|
| IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia | |
|
+28sovidiu DB Robert COSTACHE MIHAIL M.I.C.I. allred 19jimmy84 dan tm riciu Norbi calatorprinromania doareu Teodor ldh.ro dandel cristy79 alex.barac.5 stefan_br decward mielutu zburator cardinal Vitosa Dr2005 Adirmvl razvan - trenuri Katalyn Andrey_tm 92Dragos Nesebar 32 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22392 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Sam Aug 22, 2015 10:53 pm | |
| - Adirmvl a scris:
Eu am mers de doua ori cu el spre Sibiu. Odata din Constanta si odata din Bucuresti, la Valcea. Erau mai multi calatori, dar tot nu e justificat al treilea vagon. Nici seara nu l-am vazut vreodata cu atat de multi calatori cat sa nu fie suficiente doua etajate intre Sibiu si Pitesti. Da tie iti convine sa stai inghesuit ca sardina in cutie sau sa stai lejer, frumos ca omul? De ce sa aibe doar 2 vagoane cand poate sa aibe 3 si este eprfect pentru toata lumea, stai mai comod totusi dupa ce ca e etajat vrei sa fie si ocupat 150%? Si eu am mers cu el la Sibiu si la etaj eram la fiecare 4 locuri cate 1-2-3 oameni dar nu era spatiu cu 4 locuri goale, coboarau multi dar si urcau, chiar asa cu noaptea in cap este folosit. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11192 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Dum Aug 23, 2015 8:38 am | |
| Vineri 21 august IR 1688 la intrare pe linia 1 in statia Constanta cu ceva minute timpuriu desi IRIS arata ca a ajuns regulat. P8214930 by Ali Karpeten, on Flickr IR 1688 Mangalia-Sibiu by Ali Karpeten, on Flickr P8214932 by Ali Karpeten, on Flickr upload pic free picture hosting P8214934 by Ali Karpeten, on Flickr P8214936 by Ali Karpeten, on Flickr 41-0137 by Ali Karpeten, on Flickr |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13102 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Dum Aug 23, 2015 4:43 pm | |
| Karpaty, in ultimile doua luni am facut 5 drumuri cu trenul, am cheltuit vreo 370 de lei pe bilete, iar durata medie a unei calatorii a fost aproape de 7 ore si jumatate, trei din drumuri intr-un compartiment de 20-49 (in care nu prea merg prizele), deci normal ca nu-mi convine sa merg inghesuit, dar vagonul ala in plus are 4 osii pentru care se plateste TUI si vreo 50 de tone pentru care GM-ul consuma motorina pentru vreo 285 de km. Iar intre Sibiu si Pitesti nu l-am vazut ocupat mai mult de jumatate ocupat, sa nu mai zic la plecare din Valcea. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11192 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Dum Aug 23, 2015 4:59 pm | |
| Daca ai 600 calatori pana la Pitesti, 450 pana la Slatina, dupa Piatra Olt mai ai 300 iar la plecare din Valcea 100 nu poti sa pui grupulete de cate un vagon pentru Slatina, Piatra Olt sau Rm.Valcea pierzi prea mult cu manevrele atat ca timp cat si ca bani. Sunt destule trenuri in tara asta care cara aer zi de zi si sunt tinute in circulatie nu va mai legati de acest sezonier ca oricum nu circula decat 3 luni, poate sunt zile cand are calatori de 2 etajate sau de 1 etajat asta nu inseamna ca in zilele alea trebuie musai sa scoti/adaugi un vagon. L-au lasat zilnic cu 3 etajate si au rezolvat problema, ramane sa vedem la anul ce va fi poate face IR Sibiu-Mangalia cu vagoane de IR si putine opriri dar tarife pe masura pe urma no sa fie bine ca e prea scump.
Eu sper sa-l bage Buc-CT-Mangalia din iunie, Pitesti-Buc-CT-Mangalia din iulie iar Sibiul sa circule fie pe Brasov fie pe Valea Oltului si M900 cu un alt orar sau eventual grupa la un tren pe Brasov sau atasata la 10802 in Caracal dar pe urma zapacesti iar calatori care au folosit acest tren ultimele 3 veri. De bine de rau acest tren cu incasarile care le face tine in viata si alte trenuri care merg pe minus. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22392 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Dum Aug 23, 2015 5:02 pm | |
| Asta iti era tie, ca are GM-ul consum mai mare ca are 1 vagon in plus. Sa fim seriosi, unde merg 2 vagoane se poate si al 3-lea sa stea lumea mai confortabil si iti spun clar ca Sibiu-Mangalia de pe la Piatra Olt-Slatina e cam plin, de asta in varf de sezon se baga si grupa de Pitesti ca aia ce urca din Pitesti nu mai au loc in alea 3 vagoane ce vin de la Sibiu. Am mers la Slatina si m-am intors cu el in Bucuresti, de abea am mai gasit un loc bunicel, toate locurile de cate 4 aveau cel putin 1 calator dar erau rare si altele toate 4 ocupate. Doar alea 3 de sus unde nu sunt geamuri ce erau libere, deci nu e chiar asa gol si stai calm ca nu faci avere din consumul GM ca merge cu 2 vagoane si nu cu 3. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6762 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Dum Aug 23, 2015 5:55 pm | |
| - Adirmvl a scris:
- Karpaty, in ultimile doua luni am facut 5 drumuri cu trenul, am cheltuit vreo 370 de lei pe bilete, iar durata medie a unei calatorii a fost aproape de 7 ore si jumatate, trei din drumuri intr-un compartiment de 20-49 (in care nu prea merg prizele), deci normal ca nu-mi convine sa merg inghesuit, dar vagonul ala in plus are 4 osii pentru care se plateste TUI si vreo 50 de tone pentru care GM-ul consuma motorina pentru vreo 285 de km. Iar intre Sibiu si Pitesti nu l-am vazut ocupat mai mult de jumatate ocupat, sa nu mai zic la plecare din Valcea.
Gradul de ocupare e mereu destul de decent. Scoate bani grei acest tren pe toata distanta, orice nemultumire (irelevanta pentru un calator de rand) ai avea. Probabil tu observi acest tren doar cum soseste/pleaca din Valcea (gradul de ocupare fiind mai mereu acelasi pe acolo, dar nu cel definitoriu), altfel nu-mi explic cum doar pentru tine n-are destui calatori. |
| | | bubu
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 53 Localizare : constanta Reputatie : 5810 Data de inscriere : 11/11/2009
| Subiect: Re: IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Dum Aug 23, 2015 6:56 pm | |
| De la anu poate-i pun si o cuseta!
|
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7996 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia Vin Sept 18, 2015 1:09 am | |
| O zic de la început: sunt PRO acest tren, din toate punctele de vedere ( deși nu sunt mare fan etajate...). Trenul ăsta, pentru tineri în general, este alegerea perfectă în sezon. Eu personal îl folosesc ori de câte ori este nevoie din mai multe motive: oră bună de sosire, mă simt în siguranță în el deși e tren de noapte și din cauza prețului ( 18 lei până la Mangalia, deci, despre ce vorbim...). Tot așa, l-am folosit și pe 9.09.2015 din București Nord până în Mangalia. Constanța Eforie Nord (1) Eforie Nord (2) Eforie Sud Mangalia (1) Mangalia (2) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia | |
| |
| | | | IR 1688/1687 Sibiu-Rm. Vâlcea-Slatina-Pitesti-Buc. Nord-Mangalia | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |