|
| Discutii generale despre transport | |
|
+102Katalyn mielutu zburator Jurnal Feroviar florin.lifticariu 92Dragos allred marius664 LanceR gabrielcr j o a n t a mureseanu_976 cristy79 didinul dan tm Nk11 vatmanul vanchorusebulgaria bubu Andrey_tm Jhonyla Razvan Tudor phnegativ alex.alexus.tm Amiralul apmatei cristyadaX Cont dezactivat MariusM laur 133 Radu.B alexmorph3us dandel manuela bostanescu 2 Katalin4653 AndreiStefan Simply18 Balto COSTACHE MIHAIL Griff cortexedge lapsanszkitamas Florin C TVlad NicuS Spartan1948 lifetec baiazid Czirjak Arpad andreiutzu FeroFan97 @ndrey Grigor cfr500 The Legend AMX 97-0548-4 Adirmvl Kriszti219 dan_dinca Radu Tudor decward DPS Alex Avram bostanescu gigel halmarius alex1987 Mihay IonutCFR2009 pety popovici eu cstefan email2bav pannonia express DAS 2011 redeme Hurricane rizelgeorgel2004 alinx3330 ATM mishu88 ionutz85 ravers75 srazvi user dezactivat... Luna Gaby005 Vitosa cont dezactivat . Adrian78 membru inactiv ldh80 Vlad AlexD kristi kkk DUAL cardinal Nesebar nenuandrei Dr2005 razvan - trenuri rich1974 106 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7656 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Dum 16 Dec 2012, 15:18 | |
| Magistralii nostri politicieni ar face mai bine sa legalizeze prostitutia, sa legalizeze consumul de drogul usoare -ar tine mai bine sub control acest flagel, sunt foarte multi consumatori la negru- si ar face o caruta de bani pt. intretinerea autostrazilor si cailor ferate. Dar daca nu e minte, le e frica de popi, cum ca vezi doamne se incurajeaza imoralitatea, de parca la noi e raiul. Romanii sunt inventivi, vor face rost de carduri cum sunt cele din afara de pacalit turnichetii, cat am lucrat pe autocar la Eurolines acum 7 ani aveau niste carduri si nu plateau niciodata autostrazile din Franta si Italia. Bagau ei banii in buzunar. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Dum 16 Dec 2012, 21:17 | |
| Daca va fi introdusa taxa si pe autostrada Bucuresti - Ploiesti, atunci DN1 va fi la fel de aglomerata ca si atunci cand nu exista aceasta. Iar banii au fost dati de pomana pentru constructia autostrazii care si asa fara nici un fel de taxa nu prea trec masini, fiind mult mai lunga decat DN1 intre Bucuresti si Ploiesti!! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Sam 22 Dec 2012, 22:58 | |
| - Dr2005 a scris:
- Primarul s-a văzut reales şi gata, 4 ani nu o să mai facă nimic... valabil şi pentru Ponta (care primul lucru făcut a fost să taie autorizaţiile de călătorie).
Eu unu nu sunt de acord cu acele autorizatii de calatorie , daca lucrezi undeva nu inseamna ca trebuie sa beneficiezi de reduceri sau gratuitati in domeniul cu care se ocupa respectiva companie sau firma . Si eu lucrez la o companie de stat si nu am facilitati sau reduceri . Fiecare sa plateasca pentru ce consuma . |
| | | lifetec
Numarul mesajelor : 329 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4737 Data de inscriere : 01/11/2012
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Sam 22 Dec 2012, 23:05 | |
| - Karpaty a scris:
- 3 euro pentru fiecare acces pe autostrada ? asa mi se pare normal nu pentru o perioada anume cum este rovinieta . Sunt foarte multe masini pe autostrada si pe celalalte sosele de aici se pot scoate bani frumosi prin taxarea acestora .
Nu e logic sa se introduca taxa de acces pe aceste autostrazi intrucat au fost facute cu banii statului (adica ai nostri deci am platit o data) si pt intretinerea lor platim rovigneta. Taxa se incaseaza pe o autostrada construita din fonduri private , in scopul amortizarii investitiei si intretinerii autostrazii. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Sam 22 Dec 2012, 23:59 | |
| - Karpaty a scris:
- Dr2005 a scris:
- Primarul s-a văzut reales şi gata, 4 ani nu o să mai facă nimic... valabil şi pentru Ponta (care primul lucru făcut a fost să taie autorizaţiile de călătorie).
Eu unu nu sunt de acord cu acele autorizatii de calatorie , daca lucrezi undeva nu inseamna ca trebuie sa beneficiezi de reduceri sau gratuitati in domeniul cu care se ocupa respectiva companie sau firma . Si eu lucrez la o companie de stat si nu am facilitati sau reduceri . Fiecare sa plateasca pentru ce consuma . De obicei când lucrezi la o firmă de transport, te plimbi gratis cu firma respectivă, e ceva de bun simţ, aplicat şi afară. Doar la noi nu. Evident, domnii parlamentari beneficiază în continuare de autorizaţii... şi dumnealor chiar nu produc nimic. Chiar e un mod de a face o imagine bună companiei în rândul angajaţilor... să mai uite de salariile de r***t pe care le primesc. Dar să dai şi salariu de r***t şi să nu dai nicio facilitate e bătaie de joc. Ia să-mi dea 2000 RON salariu şi nu o să mai mă plâng că n-am bani de tren. Sau să-mi dea program de muncă 2 ore pe zi, să pot să merg 7 ore cu R în loc de 3 cu IR. _________________ :TTT:
|
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Dum 23 Dec 2012, 00:02 | |
| - Karpaty a scris:
- 3 euro pentru fiecare acces pe autostrada ? asa mi se pare normal nu pentru o perioada anume cum este rovinieta . Sunt foarte multe masini pe autostrada si pe celalalte sosele de aici se pot scoate bani frumosi prin taxarea acestora .
Pe de o parte spui ca fiecare să plătească pentru ce consumă, pe de alta spui că e normal să plăteşti un serviciu de 3 ori (taxă de drum în preţul combustibilului, rovinietă şi taxă de autostradă). Păi sigur, hai să fwtem poporul, scuzaţi expresia... taxe peste taxe, salarii mici, impozite mari. Grav e că românii tac şi înghit... de fapt, ce ne mai miră, şi la comunism au tăcut şi au înghiţit, până li s-a tăiat mâncarea (adică nu s-a mai găsit la vânzare). Dar şi atunci au trebuit să treacă ani până să iasă în stradă. Cum acum mâncare avem în toate magazinele, iar fiecare găseşte ceva de amanetat prin casă, probabil vor mai trece 30 de ani până ce românii se vor răscula. _________________ :TTT:
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13105 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Dum 23 Dec 2012, 00:10 | |
| Karpaty, cu totii platim pentru autostrazi, fie direct, fie indirect. Nu doar atat, dar autostrazile sunt mai sigure decat DE-urile, DN-urile sau DJ-urile.
Prin urmare, de ce sa platim cu totii pentru ceva, iar cand vine vorba sa beneficiem de acel ceva sa platim in plus? E ca si cum ar spune guvernul (nu ca asta nu se intampla) "platiti CAS, dar platiti si taxa la privat ca sa va rezolvati problemele de sanatate." |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8302 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Mier 26 Dec 2012, 02:55 | |
| Ce nasol, am auzit ca nu ai voie sa faci modificari masinii personale chiar daca e proprietatea ta, spre exemplu nu ai voie sa pui vreo 100-200 de beculete colorate si cu joc de lumini, asa ca de sarbatoare. Ce bine ca pe bicicleta e voie. La fel si in Regiotrans. |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6553 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Mier 26 Dec 2012, 16:13 | |
| - Dr2005 a scris:
- Karpaty a scris:
Pe de o parte spui ca fiecare să plătească pentru ce consumă, pe de alta spui că e normal să plăteşti un serviciu de 3 ori (taxă de drum în preţul combustibilului, rovinietă şi taxă de autostradă). Păi sigur, hai să fwtem poporul, scuzaţi expresia... taxe peste taxe, salarii mici, impozite mari. Grav e că românii tac şi înghit... de fapt, ce ne mai miră, şi la comunism au tăcut şi au înghiţit, până li s-a tăiat mâncarea (adică nu s-a mai găsit la vânzare). Dar şi atunci au trebuit să treacă ani până să iasă în stradă. Cum acum mâncare avem în toate magazinele, iar fiecare găseşte ceva de amanetat prin casă, probabil vor mai trece 30 de ani până ce românii se vor răscula. Eu ma pot lauda cu 3 procese castigate in instanta ( ma si mir cum Dumnezeului le-am castigat, stiind ca nu avem justitie in Romania!!): 2 cu statul roman ( Politia Rutiera si RAR) si una cu EFG-Retail Services ( fosta EUROLINE). Cat despre rascoala romanilor....stiu ca am simtit lasitatea romanilor asta iarna cand in ianuarie am fost doar 30 de ,,prosti" in centrul Galatiului la proteste, solidari cu Piata-Universitatii din Bucuresti...Astia suntem!!! *********************************** Luna a scris: ,,Ce nasol, am auzit ca nu ai voie sa faci modificari masinii personale chiar daca e proprietatea ta, spre exemplu nu ai voie sa pui vreo 100-200 de beculete colorate si cu joc de lumini, asa ca de sarbatoare. Ce bine ca pe bicicleta e voie. La fel si in Regiotrans." Am ornat discret anumite parti ale habitaclului masinii mele ( Dacia-1300 din 1970), cu luminite (SMD-uri), si omologate RAR ( la RAR imi fac de regula ITP-ul). Luminile nu depasesc anumita intensitate care sa stanjeneasca sofatul dar nici sa acopere luminile de drept ale masinii: lanterne, semnalizari, stopuri, etc. Si sincer, politistii nu m-a oprit pentru lumini ci pentru un control de rutina cu alcool-testerul. Si oricum le-am spus ca daca e ceva legat de lumini, am omologare RAR!! |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8302 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Joi 27 Dec 2012, 01:51 | |
| Odata ce necesita omologare e ca si cum nu ai avea voie. Nu cred ca se dau prea usor omologarile, mai ales pentru beculete in exterior. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Joi 03 Ian 2013, 14:37 | |
| DN1 va avea sens unic din cauza aglomeratiei pana la construirea autostrazi conform mass mediei. Acest lucu este ca o mana cereasca pentru trenurile intre Bucuresti si Brasov dar nu numai. CFR CALATORI, REGIOTRANS vor fii obligate de situatie sa introduca vagoane si trenuri suplimentare in primul rand ca vor veni cei care merg cu autocare/microbuze dar si cu autoturisme pentru ca la multi nu le convine sa ocoleasca dar si localnici care locuiesc intre Ploiesti si Brasov si sunt peste 500.000 locuitori fiind localitati cu multa populatie mai ales daca vor fii facute presiuni la adresa lor. Sa vedem daca va fii acceptata masura de guvern si ceilalti chiar si in unele perioade ale saptamani sau zilei. Va fii o situatie asemanatoare cum este intre Bucuresti - Pitesti - Valcea dar opusa. Deasemenea este enervanta situatia ca CFR CALATORI lasa spatii de timp liber in miezul zilei intre Bucuresti, Ploiesti si Brasov iar pe DN1 sunt cozi infernale, in loc sa profite de situatie sa castige pasageri si bani.
|
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Joi 03 Ian 2013, 14:56 | |
| Sunt curios dacă tu te-ai căra cu soţia, copii şi bagajele pentru câteva zile cu trenul...
Hai să fim serioşi... chiar dacă, prin absurd, se va introduce sens unic pe DN1 (ceea ce ar fi ilegal şi chiar neconstituţional, nu poţi să impui unei localităţi întregi să meargă numai într-o direcţie), cine merge acum cu maşina va prefera să ocolească 30 - 40 km decât să schimbe mijlocul de transport. _________________ :TTT:
|
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Joi 03 Ian 2013, 15:21 | |
| - Dr2005 a scris:
- Sunt curios dacă tu te-ai căra cu soţia, copii şi bagajele pentru câteva zile cu trenul...
Hai să fim serioşi... chiar dacă, prin absurd, se va introduce sens unic pe DN1 (ceea ce ar fi ilegal şi chiar neconstituţional, nu poţi să impui unei localităţi întregi să meargă numai într-o direcţie), cine merge acum cu maşina va prefera să ocolească 30 - 40 km decât să schimbe mijlocul de transport. Da as merge cu toti si cu bagaje asa cum o fac multe milioane de romani. Am mers de multe ori cu familia cu trenul timp indelungat. Nu vad ce este asa de anormal. Cine are mofturi sau este comod poate sa ramana acasa sau sa aleaga variante ocolitoare (nu ma refer la membri forumului). Iata si un articol pe aceasta tema : http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/solutia-lui-radu-stroe-impotriva-ambuteiajelor-sens-unic-pe-dn-1-289003.html
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Joi 03 Ian 2013, 16:18, editata de 3 ori |
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport Joi 03 Ian 2013, 15:32 | |
| Automobilul - în zilele noastre - este o necesitate, nu un moft. E drept, mulţi fac exces ,,principiul" ăsta. Orice călător va pune în balanţă preţul şi confortul unei călătorii atunci când stabileşte mijlocul de transport. Iar cine merge cu familia clar nu se va târî cu bagajele prin tren, ca apoi să coboare în staţiune şi să urce cu ele în cârcă pe jos până la hotel. Bine, dacă nu are maşină va merge cu trenul, dar pe cei cu maşină clar nu mai ai cum să-i faci să renunţe la ea, mai ales că distanţa Bucureşti - Braşov e relativ scurtă (166 km). Nu zice nimeni să nu suplimentezi trenurile, dar dacă o faci trebuie să te gândeşti la traficul de navetă şi la călătorii autobuzelor/dubelor, pentru că dacă tu faci suplimentare doar mergând pe ideea că cine merge cu maşina va merge cu trenul, o faci degeaba, o să cari aer. _________________ :TTT:
|
| | | lifetec
Numarul mesajelor : 329 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4737 Data de inscriere : 01/11/2012
| Subiect: wqqwwqqw Joi 03 Ian 2013, 17:20 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- DN1 va avea sens unic din cauza aglomeratiei pana la construirea autostrazi conform mass mediei. Acest lucu este ca o mana cereasca pentru trenurile intre Bucuresti si Brasov dar nu numai. CFR CALATORI, REGIOTRANS vor fii obligate de situatie sa introduca vagoane si trenuri suplimentare in primul rand ca vor veni cei care merg cu autocare/microbuze dar si cu autoturisme pentru ca la multi nu le convine sa ocoleasca dar si localnici care locuiesc intre Ploiesti si Brasov si sunt peste 500.000 locuitori fiind localitati cu multa populatie mai ales daca vor fii facute presiuni la adresa lor. Sa vedem daca va fii acceptata masura de guvern si ceilalti chiar si in unele perioade ale saptamani sau zilei. Va fii o situatie asemanatoare cum este intre Bucuresti - Pitesti - Valcea dar opusa.
Deasemenea este enervanta situatia ca CFR CALATORI lasa spatii de timp liber in miezul zilei intre Bucuresti, Ploiesti si Brasov iar pe DN1 sunt cozi infernale, in loc sa profite de situatie sa castige pasageri si bani.
Asta e doar o gluma E imposibil sa faci sens unic pe DN1 . Si care e situatia pe Bucuresti-Pitesti-Valcea? Nici acolo nu e sens unic. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii generale despre transport | |
| |
| | | | Discutii generale despre transport | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |