siculeni n-am mai facut poze,ca am grabit,sa vad toata gara . Cu 4014 am intors,trenul avea in compunere pe vag. 21-47 , 11-47 si 20-59 (si normal : si pe mine
) . Am sosit acasa la timp,la 17:30. Era o zi buna
Si acum pozele :
Zoarea la gara :
Un drezinas
Trenul meu...cu o loco,care a fost mai demult la vopsitorie
Compartimentul 2x :
Singurel,singurel :
Plecareeee :
Daca tot puneti poze cu picori pe scaun,stati ca am si eu una
Valea Oltului :
Campia Ciucului
Sosire la Ciuc :