|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
|
+83lifetec ldh.ro Nicolae TonyCFR florin29sv johnsmoke impuls bobi NicuS cfr500 allred DPS LanceR AeroX marius664 DB Robert gvd Katalyn dexter23 spiderpc mielutu zburator enstendhal dan tm Amiralul TonyGFR bubu Nk11 IonutChircu snams Elful afrodita.popescu.7 gabrielle.niki IonutCFR2009 romaniaetc AlexD COSTACHE MIHAIL cristy79 CalinPiatraNeamt kuepall cristi_tgv Razvan Tudor Luna unguru22 Norbi kristi kkk Teodor cristi CFR @ndrey Balto alliens rich1974 halmarius adytm maris.constantin alex1987 Vitosa Katalin4653 Andrey_tm Sabik Adirmvl The Legend Spartan1948 George laur 133 cortexedge alex03bv alex.alexus.tm eu rizelgeorgel2004 manuela AndiCFR baiazid KQQ mureseanu_976 frank81 Jhonyla Dr2005 Rarau 92Dragos DUAL Nesebar Adrian78 Vlad 87 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Vin Sept 06, 2013 11:56 pm | |
| Azi au fost controale la peron la toate trenurile formate din Desiro. _________________ :TTT:
|
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam Sept 07, 2013 12:22 am | |
| Sper ca mesajul tau subliminal nu se incadreaza in topic! |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam Sept 07, 2013 9:17 am | |
| Au facut controale doar la Desiro pentru ca alea au doar 2 usi, deci cu 2/4 sau 6 inspectori au facut unul sau mai multe trenuri si cum cele cu Desiro sunt doar alea spre Titu din ora in ora e clar ca, cu 4 inspectori s-a facut treaba.
Pe Bucuresti-Ploiesti la Regio de mai bine de o luna nu am vazut decat o singura echipa, aceasi e mereu, doar ieri mai era unul din titulari, deci cu 3 inspectori se face treaba, pe 5006 la pirmul etajat jos la parter desi era toate locurile pline echipa de inspectori nu a taiat decat un singur bilet la tarif de casa, unui calator care s-a urcat in ultima secunda in tren la 11:10, vorbise cu nasul daca poate sa ia bilet din tren.
Ieri o tipa avea bilet la IR 10552 de la PL.Sud la Buc.Nord iar trenul avea 25 min intarziere, vorbise cu unul din nasi daca poate merge cu Regio 5006 pana la Basarab cu bilet de IR, si- s-a urcat nestiind ca poate ajunge cu noroc la 12:30 sau cu 5-10 minute mai tarziu, in schimb IR 10552 a plecat la 11:30 din PL.Sud deci la 12:10 a ajuns la Buc.Nord. Dupa ce am discutat cu tipa s-a dat jos si a luat 10552. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam Sept 07, 2013 3:54 pm | |
| - Dr2005 a scris:
- Azi au fost controale la peron la toate trenurile formate din Desiro.
Am vazut, insa ma intreb cum a trecut totusi acel individ. |
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5430 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 1:39 am | |
| - Teodor a scris:
- Intamplare de-a-dreptul ridicola astazi 06.09.2013 in IR 1521. ( Bucuresti Nord - Pausa h. ) Un calator mai " indraznet " s-a urcat din Bucuresti Nord si dorea sa calatoreasca pana la Rosiori Nord, fara bilet evident. Controlorul cand a venit, acesta a refuzat sa plateasca biletul, asa ca in statia Videle a fost chemat un politist T.F. Mai bine de 5 minute politaiul, cu controlorul si cu IDM-ul s-au chinuit sa-l dea jos pe acel nene', dar nu au reusit, acesta continuandu-si drumul linistit fara bilet pana la Rosiori Nord. In fine, acolo il astepta un echipaj de politie, dar din cate am vazut doar au avut un schimb de replici, nici nu cred ca i-au luat macar datele. Jalnic. In rest trenul a fost plin in jur de 75 %, inafara de el mai toti aveau bilete.
da, intr-adevar penibil...se vede cat de responsabili suntem....si daca compar cu o situatie aproape similara pe care am vazut-o in EC171, dupa intrarea in Ungaria, imi dau seama ca si vecinii sunt departe de noi....acolo, un calator nu avea biletul in regula si trebuia sa plateasca o diferenta de 24 de euro, pentru ca omul nu a vrut , in prima statie controlorul a chemat Politia, cand a vazut ca vin aia sa il dea jos din tren a scos imediat banu', fara sa mai comenteze ceva.... |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 11:11 am | |
| Pariu ca ala e printre aia care urla ca nimic nu merge in tara si ca Romania e de r***t? :roll: |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 11:25 am | |
| In mod normal trenurile IR nu ar trebui sa opreasca in Rosiori Nord si Videle. |
| | | Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8669 Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 11:48 am | |
| - dan tm a scris:
- In mod normal trenurile IR nu ar trebui sa opreasca in Rosiori Nord si Videle.
Ba da, trebuie sa opreasca fiindca ambele statii mentionate de tine sunt noduri feroviare. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 11:56 am | |
| - Norbi a scris:
- dan tm a scris:
- In mod normal trenurile IR nu ar trebui sa opreasca in Rosiori Nord si Videle.
Ba da, trebuie sa opreasca fiindca ambele statii mentionate de tine sunt noduri feroviare. Ba nu, pentru asta exista rangul RE, ca sa deserveasca si orase mai mici. Trenurile IR trebuiau sa mearga fara oprire intre Bucuresti si Craiova, mai ales ca IC nu mai exista. (pana de curand si IC-ul oprea aiurea intre astea doua orase) Vrei cu IR-ul si esti din nod ? Iei RE pana la Craiova si schimbi acolo, mananci ceva si in 15'-30' ai IR mai departe pana la Timisoara. |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 12:03 pm | |
| Da, Norbi, dar conteaza si ce legaturi ai in nodul ala feroviar. Ca in cazul in care vreau sa merg de la Craiova la Alexandria, dar din Rosiori pleaca un tren la Alexandria la 2-3 ore dupa ce soseste IR-ul nu prea mai conteaza ca Rosiori e nod, ca nu sta nimeni sa astepte legatura aia, mai ales cand ai autobuz la jumatate de ora din Rosiori la Alexandria. |
| | | unguru22 User Dezactivat
Numarul mesajelor : 36 Reputatie : 4144 Data de inscriere : 01/09/2013
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 12:19 pm | |
| scuze de off topic rosiori mi se pare ca e municipiu |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 12:28 pm | |
| O fi nod, dar eu eram in tren, soseste trenul ala de la Pantelimonul Rosu (atunci circulau) apare unu cu o sacosa ,maare de rafie, o tirie dupa el, transpirat, isi deschide camasa peste burta si se intinde pe scaune in fata mea,, uffff am crezut ca nu-l mai prind" vine nasul ii da dreptul si coboara bine mersi la Rosiori Nord.
Eu ramin ca prostul in tirg cu bilet de accelerat in buzunar. Si acuma stam si analizam de ce s-a scos trenul de Timisoara de ora 12.45 si chiar de ce s-au scos alea de Pantelimonul Rosu. Probabil mergea toata lumea fara bilet. Doar nu isi luau bilet nici la acceleratele de dimineata care ajungeau in Rosiori Nord.
Asa doar ca e nod feroviar CFR tine la principiul asta ca atunci cind s-a inventat calea ferata. E problema ca nu se cumpara bilete. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 12:44 pm | |
| Unguru, pai o fi municipiu, dar pentru asta sunt RE-urile, cum zice Baiazid. Puse RE-uri intre Bucuresti si Craiova pentru orasele mici si localitatile de dupa Videle sau chiar Rosiori spre Capitala si rezolvi problema cu aia. Baiazid, pai sint destui din cefere care papa o paine de pe urma blatistilor din zona. Adica... ce paine? Ditamai cozonacu'! ) Zicea Doctoru', parca, acum ceva vreme ca reteaua CFR-ului corespunde cu situatia si nevoile Romaniei de acum vreo 100 de ani. Poate nu chiar de acum un secol, dar cu siguranta Risiori nu mai are importanta de pe vremea lui Dej, cand era resedinta de raion, cat e el de mun'cipiu, vorba cizmarului, deci nu se justifica opririle IR-urilor in statii ca asta. Doar ca pentru a se renunta la opririle IR-urilor in mun'cipii ca Rosiori sau orase ca Videle trebuie o o strategie coerenta, investitii in material rulant, etc. Dar na... CFR... |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 1:03 pm | |
| Problema este ca nici pe trenurile locale nu isi vor lua bilet. Atunci vor trebui anulate si alea.
Asta este problema nu ca e municipiu.
Pai sint alte municipii care sint mai mici decit o comuna mare. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mier Sept 11, 2013 1:07 pm | |
| Da, vezi Campia Turzii vs. Floresti, in Cluj. Pai s-avem pardon, dar daca navetistii isi taie singur craca de sub picioare atunci sa mearga la dube, da dea mai mult, eventual sa mearga ca sardelele. Cine stie, poate pana in Bucuresti N. e si o trecere la nivel semnalizata doar cu crucea Sf. Andrei, ca tot se discuta la alte topicuri despre asta. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |