Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)

In jos 
+83
lifetec
ldh.ro
Nicolae
TonyCFR
florin29sv
johnsmoke
impuls
bobi
NicuS
cfr500
allred
DPS
LanceR
AeroX
marius664
DB Robert
gvd
Katalyn
dexter23
spiderpc
mielutu zburator
enstendhal
dan tm
Amiralul
TonyGFR
bubu
Nk11
IonutChircu
snams
Elful
afrodita.popescu.7
gabrielle.niki
IonutCFR2009
romaniaetc
AlexD
COSTACHE MIHAIL
cristy79
CalinPiatraNeamt
kuepall
cristi_tgv
Razvan Tudor
Luna
unguru22
Norbi
kristi kkk
Teodor
cristi CFR
@ndrey
Balto
alliens
rich1974
halmarius
adytm
maris.constantin
alex1987
Vitosa
Katalin4653
Andrey_tm
Sabik
Adirmvl
The Legend
Spartan1948
George
laur 133
cortexedge
alex03bv
alex.alexus.tm
eu
rizelgeorgel2004
manuela
AndiCFR
baiazid
KQQ
mureseanu_976
frank81
Jhonyla
Dr2005
Rarau
92Dragos
DUAL
Nesebar
Adrian78
Vlad
87 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 51 ... 65  Urmatorul
AutorMesaj
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMar 26 Aug 2014, 16:40

Deci, carnetul de elev obligatoriu trebuie sa aiba fotografie care sa fie marcata de stampila scolii emitente, se incaleca spatiul de lipit fotografia cu cercul care are in mijloc acronimul L.S.(locul stampilei). Nu stiu cine a ti-a emis carnetul de elev dar din punctul meu de vedere e un incompetent, ar trebui sa te duci sa te certi cu el. Cat timp am fost director de scoala(3 ani) nu am stampilat sau semnat niciun carnet de elev care nu avea datele elevului, fotografia si nr. de telefon de acasa al respectivului. Greseala e a ta.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMar 26 Aug 2014, 17:56

Copiii care n-au inca varsta de 5 ani si au drept de calatorie gratuit, la fel trebuie sa faca dovada cu certificat de nastere, altfel nasii pot taxa bilet de copil cu 50 % reducere fara probleme.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMar 26 Aug 2014, 19:11

N-am avut niciodată poză în carnet Laughing Nici în clasele I-IV, nici în V-VIII, nici la liceu Laughing
Nici numărul matricol nu îl aveam trecut, de fiecare dată era un număr arbitrar pus de casierele de la CFR (la I-IV şi V-VIII parcă 19, pus de Agenţia nr. 2, la liceu 138 pus de o casieră din Bucureşti Nord). La liceu aveam şi CNPul trecut (trecut de mine cu pixul, tot la solicitarea unei casiere de la Gara de Nord).

kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMar 26 Aug 2014, 20:51

Depinde cand ai facut scoala, nici eu nu am avut, au iesit dupa 2000 carnetele cu poza. Acum elevul isi cumpara carnetul, pe vremea mea primeam unul gratuit la inceput de ciclu scolar iar daca-l pierdeam plateam pe cel nou. Pe vremea mea mergea si cu legitimatie de elev vizata pe fiecare trimestru, din 1997 nu am mai primit pe legitimatie, doar pe carnet!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMar 26 Aug 2014, 23:54

Am început clasa I în 1995... am primit carnetele de la şcoală. În clasa a V-a mi-am cumpărat eu carnet, la fel şi la liceu.

Amiralul

Numarul mesajelor : 845
Reputatie : 6525
Data de inscriere : 12/06/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMier 27 Aug 2014, 00:10

http://www.caon.ro/cfr-amendat-cu-2-500-de-lei-de-primaria-resita/1451317
http://www.argument-cs.ro/content/trist-dar-adev%C4%83rat-pe-l%C3%A2ng%C4%83-%C5%9Fi-%C3%AEntre-%C5%9Finele-de-cale-ferat%C4%83-cresc-buruieni
http://resita.ro/index.php/actualitate/item/2054-primaria-resita-a-amendat-cfr-cu-2500-de-lei-motivul-este-unul-cat-se-poate-de-normal

Oare vor plati vreodata?
Sus In jos
TonyGFR

Numarul mesajelor : 1198
Varsta : 27
Localizare : Breaza
Reputatie : 6381
Data de inscriere : 24/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMier 27 Aug 2014, 14:16

kristi kkk a scris:
Deci, carnetul de elev obligatoriu trebuie sa aiba fotografie care sa fie marcata de stampila scolii emitente, se incaleca spatiul de lipit fotografia cu cercul care are in mijloc acronimul L.S.(locul stampilei). Nu stiu cine a ti-a emis carnetul de elev dar din punctul meu de vedere e un incompetent, ar trebui sa te duci sa te certi cu el. Cat timp am fost director de scoala(3 ani) nu am stampilat sau semnat niciun carnet de elev care nu avea datele elevului, fotografia si nr. de telefon de acasa al respectivului. Greseala e a ta.

Stiu ca si eu am gresit, asa ca atunci cand il duc la vizat pentru clasa a XII-a o sa rog in mod expres sa imi stampileze si poza pe care am lipit-o chiar azi...eu nu aveam ce poza sa pun in clasa a IX-a, abia intr-a X-a am facut niste poze pentru diplomele de 10 clase pe care si asa le-am primit intr-a XI-a.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMier 27 Aug 2014, 14:24

kristi kkk a scris:
Acum elevul isi cumpara carnetul, pe vremea mea primeam unul gratuit la inceput de ciclu scolar iar daca-l pierdeam plateam pe cel nou.!

Nu la toate școlile elevul trebuie să își cumpere carnetul de note. La liceu, după primele două sau trei săptămâni, am avut carnetul cu viză, număr matricol și ștampile. Depinde de școală.

Am întâlnit pensionari care nu vroiau să prezinte controlului cupoanele de pensie (sau ce trebuiau să arate). „Cine sunteți dvs să vă arăt cupoanele de pensie?” Cât timp beneficiezi de o reducere mi se pare normal să ai la tine acte cu care să dovedești asta. Văd că de câteva săptămâni este trecut pe bilete VALABIL DOAR CU DOVADA.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMier 27 Aug 2014, 17:26

Eu cat am fost elev si doar un singur an student am avut poza pe carnet sau legtitimatia de student apoi am circulat inca 2 ani cu legitimatia de student a varului meu de la Targoviste si apoi inca un an cu o legitimatie a fratelui sau, adica tot var cu mine. I-am scos poza si am pus-o pe a mea, desi pe legitimatie era jumate de stampila iar pe poza nimic si se vedea cu ochiul liber de la o posta nu am avut probleme niciodata. Ca sa nu am probleme mergeam doar cu trenurile personale la accelerat sau rapid nu am folosito niciodata ca acolo te bagai singur in gura lupului.

In schimb pe 18 august 2006 veneam cu fratemiu de la mare cu P 13962 Constanta-Bucuresti.Nord tren cu 16 vagoane 19/20-57 si un grad de ocupare de maxim 50% si a venit suparacontrolul cu tot cu militie TF, erau in total vreo 10 insi. Fratemiu avea carnetul de elev al unui vecin fara poza pe el, organele de control i-au cerut buletin sau alt act sa dovedeasca ca e cel din carnetul de elev. Eu aveam legitimatia de servici la mine iar reducerea de pe bilet era 50% de elev la care supracontrolul ca ce elev sunt eu si in acelasi timp muncesc, i-am spus ca sunt la seral si ca orice elev de liceu am dreptul la reducere. In fine cu mine s-a lamurit dar pe fratemiu a inceput sa-l intrebe datele acelui vecin din carnetul de elev. Le-a zis pe toate corect mai putin numarul apartamentului, acolo supracontrolul si-a dat seama si l-a pus sa plateasca 225.000 lei vechi, nu a platit si la Dorobantu l-a dat jos. Am coborat cu el, am fost la IDM urmatorul Personal spre Bucuresti era dimineata cu 120.000 lei vechi nu aveai cum sa ajungi, dar sa vezi noroc vine in spate la 45 minute P 13964 suplimentar de urgenta cu 12 vagoane de Constanta mergea gol-golut la Bucuresti ca sa plece in jur de ora 02:00 ca P 13963 Buc.Nord-Constanta ca P 13961 ( azi RE2801 ) nu mai facea fata. Ne-am urcat in tren si vine nasul imediat la noi, ca in tren nu mai era nimeni decat noi 2 si nasi si inca un ratacit. Le-am explicat situatia am vrut sa-i dam acolo ceva dar omul nu a vurt si ne-a lasat in pace, apoi ne-am bagat la somn fiecare pe cate o canapea iar in dreptul Pasajului Basarab am fost treziti de calatori care se urcau din mers inainte sa intre trenul la peron pentru a prinde locuri spre Constanta, cu galagia lor ne-am trezit si noi. In rest de-a lungul timpului nu am avut probleme cu nasi, aratam dovada reduceri la nasi sa zic in medie de 2 ori pe an iar la supracontrol mai mereu ca aia verifica tot.

La Regiotrans e alta treaba, acolo oameni au testat de mai multe ori calatori si si-au dat seama ca nu mai sunt astfel de "tepuitori" d-aia nici nu se omoara oameni cu "aratati carnetul de elev sau stundet", odata pe Brasov-Sfantu.Gheorghe nasul cand a vazut ca scot legitimatia de stundet desi ii dadusem bani pentru bilet redus, a zis ca nu mai e nevoie, ca arat a stundet.

Pentru "tonul" pe care nasa l-a folosit la TonyGFR, CFR-ul asta merita sa-l tragi in piept de cateva ori pe an, pacat insa ca eu nu pot sa-i trag in tzeapa ca merg doar cu Regio si acolo fie iau dus-intors fie Cartea VSD. Daca era sa se urce fara bilet din Predeal pana la Comarnic si ii dadea 5 lei nu mai zicea nimic, asa ca a vazut ca nu pica nimic pe ruta s-a gasit sa-si verse nervi pe el.

Sa zicem ca de maine toti nasi incep sa ceara dovada reduceri la toti calatori ( exces de zel ) la Regio cea mai mare tzeapa o vor da calatori care merg cateva stati, am vazut cazuri pe Regio cand venea supracontrolul si cei care mergeau pana la Peris mergeau gratis, ca nu mai ajungeau si la ei, sau la IR la fel aia care merg cu nasul pana la prima, am patit de cateva ori sa merg gratis ( in vremurile cand mergeam cu nasul la Acc si Rapid ) ca se misca nasul cu incetinitorul si in 40 minute nu avea timp sa controleze tot trenul.

La Regiotrans luni seara am mers cu bicicleta cu 14031 pana la Breaza. Am stat la ultimul vagon al RIB-ului la locul special pentru biciclete iar nasul a venit dupa ce-am plecat din Floresti. Vine ma intreaba unde merg ii spun ca pana la Breaza si ii dau 10 lei, nasul zice ca 8,5 lei si apoi il intreb, dar de ce nu m-ati intreab de unde m-am urcat, la care nasul zice pai nu aveati de unde ca din Floresti nu s-a urcat nimeni, asa a si fost. Omul a prins gluma mi-a dat biletele i-am multumit si sanatate pe cand la CFR puteai sa-i zici nasului ca te-ai urcat de la ultima statie.

Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5869
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMier 27 Aug 2014, 17:37

Deci dupa ce ca unii platesc pret ridicol la biletele CFR avand un morman de reduceri, le e si greu sa poarte cu ei dovada care le da dreptul la acele (prea) multe reduceri, ca si cum ar face un favor CFR ca pun piciorul in trenurile lor... Oameni buni e chiar asa greu sa ai un amarat de carnet sau buletinul la tine? Pe bune, chiar cred ca in unele privinte unii au impresia ca li se cuvine totul si eventual sa mai fie si platiti ca se plimba toata ziua cu CFR-ul. Cred ca deja asta e prea de tot. Am fost si eu martor la asemenea discutii in tren si odata o doamna agresiva cu fetita ei erau cat pe ce sa il ia la bataie pe controlor cum de a indraznit sa ceara progeniturii sa prezinte amaratul de carnet de elev. Si ne mai miram de ce merg toate de-andoaselea. Ba mai mult, alta data un personaj care se dadea student la informatica sau asa ceva, dupa ce s-a simtit profund lezat xa i s-a cerut carnetul de student, a inceput sa expuna un mega-sistem prin care CFR sa intre in baza de date a facultatilor sa aiba evidenta studentilor cu numar matricol sau alte bazaconii. Acel asa-zis student uita insa sa precizeze si cine ar plati implementarea unui asemenea sistem informatic: fraierii care platesc bilete intregi prin scumpirea acestora, si asta doar pt ca unora le e prea lene sa poarte cu ei 2 hartii impreuna cu pretioasa lor persoana.
Sus In jos
TonyGFR

Numarul mesajelor : 1198
Varsta : 27
Localizare : Breaza
Reputatie : 6381
Data de inscriere : 24/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeJoi 28 Aug 2014, 22:43

cristy79 a scris:
Deci dupa ce ca unii platesc pret ridicol la biletele CFR avand un morman de reduceri, le e si greu sa poarte cu ei dovada care le da dreptul la acele (prea) multe reduceri, ca si cum ar face un favor CFR ca pun piciorul in trenurile lor... Oameni buni e chiar asa greu sa ai un amarat de carnet sau buletinul la tine? Pe bune, chiar cred ca in unele privinte unii au impresia ca li se cuvine totul si eventual sa mai fie si platiti ca se plimba toata ziua cu CFR-ul. Cred ca deja asta e prea de tot. Am fost si eu martor la asemenea discutii in tren si odata o doamna agresiva cu fetita ei erau cat pe ce sa il ia la bataie pe controlor cum de a indraznit sa ceara progeniturii sa prezinte amaratul de carnet de elev. Si ne mai miram de ce merg toate de-andoaselea. Ba mai mult, alta data un personaj care se dadea student la informatica sau asa ceva, dupa ce s-a simtit profund lezat xa i s-a cerut carnetul de student, a inceput sa expuna un mega-sistem prin care CFR sa intre in baza de date a facultatilor sa aiba evidenta studentilor cu numar matricol sau alte bazaconii. Acel asa-zis student uita insa sa precizeze si cine ar plati implementarea unui asemenea sistem informatic: fraierii care platesc bilete intregi prin scumpirea acestora, si asta doar pt ca unora le e prea lene sa poarte cu ei 2 hartii impreuna cu pretioasa lor persoana.

„Om bun”, daca te referi la mine prin mesajul tau eu aveam carnetul la mine dar fara poza, si buletinul exact cum am specificat il uitasem. Ceea ce ai expus dumneata dupa aceea e alta mancare de peste. Nu cred ca mi se cuvine totul si nici ca CFR-ul sta in calatoria mea (puteam foarte bine sa merg cu RT-ul 14094 sau sa ii platesc biletul intreg indiferent de ce a zis seful de tren), dar nu pot accepta sa fiu tratat ca un delincvent pentru ca nu sunt unul. Si asa cum am scris, eu imi recunosc greseala, dar cand nici macar civilul nu iti cere sa te legitimezi (insotit de TF)...

Oricum, pentru bucuria dumitale, ca tot zici ca nu moare CFR-ul, am sa bag bani in buzunar de acum doar privatilor - unde esti tratat intr-adevar cu respect.

Si ca tot veni vorba, de ce casierele elibereaza bilete astfel daca nu le convine controlorilor? Stanga nu stie ce face dreapta?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeVin 29 Aug 2014, 06:19

@cristy79 - si mie mi s-a intamplat de foarte multe ori sa uit buletinul, de multe ori il las acasa cand ies cu bicla ca nu am unde sa-l tin si imi iau doar o copie la mine. La Dealu Mare pe DN71 in judetul DB m-a oprit militia ca eram fara tricou pe mine cu o biicleta si o coasa legata de cadru, m-a tinut militianul 3 minute pana s-a convins ca stiu regulile de circulatie la perfectie chiar daca eu eram pe bicicleta, la faza cu legitimarea nu am mai ajuns, i-am spus ca nu am buletinul la mine, si el ma lua ca daca da un tir peste mine nu poate stabili identitatea etc... pana la urma i-am spus cat de tare ma grabesc ca trebuie sa ajung in aceea seara la Ploiesti si am drum putin mai lung de facut cu "ia-ma nene" si m-a lasat in pace.

Faptul ca unii de pe forum au reduceri este dreptul lor, elevi, studenti etc...si noi am fost ca ei, ca au fost alte timpuri si nu aveam atatea trenuri sau nu aveam timp liber sa ne plimbam mai mult e alta mancare de peste. Si asta cu civili, lasa-o frate ca traim in Romania, sunt si ei oameni, am vazut eu cum se face controlul pe trenurile regio Buzau-Brazi-Buzau de iti taie civilu un bilet la 2 insi Wink

Eu ma rog de atatia ani sa prind control pe Ploiesti-Brasov insa nu am norocul asta. Cred ca merg pe al 6-lea an de cand nu am mai prins control pe ruta asta, in schimb cand merg la Bucuresti prind mai mereu.

La faza cu carnetul de elev fara poza e vina mai multora : a elevului daca stie ca merge cu trenul si poate pati ce a patit Tony, a scoli/liceului care ii doare-n 14, pe vremea cand eu eram elev trebuia sa mergem noi sa-i stresam pe aia sa ne dea carnetele mai repede, nu stiu daca in primele 3 saptamani ale fiecarui an luat vreodata cu reducere ca le primeam cam dupa o luna de la inceperea anului scolar si nu in ultimul rand si vina celor din CFR cum ar fi casierele de exemplu care iti elibereaza bilet desi nu ai poza pe carnet, adica stiu sa-ti ia bani si apoi ii doare in 14 ca te certi tu in tren cu nasul sau cu supracontrolul.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeVin 29 Aug 2014, 16:57

Faptul ca elevii, studentii si pensionarii au reducere e un lucru bun, magaria e cu asa-zisii revolutionari sau cu veteranii care cara cate un card gratis!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeMier 03 Sept 2014, 22:17

Zilele trecute am fost la munte sa facem o tura cu bicicletele eu si inca un pasionat de aici de pe forum. Toate bune si frumoase pana la peron la R 11031 cand m-am dus la ultimul vagon, ultima usa ca oricum era trafic lejer pe acest tren si am zis sa nu deranjez putini calatori ai trenului. Ajung pe peron si unul din nasi ma si ia in primire ca sti ca nu e voie cu bicicleta in astfel de vagoane, ca daca ar fi dupa el ar interzice bicicletele in toate tipurile de vagoane mai putin etajatele, ca regulamentul sau dispozitiile sunt date aiurea bla bla bla. Pana la urma i-am explicat cum sta treaba si a lasat-o moale dar celalalt nas pe tot parcursul discutiei cu colegul lui a fost de partea mea, de fapt de partea biciclistilor. La Busteni s-a urcat si colegul cu care aveam sa merg din Predeal la Brasov prin Paraul Rece - Rasnov - Cristian.

Daca la dus am rezolvat-o imediat si fara prea mult tam-tam ei bine la intoarcere a fost show de zile mari. La R 3024 la orele 19:20 cu 16 minute inainte de plecare cele 2 vagoane 20-55 si 19-50 erau pline de calatori, la fel nasi cum ne-au vazut au si inceput, ca aveti bilete pentru biciclete, apoi ca nu avem unde sa le urcam, la fel si de aceasta data un nas bun si unul rau. Cel rau era o cucoana care dupa ce-am gasit loc sa punem bicicletele la primul vagon usa a 2-a pe partea stanga a sensului de mers deci pana la Ploiesti Vest nicio gara sau halta nu avea peronul pe partea stanga nu s-a lasat pana nu am facut ca ea. La un moment dat era atat de stresanta ca si calatori erau deranjati de ea. Desi bicicletele erau puse bine fara sa incomodeze calatori, doar cu mentiunea ca am blocat accesul la wc-ul din spate de la 20-55 ( dar sa vedeti ce mirosuri ieseau din el ca era crima ) in fine nasa asta ne-a stricat toata ziua atat mie, colegului cu care am fost dar si a unui alt biciclist care s-a urcat din Darste.

Deci 3024 cu 20-55 si 19-50 la usa 2 de la 19-50 erau 2 biciclete care au mers de la Brasov la Predeal, in fata la 20-55 la prima usa erau 3 biciclete care au mers de la Brasov la Breaza hc, apoi la usa 2 a acelui 20-55 au fost 3 biciclete a mea Brasov-PL.Vest, a colegului Brasov-Busteni si a celui care s-a urcat din Darste si a coborat la Sinaia. In timp ce ne "certam" cu nasa care nu vroia sa inteleaga ca bicicletele stau bine unde sunt fara sa deranjeze pe nimeni, mai era si aglomeratie s-a gasit sa ia 2 lei de la Brasov pana la Timisul de Jos unui angajat al CFR, cand m-am luat de ea si i-am zis faza cu blatul a plecat imediat cu coada intre picioare.

De ce la TFC si o parte din cei de la CFR au boala pe biciclisti din moment ce platesc bilete, iar de cele mai multe ori e loc destul fara sa deranjeze pe nimeni ? De ce la Regiotrans angajati de acolo te poftesc cu bicla fara comentari, vorbesc civilizat si la TFC si CFR nu ? Raspunsul il stiti cu toti.

Nu mai zic ca pe la Timisul de Sus, tipul care s-a urcat din Darste a pus bicicleta exact cum i-a zis nasa, apoi tot incerca sa ma convinga si pe mine dar i-am spus ca nu o pun si asta a fost.

19-55 la 11031 in drum spre Predeal

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 P8291179
image upload

acelasi 19-55 pe 11031 intre Busteni si Predeal

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 P8291217
upload pic

La trainspotting

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 P8291289
free jpeg images

in 3024 la capatul din spate al primului vagon locul care nu i-a placut nasei.

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 P8291416
image upload no resize

Bicicleta tipului care s-a urcat din Darste si a coborat la Sinaia cocotata la insistentele nasei. In acelasi stil in capatul celalalt al vagonului erau inghesuite alte 3 biciclete. Bicicleta este ridicata in picoare si pusa roata de pe fata pe placajul de la jumate si apo sta atarnata fara sa iasa la curbe sau la frane. Calatori care trec pe langa ea nu sunt deranjati, se stercoara cu atentie si lovesc putin saua bicicletei dar a fost ok. Doar ca operatiunea de bagare a 3 biciclete acolo este dificila mai ales ca nasa il stresa pe colegul care cobora la Busteni si dupa ce trecusem de Tunelul Mare, dar asa sunt uni care ajung unde nu trebuie iar cei care vor sa ajunga sa munceasca la calea ferata ori nu au posibilitati ori nu au noroc de un post bun si pe aproape.

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Bike_20_55
upload pic

P.S : Am uitat sa spun ca dimineata la 11031 pe nas l-am linistit usor i-am spus ca trebuia sa prinda o zi de duminica pe 11032 sau sambata 30 august pe 9101 Buc.Nord-Targoviste si apoi no sa mai zica el vreodata nimic de biciclete si de biciclisti. Sambata pe 30 august la 9101 a fost un singur Desiro si aproape 25 de biciclete Wink
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13007
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitimeJoi 04 Sept 2014, 08:32

Intrebarea de ce au unii de la CFR boala pe cei cu biciclete chiar daca au bilet e buna? Astept sa vad unele opinii.

S-a mai discutat pe aici, ca cel putin pe unele rute sau pe unele trenuri ar fi bune niste vagoane , transformate in mod simplu pentru biciclete. Cum erau vagoanele de bagaje pe vremuri, chiar 11/21-47 se poate adapta foarte usor, lasi compartimentele mici pentru biciclistii care isi pun bicicletele in compartimentul din mijloc de unde se scot scaunele.Este mai mult decit clar ca biciclistii nu vor tot felul de cirlige si bare si alte fite de care sa isi lege bicicletele, ci doar un loc unde sa le puna pina la destinatie.
Se vede treaba ca in birourile CFR nu se cunoaste acest lucru sau mai degraba nu se vrea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 38 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
Sus 
Pagina 38 din 65Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 51 ... 65  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: