| IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia | |
|
+24bobi Luna marius664 alex.barac.5 Adrian78 cristi ar Jurnal Feroviar COSTACHE MIHAIL dan tm decward Amiralul laurentzu mielutu zburator Vitosa riciu AeroX ets2oltromânia Katalyn cardinal baiazid Dr2005 cristy79 Adirmvl Nesebar 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Vin 22 Iun 2018, 19:54 | |
| Valcenii au, cel putin in teorie, alternative mai comode: https://www.autogari.ro/curse?pid=581&did=207&zi=2018-07-06&pas=1-0-0-0-0 Spun in teorie pentru ca nu stiu ce masini vor presta pe cursele astea.
Eu pot pune pariu ca pe Sibiu - Piatra Olt si retur nu o sa aiba nevoie de mai mult de un etajat. Hai in cateva zile, poate se aduna ceva grup de elevi sau studenti. |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8303 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Vin 22 Iun 2018, 20:20 | |
| - AeroX a scris:
- Tariful IR confirmat anul acesta.
Nu știu de ce s-au mai obosit să-l mențină pe București - Sibiu. Va fi cam degeaba cu tot cu gratuitati si alte facilități de la stat. O sa aiba multe zile proaste mai ales daca anul asta e mai ploios. Mai mult nu ai ce sa comentezi. Posibil sa fie doar începutul. Se îngroașă bine obrazul la noua conducere CFR Calatori. Clar fara oferta trenul asta nu va avea prea mare sucees. Studentii nu prea vor merge cu el, iar restul calatorilor nu au motiv avand variante mai bune ziua. Acum sunt 3 variante: 1. Dupa un timp in care va circula fara prea multi calatori i se va introduce oferta de tarif regio. 2. Dupa un timp sa fie anulat din lipsa de calatori suficienti si eventual in locul lui sa fie introdus un nou tren de zi. 3. Intentionat a fost pus fara oferta ca nu prea au vagoane sa il deserveasca si astfel mai alunga din calatori ca sa fie necesare mai putine vagoane si/sau sa aiba motiv sa il anuleze: nu sunt calatori. |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6585 Reputatie : 12459 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Lun 25 Iun 2018, 22:52 | |
| - Luna a scris:
- AeroX a scris:
- Tariful IR confirmat anul acesta.
Nu știu de ce s-au mai obosit să-l mențină pe București - Sibiu. Va fi cam degeaba cu tot cu gratuitati si alte facilități de la stat. O sa aiba multe zile proaste mai ales daca anul asta e mai ploios. Mai mult nu ai ce sa comentezi. Posibil sa fie doar începutul. Se îngroașă bine obrazul la noua conducere CFR Calatori. Clar fara oferta trenul asta nu va avea prea mare sucees. Studentii nu prea vor merge cu el, iar restul calatorilor nu au motiv avand variante mai bune ziua. Acum sunt 3 variante: 1. Dupa un timp in care va circula fara prea multi calatori i se va introduce oferta de tarif regio. 2. Dupa un timp sa fie anulat din lipsa de calatori suficienti si eventual in locul lui sa fie introdus un nou tren de zi. 3. Intentionat a fost pus fara oferta ca nu prea au vagoane sa il deserveasca si astfel mai alunga din calatori ca sa fie necesare mai putine vagoane si/sau sa aiba motiv sa il anuleze: nu sunt calatori. Ce vorbesti? Sunt zile in care din Ramnicu Valcea si Pitesti are peste 50 % din locuri rezervate, iar din Bucuresti cam tot asa, desi capacitatea de locuri la clasa 2a este de 615 locuri. La clasa 1 este sold-out cu 7 zile avans. Au baietii bani sa plateasca diferente de clasa. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Mar 26 Iun 2018, 13:23 | |
| Ionuț, așa le place la unii să-și dea cu parerea ce n-am vazut! |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6767 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Mar 26 Iun 2018, 14:47 | |
| Probabil se referea la cei din capitala ca au variante mai bune de confort. Iar cu clasa 1 nu mi se pare. Pur si simplu in primele 3-4 zile n-are serviciul clasa 1 pe unul din sensuri. |
|
| |
bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4630 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Mar 26 Iun 2018, 15:45 | |
| Atata caz se face cu trenul asta, ca are etajate, ca nu are oferta regio, ceva de speriat!Si alte trenuri au circulat , cu ani in urma, in aceleasi conditii, si nu s-a facut atata tam-tam! Haideti sa fim obiectivi cu toate trenurile/rutele, nu pentru unii muma , iar pentru altii ciuma, pana la urma toata lumea plateste la fel. |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6767 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Mar 26 Iun 2018, 16:21 | |
| O sa fim obiectivi cand o sa ne iasa matematic comparatia inutila de care aduci tu aminte (km ruta, stationari, rebrusari, schimbari locomotive, durata in ore). Adica cand vei fi si tu obiectiv. Pe langa faptul ca Iasiul nu mai are etajate (desi n-ar strica sa primeasca macar supliment din moment ce zici ca nu te deranjeaza). Ca sa nu mai spun ca aveti totusi o cuseta la un tren de noapte. Ceea ce conteaza. La voi s-a reparat destul pe vremea unei conduceri CFR mult mai receptive si cu obraz mai subtire. Pe cand noua conducere a inceput sa strice fix de unde a luat nastere prima tentativa de a repara ceva in ofertele comerciale si a face profit cu un tren de lung parcurs (care a promovat mersul de IR la pret de R). Asa ca lasa obrazniciile si nu uita ca daca la tine e acum bine ar trebui sa iti vezi cuminte de patratica ta ca n-a pretins nimeni ca va e voua bine cu etajate si ar trebui sa aveti sezonierul la fel facut. Ai uitat in ultimii doi ani cum faceai scandal ca nu iti ajungea sezonierul la Mangalia? Acum ca e totul ok te-ai gandit sa arunci cu venin in tabara altora? Cu ce te deranjeaza pe tine mai exact? Oricum tu nu te folosesti de trenul de care se discuta aici. Trenul Tineretului a fost bine mentinut atatia ani din punct de vedere al tarifelor, ca de aia ii zicea "tineretului", acum se vrea intentionat slabirea performantei acestuia ca de la anul sa fie retras de tot sau limitat la Bucuresti fiindca de ce nu? Daca Iasiul avea si acum etajate chiar ziceam ca da, asa e ca tine, dar uite ca nu e, deci vezi-ti de frustrarile tale cu Suceava in continuare acolo in regiunea ta de nord est, nu te mai intinde mai mult decat ti-e plapuma. |
|
| |
bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4630 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Mar 26 Iun 2018, 16:44 | |
| Te rog sa nu fii obraznic!Nu-mi dictezi tu ce sa spun!Las-omai moale cu impertinenta!Nu am de ce sa fiu frustrat, pentru ca nu se pot compara mere cu pere!Mai degraba tu ai probe de frustrat! |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Mar 26 Iun 2018, 20:13 | |
| Bobi, pentru ca e una din cele mai bune idei ale CFR Calatori de dupa '89, de-asta se discuta atat despre trenul asta. Si pentru ca astia de acum se caca cu stropi pe ideea asta... Pardon de descrierea explicita. |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5871 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Mier 27 Iun 2018, 05:08 | |
| Oferta asta cu etajate 13 ore noaptea la pret IR dincolo de calculul cinic ca oricum vor veni pomanagiii sa umple cele 3-4 etajate cu care va circula este, pe langa o imensa bataie de joc fata de publicul platitor de bilete (tot mai putin pe zi ce trece) si o tentativa de a distruge acest tren care a adus incasari uriase la bugetul CFR Calatori.
De la anul probabil fie va disparea complet (doar nu crede cineva ca pana atunci vor face rost de vagoane), fie se va limita la Bucuresti - posibil sa fie limitat chiar de anul acesta.
Ce soarta trista a avut acest tren, de la cele 15 etajate din anii trecuti sa ajunga sa mai aiba 3-4 etajate (maxim 6 la unele week enduri si Sf Maria) umplute cu pomanagii. Si asa a mai fost distrus un tren iar lumea alungata din nou de la calea ferata. Declinul a inceput inca de anul trecut de la introducerea gratuitatii si era normal sa fie asa (totusi strangea calatori destui). Anul asta se desavarseste doar distrugerea sa. |
|
| |
TER200
Numarul mesajelor : 412 Varsta : 45 Reputatie : 3653 Data de inscriere : 13/01/2016
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Mier 27 Iun 2018, 07:50 | |
| Vezi ca altcineva e obraznic aici! AeroX are dreptate in ce spune! De asta e forum, ca sa se discute probleme! Si are dreptate si cu sezonierul de la Iasi. Nu ti-a spus nimeni nimic anii trecuti cand problematizai despre faptul ca ieseanul nu ajunge la Mangalia! Nu stiu cum sa zic, dar mai sunt si alte zone in tara asta, nu doar Iasul! - bobi a scris:
- Te rog sa nu fii obraznic!Nu-mi dictezi tu ce sa spun!Las-omai moale cu impertinenta!Nu am de ce sa fiu frustrat, pentru ca nu se pot compara mere cu pere!Mai degraba tu ai probe de frustrat!
|
|
| |
bobi
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Mier 27 Iun 2018, 09:34 | |
| - TER200 a scris:
- Vezi ca altcineva e obraznic aici! AeroX are dreptate in ce spune! De asta e forum, ca sa se discute probleme! Si are dreptate si cu sezonierul de la Iasi. Nu ti-a spus nimeni nimic anii trecuti cand problematizai despre faptul ca ieseanul nu ajunge la Mangalia! Nu stiu cum sa zic, dar mai sunt si alte zone in tara asta, nu doar Iasul!
- bobi a scris:
- Te rog sa nu fii obraznic!Nu-mi dictezi tu ce sa spun!Las-omai moale cu impertinenta!Nu am de ce sa fiu frustrat, pentru ca nu se pot compara mere cu pere!Mai degraba tu ai probe de frustrat!
Mai, sa fie!!!!Chiar nu zicea nimeni nimic??!!!Ma faci sa rad; oricum, nu am d egand sa intru in polemica cu unii dintre voi, mi-as pierde timpul inutil!Aaaa, inca ceva, nu stiam ca esti avocatul cuiva! Toate cele bune! |
|
| |
bobi
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Mier 27 Iun 2018, 09:40 | |
| - cristy79 a scris:
- Oferta asta cu etajate 13 ore noaptea la pret IR dincolo de calculul cinic ca oricum vor veni pomanagiii sa umple cele 3-4 etajate cu care va circula este, pe langa o imensa bataie de joc fata de publicul platitor de bilete (tot mai putin pe zi ce trece) si o tentativa de a distruge acest tren care a adus incasari uriase la bugetul CFR Calatori.
De la anul probabil fie va disparea complet (doar nu crede cineva ca pana atunci vor face rost de vagoane), fie se va limita la Bucuresti - posibil sa fie limitat chiar de anul acesta.
Ce soarta trista a avut acest tren, de la cele 15 etajate din anii trecuti sa ajunga sa mai aiba 3-4 etajate (maxim 6 la unele week enduri si Sf Maria) umplute cu pomanagii. Si asa a mai fost distrus un tren iar lumea alungata din nou de la calea ferata. Declinul a inceput inca de anul trecut de la introducerea gratuitatii si era normal sa fie asa (totusi strangea calatori destui). Anul asta se desavarseste doar distrugerea sa. Cristi draga, dupa cum stii, eu sunt foarte de acord ca acest tren sa aiba etajate si oferta de tarif regio! Altceva am vrut eu sa subliniez, si tu stii prea bine ce! Dar na, unora le place sa sara la beregata, fix ca la CFR! |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Vin 29 Iun 2018, 20:10 | |
| 2 etajate la plecare din Sibiu |
|
| |
ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4080 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Vin 29 Iun 2018, 20:24 | |
| Poate ma duc sa il filmez in Slatina |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia | |
| |
|
| |
| IR 1912/1914 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia | |
|