Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

MÁV-Ungaria

In jos 
+51
Norbi
ldh80
mtk
marius664
Luna
bubu
Semafor
Vale_ntin
cristi ar
Vitosa
Zsoe
ciprian71
ets2oltromânia
teoiasi
TonyCFR
neluadi
mielutu zburator
huiu_goe
delfinson
Katalyn
get.
gabrielcr
Rarau
cfr500
dan tm
Jürgen Habermas
Sabik
mureseanu_976
Nicolae
alex.alexus.tm
Silviu Sintea
lapsanszkitamas
Andrey_tm
NicuS
Jhonyla
nokia2010
TVlad
AlexD
alliens
baiazid
Adrian78
92Dragos
Warrior12
Nesebar
DUAL
razvan - trenuri
BL82
Re6/6
Dr2005
Adirmvl
rizelgeorgel2004
55 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MÁV-Ungaria - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeLun 24 Dec 2012, 13:15

Da .. si eu as vrea sa vad Ampz 19-91 la regio de Fagaras,sau spre Sf Gheorghe =)) ...
Sus In jos
nokia2010

Numarul mesajelor : 369
Varsta : 41
Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România
Reputatie : 5543
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 17 Ian 2013, 08:28

Imagini frumoase... numai că din păcate e totul în maghiară: https://www.youtube.com/watch?v=R8JAXakVdcQ
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeSam 26 Ian 2013, 17:22

Imagini cu automatizarea maghiara la 11:29 .. Nu inteleg nimic din ce zic aia,dar macar vezi ce e pe la ei Very Happy...
Dulapurile sincronizeaza chiar si traficul rutier in acea intersectie,cu traversare a caii ferate..
Pe la minutul 22 sunt imagini si din Romania Very Happy ..
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeSam 18 Mai 2013, 08:20

Din luna aceasta majoritatea trenurilor rapide si accelerate a devenit cu supliment obligatoriu,care se creste in fiecare 100km. Sistem e cam scump si nebunie cu taxa noua, de exemplu pe distanta BUDAPEST KELETI- MISKOLC intercityul are aceiasi pret cu acceleratul!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeSam 18 Mai 2013, 14:32

92dragos , ce ruta imi recomanzi sa fac din Budapesta , sa vad ceva frumos dar fara ruta spre Austria (Gyor) ca o stiu ori spre Miskolc , pe astea 2 le cunosc plus cele 2 rute spre Lokoshaza si Biharkeresztes le stiu , ma gandeam la o ruta spre Balaton ? ajung in Budapesta dimineata la 9 cu Corona si plec seara la 20 spre Berlin , in acest interval vreau sa merg undeva cu trenul dus-intors .

Multumesc !

92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeSam 25 Mai 2013, 09:23

Karpaty a scris:
92dragos , ce ruta imi recomanzi sa fac din Budapesta , sa vad ceva frumos dar fara ruta spre Austria (Gyor) ca o stiu ori spre Miskolc , pe astea 2 le cunosc plus cele 2 rute spre Lokoshaza si Biharkeresztes le stiu , ma gandeam la o ruta spre Balaton ? ajung in Budapesta dimineata la 9 cu Corona si plec seara la 20 spre Berlin , in acest interval vreau sa merg undeva cu trenul dus-intors .

Multumesc !

Poti la Fonyod/keszthely de-a lungul Balatonului prinzi alea 100 de kilometri vezi plaja,lume etc.desi ala cred ca va pleca din gara de sud.
Sus In jos
alliens

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5430
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeMar 27 Aug 2013, 02:57

De curand am utilizat serviciile MAV, si impresiile sunt amestecate....Daca la marketing sunt mai mult decat OK, avand oferte avantajoase pentru principalele destinatii internationale cu plecare din Budapesta, oferte pe care le poti achizitiona ON LINE (lucru important din punctul meu de vedere), la partea de punctualitate a trneurilor au probleme mari, nefiind recomandat sa te bazezi pe prinderea unor legaturi (pe rute internationale) la interval mai mic de 2 ore....in plus, pentru a evita prevederile unei directive UE care prevede ca pentru intarzieri mai mari de 60 de minute la trenurile internationale este obligatorie restituirea a 25% din pret (respectiv 50% pentru intarzieri peste 120 minute), practica smecheria afisarii unei intarzieri de 60 de minute in cazurile in care se depaseste acest timp cu 10 pana 15 minute, sau nu afiseaza la peron intarzierea trenului, iar pe tabela centrala o sterg inainte ca cei care coboara din tren sa o poata verifica....Am constatat aceste lucruri atat ca pasager (65 de minute intarziere conform ceasului garii nu au putut fi verificate pe nici o tabela de afisaj), cat si stand in gara si urnarind tabela centrala de afisaj....E adevarat ca nu au fost suficient de smecheri ca CFR Calatori sa introduca in tipul de mers intarzierile pe tronsoanele unde acestea se inregistreaza regulat...si au si asemenea tronsoane, cel mai praf din toate pe care am circulat fiind de departe Szob-Budapesta, unde ai impresia ca e mai rau ca in Romania
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeMar 27 Aug 2013, 12:00

Cea mai paradita e centura Budapestei, pe acolo baga trenurile spre Bratislava - Praga - Berlin, de cand nu la mai baga pe Komarom - Komarno. Pe tronsnul Puspokladany - Szolnok lucreaza la greu pe proiecte europene, ca si la noi, de aceea tot ce inseamna international Oradea - Budapesta merge ca melcul. ATENTIE, daca veti calatori cu tren cu schimbare Budapesta - Puspokladany (toate trenurile de Debrecen si Nyiregyhaza) si schimbati la Puspokladany spre Biharkeresztes, veti calatori cu aproape o ora mai putin! La capitolul intarzieri ale trenurilor internationale, nu cred ca e asa greu sa se uite cineva la ceas si sa isi calculeze singur. Eu am dat email in engleza la MAV, mi-au cerut nr de cont pentru punerea banilor de 25 %, si am primit. Sunt foarte flexibil, si oricum e clar ca serviciile lor sunt net superioare CFR.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6736
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeMar 27 Aug 2013, 12:52

Oricat nu ne-ar face noua placere, MAV sunt net superiori CFR-ului din toate punctele de vedere: servicii, infrastructura, organizare, material rulant. La ei se lucreaza si la alte linii, nu numai la coridoarele europene, parerea mea e ca suntem in urma cu vreo 20 de ani fata de MAV si de civilizatia maghiara in general.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeMar 27 Aug 2013, 14:09

baiazid a scris:
Oricat nu ne-ar face noua placere, MAV sunt net superiori CFR-ului din toate punctele de vedere: servicii, infrastructura, organizare, material rulant. La ei se lucreaza si la alte linii, nu numai la coridoarele europene, parerea mea e ca suntem in urma cu vreo 20 de ani fata de MAV si de civilizatia maghiara in general.
La celea ferata da.Ca la noi nu s-a mai bagat un leut in CFR infrastructura din 89' incoace.CFR ul e o companie la care sunt angajati tot cei care nu au interes ca aceasta companie sa mearga.(si cu asta am zis tot)
Cei care sunt angajati doar sa ia banul si sa treaca timpul sunt oricum o categorie care nu merita mentionata.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6555
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeMar 27 Aug 2013, 15:57

sunt curios cine a vrut acel acord intre Mav si CFR pentru ca lomotivele MAV sa circule pana la Bucuresti si ale noastre pana la Budapesta
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeMar 27 Aug 2013, 16:55

CFR Călători.
Dar până la intrarea în spaţiul Schengen e o tâmpenie acordul, pentru că oricum se face control vamal. În plus, conform instrucţiilor în vigoare e obligatorie efectuarea reviziei tehnice a trenului la intrarea şi la ieşirea din ţară.

baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6736
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeMier 28 Aug 2013, 09:22

Dr2005 a scris:
CFR Călători.
Dar până la intrarea în spaţiul Schengen e o tâmpenie acordul, pentru că oricum se face control vamal. În plus, conform instrucţiilor în vigoare e obligatorie efectuarea reviziei tehnice a trenului la intrarea şi la ieşirea din ţară.
Mai degraba faptul ca Romania nu a fost admisa in spatiul Schengen a fost o surpriza si pentru cei de la guvernare, alta explicatie nu exista. Nu inteleg insa de ce nu exista un acord intre Romania si Ungaria pentru controlul vamal mixt in timpul deplasarii trenului.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 29 Aug 2013, 01:37

baiazid a scris:
Dr2005 a scris:
CFR Călători.
Mai degraba faptul ca Romania nu a fost admisa in spatiul Schengen a fost o surpriza si pentru cei de la guvernare, alta explicatie nu exista. Nu inteleg insa de ce nu exista un acord intre Romania si Ungaria pentru controlul vamal mixt in timpul deplasarii trenului.
Cred ca este coruptie sau incompetenta.
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5563
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitimeVin 13 Sept 2013, 18:23

Un motoras al MAV in Salonta.
MÁV-Ungaria - Pagina 5 DSC06276_zps5e19badf
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

MÁV-Ungaria
Sus 
Pagina 5 din 43Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Moldova-Ucraina-Ungaria
» UZ-Ucraina
» Sugestii calatorie Ungaria Bekescsaba
» Ungaria-Germania-Austria 2013
» Ungaria,Austria si Italia 2008

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: