Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

MÁV-Ungaria

In jos 
+51
Norbi
ldh80
mtk
marius664
Luna
bubu
Semafor
Vale_ntin
cristi ar
Vitosa
Zsoe
ciprian71
ets2oltromânia
teoiasi
TonyCFR
neluadi
mielutu zburator
huiu_goe
delfinson
Katalyn
get.
gabrielcr
Rarau
cfr500
dan tm
Jürgen Habermas
Sabik
mureseanu_976
Nicolae
alex.alexus.tm
Silviu Sintea
lapsanszkitamas
Andrey_tm
NicuS
Jhonyla
nokia2010
TVlad
AlexD
alliens
baiazid
Adrian78
92Dragos
Warrior12
Nesebar
DUAL
razvan - trenuri
BL82
Re6/6
Dr2005
Adirmvl
rizelgeorgel2004
55 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MÁV-Ungaria - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeMar 18 Sept 2012, 16:52

S-ar putea să se fi împotmolit banii pe undeva printre bănci...

92Dragos
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 04 Oct 2012, 10:18

Daca va interseaza orice imi spuneti!
Sus In jos
Warrior12

Numarul mesajelor : 157
Reputatie : 4706
Data de inscriere : 03/06/2012

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 04 Oct 2012, 11:07

De ce nu mi-am primit banii pana acum ? Asta ma intereseaza Smile)
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 04 Oct 2012, 11:17

La minutul 3.33 in film ce fel de semnal da IDM?
Am vazut ceva asemanator in Bulgaria dar la intrarea trenului in gara.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 04 Oct 2012, 12:20

Dr2005 a scris:
Stai puţin... adică locomotiva aia practic tamponează trenul, fără să fie cuplată la el?
La noi nu cred că e permis în instrucţie aşa ceva... şi nici mersul lansat cu pantografele jos (vezi izolata de la mijlocul filmării). La noi când cade curentul, de multe ori se închide complet linia, că nici diesele de rezervă nu mai avem Sad
La aburoase stiu ca li se permitea sa impinga fara sa fie legate la tren :d .. Despre celalate nu stiu ,dar scrie in regulament...La ei nu e diesel de rezerva Docotore,acel diesel a fost adus cat au lucrat la catenara,si evident asta e cel mai eficient mod de-a lucra fara sa-l pui in fata si sa-l dezlegi.
Sus In jos
92Dragos
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 04 Oct 2012, 12:57

[quote="dan tm"]La minutul 3.33 in film ce fel de semnal da IDM?

N-am mai auzit asa ceva, fiind ca nu era electrificare in perioda aceea care ne prezinta video-ul au bagat un diesel din spate, probabil la plecare au claxonat indicand ca ambele masini sunt gata de plecare( cum se face si la noi la un DT sau TT)
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 15:53

Am gasit doua oferte exceptionale. Aseara am cumparat bilet Budapesta - Viena - Salzburg cu 39 euro dus/intors, cu Railjet, si am cumparat pentru intors legatura la IC ISTER tot cu 39 de euro Budapesta - Bucuresti, la vagon cuseta cu 6 locuri.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18745
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24321
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 17:10

Budapesta Salzburg de la MAV?Vrem si noi cheers :bball:
La aceasta oferta nu poti sa faci intrerupere in Viena?

Ultima editare efectuata de catre adrian78 in Dum 25 Noi 2012, 17:12, editata de 1 ori
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6736
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 17:11

rizelgeorgel2004 a scris:
Am gasit doua oferte exceptionale. Aseara am cumparat bilet Budapesta - Viena - Salzburg cu 39 euro dus/intors,cu Railjet

Vrei sa zici 39E numai dus ?
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 21:18

Vreau sa zic 39 euro dus - intors Budapesta - Salzburg - Budapesta. Cu intreruperile nu stiu ce sa va spun, poate ar fi bine sa dati un mail in engleza pe informacio@mav-start.hu, si sa intrebati acest lucru. Pot sa va spun insa ca daca vreti sa mergeti la Viena aveti Budapesta - Viena la 13 euro dus, sau 25 euro dus intors. La OBB costa 40 euro doar segmentul Viena - Salzburg, asa ca nu va recomand. Pentru orice distanta Romania - Ungaria luati-va fratilor la oferta FORTUNA. De la noul mers va exista si oferta TIMISOARA - BUDAPESTA cu 15 euro, BRASOV (sau Sibiu, Miercurea Ciuc, Sf GHeorghe, Targu Mures, Cluj) catre Budapesta cu 19 euro, Bucuresti - Budapesta 29 euro, toate aceste preturi la clasa 2. INTERESANT ESTE ca am platit 10 euro cuseta Budapesta - Bucuresit la MAV, la CFR imi cere 15 euro pentru aceeasi cuseta.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 21:41

Vreau sa zic 39 euro dus - intors Budapesta - Salzburg - Budapesta. Cu intreruperile nu stiu ce sa va spun, poate ar fi bine sa dati un mail in engleza pe informacio@mav-start.hu, si sa intrebati acest lucru.

Pai biletul nu a fost luat la anumite trenuri ? Daca este vorba de bilet la oferta nu se admit intreruperi de calatorie , biletele nefiind flexibile sunt valabile doar la data si ora valabile pe bilet . Oricum , da-ne te rog amanunte, pentru ce data ai luat biletele si daca sunt luate separat pe segmente , banuiesc ca le-ai luat online de pe siteul MAV.

Wien Westbahn - Salzburg costa si 19E pe segment daca ti-l iei din timp cu cateva saptamani inainte .
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 21:49

Pe Budapesta - Viena biletele costa 13/25 euro fara nici o oferta, putand fi cumparate si de azi pe azi. Trenurile Railjet spre Salzburg - Munchen au un anumit nr de locuri la tarife promotionale. Biletul meu este cumparat de pe siteul MAV si il voi printa cand ajung la Budapesta, la automatul de bilete, introducand codul trimis prin email. Acest bilet dus-intors este valabil 4 zile, intre 2-5 decembrie, fiind valabil la oricare tren pleaca si se intoarce in perioada 2-5 decembrie. Controlorul va stampila biletul dus si cel de intors cu nr trenului cu care s-a calatorit. (credeti ca e ca la noi, sa iti iei bilet dus intors si sa te oblige sa spui din start cu ce tren si in ce zi te intorci ? ) Razz
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 22:03

credeti ca e ca la noi, sa iti iei bilet dus intors si sa te oblige sa spui din start cu ce tren si in ce zi te intorci

Avand in vedere ca vorbim de o ruta international (a nu se confunda cu biletele interne din Austria si Germania valabile la orice tren in perioada specificata) este prima oara cand intalnesc asa ceva si m-am plimbat ceva prin Europa . Pentru Ungaria daca nu este o premiera cu siguranta nu este de mult timp acest sistem , poate fi vorba despre o promotie in acea perioada sau e chestie generalista ?

Tot n-am inteles cum poate sa coste Budapesta -Salzburg doar 39 E dus intors in conditiile in care doar Budapest - Wien costa 25E ?

Ultima editare efectuata de catre baiazid in Dum 25 Noi 2012, 22:06, editata de 1 ori
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 22:06

baiazid a scris:
Wien Westbahn - Salzburg costa si 19E pe segment daca ti-l iei din timp cu cateva saptamani inainte .
25 de euro înainte de plecarea trenului https://westbahn.at/
Sau 50 de euro dacă vrei neapărat cu OeBB.

baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitimeDum 25 Noi 2012, 22:13

Dr2005 a scris:
baiazid a scris:
25 de euro înainte de plecarea trenului https://westbahn.at/
Sau 50 de euro dacă vrei neapărat cu OeBB.

Vezi , la astia preturile s-au liberalizat , aici vorbim de adevarata interoperabilitate si concurenta . Apropo , cei de la Westbahn au si ei carduri de reducere pentru ca stii si tu ca marea majoritate a clientilor OBB au astfel de carduri iar pentru ei pretul final este mai mic chiar si in ziua plecarii trenului .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

MÁV-Ungaria
Sus 
Pagina 3 din 43Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Moldova-Ucraina-Ungaria
» UZ-Ucraina